Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 564 565 566 567 568 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8343   2012. 11. 08. csütörtök 06:24
X Törölt felhasználó (338147)
Elég furán hangzik, amit leírtál. Az adatlapod alapján 38 éves hetero férfi vagy és közben az izgat, ha a férjek dugnak meg téged a hitvesi ágyban, feleségük tudta nélkül... Valami nem smakkol... wow1
(Ez egy válasz dellkata üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 06:13
Engem az izgat, ha férjek kúrnak jól meg smile A hitvesi ágyban a feleség tudta nélkül. Annál izgatóbb nincs!
#8342   2012. 11. 08. csütörtök 06:13
dellkata dellkata
Engem az izgat, ha férjek kúrnak jól meg smile A hitvesi ágyban a feleség tudta nélkül. Annál izgatóbb nincs!
#8341   2012. 11. 08. csütörtök 05:59
X Törölt felhasználó (864792)
Sziasztok!
Mi ezt már 1 éve swingers klubokban oldjuk meg, mert a társkeresők zöme alkalmatlan normális kapcsolat kialakítására. Itt rögtön látjuk, kivel állunk szemben, s nincs az a veszély, hogy a valóság mást mutat, mint azt egy kép vagy leírás alapján vártuk volna. A másik, hogy így sok kínos pillanattól is mentesülhetünk, hiszen csak azzal kezdünk bármibe is, aki első látásra is szimpatikusnak tűnik. Persze, itt sem rögtön ágyba ugrunk, azért nem csak a "technikai dolgokról" szól az egész. Én pl. gyakran azt csinálom, hogy hagyom a párom egyedül mászkálni, s élvezem, ahogy próbálják a pasik "bekeríteni". Nem egyszer volt, hogy magát az aktust se néztem, csak ültem a bárpultnál, s elképzeltem életem párját akció közben. Ez is nagyon izgató tud lenni. Biztos, sokak számára furcsa ez, de a mi erős kapcsolatunkba bőven belefér. Cáfolom azt a téves nézetet, hogy azok engedik el mással a feleségüket, akik már nem szeretik annyira. Ez nem igaz! Amióta mi swingerezünk, sokkal szorosabb köztünk az érzelmi kapocs is.
#8340   2012. 11. 02. péntek 14:12
X Törölt felhasználó (86984)
Én élvezném, ha a páromat elrendezné egy, vagy két másik pasi! És ő is. Csak be nem vállalja sajnos. :(
#8339   2012. 11. 01. csütörtök 17:14
X Törölt felhasználó (8315)
Érdekes történet de talán túl "szines" vagy csak nekem tűnik olyan meseszerűnek.......nem tudom,vannak benne valóban ellentmondások.
#8338   2012. 10. 30. kedd 18:58
karpat57 karpat57
Rátapintottál! A szerelem nem abból áll, hogy kikényszerítjük párunkból, mit a háta közepére sem kíván! Persze, lehet, sőt kell is egymáshoz alkalmazkodni, hisz nem kell a másik egyéniségét elnyomni, de mindennek van határa! Ha mindkét félnek van ilyen igénye, akkor semmi gond!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863346)
2012. 10. 30. kedd 13:13
Te nem tennéd meg a nejed kedvéért ha szereted ,és ha még a szakítás is szóba kerül?......olvasd el még egyszer a sztorit,a feleség megtette de nem jött be neki.....mindent ne szerethetünk,van ilyen.
#8337   2012. 10. 30. kedd 16:02
X Törölt felhasználó (39921)
Lehet hosszú is az a sztori wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (80734)
2012. 10. 30. kedd 14:22
Itt akár egy rövid sztorit is el lehet mesélni?
#8336   2012. 10. 30. kedd 14:41
X Törölt felhasználó (863346)
Bizony igen ,ezért van az oldal,csak rajta !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (80734)
2012. 10. 30. kedd 14:22
#8335   2012. 10. 30. kedd 14:22
X Törölt felhasználó (80734)
#8334   2012. 10. 30. kedd 14:17
X Törölt felhasználó (838984)
Teljesen igazad van. Én csak azért nem tudnám megtenni, mert a párom azt akarja. De a páromat ismerve, nem is várná el tőlem. Nálunk teljes az egyetértés, hogy nekünk ez jó, és kell. Mindketten élvezzük , és ez így jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2012. 10. 30. kedd 13:46
Akkor fordítsuk meg... ha valaki szereti a párját, akkor nem zsarolja, nem kér olyat, amit a másik nem szívesen, vonakodva (tkp. kényszer alatt ) tesz csak meg. Ha nem szereti, az más történet... de akkor meg minek élnek együtt?
(Gyakorlatilag nem tudom elképzelni, hogy teljes lehet az öröm, amikor tudom, hogy a másiknak esetleg ellenére van, nem esik jól, kényelmetlenül érzi. Tudom, vannak buta nők, akik még orgazmust is szimulálnak, csak hogy imponáljanak, vagy hogy előbb túlessenek a tortúrán...)
#8333   2012. 10. 30. kedd 13:46
X Törölt felhasználó (857830)
Akkor fordítsuk meg... ha valaki szereti a párját, akkor nem zsarolja, nem kér olyat, amit a másik nem szívesen, vonakodva (tkp. kényszer alatt ) tesz csak meg. Ha nem szereti, az más történet... de akkor meg minek élnek együtt?
(Gyakorlatilag nem tudom elképzelni, hogy teljes lehet az öröm, amikor tudom, hogy a másiknak esetleg ellenére van, nem esik jól, kényelmetlenül érzi. Tudom, vannak buta nők, akik még orgazmust is szimulálnak, csak hogy imponáljanak, vagy hogy előbb túlessenek a tortúrán...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 13:13
Te nem tennéd meg a nejed kedvéért ha szereted ,és ha még a szakítás is szóba kerül?......olvasd el még egyszer a sztorit,a feleség megtette de nem jött be neki.....mindent ne szerethetünk,van ilyen.
#8332   2012. 10. 30. kedd 13:13
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 10. 30. kedd 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 11:53
Nem akarom elhinni, hogy egy nő csak a férje kedvéért menne bele egy ilyen kapcsolatba! Inkább az van, hogy Ő fantáziáját is izgatja, de úgy adja elő, mintha kegyet gyakorolna a párjának. Ha valaki nem akar valamit azt nem is teszi meg!
#8331   2012. 10. 30. kedd 12:24
X Törölt felhasználó (838984)
Nem is kell elhinni, de hogy rátapintottunk az elevenjére az tuti, mer nagyon gyorsan törölte magát.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 10. 30. kedd 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 11:53
Nem akarom elhinni, hogy egy nő csak a férje kedvéért menne bele egy ilyen kapcsolatba! Inkább az van, hogy Ő fantáziáját is izgatja, de úgy adja elő, mintha kegyet gyakorolna a párjának. Ha valaki nem akar valamit azt nem is teszi meg!
#8330   2012. 10. 30. kedd 11:53
karpat57 karpat57
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 30. kedd 09:49
Teljesen igazad van,nekem úgy tünnek ezek a történetek amit a pasik elmesélnek mintha a feleségeket eszköznek használnák a férj örömére, mert hanem vége,kívétel mikor a feleség is akarja és élvezi ,azt is el tudom képzelni,hogy némelyik feleség azért megy bele mert végre egy olyan pasival szexelhet akitől kaphat csókokat,simogatást,gyengédséget és jó szexet ....korábban én is szerettem volna a párom előtt szexelni mással ,ő nem ment bele ,de megértem nem is firtattam tovább pedig bíztos nagyon izgalmas lehet ,talán majd egyszer össze jön.
#8329   2012. 10. 30. kedd 11:22
ravenna ravenna
...akkor talán a hátralevő 90% se ártana, hogy olvasható legyen... hajrá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863825)
2012. 10. 30. kedd 11:08
Rendben megfontolom a tanácsod.
Viszont a helyzet kb 10 százalékát ismeritek eddig.
De ismételten köszönöm. smile
#8328   2012. 10. 30. kedd 11:08
X Törölt felhasználó (863825)
Rendben megfontolom a tanácsod.
Viszont a helyzet kb 10 százalékát ismeritek eddig.
De ismételten köszönöm. smile
#8327   2012. 10. 30. kedd 10:59
ravenna ravenna
Nem feladni kéne - és sértetten elvonulni, mint egy durcás kisfiú - hanem átgondolni az eddig történteket, hogy mi-miért történt, hogy történt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863825)
2012. 10. 30. kedd 10:56
Köszönöm a hozzászólásokat...
Feladom a törekvést.
Sziasztok
#8326   2012. 10. 30. kedd 10:56
X Törölt felhasználó (863825)
Köszönöm a hozzászólásokat...
Feladom a törekvést.
Sziasztok
#8325   2012. 10. 30. kedd 10:25
ravenna ravenna
Sokáig gondolkoztam, hozzá szóljak-e.
Nagyon sok férfit izgat, hogy a párja másik férfi karjaiban keressen testi örömöket. Ez ugyanígy megfordul a nők fejében is, csak épp ez kevésbé van a köztudatban, illetve a férfiak egy ilyen szituációtól sokszor megrettennek mert „milyen már az hogy a szeretett nő másik pasival akar kefélni”…. Ami inkább gond sok embernél hogy egy ellaposodott, elszürkült kapcsolatot próbálnak azzal megmenteni, felvirágoztatni hogy bele mennek egy ilyen többes játékba. Pedig nagyon kevés azon esetek száma, amikor is egy harmadik fél bevétele egy kapcsolatot megmentett végérvényesen. Egy ideig talán, hiszen ott van az újdonság varázsa, a sok élmény ami elkergeti a lila ködöt a szemek elől, de egy tönkrement dolgot sose hoz helyre. Ahogy mikor az egyik fél akarja és a másik belemegy azért hogy már ne nyaggassák, az se jó.
Izgató dolog, de csak akkor, ha mind a két fél tudja mit tesz, és egymásért teszik nem egyik önös akaratáért.
#8324   2012. 10. 30. kedd 09:49
Teljesen igazad van,nekem úgy tünnek ezek a történetek amit a pasik elmesélnek mintha a feleségeket eszköznek használnák a férj örömére, mert hanem vége,kívétel mikor a feleség is akarja és élvezi ,azt is el tudom képzelni,hogy némelyik feleség azért megy bele mert végre egy olyan pasival szexelhet akitől kaphat csókokat,simogatást,gyengédséget és jó szexet ....korábban én is szerettem volna a párom előtt szexelni mással ,ő nem ment bele ,de megértem nem is firtattam tovább pedig bíztos nagyon izgalmas lehet ,talán majd egyszer össze jön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 30. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (838984)
2012. 10. 30. kedd 09:23
Igazság szerint én végig olvastam a történeteidet, de nekem valami ebben nem stimmel, amiből egyenesen következhet, hogy a párod nem akarja folytatni, mégpedig az, hogy mindvégig te akartad, és nem ő.

"Aztán mondtam hogy ha igy marad az nekem nem jó és a szakítás is szóba jött.
Itt történt a fordulat és megígérte mindent kipróbálunk.."

Ez egy kicsit zsarolás szagú. Igaz hogy megígérte, de vajon akarta is, vagy mindez csak azért, hogy együtt maradjatok, hogy neked jó legyen. Vajon neki magától is eszébe jutott volna, hogy a kapcsolatotok javítására bevegyetek még valakit a szexuális életetekbe?

"Azt mondta ő ezt nem ígéri ,de csináljuk ha ezt szeretném"

Engem ez a hozzáállás is csak abban erősít meg, hogy ő ezt nem 100 %-osan saját magától csinálja, csak egyszerűen nem lát más kiutat, hogy megmentse a kapcsolatotokat. Nem tartom valószínűnek, hogy ha rajta múlt volna, ez az este összejön.

"utólag kiderült a párom azt mondta várjanak meg engem is"

Szerintem a párod úgy érzi, ha nem vagy a közelben akkor ez megcsalásnak számít. Nem tudja magát átadni ezeknek a játékoknak, és ha át is adja magát, akkor sem érzi magát teljesen jól benne.

"Egyik este moziban voltunk Jucival és jött egy sms-Józsitól "ma ráérek" mutattam a páromnak is aki azt mondta felőle mehet a dolog.."

Mit jelent az, hogy felőle mehet a dolog? Mert nálam ez csak afféle "legyünk túl rajta" reakció. Nem az a fajta hozzáállás, amikor már a gondolattól nedves a bugyi, hogy "húdejó, lesz egy szuper estém".

Szerintem ezt végig kellene gondolni, és őszintén meg kellene beszélni.

... 564 565 566 567 568 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!