Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 588 589 590 591 592 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7838   2012. 06. 19. kedd 15:03
Gyugyu62 Gyugyu62
Nagyon kellemes és izgalmas beszámoló volt.Gratulálok, szerencsés vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849603)
2012. 06. 17. vasárnap 06:19
Utána ún. kutyapózban szeretkeztek és az is frenetikus látvány volt. A hanghatás is szuper volt, mert minden lökésnél, ahogy a Laci ágyéka hozzácsapódott a nejem nem kis fenekéhez nagyon kellemes hangot adott a két test találkozása. És tövig elnyelte Laci farkát a szűk punci, nem is gondoltam volna előtte! Anita mondta Lacinak, hogy élvezés előtt szóljon, mert szeretné a szájába venni a farkát egy kicsit.
Így is volt, Laci megállt és lehúzta az óvszert, Anita pedig szájába vette a vsatag makkot és erőteljes szívó-szopó technikával kényeztette a hímtagot. Amikor Laci elkezdett sóhajtozni, akkor Anita a szájából kivéve a melleire irányította a szerszámot és beterítette alaposan spermával. Hihetetlen, hogy milyen termése volt Lacinak, nagyon sok spermával rendelkezett.
Ezt követően az én farkamat is kezelésbe vette Anita és én én is elélveztem a melleire.
Fantasztikusn élmény volt a 3-as szeretkezés, amit azóta többször meg is ismételtünk.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
#7837   2012. 06. 18. hétfő 07:04
X Törölt felhasználó (105041) VIP
Természetesen tudom mit kellene kérdeznem, de egyenlőre nemleges a válasza.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona VIP Admin
2012. 06. 17. vasárnap 22:42
Nem tudom meddig jutottatok, kaptál e már választ párodtól, hogy ő miként áll a vágyaidhoz .
Minden estre azt hogy mit is kellene kérdezned csak tudod.....
#7836   2012. 06. 17. vasárnap 22:42
Demona Demona VIP Admin
Nem tudom meddig jutottatok, kaptál e már választ párodtól, hogy ő miként áll a vágyaidhoz .
Minden estre azt hogy mit is kellene kérdezned csak tudod.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041) VIP
2012. 06. 17. vasárnap 22:15
Mire gondolsz ? Mivel eléggé őszintén szoktunk beszélgetni az élet dolgairól azt is elmesélte,hogy volt olyan amikor egyszerre négy pasival kefélt, miközben Ő egyedüli nő volt a buliban. Egészségére. Részemről ebben semmi negatív nincs, én is csajoztam anno rengeteget. Amennyire ismerem a leszbi abszolút kizárt ( sajnos a francba... )
#7835   2012. 06. 17. vasárnap 22:15
Mire gondolsz ? Mivel eléggé őszintén szoktunk beszélgetni az élet dolgairól azt is elmesélte,hogy volt olyan amikor egyszerre négy pasival kefélt, miközben Ő egyedüli nő volt a buliban. Egészségére. Részemről ebben semmi negatív nincs, én is csajoztam anno rengeteget. Amennyire ismerem a leszbi abszolút kizárt ( sajnos a francba... )
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona VIP Admin
2012. 06. 17. vasárnap 21:51
Állandóan mondogatni nem is kell, de beszélgetni ,faggatni hogy izgatja e őt is, ha igen mi vinné őt közelebb a megvalósításhoz és ha nem, akkor miért nem...? lehet hogy más jellegű vágyai vannak amiket nem is gondolnál......?
#7834   2012. 06. 17. vasárnap 21:51
Demona Demona VIP Admin
Állandóan mondogatni nem is kell, de beszélgetni ,faggatni hogy izgatja e őt is, ha igen mi vinné őt közelebb a megvalósításhoz és ha nem, akkor miért nem...? lehet hogy más jellegű vágyai vannak amiket nem is gondolnál......?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 17. vasárnap 17:44
Érdekes... Mostanában mondogatom az asszonynak, hogy szivesen megnézném ahogy valaki megdugja, ill. bevállalnék egy szendvicset is, nem igazán akarja vagy csak nem meri mondani. Régen az anál csak nagyon alkalmi volt most szó nélkül megengedte és még élvezte is. Na most mi van ???????????
#7833   2012. 06. 17. vasárnap 20:02
zsomyk zsomyk
Ahogy olvasom a hozzászólásokat azt látom hogy ez a téma inkább a férfiakat izgatja, pedig nem is ők a részesei smile smile smile A férfiak probálják rábeszélni a párjukat! Olyat nem olvastam hogy a nő jelentse be hogy ezt ki szeretné próbálni!
#7832   2012. 06. 17. vasárnap 18:29
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nálunk hosszú évek kitartó „munkája” volt az, mire összejött az első hármas. Első időkben hallani sem akart róla, úgy vélte, azért akarom azt, hogy mással is legyen, mert nem szeretem, nem kívánom, és így akarom lerázni, másnak odadobni. Évekig tartott, mire megértette, hogy a szerelem, a vágy még ugyanúgy meg van, mint házasságkötésünk idején, csak vannak dolgok, amik ösztönből, zsigeri vágytól hajtva izgalmasak, izgatóak.
Szép lassan Ő is elkezdte izgatónak találni e dolgokat. Érdekes, hogy a vibrátor, ubi, gésagolyó és egyéb játékok bevonása játszadozásainkba ekkor vált esősebbé. Meg elszórakoztattuk egymást kitalált sztorikkal, történetekkel, izgatóbb fotókkal, videókkal… majd egyszer kibökte, hogy Ő a „lányos” együttléteket is nagyon izgalmasnak tartja.
Majd szép lassan eljött pár olyan dolog, ami nagyon kellemes élményt nyújtott mindkettőnknek, és van még jó pár olyan, ami csak most fog eljönni… De soha nem siettetünk semmit, nem erőltettünk semmit, mindenre időt hagytunk, hogy tettekben és a fejünkben a helyrére kerüljön, minden kalandunkat jól átgondoltuk, alaposan leszerveztük.
De idáig eljutni, bizony, hosszú évek alatt jutottunk el.
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2012. 06. 14. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 14. csütörtök 12:49
Sziasztok!
Nagyon régóta érdekel ez a téma.Szeretném ha a kedvesemet egy férfi kényeztetné a jelenlétemben vagy anélkül.Sokszor beszéltem már neki erről.Gyakorlatilag szabadon dönthet.Nem vagyok féltékeny természetű az Ő öröme az enyém is.Sajnos még nem volt elég bátorsága hozzá hogy megtegye pedig én biztatom.Segítsetek mivel tudnám rávenni hogy átlépje a határt hiszen nagyon szereti a szexszet.Jó tanácsaitokat előre is köszönöm.
#7831   2012. 06. 17. vasárnap 18:01
X Törölt felhasználó (426247)
Na most valaki dugja az asszonyt...,ennyi van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 17. vasárnap 17:44
Érdekes... Mostanában mondogatom az asszonynak, hogy szivesen megnézném ahogy valaki megdugja, ill. bevállalnék egy szendvicset is, nem igazán akarja vagy csak nem meri mondani. Régen az anál csak nagyon alkalmi volt most szó nélkül megengedte és még élvezte is. Na most mi van ???????????
#7830   2012. 06. 17. vasárnap 17:44
#7829   2012. 06. 17. vasárnap 06:19
X Törölt felhasználó (849603)
Utána ún. kutyapózban szeretkeztek és az is frenetikus látvány volt. A hanghatás is szuper volt, mert minden lökésnél, ahogy a Laci ágyéka hozzácsapódott a nejem nem kis fenekéhez nagyon kellemes hangot adott a két test találkozása. És tövig elnyelte Laci farkát a szűk punci, nem is gondoltam volna előtte! Anita mondta Lacinak, hogy élvezés előtt szóljon, mert szeretné a szájába venni a farkát egy kicsit.
Így is volt, Laci megállt és lehúzta az óvszert, Anita pedig szájába vette a vsatag makkot és erőteljes szívó-szopó technikával kényeztette a hímtagot. Amikor Laci elkezdett sóhajtozni, akkor Anita a szájából kivéve a melleire irányította a szerszámot és beterítette alaposan spermával. Hihetetlen, hogy milyen termése volt Lacinak, nagyon sok spermával rendelkezett.
Ezt követően az én farkamat is kezelésbe vette Anita és én én is elélveztem a melleire.
Fantasztikusn élmény volt a 3-as szeretkezés, amit azóta többször meg is ismételtünk.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
#7828   2012. 06. 17. vasárnap 06:10
X Törölt felhasználó (849603)
Sziasztok!
Nagyon érdekel engem ez a téma, ezért megosztom veletek az első olyan élményünket, amely során bevettünk az ágyunkba egy pasit. A feleségemnek én vettem el a szüzességét, előttem nem volt komoly kapcsolata, csupán csókig jutott el a volt barátjával. Igaz elég korán, 17 éves korában ismerkedtünk meg, így nem is csoda, hogy nem rendelkezett "hatalmas" tapasztalattal. Nekem nagyon izgatta a fantáziámat a gondolat, hogy valaki a nejemmel szeretkezzen és én nézhessem, illetve ketten kényeztessük. Nagyon szerettem volna, ha azt a puncit, amit rajtam kívül még senki nem látott más is láthatná, illetve kipróbálhatná. Hozzá kell tennem, hogy a nejem hüvelye nagyon szűk, a gyermekeinket császárral szülte, úgyhogy addig még csak az én farkam méretéig volt benne vendég. Beszélgettünk a 3-as szexről és a végén rábólintott. Már csak egy partner kellett!
Volt egy munkatársam, akiről tudtam, hogy tetszik neki a nejem, mert többször dícsérte, illetve kifejezte, hogy mennyire kívánatos nőnek tartja. Én is meséltem róla jó dolgokat és nagyon kíváncsivá tettem!
Az igazság az, hogy a srácnak már láttam előtte a farkát zuhanyzás közben és mivel vaskosabb és nagyobb volt, mint az enyém, ezért kíváncsi voltam, hogy a párom puncikája hogyan fog rá reagálni.
Megbeszéltünk egy időpontot és Laci átjött hozzánk. Először beszélgettünk egyet, ami elég feszült volt, mert ismertük egymást régóta és fura volt a helyzet, mert előtte ilyen dolog fel sem merült. A beszélgetés végén Anita elment tusolni és ezalatt mi a hálóban vártuk. Amikor végzett, akkor egy melltartóban és tangában jött be hozzánk. Lacival elkezdtek csókolózni és Anita keze elindult felfedező körútra. Nagyon izgató volt, amikor a Laci farkát elővéve húzogatta és az megnőtt. Szép nagy szerszám lett belőle! Kimondottan vaskos makkal! Ezt követően lekerült a melltartó és Laci a nejem telt kebleit markolászta és erőteljesen szívogatta a már kemény mellbimbóit, majd a bugyit lehúzta róla és lefektette az ágyra Anitát és elkezdte nyalni a punciját. Jó volt látni a nejem arcát, mert ilyen mélyen még nem volt nyelv soha a hüvelyében és nagyon élvezte. Utána Laci feljebb ment és a melleket vette kezelésbe, majd hoztam egy óvszert. Laci felhúzta és ráfeküdt a nejemre. Így fekvő helyzetben próbált betalálni, de nem csúszott be, talán a méret miatt is. Ekkor a párom megfogta a farok végét és a hüvelyéhez tette. És jött a várva várt pillanat. Laci farka Anita bejáratánál és egy lökés és bent van! Egy olyan méret, amilyen még soha nem volt benne. Egy kellemes sóhaj kísérte a behatolást és látszott Anita arcán, hogy feszíti a megduzzadt farok, de ugyanakkor ez kellemes érzés, mert erős sóhajok kísértek minden lökést! Nekem annyira izgató volt a látvány, hogy valaki banne van az általam oly nagyra tartott punciban, hogy nem bírtam magammal és a merev farkamat Anita szájához tettem. Ő elékezdett engem oráklisan izgatni és fenomenális látvány volt, hogy a puncija tele van és közben engem izgat a szájával. Folyt.
#7827   2012. 06. 16. szombat 11:59
X Törölt felhasználó (816802)
Szia!

Igen hagyta smile A probléma azzal volt, hogy álmodozott róla,
megkapta, élvezte, de mikor elment elszállt az ihlet...
Szerintem minden férfi ismeri ezt az érzést, csak van aki
tudja kezelni! Mondjuk ez sok most nyitni akaró párnak
segíthet! Ha szex közben erről beszélnek, fantáziálnak!
Aztán ha a férfi elélvez, és még akkor is izgatónak találná
ha éppen a felesége egy idegennel... ez már lehet irányadó
a továbbiakra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 13. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575) VIP
2012. 06. 13. szerda 08:56
Szia. Jó, rendben, elfogadom, a félelem a legelső hármas előtt természetes lehet, habár nálunk inkább az izgatott kiváncsiság volt az első helyen. Az hogy a Te általad említett esetben a férjeuram "megsértődött", hát az az ő baja. "Időzítette" volna későbbre a spriccet. Ha ez velem történt volna meg, kimegyek, megmosom a farkam, aztán nézem tovább hogy dugják a párom. Fordított helyzetben nem sértődött volna meg az illető ? Miután meghívtak Téged, Te meg már a puncijában voltál ahogy fogalmaztál, nincs helye moralizálásnak. Persze ha a kedves férjemuram már egy hete erre tartalékolta a "dolgot", akkor nincs mit csodálkozni. Az ilyen alkalmak alatt nekem is mindig áll a farkam, mert azt azért valljuk be, mégsem egy mindennapi látvány az, amikor azt a csajt, feleséget, barátnőt, akit eddig hónapokig, évekig Te dugtál, azt most nem Te teszed. Most meg más fogdossa, simizi, csókólgatja a melleit, nyalja a puncit. Azután meg mikor gumit húz a farkára, na akkor onnan nincs visszaút. Mondhatjuk azt is, Te tulajdonképp azt tetted, amiért meghívtak. Jó hogy azt nem mondta a férjemuram, hogy akkor Ti is befejezhetitek, hisz én már "kész" vagyok, na az mekkora szám lett volna. Álló farokkal kiszálsz anyából, oszt ennyi. De azért hagyta, hogy tovább dugd a feleségét ??
#7826   2012. 06. 14. csütörtök 15:17
Gyugyu62 Gyugyu62
Rokonlelkek vagyunk,és felőlem tehetné titokban is vagy nyíltan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 14. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 14. csütörtök 14:24
Szia ! Én is ugyanebben a cipőben járok. Még nem tudtam megpuhítani a feleségemet. Állandóan nem mondogathatom neki, mert akkor biztosan nem menne bele. Ha valaki tud tanácsot adni írjon. Lehet,hogy perverz vagyok, de még azt is megnézném ha szendvicsben dugnák. Beszállnék harmadiknak. Ha titokban csalna meg és kiderülne biztosan rosszul esne, de nyíltan, egyenesben kibaszottul tetszene.
#7825   2012. 06. 14. csütörtök 14:24
Szia ! Én is ugyanebben a cipőben járok. Még nem tudtam megpuhítani a feleségemet. Állandóan nem mondogathatom neki, mert akkor biztosan nem menne bele. Ha valaki tud tanácsot adni írjon. Lehet,hogy perverz vagyok, de még azt is megnézném ha szendvicsben dugnák. Beszállnék harmadiknak. Ha titokban csalna meg és kiderülne biztosan rosszul esne, de nyíltan, egyenesben kibaszottul tetszene.
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2012. 06. 14. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 14. csütörtök 12:49
Sziasztok!
Nagyon régóta érdekel ez a téma.Szeretném ha a kedvesemet egy férfi kényeztetné a jelenlétemben vagy anélkül.Sokszor beszéltem már neki erről.Gyakorlatilag szabadon dönthet.Nem vagyok féltékeny természetű az Ő öröme az enyém is.Sajnos még nem volt elég bátorsága hozzá hogy megtegye pedig én biztatom.Segítsetek mivel tudnám rávenni hogy átlépje a határt hiszen nagyon szereti a szexszet.Jó tanácsaitokat előre is köszönöm.
#7824   2012. 06. 14. csütörtök 13:42
Gyugyu62 Gyugyu62
Szeretném kiegészíteni az előzőeket a teljesség kedvéért.Középkorú pár vagyunk.A kedvesemnek soha nem volt
dolga mással.A szexszet pedig nem csak egyszerűen szereti hanem nagyon élvezi is.Közös fantáziálásaink során már többször elképzeltük a harmadik fél aktív jelenlétét.Ezért csodálkozom hogy nem lép tovább.
Köszi.
#7823   2012. 06. 14. csütörtök 12:49
Gyugyu62 Gyugyu62
Sziasztok!
#7822   2012. 06. 13. szerda 11:14
vazelinator vazelinator VIP Admin
De lehet, nem a teljesítményén különbségen sértődőt be.
Szerintem, két helyre nem elég a vér szindróma volt.
ő végzet és elfogytak az idegen idomok iránti vágyak azaz kielégültek és a tudatos énje maradt csak, s az meg nem volt harmóniába a vágyaival.
Kanosság sok mindet megtette a férfiakkal és a kielégülés után bűnbánat, s gondolatok hogy ezt miért tette.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 13. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575) VIP
2012. 06. 13. szerda 08:56
Szia. Jó, rendben, elfogadom, a félelem a legelső hármas előtt természetes lehet, habár nálunk inkább az izgatott kiváncsiság volt az első helyen. Az hogy a Te általad említett esetben a férjeuram "megsértődött", hát az az ő baja. "Időzítette" volna későbbre a spriccet. Ha ez velem történt volna meg, kimegyek, megmosom a farkam, aztán nézem tovább hogy dugják a párom. Fordított helyzetben nem sértődött volna meg az illető ? Miután meghívtak Téged, Te meg már a puncijában voltál ahogy fogalmaztál, nincs helye moralizálásnak. Persze ha a kedves férjemuram már egy hete erre tartalékolta a "dolgot", akkor nincs mit csodálkozni. Az ilyen alkalmak alatt nekem is mindig áll a farkam, mert azt azért valljuk be, mégsem egy mindennapi látvány az, amikor azt a csajt, feleséget, barátnőt, akit eddig hónapokig, évekig Te dugtál, azt most nem Te teszed. Most meg más fogdossa, simizi, csókólgatja a melleit, nyalja a puncit. Azután meg mikor gumit húz a farkára, na akkor onnan nincs visszaút. Mondhatjuk azt is, Te tulajdonképp azt tetted, amiért meghívtak. Jó hogy azt nem mondta a férjemuram, hogy akkor Ti is befejezhetitek, hisz én már "kész" vagyok, na az mekkora szám lett volna. Álló farokkal kiszálsz anyából, oszt ennyi. De azért hagyta, hogy tovább dugd a feleségét ??
#7821   2012. 06. 13. szerda 08:56
X Törölt felhasználó (104575) VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816802)
2012. 06. 11. hétfő 13:29
Szia!

Igen igazad van! Írtam már, de leírom: te sem vagy már
kezdő a dologban! Azoknak az embereknek írtam ezt
az egészet akiknél még csak a vágy van meg, és mellé
a FÉLELEM, hogy biztos nem hat ki a kapcsolatra? Nem
az a kérdés jó lesz-e? Hanem a továbbiak! Vóltam egy
párnál, ahol a férfi akarta igazán!! Mennyire izgatja,
mennyire akarja stb.. Hát megtörtént, én a felesége puncijában
voltam már, őt szájjal kényeztette! Végig beszélt hozzá, és
látszott, hogy valóban élvezi! Aztán elélvezett, elszállt a
varázs! Nézett minket 1-2 percíg, aztán sértődött arccal
kiment! A nő annyit mondott: ettől féltem! Nézd ha már
megtörtént a dolog rendben van, hogy fejest ugrunk, mert
tudjuk,hogy jó, élvezzük, de akik nem próbálták, azoknak
csak azt tudom mondani, hogy a fokozatosságból NEM
lehet baj!! Ha akarják elérik, de ha már megtörtént nem
lehet megváltoztatni! Jobb biztosra menni, és ha bejön?
Hát hajrá élvezzük!!
#7820   2012. 06. 12. kedd 16:11
X Törölt felhasználó (438761)
Sziasztok! 25 éve vagyunk házasok,jóban,roszban,mindig kitartottunk egymás mellett,nem járunk külön utakon,nem csaljuk egymást a másik tudta nélkül. Tehát mindent közösen csinálunk, egymás örömére egymás szemeláttára,persze, azért vannak kivételek,de az nem ehez e témához kapcsolódik. Számtalan közös kalandunk volt ebben a témában,javarészt tartós,hosszabb kapcsolataink voltak,de néha becsúszott spontán kaland is,strandon (nudin) stb. Mind a kettőnket nagyon izgatja,ha a másikat boldognak látja,akár más ölében,karjaiban is,nincs féltékenység közöttünk,maximálisan bízunk egymásban,ezt csak így lehet csinálni másképp nem megy. Szerintünk nagyon izgató látvány,érzés,hogy a párom más férfiakat is boldoggá tesz a jelenlétemben,úgy ahogy éppen jól esik nekik,mindent szabad ami a másiknak is örömet okoz,csak nagyon nehéz megtalálni a megfelelő partnert.
#7819   2012. 06. 12. kedd 10:34
X Törölt felhasználó (848296)
Minket is izgat a dolog

... 588 589 590 591 592 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19618db
Utolsó üzenet: tegnap 13:41

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!