Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 501 502 503 504 505 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9603   2013. 12. 08. vasárnap 16:31
Nyúlmedve Nyúlmedve
A gumi említése természetszerűen magában foglalja a betegségek elleni védekezést is. Mivel nem használtak gumit, ezért feltételezhető az, hogy a betegségektől nem tartanak, ezért nem is rugóztam a témán, inkább rákérdeztem a teherbeesés elleni védekezésre. Mert az kevésbé egyértelmű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2013. 12. 08. vasárnap 12:33
Védekezni nem csak amiatt kellene, hanem mert nem ismered 100%-osan a másikat, lehet bármilyen betegsége, akár csak hordozó is. De hát olyankor nem gondolkozik sokszor az ember, ami nagy hiba. Igaz ha meg egész orvosi vizsgálatot kérsz tőle, akkor meg megijed és elszalad. Inkább gumi.
#9602   2013. 12. 08. vasárnap 12:57
X Törölt felhasználó (902195)
sziasztok
hát én szeretném ha a nejem nyitott lenne erre,elején perverznek tartott ezért ,pedig ha ráhangolódott nimfó kis csajszi volt a sexben.aztán volt egy házibuli ahol picit többet ivott és 3pasival olyan táncot lejtett smile inkább egy erotikus vonaglás volt, srácok biztatták és látszott élvezik ,nejem meg valahogy egyre jobban belemerült ,de a srácok nem mertek kezdeményezni, na azóta izgat ez a dolog.
nem megdugatni akarom ,hanem látni élvezni ahogy átéli az orgazmusát ahogy hangosan nyöszörög ahogy beleájul szinte.
sex közben már fantáziálgatunk erről, olyankor nagyon is átéli smile van mikor csak az ujjam szopja de van egy 20/6 ami teljesen eltűnik a puncijában olyankor . intenzíveb és mélyebb az orgazmusa olyankor de sex után visszakozik még.
ez az én dilemmám smile
#9601   2013. 12. 08. vasárnap 12:33
X Törölt felhasználó (69371)
Védekezni nem csak amiatt kellene, hanem mert nem ismered 100%-osan a másikat, lehet bármilyen betegsége, akár csak hordozó is. De hát olyankor nem gondolkozik sokszor az ember, ami nagy hiba. Igaz ha meg egész orvosi vizsgálatot kérsz tőle, akkor meg megijed és elszalad. Inkább gumi.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 08. vasárnap 00:11
Izgalmas sztori.
Nálunk a szopáshoz anno kellett egy kis biztatás, mert az én farkamon kívül még nem járt másik a szájában. De a srácnak nagyon tetszett a technikája. Érdekes volt látni azt, ahogy egy idegen farkat kényeztet, miközben én a punciját kényeztetem. Bár arra figyelni kellett, nehogy elsüljön a szájába a srác.
Apropó elsülés. Szándékosan nem védekeztetek óvszerrel és direkt akartátok azt, hogy egy idegen telibe spriccelje a punciját? Mert gondolom, a teherbeesés elkerülésére gyógyszert csak szed a párod.
#9600   2013. 12. 08. vasárnap 00:11
Nyúlmedve Nyúlmedve
Izgalmas sztori.
Nálunk a szopáshoz anno kellett egy kis biztatás, mert az én farkamon kívül még nem járt másik a szájában. De a srácnak nagyon tetszett a technikája. Érdekes volt látni azt, ahogy egy idegen farkat kényeztet, miközben én a punciját kényeztetem. Bár arra figyelni kellett, nehogy elsüljön a szájába a srác.
Apropó elsülés. Szándékosan nem védekeztetek óvszerrel és direkt akartátok azt, hogy egy idegen telibe spriccelje a punciját? Mert gondolom, a teherbeesés elkerülésére gyógyszert csak szed a párod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804950)
2013. 12. 05. csütörtök 23:37
Sziasztok.El kell mondanom az a döntés,hogy egy arra méltó férfival lássam a nejem...számunkra 18 év házasság után jó döntésnek bizonyult...Eddig 4 partnere volt.De igazából mind hármónk számára élvezeteset csak egyel produkáltunk....ővele viszont többször is.Utoljára talán egy hónapja mentem érte mert nincs jogsija sem kocsija.Lakásunkig az úton beszélgettünk és elmondtam mit szabad mit nem,hogyan szereti a nejem.Ő is elmondta mit szeretne.A barátunkkal egy éve már volt a nejem..de nem volt valami fényes dugás.Viszont nagyon ápolt,egészséges,diszkrét,jó méretű srácról van szó..ezért nem rizikózva őt választottuk.Első telefonunkra meg is dumáltuk ismét az időpontot.Megérkeztünk lakásunkra szendvics,süti,üdítő,zuhanyzás után a hálószobánkban vagyunk a nejem puszilgatom.Peti pedig egy boxerban már a hátát simogatja a szerelmemnek.Feleségem rám néz és mosolyogva kérdezi tőlem -kezdjem én?..Én pedig tudva mennyire szeretné már a szájában érezni a partnere farkát...Mit mondhattam volna,.. nyes ..-Igen cicám.Ő partnere elé térdelt és egy jókora farokkal nézett farkasszemet.Vastagságra,hosszúságra,kupakra is tekintélyes.Elkezdi szopni...Alig fért be a szájába a makk de kb 2 perc múlva már minden centijét ki élvezve a nagy fasznak nyeli,nyalja,szopja..látva rajtuk,hogy élvezik..nekem is nagyon tetszett.Partnere (tanácsomra az uton lakásunk felé) óvatosan elkezdi kefélni a száját..Feleségem szemrehányón néz fel rá szegénykém levegőt sem kapott de szinte csókolózott a nagy farokkal.Én közben simogattam a punciját és nyaltam is őt.De inkább azt nézve gyönyörködtem a látványban.Kb 10perc cumi után ismerve,megbeszélve a forgatókönyvet a nejem feltérdel az ágyra és kedvenc pózában várja partnerét.Közben attól aggódik,hogy nem fog be menni neki....de,hogy nem...Óvatosan elkezdi barátunk kefélni feleségem akinek a szeme is ki kerekedik a nagy vastag,kemény fasztól..Tágitgatja pináját érzéssel...Tanácsomra fenekét felnyomva felfelé szúrja neki...Kb 5 perc után már bátran veri a feleségemnek.aki nagyon élvezi.Közben én csókolózom vele...Még 5 perc múlva már igazi hévvel basznak.Feleségem pinája szortyog,rotyog..látom,hogy fáj neki...de azt is látom,hogy nyomja magát a faszra és ő is kefél.20 perc kemény baszás után felülről kezdenek dugni.Én pedig közben szopatom,puszilgatom feleségem.Ebben a pózban teljes rá látásom van a baszásra...engem is meglep,hogy egy akkora fasz befér feleségem szűk pinájába.Partnere tövig nyomja....rátart neki..tágítja..a számomra imádott pinát..Rendesen megbassza életem szerelmét.A végén pedig tele élvezi a már kitágult gyönyörű pináját feleségemnek.Partnere ahogy húzza ki a farkát a pinából az szinte cuppan utána.Igazi élmény volt látni.Minden imádott feleségnek kijár egy nagy farok évente.De többször nem hívjuk magunkhoz ezt a férfit.Hálószobánkban még órákig érezni lehetett a nagy fasz és baszás szagát.Ami furcsa volt és kicsit izgató is.Szerelmem pináját gyógyítgatva én még fél órán át nyaltam őt....lesz még.. nyes
#9599   2013. 12. 06. péntek 15:59
Gyugyu62 Gyugyu62
Nagyon izgalmas beszámoló volt!! Gratulálok!! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 23:37
Sziasztok.El kell mondanom az a döntés,hogy egy arra méltó férfival lássam a nejem...számunkra 18 év házasság után jó döntésnek bizonyult...Eddig 4 partnere volt.De igazából mind hármónk számára élvezeteset csak egyel produkáltunk....ővele viszont többször is.Utoljára talán egy hónapja mentem érte mert nincs jogsija sem kocsija.Lakásunkig az úton beszélgettünk és elmondtam mit szabad mit nem,hogyan szereti a nejem.Ő is elmondta mit szeretne.A barátunkkal egy éve már volt a nejem..de nem volt valami fényes dugás.Viszont nagyon ápolt,egészséges,diszkrét,jó méretű srácról van szó..ezért nem rizikózva őt választottuk.Első telefonunkra meg is dumáltuk ismét az időpontot.Megérkeztünk lakásunkra szendvics,süti,üdítő,zuhanyzás után a hálószobánkban vagyunk a nejem puszilgatom.Peti pedig egy boxerban már a hátát simogatja a szerelmemnek.Feleségem rám néz és mosolyogva kérdezi tőlem -kezdjem én?..Én pedig tudva mennyire szeretné már a szájában érezni a partnere farkát...Mit mondhattam volna,.. nyes ..-Igen cicám.Ő partnere elé térdelt és egy jókora farokkal nézett farkasszemet.Vastagságra,hosszúságra,kupakra is tekintélyes.Elkezdi szopni...Alig fért be a szájába a makk de kb 2 perc múlva már minden centijét ki élvezve a nagy fasznak nyeli,nyalja,szopja..látva rajtuk,hogy élvezik..nekem is nagyon tetszett.Partnere (tanácsomra az uton lakásunk felé) óvatosan elkezdi kefélni a száját..Feleségem szemrehányón néz fel rá szegénykém levegőt sem kapott de szinte csókolózott a nagy farokkal.Én közben simogattam a punciját és nyaltam is őt.De inkább azt nézve gyönyörködtem a látványban.Kb 10perc cumi után ismerve,megbeszélve a forgatókönyvet a nejem feltérdel az ágyra és kedvenc pózában várja partnerét.Közben attól aggódik,hogy nem fog be menni neki....de,hogy nem...Óvatosan elkezdi barátunk kefélni feleségem akinek a szeme is ki kerekedik a nagy vastag,kemény fasztól..Tágitgatja pináját érzéssel...Tanácsomra fenekét felnyomva felfelé szúrja neki...Kb 5 perc után már bátran veri a feleségemnek.aki nagyon élvezi.Közben én csókolózom vele...Még 5 perc múlva már igazi hévvel basznak.Feleségem pinája szortyog,rotyog..látom,hogy fáj neki...de azt is látom,hogy nyomja magát a faszra és ő is kefél.20 perc kemény baszás után felülről kezdenek dugni.Én pedig közben szopatom,puszilgatom feleségem.Ebben a pózban teljes rá látásom van a baszásra...engem is meglep,hogy egy akkora fasz befér feleségem szűk pinájába.Partnere tövig nyomja....rátart neki..tágítja..a számomra imádott pinát..Rendesen megbassza életem szerelmét.A végén pedig tele élvezi a már kitágult gyönyörű pináját feleségemnek.Partnere ahogy húzza ki a farkát a pinából az szinte cuppan utána.Igazi élmény volt látni.Minden imádott feleségnek kijár egy nagy farok évente.De többször nem hívjuk magunkhoz ezt a férfit.Hálószobánkban még órákig érezni lehetett a nagy fasz és baszás szagát.Ami furcsa volt és kicsit izgató is.Szerelmem pináját gyógyítgatva én még fél órán át nyaltam őt....lesz még.. nyes
#9598   2013. 12. 05. csütörtök 23:37
X Törölt felhasználó (804950)
#9597   2013. 12. 05. csütörtök 14:25
kolozsvári kolozsvári
heló.
így igaz eljen . mink csináljuk és nagyon jól érezzük magunkat. wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 05:46
Sziasztok.Tul sokat agyaltok.Az életben a legjobb dolgok egyszerűek.Imádom nézni a feleségem miközben mással kefél.Vagy a szájával kényezteti.Persze nem szabod túlzásokba esni.Csináljátok és ha tetszik folytassátok.
#9596   2013. 12. 05. csütörtök 05:46
X Törölt felhasználó (804950)
Sziasztok.Tul sokat agyaltok.Az életben a legjobb dolgok egyszerűek.Imádom nézni a feleségem miközben mással kefél.Vagy a szájával kényezteti.Persze nem szabod túlzásokba esni.Csináljátok és ha tetszik folytassátok.
#9595   2013. 11. 30. szombat 13:42
X Törölt felhasználó (893602)
A feltételes mód nagyon helyénvaló... -nád... de soha nem fogod. Aztán jössz majd panaszkodni, hogy nem lehet a GG-n partnert találni..
(Ez egy válasz peter010101 üzenetére (2013. 11. 27. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 27. szerda 13:15
Én basznám feleséged...
#9594   2013. 11. 30. szombat 13:26
X Törölt felhasználó (399550)
Nálunk sincs gond belőle a 2 pasi 1 lány felállásban, ha a másik pasi is megdugja a hölgyet. Sőt, izgalmas és szexi smile Legközelebbi alkalommal ki akarjuk próbálni, hogy az elején én (a barát) csak távolról nézem, ahogy tabu nélkül eljátszadoznak egymással. Aztàn majd kiderül én meddig bírom és B meddig bírja, hogy ott a lehetőség két pasira, de ő csak az egyikkel játszik. Nagyon mohó tud lenni smile
#9593   2013. 11. 27. szerda 13:15
peter010101 peter010101
Én basznám feleséged...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 15. péntek 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (67873)
2013. 11. 15. péntek 01:33
Sziasztok!
Nálunk már nem gond a rászedés, feleségem is ráizgult a témára, de igen nehéz megfelelö partnert taléálni. Minden vágyam azt nézni, hogy csinos feleségem egy idös pasi farkát szopja, majd megdugja és végül belelövelli az összes magját párom puncijába, ezt szeretném már látni smile
#9592   2013. 11. 22. péntek 23:15
X Törölt felhasználó (853039)
Vigyazz ez veszelyes egy no szajabol! Ahogy mondta es ahogy nem....
(Ez egy válasz okésoké üzenetére (2013. 11. 22. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 20:40
Sziasztok.
Nalunk ez egy furcsa dolog. Volt egy kis baleset a kapcsolatunkban... erre a kedvesem azt mondta vegignezetné velem ahogy megdugjàk. Szex közben beszélünk mindig a vágyakrol és mindenféléről. Ettöl a témától igencsak el van zarkozva,de akkor nem tudom hova tenni ezt a dolgot.
#9591   2013. 11. 22. péntek 20:40
okésoké okésoké
Sziasztok.
Nalunk ez egy furcsa dolog. Volt egy kis baleset a kapcsolatunkban... erre a kedvesem azt mondta vegignezetné velem ahogy megdugjàk. Szex közben beszélünk mindig a vágyakrol és mindenféléről. Ettöl a témától igencsak el van zarkozva,de akkor nem tudom hova tenni ezt a dolgot.
#9590   2013. 11. 18. hétfő 13:25
X Törölt felhasználó (858216)
Személyeskedés nélkül írok itt *************az lehet de nem a témával kapcsolatosan********************** holnap megyek haza és beszámolok mindenkinek csak erről a hétről hogy igen is lehet találni,tenni,élvezni amiért itt vagyuk csak a gg 90%-át kikellene söpörni innen.menjenek a faszbuckra. A lényeg az álomvilágból ki kell lépni mert aki szereti a párját az ne claudia schiffert,russell crowe-ot stb keresse hanem ami a gg-ról,partner keresésről szól,nem szerelem-met kereső oldal.Persze lehet találni,rátalálni arra is biztosan de ez az oldal nem arról szól.Mi magyarok sokkal jobban teljesítünk,idézőjelbe ezen a téren mert ausztriában pl-ul csak sms-formájában oldható meg hasonló témák,dolgok.Csak a büntetésem miatt keltem ki magamból bocsi.Pont az álmodozók tették ezt velem.semmit nem vesztettem de azért fáj,mert én tudom miről beszélek,tapasztalat csak még nem írkáltam ilyeneket,pedig nagyon szaftos lenne.csak kellene hozzá az ihlet,egy kérdező,riporter utána jön az emlék-más..... Elnézést a sok zagyvaságért de igaz és tanulságos azoknak akik nem csak álmodoznak.Jani

moderálással kapcsolatos hozzászólásoknak ITT a helye
(moderálva:extraxl)
#9589   2013. 11. 17. vasárnap 12:13
X Törölt felhasználó (895053)
Erre a fórum címe a válasz: IZGATJA, HA DUGJÁK A FELESÉGÉT. nyes

"Erről nem tudok többet mondani."
(Forrest Gump)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 15. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2013. 11. 15. péntek 10:11
Egy kérdés!

Akiket annyira izgat az, hogy a párjuk másik férfivel legyen, annak ellenére, hogy a lány kinyilvánítja semmi kedve ehhez, azokat mi motiválja?
Azt értem, ha a lány kívánja és a párja ezt nem akadályozza, sőt részt akar venni az örömében. Ha egyszer ezzel állna elő a párom valószínű én sem akadályoznám, legföljebb kérném, hogy hadd vegyek benne részt. Szóval ezt értem. Ilyen történet sok van.
De olyan is, amikor a lány nem kíván ilyet, de a fiú akár még érzelmi zsarolással is, de ráveszi.
Mi ilyenkor a motiváció?

Ha a srác egy másik fiú "társaságát" vágyja miért kell ebbe az asszonyt belevonni, amikor az ezerszer elmondta, hogy ő nem akarja?

Van valakinek válasza? smile
#9588   2013. 11. 17. vasárnap 11:34
X Törölt felhasználó (896683)
Ne haragudjatok.
De ez arra hasonlít , mint a gyerekek a homokozóban.
Ne vedd el a lapátom.
Szóval "hbiharipar"-i párnak is igaza van, de egyben nektek is, akik írtak nekik.
Jó Magyar és Osztrák szokás ha egy önéletrajzot be adsz egy munkahelyre legtöbb primitív helyről vissza se igazolnak, és ott oda írva, hogy nem minden levélre válaszolunk, pedig azt hinnéd téged keresnek.
Szóval ez bunkóság.
Hát annyiban hasonlít ehhez a mentalitáshoz az egész, ha nem írta ki a pár, hogy nem mindenkinek válaszolunk
akkor sincs semmi adatlapjukon meg van adva kit keresnek ?
Akkor meg mi van ? Miért válaszoljanak ?
Én nekem is sokan írtak válaszoltam és vissza sem válaszoltak.
Bocs, gondolj bele a feleségének keres partnert, intelligenset aki az ő érték rendjüknek megfelel, akkor miért is kell mindenkinek válaszolni ?
Szóval gondoljátok ha nagy a farkad az elég ?
Lépjetek már túl nem ez a fórum témája !!!!!!
#9587   2013. 11. 17. vasárnap 09:44
X Törölt felhasználó (896712)
Az email címünkön sincs okt 5-től a mai napig sem semmi levél tőled. Sőt az itt megadott paramétereiddel sem. semmit nem törlünk ki, mindenkié megvan, még az egyszavasok is, amikre nem is válaszoltunk.
(Ez egy válasz whiterabbit84 üzenetére (2013. 11. 16. szombat 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 16. szombat 22:42
egy október 5-i hirdetésre reagálva emailt küldtem az ott megadott címetekre.
#9586   2013. 11. 16. szombat 22:42
whiterabbit84 whiterabbit84
egy október 5-i hirdetésre reagálva emailt küldtem az ott megadott címetekre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 16. szombat 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (896712)
2013. 11. 16. szombat 19:22
Mikor??? Átnéztük az összes levelet, de nem kaptunk tőled, soha semmit!

Ha valaki elolvasta az adatlapunkat, és meg is értette hogy kit keresünk, és mi is megfelelünk, akkor természetesen válaszolunk. De ha el sem olvasta mert nem vette a fáradtságot rá, és ráadásul nem is felel meg (mert le van írva hogy a keresési feltétel) akkor mi sem fogjuk a fáradtságot venni arra hogy válaszoljunk egy dohányosnak, vagy egy 22cm-esnek.

@Goldenday: csak azért ajánlottuk fel, hogy lásd, nem egy unatkozó kamasz gyerek vagyok, hanem valós pár.
#9585   2013. 11. 16. szombat 19:22
X Törölt felhasználó (896712)
Mikor??? Átnéztük az összes levelet, de nem kaptunk tőled, soha semmit!

Ha valaki elolvasta az adatlapunkat, és meg is értette hogy kit keresünk, és mi is megfelelünk, akkor természetesen válaszolunk. De ha el sem olvasta mert nem vette a fáradtságot rá, és ráadásul nem is felel meg (mert le van írva hogy a keresési feltétel) akkor mi sem fogjuk a fáradtságot venni arra hogy válaszoljunk egy dohányosnak, vagy egy 22cm-esnek.

@Goldenday: csak azért ajánlottuk fel, hogy lásd, nem egy unatkozó kamasz gyerek vagyok, hanem valós pár.
(Ez egy válasz whiterabbit84 üzenetére (2013. 11. 16. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 16. szombat 13:07
Én is barátságos levelet írtam nektek, de egy árva karakter nem érkezett válaszként. Megértem, hogy figyelmen kívül hagyjátok a kétszavas üzeneteket, de azért egy teljesen valós, komoly szándékú érdeklődő megérdemelne valami válasz, még ha nemleges is.
#9584   2013. 11. 16. szombat 13:07
whiterabbit84 whiterabbit84
Én is barátságos levelet írtam nektek, de egy árva karakter nem érkezett válaszként. Megértem, hogy figyelmen kívül hagyjátok a kétszavas üzeneteket, de azért egy teljesen valós, komoly szándékú érdeklődő megérdemelne valami válasz, még ha nemleges is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 15. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (896712)
2013. 11. 15. péntek 08:56
Bennünk sincs harag, és mint ahogyan írtuk is, igazad van, annyi mehetett volna, hogy bocs. Ha kapcsolatra jelölsz annyi időre, amíg engedélyezünk neked egy két olyan képet, hogy be legyen bizonyítva a valódiságunk, akkor azt megköszönjük.
Hidd el az olyanokon bukik el a dolog, (ezt nem rád értjük!) hogy: mikor dughatunk, holnap jó nektek?, küldjetek képet, 2-percenként a saját üzeneteire ráválaszol hogy mivammán..., küldöm a képeimet (közben a Google képkereső beadja egy csomó külföldi oldalon) vagy 300km a távolság...
Nagyvonalakban az ilyenek miatt elmegy az ember kedve, emiatt nem is nézünk fel már naponta. Sajnos lassan kezdjük feladni..

... 501 502 503 504 505 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!