Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 531 532 533 534 535 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9015   2013. 06. 10. hétfő 19:04
X Törölt felhasználó (878783)
Rendben, én értem, hogy ezt ne erőltessem és ne sürgessem. Nem tehetek róla, de a vágy bennem napról-napra erősödik. Ha ráhagyom a döntést, akkor ebből soha semmi nem lesz. De akkor mi lesz a csillapíthatatlan vággyal? Azért egy kicsit őt is izgatja, csak nem vallja be. Szerintem jó úton járunk a megoldáshoz, csak egy cseppet rá kell segíteni.
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2013. 06. 10. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 10. hétfő 16:48
Szia !
Párodnak igaza van , ennek spontán kell össze jönnie, azt nem lehet előre eltervezni hogy 2 hét múlva péntek délután dugunk, Azért segíteni kell a spontán dolgokat, mondjuk szerintem elsőre egy swinger clubos látogatás minden kötöttség nélkül jó első lépésnek.,
Fontos hogy mond el miért izgat, és ne azért menjen bele egy ilyen szeretkezésbe mert neked akar megfelelni miattad inkább Ne csinálja !
A másik ötletem hogy Ne Te intézd ! Kicsit hagyd hogy a Párod döntése legyen a club látogatás vagy a partner kiválasztása, Te elmondtad a vágyad , legyen neki is feladata mert részéről a döntés áthárítása csak a halogatás és a kívül állását erősíti.
Ügyelj arra hogy ne legyél követelőző ne tegyél fel kérdéseket, hagyd hogy érlelődjön benne a gondolat a legjobb ha egy jó beszélgetés után hosszú időre Nem is feszegeted ezt a témát nem kell napirenden tartani., Majd ha elégé sok idő eltelt egy erotikus pillanatba ha jó az alkalom vissza kérdezhetsz hogy van -e benne ilyen vágy mert ha nincs Ne erőltesd
#9014   2013. 06. 10. hétfő 18:57
X Törölt felhasználó (761321)
Nálunk is ez a helyzet! Van egy közös ismerős, Őt nagyon bírja, és a srácnak is bejön. Nekem meg a srác felesége! Lehet egy közös iszogatás nálunk is feltenné az "i"-re a pontot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 10. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (878783)
2013. 06. 10. hétfő 15:05
Üdv mindenkinek! Elég régóta olvasgatom ezt a topicot, gondoltam én is leírom a helyzetemet. Engem is, mint sok mindenki mást, izgatna, ha valakivel megdugnánk a feleségemet. Szeretném látni, ahogy a puncijában ki-be jár egy másik farok, idegen kezek fogják a melleit, szeretném látni a kéjt az arcán, amikor elélvez tőle. Most ott tartunk, hogy beleegyezett, azt mondta, hogy intézzem, néha viszont kihátrál. Ő úgy gondolja, hogy ennek spontán egy buli vagy szórakozás alkalmával kellene megtörténnie. Nyilván egy kis alkohol oldaná a gátlásokat, mert gátlása azért van. Már csak az a kérdés, hogy hogyan hozzam úgy össze a dolgot, hogy spontánnak tűnjön. Bármilyen ötletet szívesen fogadnék!
#9013   2013. 06. 10. hétfő 16:48
Kanellos Kanellos
Szia !
Párodnak igaza van , ennek spontán kell össze jönnie, azt nem lehet előre eltervezni hogy 2 hét múlva péntek délután dugunk, Azért segíteni kell a spontán dolgokat, mondjuk szerintem elsőre egy swinger clubos látogatás minden kötöttség nélkül jó első lépésnek.,
Fontos hogy mond el miért izgat, és ne azért menjen bele egy ilyen szeretkezésbe mert neked akar megfelelni miattad inkább Ne csinálja !
A másik ötletem hogy Ne Te intézd ! Kicsit hagyd hogy a Párod döntése legyen a club látogatás vagy a partner kiválasztása, Te elmondtad a vágyad , legyen neki is feladata mert részéről a döntés áthárítása csak a halogatás és a kívül állását erősíti.
Ügyelj arra hogy ne legyél követelőző ne tegyél fel kérdéseket, hagyd hogy érlelődjön benne a gondolat a legjobb ha egy jó beszélgetés után hosszú időre Nem is feszegeted ezt a témát nem kell napirenden tartani., Majd ha elégé sok idő eltelt egy erotikus pillanatba ha jó az alkalom vissza kérdezhetsz hogy van -e benne ilyen vágy mert ha nincs Ne erőltesd
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 10. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (878783)
2013. 06. 10. hétfő 15:05
Üdv mindenkinek! Elég régóta olvasgatom ezt a topicot, gondoltam én is leírom a helyzetemet. Engem is, mint sok mindenki mást, izgatna, ha valakivel megdugnánk a feleségemet. Szeretném látni, ahogy a puncijában ki-be jár egy másik farok, idegen kezek fogják a melleit, szeretném látni a kéjt az arcán, amikor elélvez tőle. Most ott tartunk, hogy beleegyezett, azt mondta, hogy intézzem, néha viszont kihátrál. Ő úgy gondolja, hogy ennek spontán egy buli vagy szórakozás alkalmával kellene megtörténnie. Nyilván egy kis alkohol oldaná a gátlásokat, mert gátlása azért van. Már csak az a kérdés, hogy hogyan hozzam úgy össze a dolgot, hogy spontánnak tűnjön. Bármilyen ötletet szívesen fogadnék!
#9012   2013. 06. 10. hétfő 15:05
X Törölt felhasználó (878783)
#9011   2013. 06. 10. hétfő 12:23
X Törölt felhasználó (819517)
Szombaton voltunk egy buliba (swinger) ,de a párom nem érezte ott jól magát és gondolkodtunk rajta ,hogy inkább jobb lett volna elmenni a dob utcai szexmoziba.
Most akkor mi van???
Milyen volt melyik?
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2013. 06. 10. hétfő 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 10. hétfő 10:51
Sziasztok! Szombaton voltunk házi swingerbe és ott találtunk egy fiút aki beszállt hozzánk harmadiknak. PÁrom kinézte én meg megkérdeztem,hogy nem jönne e velünk be egy szobába.a fiú igent mondot és nem bánta meg szerintem.A páromat ketten rendesen kielégítetük és én is nagyon élveztem, amint láttam a párom arcán a kéjt,amint élvezi a másik faszt smile Az az igazság hogy engem izgat ha látom a páromat ha egy másik fasszal játszik,de a párom is rendesen be tud ettől gerjedni finom Jó volt a buli ez a lényeg
#9010   2013. 06. 10. hétfő 10:51
kapucsino kapucsino
Sziasztok! Szombaton voltunk házi swingerbe és ott találtunk egy fiút aki beszállt hozzánk harmadiknak. PÁrom kinézte én meg megkérdeztem,hogy nem jönne e velünk be egy szobába.a fiú igent mondot és nem bánta meg szerintem.A páromat ketten rendesen kielégítetük és én is nagyon élveztem, amint láttam a párom arcán a kéjt,amint élvezi a másik faszt smile Az az igazság hogy engem izgat ha látom a páromat ha egy másik fasszal játszik,de a párom is rendesen be tud ettől gerjedni finom Jó volt a buli ez a lényeg
#9009   2013. 06. 08. szombat 09:25
matinus matinus
Akkor te sem menekülsz ...
Ez csak egyre fokozottabban fog izgatni. A párod már tud róla?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 08. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2013. 06. 08. szombat 08:13
Sziasztok! Nagyon izgató nekem is,már csak a gondolata is,hogy egy idegen kényezteti a páromat,bár nem tudom,hogy valaha meg e valósul ez az álom.És azt sem tudom,hogy találhatnék,olyan embert aki a páromnak is szimpatikus,és én is meg tudnék bízni benne.Swinger nem jöhet szóba,az nekem valahogy nem jön át.Esetleg valami ötlet vagy tanács van valakinek?
#9008   2013. 06. 08. szombat 08:13
X Törölt felhasználó (37025)
Sziasztok! Nagyon izgató nekem is,már csak a gondolata is,hogy egy idegen kényezteti a páromat,bár nem tudom,hogy valaha meg e valósul ez az álom.És azt sem tudom,hogy találhatnék,olyan embert aki a páromnak is szimpatikus,és én is meg tudnék bízni benne.Swinger nem jöhet szóba,az nekem valahogy nem jön át.Esetleg valami ötlet vagy tanács van valakinek?
#9007   2013. 06. 07. péntek 20:46
zola43 zola43
elmesélhetnéd a részleteket had élvezkedjünk mi is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 05. szerda 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (32024)
2013. 06. 05. szerda 18:19
Nekünk összejött hétvégén. Egyik swingerklubban történt meg, fantasztikus élmény volt. Nem is értem miért nem swingereznek akik arra várnak, hogy megdugják a feleségük. Mi egy férfi beszállóval valósítottuk meg régi álmom, és a valóság még annál is jobb volt mint ahogy elképzeltem. A farkam azóta egyfolytában áll, és a feleségem is be van zsongva rendesen. Már alig várjuk a következő bulit.
#9006   2013. 06. 06. csütörtök 14:34
X Törölt felhasználó (113368)
Melyik klubban voltatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 05. szerda 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (32024)
2013. 06. 05. szerda 18:19
Nekünk összejött hétvégén. Egyik swingerklubban történt meg, fantasztikus élmény volt. Nem is értem miért nem swingereznek akik arra várnak, hogy megdugják a feleségük. Mi egy férfi beszállóval valósítottuk meg régi álmom, és a valóság még annál is jobb volt mint ahogy elképzeltem. A farkam azóta egyfolytában áll, és a feleségem is be van zsongva rendesen. Már alig várjuk a következő bulit.
#9005   2013. 06. 05. szerda 18:19
X Törölt felhasználó (32024)
#9004   2013. 06. 04. kedd 18:52
matinus matinus
Hahó! Egy jó sztori valahol? wave
#9003   2013. 06. 04. kedd 17:11
ravenna ravenna VIP Admin
Ámen... valahogy meg kellett volna fogalmazni ezt az első bejegyzésedben is! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 04. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880312)
2013. 06. 04. kedd 15:45
Az pedig női gesztus wink Teljesen mindegy, ha örömöt szerzel párodnak, az jó dolog, mindkét részről... finom
#9002   2013. 06. 04. kedd 15:45
X Törölt felhasználó (880312)
Az pedig női gesztus wink Teljesen mindegy, ha örömöt szerzel párodnak, az jó dolog, mindkét részről... finom
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 06. 04. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 06. 04. kedd 15:34
Picit mosolyognom kell! smile
Szóval "férfi részről" ez gesztus? És ha nő enged magához-magukhoz egy nőt az micsoda? Ha már ez szerinted férfigesztus ....
#9001   2013. 06. 04. kedd 15:34
Picit mosolyognom kell! smile
Szóval "férfi részről" ez gesztus? És ha nő enged magához-magukhoz egy nőt az micsoda? Ha már ez szerinted férfigesztus ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 04. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880312)
2013. 06. 04. kedd 15:00
Sziasztok! Véleményem szerint, a férfi részéről óriási gesztus beengedni egy harmadik felet, hogy párját önzetlenül kényeztesse... Én azt tapasztaltam, hogy az érett gondolkodású hölgyek ezt nagyra értékelik, szóval féltékenységről szó sincs.
#9000   2013. 06. 04. kedd 15:00
X Törölt felhasználó (880312)
Sziasztok! Véleményem szerint, a férfi részéről óriási gesztus beengedni egy harmadik felet, hogy párját önzetlenül kényeztesse... Én azt tapasztaltam, hogy az érett gondolkodású hölgyek ezt nagyra értékelik, szóval féltékenységről szó sincs.
#8999   2013. 06. 04. kedd 12:27
X Törölt felhasználó (778974)
Szia ravenna!

Mea culpa,mert az előző hozzászólásom elején nem köszöntöttelek,míg te engem megtiszteltél vele!!!
Szerintem azért akarjuk egymást birtokolni annyira a párommal,mert egymásban látjuk a biztonságot nyújtó lelki hátteret,ami miatt harmónikus a kapcsolatunk.Annyit még elárulok magunkról,hogy mielőtt összejöttünk volna mindkettőnk kísérletezett,ami valószínű hogy,mindkettőnk életében mások által történt megcsalás-elárulás miatt történt meg.Engem elkezdett érdekelni a swinger.Egyrészt azért,mert elvileg semmi sem kötelező,másrészt meg ott tényleg felszabadultan lehet szeretkezni-szexelni,kiadva az nemi ösztön és élvezet által generált hangokat úgy,hogy másnap nem fog a lakótelep ezen csámcsogni.Tehát elvileg egy tökéletes búvó-,és szórakozóhely felnőttek számára.Hogyha még panzió is tartozik hozzá ami nem is drága és igényes,akkor az maga a hetedik mennyország.Lehet,hogy túlzottan lelkesek voltunk/voltam az elején,és nem számoltam az érzelmeinkkel/érzelmeimmel eléggé.Tévedni emberi dolog.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 06. 04. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 06. 04. kedd 10:36
Szia Zolta1979!

Olvaslak itt és egy másik fórumszálnál is. A másik helyen konkrétan egy helyre nagyon szeretnél ( szeretnétek ) eljutni, itt meg a dilemmáid osztod meg velünk hogy miért is irigykedsz más férfitársaidra.
Elolvastam azt amit írtál, és van a soraid közt valami amire reagálnék.
Vágysz, szeretnél - talán szeretnétek - valamit, de ott van benned a félelem a rossz tapasztalattól félve, a bizalmatlanság egyik alapja is, a féltékenység. Ha úgy van, ahogy írod, hogy pároddal mindent megbeszéltek, akkor miért van féltékenység bennetek? A féltékenység a birtoklási vágyból él, és abból hogy valaki saját magában és/vagy partnerében nem bízik meg, és ezt vetíti ki a másik félre.
Ha csak elmentek klubba, ahol nem ér hozzátok senki, de látnak Titeket, akkor az fog zavarni hogy "miért néznek"...
Ha ez tényleg vonz és érdekel mindkettőtöket, akkor ezt kell először leküzdeni. Bízz magadban és a párodban. De 110%-ban! Ha ez nem megy, kerüljétek a klubos dolgokat.
És hidd el nekem, sok ember van ilyen helyeken akik kapcsolata mély, és érzelmi alapokra épül!
#8998   2013. 06. 04. kedd 12:06
Féltékenység.Nagyrészt igazad van abban,hogy a birtoklási vágyon alapul a dolog,és vahalol a másikban egy picit még bizonytalanok vagyunk.Itt egészíteném ki azzal,hogy a második tétel alapján van az emberben egy adag félelem attól,hogy a gyönyört okozó újdonság miatt fennállhat a párunk akár végleges,vagy "csupán" ideiglenes elvesztésének fájdalmas lehetősége,illetve ténye.Nincs mese!Ha tényleg szeretnénk időnként klubban is szeretkezni-szexelni,akkor tényleg a féltékenységet kell a lehető legkisebb szintre leküzdenünk.Meg kell tanulnunk egymásról egymásért lemondani,ami után tán mégjobban tudjuk szeretni a másikat.Paradoxonnal,sőt egy kicsit skizofrén állapotnak tűnik a dolog,de mivel az állításod szerint,és más oldalakon olvasott cikkek alapján mégis csak vannak épelméjű emberek/párok,akik így élik az életüket,köszönhetően a fejlett értelmi és érzelmi képességeiknek.Ezek szerint mi a párommal még nem értük el ezt a szintet.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 06. 04. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 06. 04. kedd 10:36
Szia Zolta1979!

Olvaslak itt és egy másik fórumszálnál is. A másik helyen konkrétan egy helyre nagyon szeretnél ( szeretnétek ) eljutni, itt meg a dilemmáid osztod meg velünk hogy miért is irigykedsz más férfitársaidra.
Vágysz, szeretnél - talán szeretnétek - valamit, de ott van benned a félelem a rossz tapasztalattól félve, a bizalmatlanság egyik alapja is, a féltékenység. Ha úgy van, ahogy írod, hogy pároddal mindent megbeszéltek, akkor miért van féltékenység bennetek? A féltékenység a birtoklási vágyból él, és abból hogy valaki saját magában és/vagy partnerében nem bízik meg, és ezt vetíti ki a másik félre.
Ha csak elmentek klubba, ahol nem ér hozzátok senki, de látnak Titeket, akkor az fog zavarni hogy "miért néznek"...
Ha ez tényleg vonz és érdekel mindkettőtöket, akkor ezt kell először leküzdeni. Bízz magadban és a párodban. De 110%-ban! Ha ez nem megy, kerüljétek a klubos dolgokat.
És hidd el nekem, sok ember van ilyen helyeken akik kapcsolata mély, és érzelmi alapokra épül!
#8997   2013. 06. 04. kedd 10:36
Szia Zolta1979!

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 04. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778974)
2013. 06. 04. kedd 09:46
Tudod elég sokat,de kultúrált módon szoktunk a párommal beszélgetni a swingerezésről az én kezdeményezésemre.Arra az álláspontra jutottunk,hogy nekünk nem való a 3-as,többes,párcsere,legalábbis eegyből nem,mert nagyon mély érzelmi kapcsolat van közöttünk,ami miatt sérülnénk lelkileg ha a fent említett variációk valamelyike egyből bekövetkezne.Megegyeztünk abban,ha a szerelmem lelkileg készenáll az első swinger klubban eltöltött esténkre,akkor is kizárólag egymással fogunk szeretkezni,szexelni.Az éjszaka többi részében,konkrétan a szeretkezésünk előtt-között-után,pihenéssel,barátkozással,ismerkedéss- el,koktélozással,tánccal,evéssel,és természetesen tisztálkodással töltenénk az időt.Persze nem ilyen sorrendben.Lassan,lépésről-lépésre haladva mennénk előre,ahonnan ha akarunk,akkor vissza is tudjunk fordulni.Ilyen lelki alkatok vagyunk,ilyen lelki alkat vagyok.Izgat a dolog,és érdekes is,viszont nagyobb a fájdalom és féltékenység érzete.Ez az oka annak,hogy megemelem kalapom azon férfitársaim előtt,akik......
#8996   2013. 06. 04. kedd 10:08
Neked van igazad barátom!Hát nagyon úgy fest a dolog,hogy sem én,sem az asszonykám nem vagyunk eléggé érettek,eléggé fejlettek pszichésen ahhoz,hogy élvezni tudjuk önfeledten a többes,vagy épp a párcsere örömeit,és utánna is ugyanúgy,vagy mégjobban tudjuk egymást szeretni.
Őszintén "megmondva" egy kicsit irigylem azokat,akik már totálisan stresszmentesen tudják átadni magukat és egymást ennek a gyönyörforrásnak,és nem kell félniük attól,hogy a párjuk egy másik személy felé fog orientálódni emiatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 03. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2013. 06. 03. hétfő 20:57
Egyszerű erre meg kell érni egy férfinak, és ha adott a bizalom és önzetlen szeretet eljön az az idő hogy simán megy sőt örömet okoz ha mástól élvez egy pár hölgy tagja, ezen felül persze még izgatólag is hat-hat

... 531 532 533 534 535 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!