Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 497 498 499 500 501 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9683   2014. 01. 10. péntek 17:41
szilvilajos szilvilajos
Ez nagyon jó kis történet volt! Végre valaki aki a valós témáról írt! wink
(Ez egy válasz Sagyul üzenetére (2014. 01. 10. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 17:25
Sziasztok!

A legutóbbi "hármas" élményünket szeretném megosztani veletek. Ami úgy volt hármas, hogy valójában nem volt az.

A lényeg, hogy a páromhoz elment a barátunk akivel a korábbi két közös élményünk is megtörtént. S elkezdték simogatni egymást. Én úton voltam hazafelé autóval. Mikor kaptam az üzenetet, hogy a házibarátunk és kedvük lenne dugni egyet mit szólok hozzá. Én jeleztem, hogy részemről ok, amennyiben képekben tájékoztatnak a dolgok állásáról. Ez meg is történt. Elkezdték az aktust, amiről most részleteket nem tudok, mert csak képeket kaptam, de volt kölcsönös orál, tapi, dugás minden. Én eközben közeledtem haza. (Kértem őket, hogy várjanak meg, hogy még be tudjak szállni. De barátunk sietett így 3 perccel elkerültük egymást.) A rögtönzött randinak az lett a vége, hogy barátunk beleélvezett a párom puncijába majd gyorsan felöltözött és sietett haza a feleségéhez. Mire én odaértem, már nem volt ott csak a párom meztelenül, megdugva feküdve az ágyon, szivárgó spermával a puncijából.

Erre a látványra és úgy begerjedtem, hogy egyből ledobtam minden ruhámat és elkezdtem dugni őt őrült vehemenciával, majd egy kis szünetet tartva nyaltam a punciját. Amin még érezni lehetett az előző fasz ízét. Majd visszaraktam a farkamat és én is beleélveztem a puncijába. Eszméletlen érzés volt! Nekem is, neki is.

Barátunk hátulról élvezett bele és elölről...Azt mondta eszméleten volt a tudat, hogy két férfi élvezett el benne. Pár perc különbséggel. S, hogy az egyik végzett vele, majd megdugottan feküdt pár percet és jött a másik férfi aki szintén megdugta és beleélvezett!

Ezt szerettem volna megosztani veletek, nem egy színes történet de mégis valami...
#9682   2014. 01. 10. péntek 17:35
X Törölt felhasználó (804968)
jó sztori volt!
(Ez egy válasz Sagyul üzenetére (2014. 01. 10. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

A legutóbbi "hármas" élményünket szeretném megosztani veletek. Ami úgy volt hármas, hogy valójában nem volt az.

A lényeg, hogy a páromhoz elment a barátunk akivel a korábbi két közös élményünk is megtörtént. S elkezdték simogatni egymást. Én úton voltam hazafelé autóval. Mikor kaptam az üzenetet, hogy a házibarátunk és kedvük lenne dugni egyet mit szólok hozzá. Én jeleztem, hogy részemről ok, amennyiben képekben tájékoztatnak a dolgok állásáról. Ez meg is történt. Elkezdték az aktust, amiről most részleteket nem tudok, mert csak képeket kaptam, de volt kölcsönös orál, tapi, dugás minden. Én eközben közeledtem haza. (Kértem őket, hogy várjanak meg, hogy még be tudjak szállni. De barátunk sietett így 3 perccel elkerültük egymást.) A rögtönzött randinak az lett a vége, hogy barátunk beleélvezett a párom puncijába majd gyorsan felöltözött és sietett haza a feleségéhez. Mire én odaértem, már nem volt ott csak a párom meztelenül, megdugva feküdve az ágyon, szivárgó spermával a puncijából.

Erre a látványra és úgy begerjedtem, hogy egyből ledobtam minden ruhámat és elkezdtem dugni őt őrült vehemenciával, majd egy kis szünetet tartva nyaltam a punciját. Amin még érezni lehetett az előző fasz ízét. Majd visszaraktam a farkamat és én is beleélveztem a puncijába. Eszméletlen érzés volt! Nekem is, neki is.

Barátunk hátulról élvezett bele és elölről...Azt mondta eszméleten volt a tudat, hogy két férfi élvezett el benne. Pár perc különbséggel. S, hogy az egyik végzett vele, majd megdugottan feküdt pár percet és jött a másik férfi aki szintén megdugta és beleélvezett!

Ezt szerettem volna megosztani veletek, nem egy színes történet de mégis valami...
#9681   2014. 01. 10. péntek 17:30
X Törölt felhasználó (125544)
Na ez egy klasz történet! Igazu úrienber vagy!!!
Sziasztok!

#9680   2014. 01. 10. péntek 17:25
Sagyul Sagyul
Sziasztok!

#9679   2014. 01. 01. szerda 10:00
X Törölt felhasználó (399550)
Sikerult ujra sort keriteni egy harmasra, sajnos ad hoc jellege es esti lebeszelt program miatt kicsit rovidebbre sikerult.

Eloszor kis borozas, dumcsizas a srac lakasan (vele voltunk mar harmasban), aztan egy ovatos villanyleoltas utan a tettek mezejere leptunk. Ket oldalrol simogattuk es csokolgattuk, nyalogattuk B testet, a srac lassan lecsuszott es szajjal kenyeztette, mikozben en a melleit nyalogattam vagy B a farkamat masszirozta benyulva a nadragomba. Igy csinaltuk, amig B el nem elvezett egyszer, majd levetkoztetett minket, leterdelt kozenk es felvaltva szopott minket. Egy ido utan jelezte, hogy szeretne am vegre erezni is magaban egy farkat, igy moge mentem es szep lassan elkezdtem megdugni. Kis ido mulva B megvadult, egyre gyorsabban es vadabbul tolta ram magat es azzal a lendulettel szopta a masik srac farkat. Igy jutottunk el a csucsra, utana B lezuhanyzott majd sajna megallapitottuk, hogy mara ennyi fert bele, de majd legkozelebb jobban szervezzuk a dolgot, amikor nem kell orat nezni smile
#9678   2013. 12. 31. kedd 16:21
Nyúlmedve Nyúlmedve
Már ideje volt törölni!!!!!!!!!! Sokadreinkarnációs troll nick volt.
BÚÉK mindenkinek! smile
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 12. 31. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2013. 12. 31. kedd 14:36
téma: Izgat ha megdugják a feleségemet !!!
s nem egymással kötekedő topic
#9677   2013. 12. 31. kedd 15:01
X Törölt felhasználó (134651)
Huuuuuuuuuuu,Basszus!Végre rájöttetek a megoldásra!
Üdv Vazelinátor és BUÉK!!! worship worship worship
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 12. 31. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2013. 12. 31. kedd 14:36
#9676   2013. 12. 31. kedd 14:36
vazelinator vazelinator VIP Admin
#9675   2013. 12. 30. hétfő 13:30
X Törölt felhasználó (816802)
Szia!

Te vagy itt az egyik legkívánatosabb nő, még volt szerencsém
látni a fotóidat, és a videót is.. smile Megteszed, nem csak
álmodozol róla.. De hidd el lehetne kamupár, vagy kamunő
topickot is nyitni! Nagy hódolód vagyok, az a baj kevesen
vagyunk!

(moderálva : Ez egy válasz Mayaah ami eltávolításra került üzenetére)
#9674   2013. 12. 29. vasárnap 23:58
X Törölt felhasználó (849550)
Hello! Engem is érdekelne részletesebben hogy esett meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 29. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880586)
2013. 12. 29. vasárnap 09:56
Háááááát, láttam benne fantáziát régebben is, de amióta elengedem a nőmet,hogy a munkatársával találkozgasson, kb 2000%-t javult a szex itthon, persze azért előtte sem volt rossz. Már olvastam itt többek hozzászólásában is, de tényleg így van,hogy egy igazi kis rib.nc lett az ágyban! wink
Szóval ajánlom a módszert mindenkinek! smile
Akit érdekel részletesebben annak priviben megírom.
#9673   2013. 12. 29. vasárnap 20:08
karpat57 karpat57
Társkeresés/ üdülés, kirándulás téma.
(Ez egy válasz matinus üzenetére (2013. 12. 29. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 29. vasárnap 15:17
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? A páromat szeretném megdugatni valakikkel, de ehhez meg szeretnénk találni egy helyet.
Nem régen olvastam valahol egy cikket, egy erdélyi szálláshellyel kapcsolatban. A lényege, hogy valami szex szállóról van szó, szexi programokkal, ahol mindenki a szex kedvéért van ott, de sajnos sehol nem találom a cikket.
Esetleg ha valakinek bármilyen ötlete van azt is szívesen olvasnánk, akár priviben is.

Köszi és Boldog új évet kívánunk mindenkinek.
#9672   2013. 12. 29. vasárnap 15:17
matinus matinus
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? A páromat szeretném megdugatni valakikkel, de ehhez meg szeretnénk találni egy helyet.
Nem régen olvastam valahol egy cikket, egy erdélyi szálláshellyel kapcsolatban. A lényege, hogy valami szex szállóról van szó, szexi programokkal, ahol mindenki a szex kedvéért van ott, de sajnos sehol nem találom a cikket.
Esetleg ha valakinek bármilyen ötlete van azt is szívesen olvasnánk, akár priviben is.

Köszi és Boldog új évet kívánunk mindenkinek.
#9671   2013. 12. 29. vasárnap 12:48
shámán shámán VIP
Szia. nekem le irhatod smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 29. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880586)
2013. 12. 29. vasárnap 09:56
Háááááát, láttam benne fantáziát régebben is, de amióta elengedem a nőmet,hogy a munkatársával találkozgasson, kb 2000%-t javult a szex itthon, persze azért előtte sem volt rossz. Már olvastam itt többek hozzászólásában is, de tényleg így van,hogy egy igazi kis rib.nc lett az ágyban! wink
#9670   2013. 12. 29. vasárnap 09:57
X Törölt felhasználó (804950)
Végig nézni ahogy a nejed egy idegen ff keféli.......Nekem tetszett...18 éve vagyunk házasok.Imádjuk egymást.Csak biztatni tudlak titeket...de óvatosan...Ha túl vagytok rajta oszd meg velünk légyszi az élményedet......
(Ez egy válasz mitchell üzenetére (2013. 12. 24. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 24. kedd 17:01
Mi egy ideje már kacérkodunk a gondolattal, hogy a feleségem dugjon egy másik pasival.
Mivel még nem szántuk rá magunkat, először egy jó kis erotikus masszázsal szeretném, ha kényeztetnék.
Aztán, ha tetszik neki, jöjjön, aminek jönnie kell. finom
#9669   2013. 12. 29. vasárnap 09:56
X Törölt felhasználó (880586)
#9668   2013. 12. 24. kedd 17:01
mitchell mitchell
Mi egy ideje már kacérkodunk a gondolattal, hogy a feleségem dugjon egy másik pasival.
Mivel még nem szántuk rá magunkat, először egy jó kis erotikus masszázsal szeretném, ha kényeztetnék.
Aztán, ha tetszik neki, jöjjön, aminek jönnie kell. finom
#9667   2013. 12. 22. vasárnap 06:59
srác33 srác33
worship ezzel az érzéssel nem vagy egyedül, én ugyan nem, de több párral beszéltem, vagy részese voltam, akiknél mindkettejüket izgatja ez a helyzet, ha "vendéget" plusz pasit fogadnak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 20. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879516)
2013. 12. 20. péntek 07:32
Sziasztok!
Mi is kedveljük,gyakoroljuk az ilyen játékokat,,engem nagyon izgat,ha a párom az aktív,vagy passzív jelenlétemben szeretkezik egy "idegen" Férfivel.
#9666   2013. 12. 21. szombat 07:09
Hat az egyik partnernek, akivel a legjobb volt, repult emailben egy felhivas keringore, de ki tudja, mit hoz a delutan smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 21. szombat 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879624)
2013. 12. 21. szombat 07:00
Jelentkezni most lehet? Van sorszám? mf2
#9665   2013. 12. 21. szombat 07:00
X Törölt felhasználó (879624)
Jelentkezni most lehet? Van sorszám? mf2
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 21. szombat 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399550)
2013. 12. 21. szombat 06:46
Akkor nem vagyunk egyedul, pacsi smile

Alig varjuk, hogy ujra teto ala hozzunk egy ilyen talalkat smile
#9664   2013. 12. 21. szombat 06:46
Akkor nem vagyunk egyedul, pacsi smile

Alig varjuk, hogy ujra teto ala hozzunk egy ilyen talalkat smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 21. szombat 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879624)
2013. 12. 21. szombat 06:44
Akkor én is elnéztem a rajzot ezk szerint !!! gun

... 497 498 499 500 501 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!