Egy teltebb duci nő is lehet " jól karbantartott, esztétikailag szép, kívánatos nő ágyában"(nem csak ott), és egy vékony plazacica is lehet igénytelen túlcicomázott műnő is . Nem ettől függ sztem és nem is lenne jó ha csak egyik vagy másik tetszene mindenkinek. A lényeg hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt ,ami azért nem csak a külsőségeken múlik !!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 03. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 03. szombat 07:55

Törölt felhasználó (388655)

Igazából ez a cicababa téma pusztán a savanyú a szőlő effektusnak tűnik nekem. Jó lenne megdugni egy csodálatos és isteni nőt, akihez még álmomban sem érhetek hozzá, így hát maradt a kirabolt málhazsák testű gyermekes anyuka, akit a férje elhanyagol, és suttyomban megdughatok. A hozzászólásaitokból ez jön le. Egy nőt nem csak pénzzel lehet meghódítani, még az általatok vélt cicababákat sem. Tehát ha nincs merszem jó nővel kezdeni, akkor az alja marad.Nem baj, az is lehet jó, csak ne szóljátok azt le, amihez lövésetek sincs
Tényleg marha jó reggel egy lelakott 25-ös szerencsétlen elhízott félresiklott életű lány mellett ébredni, mint egy karbantartott, esztétikailag szép, kívánatos nő ágyában.

Nem hinném hogy értékelési problémát jelentene, ha valakinek más az ízlése. Márpedig hogy ki milyen típusú feleséget szeretne "felkínálni avagy magáévá tenni" az ízlés dolga.
Azt pedig hogy a jövőben miként változunk.....a sors fintora, nagyon kiszámíthatatlan. Még ha meg is teszünk mindent a céljaink érdekében akkor is érhet meglepi
Mind ezeken túl, mindkét külső karakterrel lehet olyan magával ragadó személyiség valaki,hogy..
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 04. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 04. vasárnap 13:23
Azt pedig hogy a jövőben miként változunk.....a sors fintora, nagyon kiszámíthatatlan. Még ha meg is teszünk mindent a céljaink érdekében akkor is érhet meglepi

Mind ezeken túl, mindkét külső karakterrel lehet olyan magával ragadó személyiség valaki,hogy..

Majd 50 éves koromban leírom
Te hova sorolod a párod? Én a sajátomat istennőkhöz. Értékelési problémákban senki sem tud segíteni!

Majd 50 éves koromban leírom
Te hova sorolod a párod? Én a sajátomat istennőkhöz. Értékelési problémákban senki sem tud segíteni!
(Ez egy válasz DJHR üzenetére (2012. 03. 04. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 04. vasárnap 10:35

A legaljázást, félresiklást, kikérném a nőies, teltebb, feleségek nevében...
És milyen ébredni az opcionálisan szénné szolizott, arckrémezett, aszott ex-cicababa mellett pl. 10-20 év múlva?
És milyen ébredni az opcionálisan szénné szolizott, arckrémezett, aszott ex-cicababa mellett pl. 10-20 év múlva?
A legaljázást, félresiklást, kikérném a nőies, teltebb, feleségek nevében...
És milyen ébredni az opcionálisan szénné szolizott, arckrémezett, aszott ex-cicababa mellett pl. 10-20 év múlva? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 03. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 03. szombat 07:55
És milyen ébredni az opcionálisan szénné szolizott, arckrémezett, aszott ex-cicababa mellett pl. 10-20 év múlva? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 03. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazából ez a cicababa téma pusztán a savanyú a szőlő effektusnak tűnik nekem. Jó lenne megdugni egy csodálatos és isteni nőt, akihez még álmomban sem érhetek hozzá, így hát maradt a kirabolt málhazsák testű gyermekes anyuka, akit a férje elhanyagol, és suttyomban megdughatok. A hozzászólásaitokból ez jön le. Egy nőt nem csak pénzzel lehet meghódítani, még az általatok vélt cicababákat sem. Tehát ha nincs merszem jó nővel kezdeni, akkor az alja marad.Nem baj, az is lehet jó, csak ne szóljátok azt le, amihez lövésetek sincs
Tényleg marha jó reggel egy lelakott 25-ös szerencsétlen elhízott félresiklott életű lány mellett ébredni, mint egy karbantartott, esztétikailag szép, kívánatos nő ágyában.

Szerintem itt elbeszélünk egymás mellett. Nem arról van szó, hogy kinek mihez van bátorsága, vagy hogy ki mellett jobb ébredni, csupán arról, hogy kit mi izgat fel. Sok embert izgatnak a nem cicababa jellegű természetes nők. és ezzel az égvilágon semmi baj sincsen. Engem is jobban felizgat, ha ilyen típusú hölgyről fantáziálok, annak ellenére, hogy volt szerencsém 'cicababákhoz is'.

Akkor te csak játssz a cicababákkal!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 03. 02. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 02. péntek 17:14

Lehet hogy a cica baba isteni az ágyban, de nem érzed úgy hogy ott is van.
Míg a másik oldal, a megismerés és felfedezés öröme, hiába csetlik botlik rád is átragad és sokkal több élvezettet nyújt, neked is.
Míg a másik oldal, a megismerés és felfedezés öröme, hiába csetlik botlik rád is átragad és sokkal több élvezettet nyújt, neked is.
Lehet hogy a cica baba isteni az ágyban, de nem érzed úgy hogy ott is van.
Míg a másik oldal, a megismerés és felfedezés öröme, hiába csetlik botlik rád is átragad és sokkal több élvezettet nyújt, neked is. (Ez egy válasz Gabcsa üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 01. csütörtök 15:08
Míg a másik oldal, a megismerés és felfedezés öröme, hiába csetlik botlik rád is átragad és sokkal több élvezettet nyújt, neked is. (Ez egy válasz Gabcsa üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyetértek veled! Az igazi nők nem a cicababáknál kezdődnek, azokat játékbabának hívom. Egy finom amatőr anyuka az igazi!!!
Egyetértek veled! Az igazi nők nem a cicababáknál kezdődnek, azokat játékbabának hívom. Egy finom amatőr anyuka az igazi!!!
(Ez egy válasz salieri006 üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem hinném, hogy beteges. Én ugyanígy vagyok ezzel.
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 01. csütörtök 10:22

Lenne egy felvetésem,szerintetek normális ha csak arra izgulok fel,hogy elképzelem hogy valaki dugja szopatja a feleségem.A másik hogy nekem nem a tőkéletes testücicababák tetszenek,hanem a természetes hölgyek,pl:nagy mell popsi,szörös pina,egy kis has,beteges?
Igen, mikor én keresek szoktam javasolni! Sokszor
elküldöm előre hajlandóságomat bizonygatva, de....
Az már túl személyes! Nem tudom telefonszám csere
nélkül hogy megy a dolog? Az az igazi CYBERSEX
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 01. csütörtök 09:32
elküldöm előre hajlandóságomat bizonygatva, de....
Az már túl személyes! Nem tudom telefonszám csere
nélkül hogy megy a dolog? Az az igazi CYBERSEX

Törölt felhasználó (744977)

Ha képcsere után meg van a szimpátia mi szoktunk adni telszámot. Így rögtön kiderül hogy valós pár vagyunk -e vagy csak egy kamus fiú.

Nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz,párt,vagy hölgyet találni!!!!!

Mi szívesen csatlakoznánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 01. csütörtök 11:35

Törölt felhasználó (831709)

Március 3-án megyünk a Paradise Club Swingerbe,pár(okat) keresünk akik esetleg eljönnének.Semmi sem kötelező ,de bármi kialakulhat.Szeretnénk megismerni és élvezni ezt a fajta életformát.
Március 3-án megyünk a Paradise Club Swingerbe,pár(okat) keresünk akik esetleg eljönnének.Semmi sem kötelező ,de bármi kialakulhat.Szeretnénk megismerni és élvezni ezt a fajta életformát.
Ha már elképzelted próbáld is ki
hidd el úgy az igazi! Amúgy szerintem vannak egypáran itt akik nem a cicababákra izgulnak, ezt tapasztalatból mondom
mondjuk nekem borotvált odalent de ez meg ízlés dolga ......
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 01. csütörtök 10:22

Lenne egy felvetésem,szerintetek normális ha csak arra izgulok fel,hogy elképzelem hogy valaki dugja szopatja a feleségem.A másik hogy nekem nem a tőkéletes testücicababák tetszenek,hanem a természetes hölgyek,pl:nagy mell popsi,szörös pina,egy kis has,beteges?
Ha képcsere után meg van a szimpátia mi szoktunk adni telszámot. Így rögtön kiderül hogy valós pár vagyunk -e vagy csak egy kamus fiú.

Nagyon sok ilyen kamus pár van, már nekem is volt ilyenekben részem.
Tudom, és értem! Foto kell! Ez így normális. (van
) Az egészet
azért kezdtem el, hogy mind a párok, mind a férfiak átgondolják
ezt! Nem is értem a felnőtt embereket miért kezdenek el,
írogatni,ha nem gondolják komolyan? Ezzel más emberek megítélését
is rontja. A lényeg: tudom milyen nehéz a pároknak, nemrég még
én is párban voltam! De hidd el, a férfiaknak még nehezebb!!
100 kamus mellett bizonygatni, hogy én nem,és komoly stb.
Nem könnyű! Szerintem kicsit több türelemre lenne szükség a
párok részéről, és kevesebb álmodozásra a férfiakéról! Lehet
kicsit több sikerélményről olvasnánk itt beszámolót
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 29. szerda 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 29. szerda 08:53

azért kezdtem el, hogy mind a párok, mind a férfiak átgondolják
ezt! Nem is értem a felnőtt embereket miért kezdenek el,
írogatni,ha nem gondolják komolyan? Ezzel más emberek megítélését
is rontja. A lényeg: tudom milyen nehéz a pároknak, nemrég még
én is párban voltam! De hidd el, a férfiaknak még nehezebb!!
100 kamus mellett bizonygatni, hogy én nem,és komoly stb.
Nem könnyű! Szerintem kicsit több türelemre lenne szükség a
párok részéről, és kevesebb álmodozásra a férfiakéról! Lehet
kicsit több sikerélményről olvasnánk itt beszámolót

Törölt felhasználó (744977)

Ez igaz ,csak azt próbálom itt mindig érzékeltetni hogy amennyire lehet csökkentsük minimálisra a felesleges köröket!Pl .ha mindenkinek lenne legalább egy alakos képe amin látszik a szerszám is (természetesen arc nélkül) már az első levélváltásnál eldől tetszik vagy sem nem kéne külön kérni.
Mostanában akinek nincs vagy nem mellékel a levélhez udvariasan de elküldjük..Persze utána ha tetszik kell arc is de azt is lehet úgy megoldani ne kelljen átküldeni.
.Biztos nektek sem egyszerű sok a kamus ,meg akik nem is tudják mit akarnak csak hát sajna mivel kevesebb a pár és a lány így a fiúknak kell többet nyújtani e téren . Annál is inkább mert ha belegondolsz egy normál ismerkedésnél is a fiú kezdeményez ( ha leadjuk a jelet
amit itt is szoktam egy két hozzászólással a fiúk képeinél) Egy biztos senkinek sem egyszerű .nem vagyunk egyformák vannak itt is bunkó emberek azokkal meg nem kell foglalkozni!!Nekünk sokszor még azt is megköszönik ha nemet mondok ,mert hát azt is lehet kulturáltan ................
Mostanában akinek nincs vagy nem mellékel a levélhez udvariasan de elküldjük..Persze utána ha tetszik kell arc is de azt is lehet úgy megoldani ne kelljen átküldeni.
.Biztos nektek sem egyszerű sok a kamus ,meg akik nem is tudják mit akarnak csak hát sajna mivel kevesebb a pár és a lány így a fiúknak kell többet nyújtani e téren . Annál is inkább mert ha belegondolsz egy normál ismerkedésnél is a fiú kezdeményez ( ha leadjuk a jelet

Hát hozzánk is jöhetne már egy nagy méretű pasi!
De nehezen jön össze:(
De nehezen jön össze:(