Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 582 583 584 585 586 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7995   2012. 08. 05. vasárnap 17:19
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nyugi, nem szabad túlzásokba esni.
Egy átlagos farok is roppant izgalmas látvány, és a feladatát ugyanúgy el tudja látni. Számomra nem csak a feleségem puncijába ki-be járó idegen fallosz látványa volt izgató, az szinte csak az i-re rakta fel a pontot.
Előtte izgalmas volt látni, ahogy idegen kéz cirógatja, idegen ajkak becézgetik, idegen ujjak cirógatják nyakát, mellét, punciját, idegen ujjak nyúlnak be a bugyi alá és húzzák le azt. Fantasztikus érzés látni, ahogyan egy idegen nyalja, csókólja, ahogyan egy idegen is kényeztetést kap tőle. Eszméletlenül izgalmas egy idegennel közösen ujjazni és masszírozni punciját, kényeztetni simogatni fenekét, hasát, szóval egész testét közösen feltérképezni, „birtokba” venni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 04. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (758618)
2012. 08. 04. szombat 21:25
De jó lenne már látni a kis nejemet,egy méretes répán lovagolni.Izgatna piszkosul ahogy valaki kivégzi a kis pináját.A kis vékony testében biztosan jól mutatna egy fiatal nagy kékeres.
#7994   2012. 08. 05. vasárnap 15:50
X Törölt felhasználó (39921)
lesz részletes beszámoló amint több időm lesz. Az esetünk kicsit rendhagyó abban a tekintetben, hogy a 3. nem tudta, hogy mindenről tudok. A sikeres randi után persze elmondta neki, ő ledöbbent, hogy ilyen férj hogy lehet a világon... és most kivárjuk, hogy működhet-e így is a szexkapcsolat részéről. Próbálok türelmes lenni, nem könnyű. Mivel az ország külön területein élünk, ritkán találkoznak.
A szex egyébként az első autós puhatolózás, csókolózás, petting után a második randin sikerült, egy kölcsönlakásban. A feleségem szerint nem volt puhatolózás, egymásnak estek. Előjáték a zuhany alatt, aztán több menet az ágyban.... Majd megőrültem az izgalomtól, mikor ez tőlem x100 km-re történt, és akkor is, mikor ezt telefonba elmesélte az egészet hazafelé jövet... Mikor hazaértünk, nagyon megbasztam szétkúrt pináját, és teleélveztem úgy, hogy még éreztem a m.sik fasz nedveit... Most is elszáll az agyam a gondolattól!!
#7993   2012. 08. 05. vasárnap 14:46
epson90 epson90
Részletesebb beszámolót kérhetünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 04. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39921)
2012. 08. 04. szombat 23:38
Végre hosszas hezitálás után az én kis feleségemet is megdugta egy másik férfi! Én nem voltam jelen, de úgy ment el akkor otthonról, hogy ma remélem megtörténik... Megtörtént, rettentően élvezte, én élveztem mikor elmesélte a részleteket, olyat basztunk, mint talán soha, azóta is sokat kefélünk, és élvezzük az élmény felidézését.
remélem mielőbb megismétlődik.... és reménykedem, hogy mielőbb sor kerül a hármas szexre smile
Csak olyan pároknak javaslom ezt, akik biztosak magukban, a szerelmükben, mert ez egy nagyon kapcsolatpróbáló kaland, aminek nem tudhatod a végét. Eddig nagyon jó, nagyon örülünk, hogy megtette.
#7992   2012. 08. 05. vasárnap 14:37
X Törölt felhasználó (778755)
worship
Gratulálok! Írhatnál 1-2 mondatot róla!
Láttam, Nálad sem két hét alatt jött össze!
Ugye, hogy nem bántátok meg? Izgalmas lehet mosz az életetek a pároddal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 04. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Végre hosszas hezitálás után az én kis feleségemet is megdugta egy másik férfi! Én nem voltam jelen, de úgy ment el akkor otthonról, hogy ma remélem megtörténik... Megtörtént, rettentően élvezte, én élveztem mikor elmesélte a részleteket, olyat basztunk, mint talán soha, azóta is sokat kefélünk, és élvezzük az élmény felidézését.
remélem mielőbb megismétlődik.... és reménykedem, hogy mielőbb sor kerül a hármas szexre smile
Csak olyan pároknak javaslom ezt, akik biztosak magukban, a szerelmükben, mert ez egy nagyon kapcsolatpróbáló kaland, aminek nem tudhatod a végét. Eddig nagyon jó, nagyon örülünk, hogy megtette.
#7991   2012. 08. 05. vasárnap 05:49
ultos ultos
Esetleg részletek?
#7990   2012. 08. 04. szombat 23:38
X Törölt felhasználó (39921)
#7989   2012. 08. 04. szombat 21:25
X Törölt felhasználó (758618)
De jó lenne már látni a kis nejemet,egy méretes répán lovagolni.Izgatna piszkosul ahogy valaki kivégzi a kis pináját.A kis vékony testében biztosan jól mutatna egy fiatal nagy kékeres.
#7988   2012. 08. 04. szombat 21:12
Johnny73 Johnny73
Én azt mondom, hogy azért legyél óvatos. Ha valaki kívülről a félénkségét mutatja, nem biztos hogy félénk. Ráadásul első alkalommal teljesen egyedül akar lenni a feleségeddel, aki ráadásul egy bombázó. Egy falu nem egy város. Ott mindenki ismer mindenkit. Ma még annyira prűdek az emberek, hogy egy ilyen esetet, ha elkotyogja a srác mondjuk ittasan a haverjainak, akkor az egész falu tudni fogja! Figyelj oda, mert voltak már hasonló esetek a történelemben, hogy nem arról szólt a dolog, hogy csak szex, hanem a srác a másik férfi asszonyára pályázott! És ráadásul még a csaj is komolyan gondolta az úgymond idegen pasival! Én a helyetekben, egyáltalán nem próbálkoznék a helyi faluban. A lakóhelyetekhez közeli városokat ajánlanám. De lennének szerintem itt a GG-n is olyan jelentkezők, akik diszkrétek, intelligensek, ápoltak, és még el is utaznának hozzátok. És a falu abszolút nem sejtene semmit sem. circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 03. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (451661)
2012. 08. 03. péntek 14:35
Köszönjük a biztatást,érdemes itt lenni Veletek!!!
#7987   2012. 08. 04. szombat 12:12
X Törölt felhasználó (104575) VIP
Félénk a srác, előtted nem meri megdugni, hú ez mekkora szöveg. Aztán van olyan szöveg is, hogy először szeretne kettesben lenni a leendő harmadik srác a csajjal, aztán ha oké, akkor talán már mehet úgy is, hogy ott a férj, na ez se rossz. Vannak ám azért itt ötletek rendesen ! Nekem is volnának ötleteim, leírjam ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 03. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 03. péntek 14:31
Az sajnos hogy jelen legyek sajnos nem kivitelezhető, nagyon félénk a srác, örülni fogunk annak is ha egyedül megdugja az asszonyt. Azért bizakodóak vagyunk hogy összejön,sokat fantáziálunk közösen arról hogy miképpen zajlik majd. Az biztos hogy a feleségem mindent "bedob" majd,azt mondata hogy mindent el fog követni annak érdekében hogy rendesen meg legyen döngetve,még ha erre most kicsi is az esély. Meglátjuk, max majd utánna megkapja tőlem azt amit kíván.
#7986   2012. 08. 04. szombat 07:57
gorbesrac gorbesrac
Amennyiben kettesben nem meri megdugni az már több mint félénk. Ráadásul még kamera is lesz. Én a helyetekben nem kezdenék helyi illetővel, pláne ha egy kis településről van szó. Lehet, hogy most nem tűnik problémának, de ha tudja majd az egész falu azt már nem lehet visszacsinálni. Akár mondtak már rólatok ennél cifrábbat akár nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 03. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Az sajnos hogy jelen legyek sajnos nem kivitelezhető, nagyon félénk a srác, örülni fogunk annak is ha egyedül megdugja az asszonyt. Azért bizakodóak vagyunk hogy összejön,sokat fantáziálunk közösen arról hogy miképpen zajlik majd. Az biztos hogy a feleségem mindent "bedob" majd,azt mondata hogy mindent el fog követni annak érdekében hogy rendesen meg legyen döngetve,még ha erre most kicsi is az esély. Meglátjuk, max majd utánna megkapja tőlem azt amit kíván.
#7985   2012. 08. 03. péntek 16:33
X Törölt felhasználó (852102)
...ha viszont tényleg egy félénk srácról van szó, akkor már meggondolandó a történet, mert az első élmény az , ami nem jön másodszor...nincs egy FÉRFI a közelben???
#7984   2012. 08. 03. péntek 14:35
X Törölt felhasználó (451661)
Köszönjük a biztatást,érdemes itt lenni Veletek!!!
#7983   2012. 08. 03. péntek 14:34
Még ha kikityogná is,nem hinne neki senki. Minket meg nem zavar,találtak ki már rólunk "cifrábbat" is, szóval nincs jelentősége...
(Ez egy válasz Dickmickey üzenetére (2012. 08. 03. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 03. péntek 13:42
Természetesen értem én a vélekedésedet, de mégis mi támasztja alá konkrétan, hogy a többesnek az az ága veszélytelenebb, ahol a férj is ott van személyesen?
#7982   2012. 08. 03. péntek 14:33
Gyugyu62 Gyugyu62
Sok sikert!!!
#7981   2012. 08. 03. péntek 14:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 03. péntek 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852102)
2012. 08. 03. péntek 12:45
Szerintem is legyél ott, mert nincs annál izgalmasabb, még ha nem is szállsz be....A helybéli sráccal meg óvatosan, mert képes kikotyogni...bár, ha már tud róla, akkor oly mindegy....a későbbiekre pedig biztos, hogy kihat, de kizárólag pozitív értelemben...egy hétig akkor is izgalomba jössz, ha csak rá gondolsz....
Mindent bele!!!
#7980   2012. 08. 03. péntek 13:44
Dickmickey Dickmickey
Arra mi a garancia, hogy a helyi ismerős fiatalember nem fogja kikotyogni a történetet? Vagy föl vagytok erre készülve? Mondjuk egy pár napig lesztek csak téma a faluban....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 02. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 02. csütörtök 13:21
Kedves fórumozók. Véleményetekre,tapasztalataitokra lennék kiváncsi. Nagyon régóta szerettem volna azt hogy a feleségem lefeküdjön egy másik férfival.Mivel falun élünk nem volt sok lehetőségünk arra hogy helyben megfelelő partnert találjunk.Az internetes próbálkozásaink rendre kudarcba fulladtak,ám most talán van áttörés,egy helyi fiatalember személyében. Mi nagyon szeretjük egymást, és mindketten szeretnénk átélni hogy egy másik férfi megdugja a feleségem. Magam nem lennék jelen,ellenben fogjuk kamerával rögzíteni az eseményeket is,az izgalom fokozására. Kétségeink nincsenek, de várjuk tapasztalt emberek véleményét hogy élték át mindezt,mind ffi,mind nő szemszögéböl is. Mennyire hatott ez ki a további kapcsolatukra, megbánták e a történteket, meg tennék e még stb..
#7979   2012. 08. 03. péntek 13:42
Dickmickey Dickmickey
Természetesen értem én a vélekedésedet, de mégis mi támasztja alá konkrétan, hogy a többesnek az az ága veszélytelenebb, ahol a férj is ott van személyesen?
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 08. 02. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 02. csütörtök 21:38
ha át akarjátok élni, legyél ott, elleneben meg is szívhatod
#7978   2012. 08. 03. péntek 12:45
X Törölt felhasználó (852102)
Szerintem is legyél ott, mert nincs annál izgalmasabb, még ha nem is szállsz be....A helybéli sráccal meg óvatosan, mert képes kikotyogni...bár, ha már tud róla, akkor oly mindegy....a későbbiekre pedig biztos, hogy kihat, de kizárólag pozitív értelemben...egy hétig akkor is izgalomba jössz, ha csak rá gondolsz....
Mindent bele!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 02. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves fórumozók. Véleményetekre,tapasztalataitokra lennék kiváncsi. Nagyon régóta szerettem volna azt hogy a feleségem lefeküdjön egy másik férfival.Mivel falun élünk nem volt sok lehetőségünk arra hogy helyben megfelelő partnert találjunk.Az internetes próbálkozásaink rendre kudarcba fulladtak,ám most talán van áttörés,egy helyi fiatalember személyében. Mi nagyon szeretjük egymást, és mindketten szeretnénk átélni hogy egy másik férfi megdugja a feleségem. Magam nem lennék jelen,ellenben fogjuk kamerával rögzíteni az eseményeket is,az izgalom fokozására. Kétségeink nincsenek, de várjuk tapasztalt emberek véleményét hogy élték át mindezt,mind ffi,mind nő szemszögéböl is. Mennyire hatott ez ki a további kapcsolatukra, megbánták e a történteket, meg tennék e még stb..
#7977   2012. 08. 02. csütörtök 21:38
1feffelino 1feffelino
ha át akarjátok élni, legyél ott, elleneben meg is szívhatod
#7976   2012. 08. 02. csütörtök 13:21

... 582 583 584 585 586 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!