Sziasztok! Az élet nagy rendező.... A kedvesem pár napja elvégzett egy tanfolyamot. Volt ott egy fiatalember egy csoporttárs ,aki felkeltette az érdeklődését és ez kölcsönös volt mindkét részről.A tanfolyam egész ideje alatt nem történt semmi különös. Az utolsó napon beszélgettek egy kicsit, a srác finoman megfogta a kezét, jelentőségteljesen a szemébe nézett és ennyi. Szóval semmi komoly. A kedvesem elmesélte hogy nagyon tetszik neki a fiú,de nem mert kezdeményezni mint ahogy a srác sem........A legközelebbi találkozásukat az életre bízta, ha úgy hozza a sors hogy legyen folytatás ,akkor lesz! Nekem tetszett a dolog hiszen már régóta szabad ember úgy cselekszik ahogy kedve tartja...Kicsit csodálkoztam hogy nem ragadta meg a lehetőséget de ez az Ő döntése. Aznap este a szeretkezés csúcspontján a fiú arcát látta maga előtt miközben velem volt........Hát röviden ennyi.Kíváncsian várom hogy mit hoz a jövő ezzel kapcsolatban,de a női lélek rejtelmeit talán sohasem fogom megérteni.

Igen te kicsit erőteljesebben rávilágítottál a dologra ami lehet "hihetetlen". Mondjuk velem is történtek olyan dolgok amire sokan csak legyintenének...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 03. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 03. szerda 19:32

Törölt felhasználó (857830)

Ha igaz amit írsz akkor az azért elég meredek!
Az a baj ezekkel a történetekkel, hogy nagyon nagyot akarnak durranni. Nincsen semmi probléma a fantáziálgatással, hiszen az kitágítja az univerzumot, új dimenziókban jársz, kiválaszthatod a neked legjobban tetsző alternatív valóságot és megéled. Újra és újra, és egyszer talán abban a dimenzióban is megvalósul, ahol éppen a tested is létezik.A hangsúly az alternatívon és a valóságon van. Nem a mindentől elrugaszkodott képtelenségek valósággá transzformálásán. Az a 'történet', amelynek egyik szereplőjével, egyetlen pillanatával sem nagyon tud azonosulni az olvasó, az a történet átfolyik az olvasón és alul távozik. A klasszikusokkal szólva: Soha ne nyomd fullba a kretént.
A főnök dugja az asszonyt, aztán a lelepleződést követően már a felszarvazott férj lakásán tartanak demonstrációt, a friss ara az esküvőn félrekefél a férj nagy örömére és ez így megy az idők végezetéig. Várom, hogy a kikapós menyecske idővel a szülőszobán a köldökzsinórral meglasszózza a szülészt, és az jól seggbepakolja majd a melle közé verje, apu meg a hóna alatt a gyerekkel (aki a családi fészket dryvitező kőművestől van, persze), csillogó szemmel figyelje a történéseket... de tényleg, fel kell tenni a koronát az életműre.
Az a baj ezekkel a történetekkel, hogy nagyon nagyot akarnak durranni. Nincsen semmi probléma a fantáziálgatással, hiszen az kitágítja az univerzumot, új dimenziókban jársz, kiválaszthatod a neked legjobban tetsző alternatív valóságot és megéled. Újra és újra, és egyszer talán abban a dimenzióban is megvalósul, ahol éppen a tested is létezik.A hangsúly az alternatívon és a valóságon van. Nem a mindentől elrugaszkodott képtelenségek valósággá transzformálásán. Az a 'történet', amelynek egyik szereplőjével, egyetlen pillanatával sem nagyon tud azonosulni az olvasó, az a történet átfolyik az olvasón és alul távozik. A klasszikusokkal szólva: Soha ne nyomd fullba a kretént.
A főnök dugja az asszonyt, aztán a lelepleződést követően már a felszarvazott férj lakásán tartanak demonstrációt, a friss ara az esküvőn félrekefél a férj nagy örömére és ez így megy az idők végezetéig. Várom, hogy a kikapós menyecske idővel a szülőszobán a köldökzsinórral meglasszózza a szülészt, és az jól seggbepakolja majd a melle közé verje, apu meg a hóna alatt a gyerekkel (aki a családi fészket dryvitező kőművestől van, persze), csillogó szemmel figyelje a történéseket... de tényleg, fel kell tenni a koronát az életműre.
Ha igaz amit írsz akkor az azért elég meredek!
A főnök dugja az asszonyt, aztán a lelepleződést követően már a felszarvazott férj lakásán tartanak demonstrációt, a friss ara az esküvőn félrekefél a férj nagy örömére és ez így megy az idők végezetéig. Várom, hogy a kikapós menyecske idővel a szülőszobán a köldökzsinórral meglasszózza a szülészt, és az jól seggbepakolja majd a melle közé verje, apu meg a hóna alatt a gyerekkel (aki a családi fészket dryvitező kőművestől van, persze), csillogó szemmel figyelje a történéseket... de tényleg, fel kell tenni a koronát az életműre. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 03. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 03. szerda 18:04
A főnök dugja az asszonyt, aztán a lelepleződést követően már a felszarvazott férj lakásán tartanak demonstrációt, a friss ara az esküvőn félrekefél a férj nagy örömére és ez így megy az idők végezetéig. Várom, hogy a kikapós menyecske idővel a szülőszobán a köldökzsinórral meglasszózza a szülészt, és az jól seggbepakolja majd a melle közé verje, apu meg a hóna alatt a gyerekkel (aki a családi fészket dryvitező kőművestől van, persze), csillogó szemmel figyelje a történéseket... de tényleg, fel kell tenni a koronát az életműre. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 03. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (812093)

Olvasva az eddigi storykat amiket írtál nemsemmi házasságod van. Izgatóak amúgy, mondjk az hogy a lagzi után más kefélte meg... hát nemtudom. Ha igaz amit írsz akkor az azért elég meredek!

Olvasva az eddigi storykat amiket írtál nemsemmi házasságod van. Izgatóak amúgy, mondjk az hogy a lagzi után más kefélte meg... hát nemtudom. Ha igaz amit írsz akkor az azért elég meredek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 03. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 03. szerda 16:51

Törölt felhasználó (772498)

Kedves feleségem összejött pár hete a neten egy sráccal.Eddig kétszer találkoztak.Az első egy rövid ismerkedés és fagyizás a másodszor pedig strandra mentek.Még nem volt köztük semmi egy puszin kívül de a párom elmesélte,hogy nagyon bejön neki a srác.A strandon is annyira kívánta már ,de nem mert kezdeményezni a kontaktusban.Így csak a szerszámát nézegette fürdőnacin keresztül,meg naptejjel kenegette és viszont.Most ment el pár perce ,hogy harmadjára is találkozzanak.Ez a srác lakásán lesz.Kedves párom azt mondta mielőtt elment,hogy úgy leszopja a formás farkát most hogy ilyenben még nem volt része az tuti!
Bevallom felizgatott a dolog és alig várom a hazajöttét és a részleteket.Mert mindent elmond nekem.Engem nem zavar ,sőt felizgat ha más is kényezteti.Ami jó neki az nekem is jó!Remélem alaposan megdugja a oasi.Ha hazajön és elmesélte mi volt akkor meg majd szépen kinyalom a punciját és a fenekét
Bevallom felizgatott a dolog és alig várom a hazajöttét és a részleteket.Mert mindent elmond nekem.Engem nem zavar ,sőt felizgat ha más is kényezteti.Ami jó neki az nekem is jó!Remélem alaposan megdugja a oasi.Ha hazajön és elmesélte mi volt akkor meg majd szépen kinyalom a punciját és a fenekét

Reméljük nekünk is beszámolsz a történtekről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 03. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 03. szerda 16:51
Törölt felhasználó (772498)

Kedves feleségem összejött pár hete a neten egy sráccal.Eddig kétszer találkoztak.Az első egy rövid ismerkedés és fagyizás a másodszor pedig strandra mentek.Még nem volt köztük semmi egy puszin kívül de a párom elmesélte,hogy nagyon bejön neki a srác.A strandon is annyira kívánta már ,de nem mert kezdeményezni a kontaktusban.Így csak a szerszámát nézegette fürdőnacin keresztül,meg naptejjel kenegette és viszont.Most ment el pár perce ,hogy harmadjára is találkozzanak.Ez a srác lakásán lesz.Kedves párom azt mondta mielőtt elment,hogy úgy leszopja a formás farkát most hogy ilyenben még nem volt része az tuti!

Nincs senkinek friss élménye evvel a témával kapcsolatban? Kíváncsi lennék újabb friss tapasztalatra..

Tőlem lehetne ügyvéd, vagy akár ügyvédnő is, aki lepereli a bugyiját, de egyenlőre az is nagyon jó lenne ha csak lehúznák neki!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 09:25
Törölt felhasználó (857830)

Na, nem úgy van az ! Az adott szó kötelez! Egy jó ügyvéd még a bugyiját is leperelné, ha utólag eláll, de ha mégsem, hát kártérítéssel mindenképpen tartozik.
hm... próbáld színesíteni a szexuális életeteket, most nem arra gondolok hogy fenekestől fordítsd fel, hanem szépen, apránként pl: szex társasjátékok vagy szerepjátékok. Elsőnek lehet nem fog belemenni, de előbb utóbb meg adja magát ; ) nálunk pl szextársassal kezdődött az egész! Csináltam saját kezűleg egyet, nem akarok hülyeséget mondani, de talán érzékek kertje volt a neve. Voltak benne olyan kártyák amik eleinte túl "perverzek" voltak a számára, és mindig újat kellett húzni, de egy idő után belejött, és már vehettük hozzá a kellékeket : vibrátor stb...
egy próbát meg ér ; ) felmész a google-ba és beírod hogy szex társas játékok, és rengeteg közül válogathatsz! Vagy ha nincs időd vagy kéz ügyességed hozzá, akkor bemész egy 18as boltba és ott is több játék közül tudsz válogatni : ) ajánlom a játék közbe vagy előtt egy kis borozgatás, vagy valami nem tömény ital kisebb mértékű fogyasztását lazulás képen, vagy nem tudom hogy ezt lemerjem e írni, de ne higgyen senki drogosnak mert nem vagyunk azok, de ha vizipipába keversz egy kis "zöldséget", na az valami eszméletlen dolog utána ez a játék és a szex!!! Nem akarok senkit rábeszélni semmilyen szerekre, de egyszer kikel próbálnia mindenkinek!
És végszónak kedves bevállalós szerető az "aranyszabály" >TÜRELEM< semmit ne erőltess ,mert a kapcsolatotok rovására mehet! Sok sikert az egészhez, aztán ha össze jött valami, szívesen várunk történeteket! : ) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 14:30

És végszónak kedves bevállalós szerető az "aranyszabály" >TÜRELEM< semmit ne erőltess ,mert a kapcsolatotok rovására mehet! Sok sikert az egészhez, aztán ha össze jött valami, szívesen várunk történeteket! : ) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (887122)

5 eve vagyunk mar egyutt!az elejen meg talan jobban akarta,tobbet szexeltunk!
Amikor sexelunk akkor mindig kielegul/ezert nem ertem,hogy miert nem kivanja annyira!
Azt szereti ha oralisan kielegitem,lovaglopoz es ennyi
Misszionarius pozban nem tud kielegulni!ugy is szereti csinalni,de ugy nem tud elelvezni!
Amikor sexelunk akkor mindig kielegul/ezert nem ertem,hogy miert nem kivanja annyira!

Misszionarius pozban nem tud kielegulni!ugy is szereti csinalni,de ugy nem tud elelvezni!
5 eve vagyunk mar egyutt!az elejen meg talan jobban akarta,tobbet szexeltunk!
Misszionarius pozban nem tud kielegulni!ugy is szereti csinalni,de ugy nem tud elelvezni! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 12:47

Misszionarius pozban nem tud kielegulni!ugy is szereti csinalni,de ugy nem tud elelvezni! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (886233)

menyi ideje vagy tok együtt? Lehet hogy még csak nem vetette le a gátlásait teljesen! Nekem barátnőm volt olyan, hogy első egy évben reménytelen volt szex téren. Csak koromsötétbe lehetett csinálni, halkan stb...Aztán második évben, már már hagyta hogy a tv menjen közbe, de egy idő után pedig mindenre rá lehetett venni! Egy igazi szex istennő vált belőle...
van akinek több van akinek kevesebb időbe telik minden gátlástól megszabadulni

menyi ideje vagy tok együtt? Lehet hogy még csak nem vetette le a gátlásait teljesen! Nekem barátnőm volt olyan, hogy első egy évben reménytelen volt szex téren. Csak koromsötétbe lehetett csinálni, halkan stb...Aztán második évben, már már hagyta hogy a tv menjen közbe, de egy idő után pedig mindenre rá lehetett venni! Egy igazi szex istennő vált belőle...
van akinek több van akinek kevesebb időbe telik minden gátlástól megszabadulni
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 27. csütörtök 23:05

En Szeretném !
Az a baj,hogy o nem nagyon szereti a sexet!
Beszelni sem szeret rola,csinalni is csak akkor ha kezdemenyezek!
Neha o/nagyon ritka/!pedig heti 5-6 szr sexelunk es mindig sikerul a csucsrajuttatni!
Nem tudom,hogy kezdjek bele!
Szeretnem feldobni egy kicsit a sexualis eletunket
Neha o/nagyon ritka/!pedig heti 5-6 szr sexelunk es mindig sikerul a csucsrajuttatni!

En Szeretném !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 27. csütörtök 19:37

Törölt felhasználó (879570)

Talán kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e
Ha igen, van-e valaki, aki tetszik neki, akit szeretne ágyba rángatni...

Ha igen, van-e valaki, aki tetszik neki, akit szeretne ágyba rángatni...
Kedves Ravenna ! Ez egy site ! Hogy burkolt vagy nyílt miből
Döntöd el ?
Kedves petinho: ha valaki ábrándozik arról hogy jelentkezhetne vki nála hogy a párjával legyen az ugye elég burkolt partnerkeresés. Ha meg valaki egyenes beírja hogy X nőjét, feleségét megdugná...az nyilt. Tök egyszerű, magyar nyelvtan. De a topik címében is benne van hogy NEM TÁRSKERESŐ. Továbbá a leírás végében is. Nem titok, hogy moderálják itt ezeket. Nem csak én. Más is. Remélem megnyugtattalak! - ravenna (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 06. 26. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 12:36
Döntöd el ?
Kedves petinho: ha valaki ábrándozik arról hogy jelentkezhetne vki nála hogy a párjával legyen az ugye elég burkolt partnerkeresés. Ha meg valaki egyenes beírja hogy X nőjét, feleségét megdugná...az nyilt. Tök egyszerű, magyar nyelvtan. De a topik címében is benne van hogy NEM TÁRSKERESŐ. Továbbá a leírás végében is. Nem titok, hogy moderálják itt ezeket. Nem csak én. Más is. Remélem megnyugtattalak! - ravenna (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 06. 26. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Off
A topikban kitöröltem pár burkolt vagy nyílt partnerkereső bejegyzést, illetve reakciót rá. de akkor még egyszer ez NEM TÁRSKERESŐ! Ravenna
On
A topikban kitöröltem pár burkolt vagy nyílt partnerkereső bejegyzést, illetve reakciót rá. de akkor még egyszer ez NEM TÁRSKERESŐ! Ravenna
On
Talán kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e
Ha igen, van-e valaki, aki tetszik neki, akit szeretne ágyba rángatni... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 27. csütörtök 19:15

Ha igen, van-e valaki, aki tetszik neki, akit szeretne ágyba rángatni... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szeretnem latni,ahogy megdugjak a felesegemet!
Meg sosem beszeltunk rola/olyan maradi tipus
Nem tudom,hogyan tudnam ravenni!otleteket varok
Engem nagyon izgat a dolog,hogy valaki elottem dugja meg a felesegemet!

Nagyon szeretnem latni,ahogy megdugjak a felesegemet!

nem csak itt kellene törölték
de sajna kevés ember tud olvasni...és egyedül kevés vagy hozzájuk
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 06. 26. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 12:36

Off
On
On
Off
On
On
Na, nem úgy van az ! Az adott szó kötelez! Egy jó ügyvéd még a bugyiját is leperelné, ha utólag eláll, de ha mégsem, hát kártérítéssel mindenképpen tartozik.
(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2013. 06. 26. szerda 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 01:19

Nagyon tutin megfogalmaztad!!!! Igen, ez a lényeg, nálunk is csak pillanatnyi fellángolás volt, s hiába a jelentkezők, ha a nejem nem akarja!
Nagyon tutin megfogalmaztad!!!! Igen, ez a lényeg, nálunk is csak pillanatnyi fellángolás volt, s hiába a jelentkezők, ha a nejem nem akarja!
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2013. 06. 11. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 11. kedd 20:01

Látod ez a baj velünk pasikkal, olyan egyszerűnek gondolunk mindent, élveznéd OK akkor menjünk dugjunk minek ezt túl lihegni. Így vagyok ezzel Én is de a csajok másképp működnek hiszen rögtön hárított amikor azt mondta, hogy intézzed el és ezzel át tolta a feladatot neked utána pedig majd kifogásokat keres Te pedig megőrülsz. Szerintem pedig be kell vonni a döntésekbe és abba hogy ki válassza azt akivel szívesen ágyba bújna hisz mégis csak az Ő testén fog valaki élvezni. Kérdezz vissza hogy Ő hogy képzeli, mi az amit megtenne beszéljen minél többet csak kérdezd és kérdezd, vajon mit tenne a Te helyedbe mit szólna egy erotikus chateléshez közösen ? Miért van neked erre szükség és mi lehet mindennek a következménye beszéljetek a pozitív és negatív lehetőségekről is mi van ha összejön és mi lehet a következménye ha nem ? Aztán tedd el az egész témát ha erőszakosnak hajthatatlannak tűnsz talán falakba ütközöl Ezért kell időt adni párodnak, mint a magnak ha termékeny talajra hull
Ha nem jön össze záros határidőn belül akkor el kell döntened hogyan tovább meddig mész el hogy kielégüljön egy ilyen vágy ? Én azt mondtam a páromnak azért izgat hogy mással lássam mert ha kacérkodik, flörtöl akkor ragyog és csodálatos mikor orgazmusközbe vonaglik ezért szeretném minél többször látni Ezért azt kívántam neki érezze magát mellettem annyira biztonságba szerelmünket, legyen olyan szabad hogy bátran gátlások nélkül szexeljen mással ha Én is ott vagyok és foghatom a kezét. Már többször leírtam itt a fórumon is ez olyan mintha egy egzotikus utazásra mész csodálatos élményekbe van részed de nem mesélheted el senkinek Van egy csodálatos feleséged szuper jó vele az ágyba de ezt az élményt nem oszthatod meg másokkal kicsit olyan mintha meg se történne, úgy gondolom a közösen átélt élmények intenzívebbek. Most már Ő is így gondolja ...

emgem izgat ha dugják páromat addig is szopizik közben