Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 57 58 59 60 61 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18452   2022. 01. 29. szombat 15:58
X Törölt felhasználó (4650775)
nálunk nincsenek szinte tabuk ha van szinpátia csók is mehet
#18451   2022. 01. 29. szombat 15:24
X Törölt felhasználó (4652511)
Jol nezunk mar ki hogy nem engedi a pasija…. Ez vicces… akkor nem kell bevonni egyaltalan odegent
#18450   2022. 01. 29. szombat 15:23
Ja…. Szopni szophatja az igymond idegen pasit a csok meg mar extra ….. elegge erdekes ez. Ha mar bocs de farkat teszek a szamba akkor nem mindegy ?????!!!!! Nem is ertem de tenyleg. Ez szamomra igy butasag
#18449   2022. 01. 29. szombat 15:18
Engem nem erdekel nem elemzem ki mire gondolt stb… en ha a pasi apolt siman smarolok vele ennyi
#18448   2022. 01. 29. szombat 12:06
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Igazad is van meg nem is smile
Igazad van abban, hogy ez a normális működés - azaz a nő eldönti, hogy ő akar-e azzal a partnerrel csókolózni vagy sem, vagy úgy általában bárkivel a partnerén kívűl. Van olyan, akinek ez ha nem is tabu, de intimebb mint leszopni, vagy dugni valakivel (ez is elhangzott itt).
Amiben nincs igazad smile az a konkrét vita - mivel a vitatott szituban nem a nő döntött így, hanem a férj, hogy ő ezt nem kívánja megengedni. Sőt, a lopott csók arra utal, hogy a hölgynek kicsit sem lenne ellenére.(lássuk be, azért a csókhoz 2 ember kell) Nem feltétlen sütném rá a féltékenységet, nem esik neki jól és kész, szíve joga, megbeszélték, nincs csókolózás. Pont.
Én nem azt feszegetném ilyen szituációban, hogy valaki miért nem engedi, hanem a lefektetett szabály ellenére miért történik meg mégis? És itt el lehet vonatkoztatni a csóktól - ez lehetne bármi - gumi nélkül, vagy beleélvezni, kettesben találkozni stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4652511)
2022. 01. 29. szombat 09:40
Ez nem kerdes es feltekenyseg sincs . Ha meg valakinel van akkor az ne szexeljen masokkal .
Peldaul a pasim imadja nezni ha dugnak es ehhez a csok is tarsulhat mar miert ne ez nem szerelem ez csak szex es ha jolesik akkor belefer!
#18447   2022. 01. 29. szombat 10:32
X Törölt felhasználó (4604712)
jó rendben , smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4652511)
2022. 01. 29. szombat 10:22
Itt nincs vita beszelgetes van. Mindenki kiirja a sajat allaspontjat ennyi semmi tobb
#18446   2022. 01. 29. szombat 10:22
Itt nincs vita beszelgetes van. Mindenki kiirja a sajat allaspontjat ennyi semmi tobb
#18445   2022. 01. 29. szombat 09:57
Ne vitàzzatok nem vagyunk egyformák
#18444   2022. 01. 29. szombat 09:44
Ez igaz igy
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2022. 01. 27. csütörtök 13:37
Itt is van pro és kontra:

Singli pasi pro:
1. mindig ráér
2. mindig kanos, áll a farka finom
3. Be akar nőzni, kondizik, fut, jó a teste
4. Minden perverzióra rávehető (pl: kikötözzük)

Singli (se felesége, se barátnője) pasi kontra:
1. Jó okkal nincs nője, a srác magának való, vagy nem túl helyes, nem tud udvarolni
2. Bepróbálkozik azzal, hogy a feleséged az ő kizárólagos nője legyen. mf3
3. Állandóan hivogat, hogy mikor jöhet shakehead
4. Ott van minden bulin és swinger klubban, gyanús, hogy kurvákhoz is jár ejnye1

Nős (vagy barátnős) pasi pro:
1. Tud udvarolni, kedveseket mondani, vicces, elbüvölő (lehet!)
2. Nem akarja lenyúlni a nődet. vigyor4
3. Kilátás van rá, hogy egyszercsak felhozza a feleségét is egy jópoha párcserésre vigyor2

Nős pasi kontra:
1. Ha otthonról ellenőrzik, akkor kevés az ideje randizni, ha már nem is érdekli a feleségét merre csavarog, akkor gyakorlatilag olyan, mintha szingli lenne.
2. Rigolyái vannak (pl: ő csak latex gumit használ, nem iszik vörösbort, füldugóval alszik) vigyor5
3. Nem lehet telefonálni neki vagy sms-t küldeni, néha le is tiltja a számunkat.
#18443   2022. 01. 29. szombat 09:41
Szep hetveget mindenkinek sok sex legyen ❤️
#18442   2022. 01. 29. szombat 09:40
Ez nem kerdes es feltekenyseg sincs . Ha meg valakinel van akkor az ne szexeljen masokkal .
Peldaul a pasim imadja nezni ha dugnak es ehhez a csok is tarsulhat mar miert ne ez nem szerelem ez csak szex es ha jolesik akkor belefer!
#18441   2022. 01. 29. szombat 09:38
Latom megy ez a csok vita. Leirom nalunk mi a szitu. Ha apolt normalis partner normalis fogsorral azaz apolt szaj akkor siman van csok mert miert ne. Mivel ha mar a farkat is szajjal kenyeztetem o meg a puncim akkor ez nem tabu de csak ismetlem apolt pasival es novel.
#18440   2022. 01. 29. szombat 09:00
Vitya40 Vitya40
Mi iá voltunk már ilyen helyzetben, pár alkalom után nem volt tabu.Az elején picit idegesített ha megcsókolta a pasi,most alig meg imádom nézni.A féltékenység ilyen szituban nem pálya!Én megengedett a feleségemnek mindent,azt csinál a szexben amit akar !És imádom őt 20 éve,a vágyainkat együtt éljük meg,de nem csalnánk meg egymást,a lényeg az őszinteség.
#18439   2022. 01. 29. szombat 08:38
X Törölt felhasználó (4513812)
Mert ez az internet. Az életben az emberek többsége kerüli a komfrontációt de itt úgy gondolják, hogy hatalmas nagy királyok és válogatás nélkűl kiosztanak bárkit, beszólnak és és lehülyéznek ha mást írsz amit ök gondolnak. Ez a fusztrációk kiélésènek a játszótere.. Sajnos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 29. szombat 03:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2022. 01. 29. szombat 03:02
Nyugika!! alien2

Izlések és pofonok... Egyébként meg minket nem érdekel, hogy ti mire gerjedtek. A jelek szerint ez egyiktöknél tabu, a másiknál meg kizáró ok. vigyor2

Egyikötök nem engedné, hogy a vadidegen pasi a nyelvét bedugja az asszonya torkába, ahová a péniszét rakja mindjárt.... a másik meg nem akarná megbaszni az olyan asszonyt, akit nem smárolt le. vigyor4 Nagyon értelmes vita, de miért kellene bepörögni, amit a másik gondol. bohoc
#18438   2022. 01. 29. szombat 03:02
X Törölt felhasználó (895053)
Nyugika!! alien2

Izlések és pofonok... Egyébként meg minket nem érdekel, hogy ti mire gerjedtek. A jelek szerint ez egyiktöknél tabu, a másiknál meg kizáró ok. vigyor2

Egyikötök nem engedné, hogy a vadidegen pasi a nyelvét bedugja az asszonya torkába, ahová a péniszét rakja mindjárt.... a másik meg nem akarná megbaszni az olyan asszonyt, akit nem smárolt le. vigyor4 Nagyon értelmes vita, de miért kellene bepörögni, amit a másik gondol. bohoc
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3426712)
2022. 01. 28. péntek 12:39
Egy valamiben értünk egyet: "Észosztó" valóban nem vagyok a fórumban. Ám itt be is fejeződött az egyetértés, hiszen a fórumon neked is lehet és nekem is lehet véleményem. Valamint természetesen elfogadom, hogy ahány ház, annyi szokás.

Viszont alábbiaknál, melyek a te korábbi szavaid, jobban nem tudom alátámasztani, amit mondani akartam:

"...kiderült, hogy a csók az egyetlen dolog ami zavar. ... kértem a mellőzését. Aztán ... láttam, hogy mindketten feszülnek, és mondtam mehet, de csak ráfaragtunk. Én kényelmetlenül éreztem magam nagyon, a nejem pedig elment érzelmes irányba. Azóta kérem a beszállókat, hogy ezt mellőzzék, mert ez a mi közös érzelmes dolgunk, de a szilveszteri vendégünk is lopott egy-két csókot mikor azt hitte nem látom."

Visszaolvasva a fenti mondataid, itt minden kizárólag a te szorongásaidról szól, miközben fittyet sem vetsz arra az igényre, amit a jobb szex jelent a feleségednek (és a beszállónak). Hiszen, te csak baszatást engedélyezel. (elnézést kérek most a feleségedtől ezért a gusztustalan szóhasználatért) Ezeket a szabályokat nem közösen hoztátok meg, vagy közösen, de nincs egyetértés, mivel a hölgy valamit hiányol ("feszül", majd "lop" ) Félted az érzelmi szövetségeteket, így letiltod a csókot, hiába szeretné. Ez féltékenység. Ennyi. A te álláspontod tiszteletben tartása mellett (hogy te nem szereted ha szájon csókolják a feleséged) továbbra is véleményként fenntartom az enyémet:

Féltékenyhez rizikó harmadiknak menni.
#18437   2022. 01. 28. péntek 16:58
#18436   2022. 01. 28. péntek 16:39
Doddi Doddi
És most reklám!
#18435   2022. 01. 28. péntek 14:07
X Törölt felhasználó (3426712)
worship wave
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2022. 01. 28. péntek 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 12:50
Mégis észosztónak, és teljes igazságtudónak gondolod magad. Nem fogok leállni vitatkozni, mert téged még az életben nem győzött meg senki semmiről ami nem a saját igazságod, mégha a körülményeket nem is ismered, mert ahhoz 3-4 évet kellene visszaolvasnod. Ha féltékenység lenne, nem csinálnánk 5 éve, de ez ne zavarjon. Ráadásul azt sem tudod mit írsz, mert most már csak rizikónak irod a féltékenykedő párt, az előző bejegyzésedben még véres rongyként kezelted azokat, akik nem engedik a csókolózást. Ráadásul attól nem bizonyított, hogy féltékeny a pár, mert nem engedi a csókot. Szóval nem csak észosztó, de napraforgó is vagy. Ha megtanulsz pontosan fogalmazni, talán nem bántasz meg másokat azzal hogy pocskondiázod azokat, akik nem a te kövedet fújják. Részemről befejeztelek
#18434   2022. 01. 28. péntek 12:50
mgakaland mgakaland
Mégis észosztónak, és teljes igazságtudónak gondolod magad. Nem fogok leállni vitatkozni, mert téged még az életben nem győzött meg senki semmiről ami nem a saját igazságod, mégha a körülményeket nem is ismered, mert ahhoz 3-4 évet kellene visszaolvasnod. Ha féltékenység lenne, nem csinálnánk 5 éve, de ez ne zavarjon. Ráadásul azt sem tudod mit írsz, mert most már csak rizikónak irod a féltékenykedő párt, az előző bejegyzésedben még véres rongyként kezelted azokat, akik nem engedik a csókolózást. Ráadásul attól nem bizonyított, hogy féltékeny a pár, mert nem engedi a csókot. Szóval nem csak észosztó, de napraforgó is vagy. Ha megtanulsz pontosan fogalmazni, talán nem bántasz meg másokat azzal hogy pocskondiázod azokat, akik nem a te kövedet fújják. Részemről befejeztelek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3426712)
2022. 01. 28. péntek 12:39
Egy valamiben értünk egyet: "Észosztó" valóban nem vagyok a fórumban. Ám itt be is fejeződött az egyetértés, hiszen a fórumon neked is lehet és nekem is lehet véleményem. Valamint természetesen elfogadom, hogy ahány ház, annyi szokás.

Viszont alábbiaknál, melyek a te korábbi szavaid, jobban nem tudom alátámasztani, amit mondani akartam:

"...kiderült, hogy a csók az egyetlen dolog ami zavar. ... kértem a mellőzését. Aztán ... láttam, hogy mindketten feszülnek, és mondtam mehet, de csak ráfaragtunk. Én kényelmetlenül éreztem magam nagyon, a nejem pedig elment érzelmes irányba. Azóta kérem a beszállókat, hogy ezt mellőzzék, mert ez a mi közös érzelmes dolgunk, de a szilveszteri vendégünk is lopott egy-két csókot mikor azt hitte nem látom."

Visszaolvasva a fenti mondataid, itt minden kizárólag a te szorongásaidról szól, miközben fittyet sem vetsz arra az igényre, amit a jobb szex jelent a feleségednek (és a beszállónak). Hiszen, te csak baszatást engedélyezel. (elnézést kérek most a feleségedtől ezért a gusztustalan szóhasználatért) Ezeket a szabályokat nem közösen hoztátok meg, vagy közösen, de nincs egyetértés, mivel a hölgy valamit hiányol ("feszül", majd "lop" ) Félted az érzelmi szövetségeteket, így letiltod a csókot, hiába szeretné. Ez féltékenység. Ennyi. A te álláspontod tiszteletben tartása mellett (hogy te nem szereted ha szájon csókolják a feleséged) továbbra is véleményként fenntartom az enyémet:

#18433   2022. 01. 28. péntek 12:39
X Törölt felhasználó (3426712)

(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 27. csütörtök 12:25
"ha a csók tabu ott nem tiszta valami a pár által kialakított szabályokban.
Ilyen párhoz nem szabad csatlakozni, mert akár féltékenységi jelenet lehet belőle együttlét közben."

Szerintem ez az állításod eléggé túlzó, és nagyon nem tartja tiszteletben azokat, akik, mint korábban is írtuk, máshogy gondolják. Nálunk nincs csókolózás különböző okok miatt, amiket egyrészt már korábban kifejtettem, igy kérlek, kerüld az ilyen megfogalmazásokat, hogy azok a párok akik ezt kerülik azoknál valami nem tiszta, és nem szabad hozzájuk csatlakozni. Szerencsére nem te vagy az észosztó a fórumban, és minden beszállni vágyó eldöntheti, mit szeretne. Többen megírták már, van aki intimebbnek tartja a csókolózást mint akár a szopást, vagy más szexualitást, de úgy tűnik te csak a saját irásaidat olvasod. Szerintem tartsuk tiszteletben a mások szokásait, anélkül hogy burkoltan leszaroznál mindenkit, aki nem úgy gondolkodik, mint te.

... 57 58 59 60 61 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!