SZIVESEN ELCSÁBITOM ÉS EGY JOT HANCUROZNÁNK. GYÖRI VAGYOK?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 28. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 28. szerda 18:32
Törölt felhasználó (53313)

Valaki elcsábítaná a páromat, ami majd egy hármas hancurkodásba torkollana?
Valaki elcsábítaná a páromat, ami majd egy hármas hancurkodásba torkollana?
A nevemre kattintva, abból a nem túl sok (kb 80 db) hozzászólásból szerintem megkapod a választ bőségesen. Sőt van pár kép, kevéske videó, abba is belenézhetsz. Akkor valószínű választ kapsz a kérdéseidre, legalább is úgy, ahogy én látom a helyzetet, és ahogy a dolgok velünk megtörténtek.
(Ez egy válasz Cserna üzenetére (2011. 09. 22. csütörtök 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
nem taszít csak 1 kérdés volt de te nem válaszoltálrá
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 22. csütörtök 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 22. csütörtök 00:11

Törölt felhasználó (104575)

Miért jó az nekünk, ha a téma taszitó, akkor itt érdeklődünk ?
Valaki,ha szeret valakit,lesi minden kívánságát,szeretné kielégíteni minden vágyát,és nem az önös érdekek mentén közelíti meg a dolgot.A másik boldogsága okoz neki örömet!
(Ez egy válasz Cserna üzenetére (2011. 09. 21. szerda 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 21. szerda 22:05

Miért jó az nekünk ha valaki megdugja azt akit szeretünk??? csak kérdezem.Valaki???
Szívesen ismerkednék,normális,tiszta párral,kortól függetlenül.Budapesten,és Bács -Kiskun megyében.

Miért jó az nekünk, ha a téma taszitó, akkor itt érdeklődünk ?
(Ez egy válasz Cserna üzenetére (2011. 09. 21. szerda 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 21. szerda 22:05

Miért jó az nekünk ha valaki megdugja azt akit szeretünk??? csak kérdezem.Valaki???
Salgótarjánból keresek valakit aki elcsábítaná a párom, jelentkezz a többit megbeszéljük
hello györi feleséget én is kényeztetnék

Bogárka, te nem is létezel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 11. vasárnap 14:31

Törölt felhasználó (792226)

Láttod...légy nyitott...sose késő

Érdekelne egy gangbang egy 21 éves leányzóval? Írj, megbeszéljük!
Sziasztok.Szept 30-Okt 1-2 hétvégére keresek egy potens,tiszta,jóhumorú pasit párom közös kényeztetéséhez.
Akad itt jelentkező, beállok a sorba én is! Reglapomon találsz egy kevés infót, ha tetszik ... válaszolsz.
(Ez egy válasz netzol üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
A kérdésedre a válasz szerintem olvasható a történetedben:"miattad csinálta és a kedvedért ment bele".nem pedig önmaga miatt!Ezért nem érted.De becsüld meg,nem mindenkinek adatik meg ilyen feleség!!!!!Ne keresd a miérteket,örülj neki,hogy nem egy unalmas háziasszonnyal élsz együtt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 11. vasárnap 12:15

Törölt felhasználó (76919)

Sziasztok!
Látom, lavinát indítottam a kérdésemmel, záporoznak a válaszok, pedig eddig is ez volt a leglátogatottabb topic!
Félre ne értsetek, nem vitát, hanem beszélgetést és választ akarok/szeretnék a kérdésemre, amit nekem/nekünk a párommal nem sikerült teljesen megfejtenünk!
Akkor a következő kérdésem:
40. születésnapomra az volt az ajándékom a páromtól, hogy harmadiknak bevettünk egy biszex hölgyet!
A hölgy a feleségemnek is tetszett, pedig Ő is hetero!
A nejem végig jelen volt, az elején passzívként vett részt, azt mondta azért, mert ez az én ajándékom, én élvezzek!
Három menet után a másik hölgy odahívta a feleségemet az ágyra és levetkőztette, csókolgatta, ujjazta, majd a végén nagyon keményen megujjazta a punciját és a popsiját is!
A párom nagyon élvezte -nem csak a hangjából ítélve-, biztos vagyok benne, mert tocsogott a lepedő alatta.
Mikor hazamentünk és csak ketten voltunk, elmondta a párom, hogy Őt nagyon felizgatta, hogy más nővel látott!
Plusz, ami a furcsa volt számára, hogy csak a kedvemért ment bele a leszbikus játékba, de azt mondta, hogy az valami frenetikus volt!
Kérdésemre, hogy megismételné-e, azt mondta, hogy inkább marad a fiúknál!
Hogy is van ez?
-feleségemet is izgatta, hogy más nővel vagyok?
-nagyon jó volt a leszbishow, de másodszorra már inkább nem?
Nem értem!!!
Látom, lavinát indítottam a kérdésemmel, záporoznak a válaszok, pedig eddig is ez volt a leglátogatottabb topic!
Félre ne értsetek, nem vitát, hanem beszélgetést és választ akarok/szeretnék a kérdésemre, amit nekem/nekünk a párommal nem sikerült teljesen megfejtenünk!
40. születésnapomra az volt az ajándékom a páromtól, hogy harmadiknak bevettünk egy biszex hölgyet!
A nejem végig jelen volt, az elején passzívként vett részt, azt mondta azért, mert ez az én ajándékom, én élvezzek!
Három menet után a másik hölgy odahívta a feleségemet az ágyra és levetkőztette, csókolgatta, ujjazta, majd a végén nagyon keményen megujjazta a punciját és a popsiját is!
A párom nagyon élvezte -nem csak a hangjából ítélve-, biztos vagyok benne, mert tocsogott a lepedő alatta.
Mikor hazamentünk és csak ketten voltunk, elmondta a párom, hogy Őt nagyon felizgatta, hogy más nővel látott!
Plusz, ami a furcsa volt számára, hogy csak a kedvemért ment bele a leszbikus játékba, de azt mondta, hogy az valami frenetikus volt!
Hogy is van ez?
Nem értem!!!
Nincs harag
Sajnos nem érett még meg erre fejben, csak akkor mer rágondolni, ha be van gerjedve... A harcra amúgy se lenne sok esély, gumi nélkül nemigen lenne benne
Majd szólok, ha érdemes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 11. vasárnap 08:25
Én szívesen harcba küldöm a spermáim a Nejednél! És nincs harag!

Törölt felhasználó (801850)

Szertintem becsüld meg a párod! Ilyen nőt nem találsz az egész univerzumban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 11. vasárnap 12:15
Törölt felhasználó (76919)

Sziasztok!
Hogy is van ez?
Nem értem!!!
Hogy is van ez?
Nem értem!!!
Láttod...légy nyitott...sose késő

merre laksz -mennyi idős vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 11. vasárnap 13:06
Törölt felhasználó (294758)

Szívesen lennék a segítségedre!
Szívesen lennék a segítségedre!
(Ez egy válasz netzol üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 11. vasárnap 12:52

hali engem is érdekel a dolog -illetve végig nézném hogy több pasi kényezteti az asszonyomat, főleg orálisan