legalább kedvcsinálónak feltehetnél róla néhány képet
(Ez egy válasz négyesszex üzenetére (2010. 07. 11. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 11. vasárnap 18:05

Én a következőképpen képzelem el a hármast:
Én mindenképpen idegen pasival szeretném a hármast, akinek az enyémnél (16/4) nagyobb, méretes farka van, kb. 20/5-ös. Nálunk képzelem el szexet. Meghívnánk, iszogatnánk, játszanánk valamilyen játékot, üvegeznénk, vagy kártyáznánk, és aki veszít levesz egy ruhadarabot. Így szép lassan mindenki meztelen lenne, de addig senki sem nyúlhat a másikhoz, amíg mindenki nem meztelen. Így fokozódna az izgalom. Mikor mindenki meztelen, párom közelebb megy a pasihoz és elkezdi simogatni, húzogatni a farkát, majd szép lassan bekapja a méretes faszt. Én pedig nézem és húzogatom az enyémet, még nem szállok be. Mikor már jó keményre szopja a farkát, odamegyek, leültetem a fotelba, szétteszi a lábát és a másik pasi elkezdi nyalni a nedves punciját. Közben az én farkamat szopja, tövig bekapja. Egy kis idő múlva a pasi közelebb húzza magához és beteszi a méretes farkát a puncijába, közben az én farkamat szopja tovább. Jó mélyen hehatol a nedves punciba, párom pedig nagyokat nyögdécsel, én pedig élvezem, hogy mással kefél, jó keményen megbassza a pasi. Majd cserélünk és én kefélem a nedves puncit, miközben a nagy farkat szopja. Majd megkeféli a pasi kedvenc pozíciójában a feleségemet, hátulról, aztán én is jól megdugom. Élvezem, hogy úgy viselkedik, mint egy kis kurva, élvezi a baszást. Majd mikor már nem bírjuk tovább a mellére és a puncijára élvezünk, először a pasi, majd én. A fazonigazított puncijára verjük a farkunkat, ő pedig törölgeti, nyalogatja a spermát a punciján és könyörög az újabb dugásért.
Hát én így képzelem el, már ettől teljesen kemény lett a farkam.
Nagyon várom már, hogy megtörténjen, nagyon izgatna ha megdugnák a feleségem!!!!!
Én mindenképpen idegen pasival szeretném a hármast, akinek az enyémnél (16/4) nagyobb, méretes farka van, kb. 20/5-ös. Nálunk képzelem el szexet. Meghívnánk, iszogatnánk, játszanánk valamilyen játékot, üvegeznénk, vagy kártyáznánk, és aki veszít levesz egy ruhadarabot. Így szép lassan mindenki meztelen lenne, de addig senki sem nyúlhat a másikhoz, amíg mindenki nem meztelen. Így fokozódna az izgalom. Mikor mindenki meztelen, párom közelebb megy a pasihoz és elkezdi simogatni, húzogatni a farkát, majd szép lassan bekapja a méretes faszt. Én pedig nézem és húzogatom az enyémet, még nem szállok be. Mikor már jó keményre szopja a farkát, odamegyek, leültetem a fotelba, szétteszi a lábát és a másik pasi elkezdi nyalni a nedves punciját. Közben az én farkamat szopja, tövig bekapja. Egy kis idő múlva a pasi közelebb húzza magához és beteszi a méretes farkát a puncijába, közben az én farkamat szopja tovább. Jó mélyen hehatol a nedves punciba, párom pedig nagyokat nyögdécsel, én pedig élvezem, hogy mással kefél, jó keményen megbassza a pasi. Majd cserélünk és én kefélem a nedves puncit, miközben a nagy farkat szopja. Majd megkeféli a pasi kedvenc pozíciójában a feleségemet, hátulról, aztán én is jól megdugom. Élvezem, hogy úgy viselkedik, mint egy kis kurva, élvezi a baszást. Majd mikor már nem bírjuk tovább a mellére és a puncijára élvezünk, először a pasi, majd én. A fazonigazított puncijára verjük a farkunkat, ő pedig törölgeti, nyalogatja a spermát a punciján és könyörög az újabb dugásért.
Nagyon várom már, hogy megtörténjen, nagyon izgatna ha megdugnák a feleségem!!!!!
Én a következőképpen képzelem el a hármast:
grrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Sziasztok. Sikerült egy kis időt szakitanom, hogy beirhassak ide ismét. Visszaolvastam én is, véleményem (is) van ez utóbbi beirásokkal is kapcsolatban de inkább nem irom le. Azoknak van igazuk akik azt mondják, hogy ez az a fórum az, ahol... Ennyi.
A mi esetünk (láttam van akit érdekel) most meg nem éppen a "nadeaztánmitudjukatutit"-ról szól manapság. Annyira össze vagyunk zavarodva még most is, ugyanis tetőzte a "bajt" hogy a minap a munkahelyemen találkoztam ismét Öcsivel. Szerencsére (?) nem volt lehetőség a történtekről vele beszélni, a szemében azért láttam hogy a kiváncsiság ott van, mint ahogy bennem is megvolt, főleg a nejéről ugyebár. Ami még érdekes lehet itt, az az hogy miután elment érkezett Ani. Kérdezem, tudod ki volt itt? Ki? kérdezte. Hát Öcsi most ment el... És? kérdezte, mondom semmi de annyira kivánlak! Még jó hogy nem jöttél hamarább mert ki tudja?
)
Mélyen a szemébe néztem és megcsókoltam. Jó volt látni ahogy elpirul kissé meg zavarban van de a keze már nyúlt is a farkamhoz. Amúgy még utána nem beszéltük meg úgy Istenigazából részletesen hogy milyen is volt. Ani röviden annyit mondott volt másnap, hogy testileg nem bánta meg. Én meg elhiszem neki.
Annyi biztos, hogy ha más haszna nem is lesz a dolognak de a szexuális életünket nagyon feldobta az eset.
Ami a saját és csakis az én saját(!) véleményem az talán az, hogy inkább idegennel lenne jobb. Lehet csak azért gondolom úgy mert Öcsivel a meló miatt gyakran kell találkozzak és ez valahogy zavar. Nem tudom...
A mi esetünk (láttam van akit érdekel) most meg nem éppen a "nadeaztánmitudjukatutit"-ról szól manapság. Annyira össze vagyunk zavarodva még most is, ugyanis tetőzte a "bajt" hogy a minap a munkahelyemen találkoztam ismét Öcsivel. Szerencsére (?) nem volt lehetőség a történtekről vele beszélni, a szemében azért láttam hogy a kiváncsiság ott van, mint ahogy bennem is megvolt, főleg a nejéről ugyebár. Ami még érdekes lehet itt, az az hogy miután elment érkezett Ani. Kérdezem, tudod ki volt itt? Ki? kérdezte. Hát Öcsi most ment el... És? kérdezte, mondom semmi de annyira kivánlak! Még jó hogy nem jöttél hamarább mert ki tudja?

Mélyen a szemébe néztem és megcsókoltam. Jó volt látni ahogy elpirul kissé meg zavarban van de a keze már nyúlt is a farkamhoz. Amúgy még utána nem beszéltük meg úgy Istenigazából részletesen hogy milyen is volt. Ani röviden annyit mondott volt másnap, hogy testileg nem bánta meg. Én meg elhiszem neki.
Annyi biztos, hogy ha más haszna nem is lesz a dolognak de a szexuális életünket nagyon feldobta az eset.
Ami a saját és csakis az én saját(!) véleményem az talán az, hogy inkább idegennel lenne jobb. Lehet csak azért gondolom úgy mert Öcsivel a meló miatt gyakran kell találkozzak és ez valahogy zavar. Nem tudom...
Ne törődjetek az okos tojásokkal .)))) jó kis story volt !!!!!
Élveztem ahogy a három 18-19 év körüli srác előttem dugja, szopatja, nyalja, alázza az asszonyt. Krisztinek pedig minden nap egy jobban tetszett a dolog.
Én is leírom a történetem. Azonban lehet , hogy okostojásék ezt is kitalációnak bélyegzik. Tavaly nyáron balatoni nyaralónkba pihentünk 30 éves csinos feleségemmel. A szomszéd nyaralóban három 18-19 év körüli fiatal srác tartózkodott. A feleségem mindennap kacérkodott velük. és élvezte ahogy a srácoknak csorog a nyáluk. Azért csinálta, hogy engem bosszantson. Mondtam az én Krisztimnek,hogy nem hagyja abba a srácokkal a kacérkodást és meg baszatom Velük. Kriszta erre még feltűnőbben kacérkodott Velük, és csak nevetett rajtam. Egyik este átmentem a srácokhoz, és mondtam ha akarnak egy kiadós dugást, akkor jöjjenek át. Mondtam Nekik, hogy mindenért én vállalom a felelősséget, nem kell kímélni a feleségemet, mindent lehet. A srácok azonnal igent mondtak. Átjöttek, és rá vették magukat a sivalkodó, kapálózó Krisztire. Megkefélték rendesen, és utánnaTölem is kapott rendesen. Másnap azonban, már Kriszti ment át a fiúk nyaralójába, ráadásért. Kívánta a fiatal faszokat. Egy héten keresztül a három fiatal 18-19 kölyökkel együtt keféltem az asszonyt. E mellett szopni is kellett Neki rendesen. Élvezte a helyzetet.
Húú irigyellek!! Már lassan fél éve nem volt ilyen élményben részünk. Akkor éppen egy hétig külföldön voltam és a mi Zénónk itthon gyűrte a lánnyal a lepedőt kettesben és mms-ben követhettem nyomon a történteket.Vérforralóan vad és perverz volt. Nagyon élveztem
..na persze aztán 3asban se volt semmi
(Ez egy válasz izgató üzenetére (2010. 07. 07. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 07. szerda 19:34

Még csak annyit, hogy egyáltalán nem tesz féltékennyé, hogy Zénó előttem dugja meg Évit. Pedig imádom a nőmet. Azonban felizgat a látvány és engem is nagyobb aktivitásra késztet. Pedig soha nem volt problémám a szexuális teljesítményemmel. Azonban a látvány, hogy egy másik férfi előttem keféli a nőmet, teljesen felizgat. Van mikor csak leülök és nézem. Izgat, ahogy Zénó vadul csókolja Évi száját, nyakát, vállait, melleit. Élvezettel nézem, ahogy markolássza a fenekét, vagy fogdossa combjait. Évi egy valóban gyönyörű nő! Minden testrésze tökéletes. Aztán a nézelődésnek mindég az a vége, hogy én is vadul bekapcsolódom a játékba.
Még csak annyit, hogy egyáltalán nem tesz féltékennyé, hogy Zénó előttem dugja meg Évit. Pedig imádom a nőmet. Azonban felizgat a látvány és engem is nagyobb aktivitásra késztet. Pedig soha nem volt problémám a szexuális teljesítményemmel. Azonban a látvány, hogy egy másik férfi előttem keféli a nőmet, teljesen felizgat. Van mikor csak leülök és nézem. Izgat, ahogy Zénó vadul csókolja Évi száját, nyakát, vállait, melleit. Élvezettel nézem, ahogy markolássza a fenekét, vagy fogdossa combjait. Évi egy valóban gyönyörű nő! Minden testrésze tökéletes. Aztán a nézelődésnek mindég az a vége, hogy én is vadul bekapcsolódom a játékba.
Ez nagyon tetszik.Valami hasonlót keresek a páromnak.Gratula nektek.
(Ez egy válasz izgató üzenetére (2010. 07. 07. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 07. szerda 17:46

Sziasztok! Évi vagyok, annak a két lüke, aranyos csődörnek a " szenvedő alanya"! Nem regisztrálok külön, mert nem szokásom fórumokra írogatni. Tehát a párom regisztrációs nevén írok. Az irodában ahól dolgozom kaptam egy jóképű, férfias, de végtelenül szemtelen, pimasz új kollégát. Egy irodában dolgozunk, amely a folyosó legvégén van. Mi közvetlenül ügyfelekkel nem foglalkozunk, tehát ritkán nyitják ránk az ajtót. Az új kolléga Zénó, először csak udvarolgatott Nekem, de egy idő után megfogta a fenekemet, és a melleimet. Ezt én elpanaszoltam a páromnak, aki elhatározta, hogy megismerkedik Zénóval. Ennek a találkozónak az lett az eredménye, hogy a párom "rám uszította" Zénót. Zénó inentől kezdve bátrabb lett. Elkapott az irodában, az ölébe ültetett, csókolta, a nyakamat, fogdosta a melleimet, nyúlkált a szoknyám alá. Mindezt a párom tudtával és felhatalmazásával. Az egyik céges bulin pedig szó szerint Megbaszott. Nem írok szebb szót mert ez történt. Megfogott és bevitt az egyik szobába. Ott letepert, csókolni kezdett, letépte a ruháimat, hiába ellenkeztem. Nem erőszakolt meg!!! Végül megadtam magamat. Nagyon élveztem a dolgot. Alaposan megbaszott, megszopatott. Végül is nagyon jó volt. Hajnalban engedett el addig a " fogja" voltam. Mint kiderült ezt is előzetesen egyeztetették a párommal! A két férfi ezt előre megbeszélte. Este feljött Zénó a lakásunkra. A párom közölte, hogy mind a ketten meg akarnak dugni. Én erre sértődötten átmentem egy másik helyiségbe, mert nő önérzet is van a világon, de tudtam, hogy utánam fognak jönni. Ez a két lüke tényleg utánam jött, és olyan udvarlásba kezdtek, hogy a hasamat fogtam a nevetéstől. Térdre vetették magukat, és úgy könyörögtek, legyek most azonnal a kettőjüké. Beleegyeztem. Először Zénó vett kezelésbe. Már csak a bugyi volt rajtam, amikor megijedtem a helyzettől és ki akartam menekülni. Zénó azonban aki már akkor " harcra kész " volt, elkapott, lenyomott az ágyra és keményen kefélni kezdet. A párom pedig a számba adta a farkát és szopnom kellett. Kisebb szünetekkel hajnalig tartott a dolog. A két fiú ugyanis egymást biztatta mint valami meccsen: " Adjál neki,ne kíméld" " " Basszad, basszad" stb. Ezek dugtak, nyaltak, szopattak. Én meg nagyokat élveztem. Persze most sokan azt hihetik, hogy " két perverz állat" eset nekem. Ez nem igaz. Két kedves, aranyos, intelligens férfi. Sokszor gyöngédek, kedvesek velem. Bókokkal halmoznak el. A végén mindég megköszönik, hogy az övék lettem. Imádom minkét csődört. Azonban a legjobban a páromat szeretem. A párom és köztem erősödött a szerelem és a bizalom. Valóban szeretjük egymást a párommal. Puszi : Évi
Sziasztok! Évi vagyok, annak a két lüke, aranyos csődörnek a " szenvedő alanya"! Nem regisztrálok külön, mert nem szokásom fórumokra írogatni. Tehát a párom regisztrációs nevén írok. Az irodában ahól dolgozom kaptam egy jóképű, férfias, de végtelenül szemtelen, pimasz új kollégát. Egy irodában dolgozunk, amely a folyosó legvégén van. Mi közvetlenül ügyfelekkel nem foglalkozunk, tehát ritkán nyitják ránk az ajtót. Az új kolléga Zénó, először csak udvarolgatott Nekem, de egy idő után megfogta a fenekemet, és a melleimet. Ezt én elpanaszoltam a páromnak, aki elhatározta, hogy megismerkedik Zénóval. Ennek a találkozónak az lett az eredménye, hogy a párom "rám uszította" Zénót. Zénó inentől kezdve bátrabb lett. Elkapott az irodában, az ölébe ültetett, csókolta, a nyakamat, fogdosta a melleimet, nyúlkált a szoknyám alá. Mindezt a párom tudtával és felhatalmazásával. Az egyik céges bulin pedig szó szerint Megbaszott. Nem írok szebb szót mert ez történt. Megfogott és bevitt az egyik szobába. Ott letepert, csókolni kezdett, letépte a ruháimat, hiába ellenkeztem. Nem erőszakolt meg!!! Végül megadtam magamat. Nagyon élveztem a dolgot. Alaposan megbaszott, megszopatott. Végül is nagyon jó volt. Hajnalban engedett el addig a " fogja" voltam. Mint kiderült ezt is előzetesen egyeztetették a párommal! A két férfi ezt előre megbeszélte. Este feljött Zénó a lakásunkra. A párom közölte, hogy mind a ketten meg akarnak dugni. Én erre sértődötten átmentem egy másik helyiségbe, mert nő önérzet is van a világon, de tudtam, hogy utánam fognak jönni. Ez a két lüke tényleg utánam jött, és olyan udvarlásba kezdtek, hogy a hasamat fogtam a nevetéstől. Térdre vetették magukat, és úgy könyörögtek, legyek most azonnal a kettőjüké. Beleegyeztem. Először Zénó vett kezelésbe. Már csak a bugyi volt rajtam, amikor megijedtem a helyzettől és ki akartam menekülni. Zénó azonban aki már akkor " harcra kész " volt, elkapott, lenyomott az ágyra és keményen kefélni kezdet. A párom pedig a számba adta a farkát és szopnom kellett. Kisebb szünetekkel hajnalig tartott a dolog. A két fiú ugyanis egymást biztatta mint valami meccsen: " Adjál neki,ne kíméld" " " Basszad, basszad" stb. Ezek dugtak, nyaltak, szopattak. Én meg nagyokat élveztem. Persze most sokan azt hihetik, hogy " két perverz állat" eset nekem. Ez nem igaz. Két kedves, aranyos, intelligens férfi. Sokszor gyöngédek, kedvesek velem. Bókokkal halmoznak el. A végén mindég megköszönik, hogy az övék lettem. Imádom minkét csődört. Azonban a legjobban a páromat szeretem. A párom és köztem erősödött a szerelem és a bizalom. Valóban szeretjük egymást a párommal. Puszi : Évi
A történet teljesen igaz!! A valóság is lehet olyan szép mint a fantázia! Sőt, a valóság sokszor szebb mint a fantázia. Én sokáig csak fantáziáltam erről. Azonban egyszer csak megtörtént. Ez idáig az a tapasztalat, hogy ez mind a hármunknak nagyon jó. Azonban ilyen dolgot csak akkor lehet hosszabb távon "működtetni", ha maximális a bizalom, és a vágyak mellett ott van a szeretet , és a tisztelet. Évi megkapja Tőlem is és Zénótól is a kemény határozott férfias baszást. Olyankor "nincs kímélet"! Azonban amikor arra van szükség akkor megkapja a kedvességet, figyelmet, gyengédséget is. A dolgoknak összhangban, egyensúlyban kell lenniük.
A történet nagyon klassz! Az én fantáziámat, nomeg a farkamat is megmozgatta! Ha tényleg igaz akkor irigyellek, ha nem akkor meg gratulálok a sztorihoz!
(Ez egy válasz izgató üzenetére (2010. 07. 07. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 07. szerda 13:13

Még csak annyit, hogy Évi felszabadultabb lett a szexben. Elmondta, hogy régi titkos vágya volt, hogy a férfiak keményen bánjanak vele. E mellett igényli a gyengédséget is, mint bármelyik nő. A szerelem, a szeretet, és a bizalom erősödött köztünk.
Még csak annyit, hogy Évi felszabadultabb lett a szexben. Elmondta, hogy régi titkos vágya volt, hogy a férfiak keményen bánjanak vele. E mellett igényli a gyengédséget is, mint bármelyik nő. A szerelem, a szeretet, és a bizalom erősödött köztünk.
Este Zénó feljött, amin Évi nagyon meglepődött. Drágám,Zénó azért jött, hogy ketten kényeztessünk Téged. Azt már nem- kiabált a kicsike és mérgesen elvonult. Most mi legyen?-kérdezte Zénó Mi lenne? Adunk Neki rendesen, csak előbb " megpuhítjuk"! Elmondtam Zénónak a stratégiát és Évi után mentünk. Negyven percen keresztül a legszebb bókokat mondtuk Neki, és még le is térdeltünk előtte. Ekkor már Évi fuldoklott a nevetéstől. Megpuszilt mindkettőnket és gyengéden megsimogatta a fejünket. Látom mindent megtesztek, hogy puncit kapjatok. Rendben van! Intettem Zénónak, hogy kezdje el, mint vendég. Hevesen megcsókolta Évit, először a száján, majd a nyakán. Közben vadul markolta a fenekét, és kis szukának nevezte. Teljesen felizgatott a látvány. Majd megszabadította a kicsikét a blúzától,le került a melltartó is. Ekkor Zénó vadul csókolni, majd szopni kezdte az én drágám melleit. Ezt követen ledöntötte az ágyra és szó szerint letépte a szoknyáját. Ott feküdt egyetlen bugyiba. Ekkor Zénó levetkőzött,és óvszert húzott a farkára. Ekkor Évi hirtelen felugrott az ágyról és ki akart szaladni! Zénó azonban keményen megfogta és leteperte az ágyra! Már megint kezded a tiltakozást mint tegnap?-hörgött Zénó és egy hirtelen mozdulttal letépte a kicsikéről a bugyit, és keményen baszni kezdte! Ekkor már én sem bírtam tovább! Levetkőztem és Évi szájába adtam a farkamat. Szopni kezdet. Egész éjszaka basztuk, szopattuk, kinyaltuk. Reggel Évi mosolyogva az ágyba hozta a kávét. Megsimogatta mindkettőnk fejét és ezt mondta: Én két csődöreim, külön, külön is nagyon jól tudtok kefélni, de együtt tényleg fantasztikusok vagytok. Évivel azóta még jobban szeretjük egymást. Zénó pedig heti egy alkalommal feljön.
Évek óta élek együtt gyönyörű, fantasztikusan jó alakú barátnőmmel Évivel. A szex mindég is csodálatos volt köztünk ,és maximálisan megvan, megvolt velem elégedve. Engem azonban mindég nagyon felizgatott, ha páromnak más férfiak udvarolni akarnak. Az különösen tetszett, ha más férfiakkal kacérkodik. Ennél tovább azonban nem ment, pedig én jeleztem Neki, hogy izgalomba hoz a dolog. Évi egy irodában dolgozik. Egyik nap panaszkodott Nekem, hogy az új kollégája akivel egy irodába dolgozik többször megfogta a fenekét, a melleit, és ki akar vele kezdeni. Évi egy héten keresztül panaszkodott erre, azonban engem izgatott a dolog,hogy egy másik hím ennyire nyilvánvalóvá teszi, hogy meg akarja baszni. Elhatároztam, hogy személyesen megismerkedem a Zénó nevű kollégával. Megvártam az iroda előtt, bemutatkoztam Neki, és kértem igyunk meg egy kávét. Zénó magas, jóképű fiatalember. Közöltem Vele, hogy tudok Róla, hogy Évi melleit, fenekét rendszeresen fogdossa. Először nagyon zavarba jött. Azonban miután közöltem Vele, hogy Nekem semmi kifogásom nincs ez ellen, őszintén tudtunk beszélni egymással. Nagyon jól néz ki a csajod és meg akarom baszni!-mondta. Tedd azt!-válaszoltam. Részletesen elmeséltem Neki, hogy Évi milyen szuper az ágyban és ettől még jobban felizgult. Megegyezünk,hogy egy hét múlva találkozunk és beszámól a részletekről. Otthól Évivel közöltem,hogy rendes fickó ez a Zénó, és örüljön Neki, hogy egy ilyen jóképű férfi nem engedi unatkozni az irodába. Egy hétig Évi nem panaszkodott, sőt, feldobva, vidáman jött haza az irodából. Egy hét után Zénóval találkoztunk. Elmondta, hogy mindennap próbálkozik Évivel: Naponta fogdosom a nőd fenekét, melleit, az ölembe ültettem, és megcsókoltam a száját, a nyakát. Hevesem ellenkezik, bár látszik rajta, hogy valójában Ő is élvezi. E mellett napi szinten bókokkal halmozom el. Egy hét múlva lesz egy céges buli, ha oda egyedül elengeded, úgy megbaszom, hogy a füle is ketté áll- kérkedett Zénó! Évivel közöltem, hogy én nem kísérem el a céges bulira, és rábíztam Zénóra! Ezen Ő igyekezett felháborodni, de én közöltem Vele, hogy márpedig így lesz. Évi elment a céges bulira, ahonnan hajnal ötkor, vidáman, de kissé szégyellősen jött haza. Megbaszott mi?-kérdeztem vigyorogva?? Erre már Évikém is felszabadultan nevetni kezdet. Megbaszott, de még mennyire!-mondta. Minden részletet most azonnal elmondasz!-parancsoltam Rá! Évi elmondta, hogy a céges buli az egyik szállodába volt. Zénó már tánc közben fogdosta a fenekét. Aztán néhány óra mulva ölbe kapta, és felvitte az egyik szobába. Ott keményen leteperte, vadul csókolta, megszabadította a ruháitól, és rendesen megbaszta, és még meg is szopatta. Az elején az én drágám ellenkezett, sivalkodott, mint egy kismalac, de Zénó tette a dolgát. Aztán megadta magát. Csodálatos volt- áradozott Évi. De Veled is mindig csodálatos. Hozzámbújt és egy hatalmat dugtunk. Másnap reggel telefonon megegyeztünk, hogy meglepjük Évit. Zénó este feljön, és közösen megdugjuk.
Emlékszem, az első alkalmakkor bennünk is volt egy kis feszültség miután megtörtént a dolog. Mindig megbeszéltük az érzéseinket, és ebből tudtuk, hogy mindkettőnknek kellemes élmény volt.Soha nem erőltettük a következőt, valahogy jött magától és megint jó lett. A kettőnk közti szex is egyre intenzívebb lett az átélt élmények hatására. A feleségemből ezeken a kalandokon keresztül jött ki az igazi szexualitás. Tudom, hogy szüksége van olyan testi élményekre, amit én nem tudok megadni egyedül, és ugyanakkor sokszor akarja, hogy kettesben szeretkezzünk. Engem pedig továbbra is nagyon izgat, ha mással látom szexelni. Ezért imádom a nyarat, amikor bugyi nélkül van, és elég sok kis kaland jön össze. Sokszor az is elég, ha felizgat férfiakat , kivillant valamit, és ő is felizgul, hogy figyelik, vagy próbálkoznak nála. Mindig megbeszéljük a dolgainkat, szerintem ez az alap.
Nagyon izgi ez a történet! Minket is felizgatott, (főleg engem) . Én azt gondolom, h ha ezt tiszta fejjel az ember megbeszéli sem biztos, h ne lesznek később szemrehányások. Főleg, ha egyszer valami probléma lesz a kapcsolatban, ugye ilyenkor fűt fát vagdalnak az emberek egymás fejéhez. De remélem nálatok nem így lesz.
Vigyázzatok 1másra, és szekszeljetek sokat!!!!
Puszi Fruty.
Vigyázzatok 1másra, és szekszeljetek sokat!!!!
Puszi Fruty.
Nagy izgalommal töltene el enge is ha idegen keményen dugná szopatná enyhén kinozná a kedvesem.
Azért remélem, Adél meg jól leszopott téged!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 05. hétfő 11:37
Törölt felhasználó (165067)

Aztán Öcsi keze kezdett lefele csúszni Ani hasán és egyszer csak a közepső ujja a csiklójához ért. Drágám annyira fel volt izgulva, hogy a feneke csak úgy járt fel és le. Én abbahagytam a nyelvemmel, ekkor Öcsi ujja becsusszant a puncijába. Először hirtelen megfogta a kezét de utána már csak simogatta a karját, igy magukra hagytam és Adél ölébe bújva őt kezdtem nyalni. De ahogy lehetett csak a nejemet néztem, bal kezemmel a kezét fogtam, simogattam, Öcsi meg már két ujjával volt benne, közbe a farka "valahogy" odakerűlt Ani kezéhez. Kiváncsian néztem, hogy megfogja-e, először csak alig ért hozzá aztán egyszer csak elkezdte húzogatni. Itt már nem tudom ki volt jobban felizgulva, ő vagy én. Adéllal alig törődtem, a szivem úgy vert hogy ugrott ki a helyéből.
Úgy fordultam Adél felé, hogy a farkamat a szájába vehesse én meg Ani száját csókoltam, simogattam ahol értem. Akarod?- kérdeztem izgatottan de nem tudott válaszolni sem csak hánykolódott. Intettem Öcsinek, ha akarod tied a puncija de csak gumival. Rendbe, mondta és Adél már vette is elő a gumit a táskából és húzta is fel neki. Ani csak szoritotta a kezemet, magára húzott, nem láttam soha ennyire felizgulva. Aztán egyszer csak látom, hogy Öcsi közeledik gumival a farkán a puncijához, lassan, nagyon lassan hatolt bele. A látvány hogy a feleségem széttárja a lábait és szinte megába szivja a barátom farkát, majd megörjitett. Látva ahogy felveszi az ütemet és a mellei ringatózását a szájához tettem a farkamat. Nem tudta befalni sem annyira dugta Öcsi. Csak simogatni tudtam, Adél szerencsére aztán befalta a farkamat, könnyitve ezzel rajtam. Ani csak annyit tudott mondani, hogy jajjj még, még, Istenem abba ne hagyd, stb. nem is tudom miket már, végűl Öcsi élvezett el hamarább, a gumit egyből lerántotta, a spermája Ani mellein landolt, ez is egy nagyon izgató látvány volt számomra(!), aztán igy nekem kellett befejezni a munkát, az is izgató ahogy utána az én farkamat dugtam be abba a punciba ahol az előbb még egy másik fasz volt bent. Végűlis aztán sikerűlt egy hatalmas nagyot élveznünk. Még utána simogattuk egymást, beszélgettünk hogy mi is történt, ki mit gondolt, egyáltalán ez hogy történt meg. DE!!! Ez a beszélgetés még mindig az alkohol hatása alatt volt! Nevetgéltünk, jól éreztük magunkat, fokoztuk azzal, hogy még miket csinálhattunk volna, stb. stb. Aztán lefeküdtünk, én reggel felkeltem és irány a meló, akkor irtam volt ide. És ahogy kijózanodtam, egyre jobban kezdtem félni, hogy amikor hazamegyek a nejem hogyan fog várni, mi lesz a véleménye az egészről. Most nincs időm mindent leirni, annyit mondok csak, érdemes kipróbálni, ezt mindketten osztottuk, csak ELŐRE TISZTA FEJJEL MINDENT MEGBESZÉLNI!! Mindketten szégyeltük magunkat, ha egy bizonyos tárgy a kezünkbe kerűlt, vagy amikor a kanapéra leült valamelyikünk(!) már mind az jutott az eszünkbe és megmondom hogy nem volt kellemes róla beszélni. Szerintem a féltékenység ez. Még beszélümk róla. Most meló, sziasztok.
Úgy fordultam Adél felé, hogy a farkamat a szájába vehesse én meg Ani száját csókoltam, simogattam ahol értem. Akarod?- kérdeztem izgatottan de nem tudott válaszolni sem csak hánykolódott. Intettem Öcsinek, ha akarod tied a puncija de csak gumival. Rendbe, mondta és Adél már vette is elő a gumit a táskából és húzta is fel neki. Ani csak szoritotta a kezemet, magára húzott, nem láttam soha ennyire felizgulva. Aztán egyszer csak látom, hogy Öcsi közeledik gumival a farkán a puncijához, lassan, nagyon lassan hatolt bele. A látvány hogy a feleségem széttárja a lábait és szinte megába szivja a barátom farkát, majd megörjitett. Látva ahogy felveszi az ütemet és a mellei ringatózását a szájához tettem a farkamat. Nem tudta befalni sem annyira dugta Öcsi. Csak simogatni tudtam, Adél szerencsére aztán befalta a farkamat, könnyitve ezzel rajtam. Ani csak annyit tudott mondani, hogy jajjj még, még, Istenem abba ne hagyd, stb. nem is tudom miket már, végűl Öcsi élvezett el hamarább, a gumit egyből lerántotta, a spermája Ani mellein landolt, ez is egy nagyon izgató látvány volt számomra(!), aztán igy nekem kellett befejezni a munkát, az is izgató ahogy utána az én farkamat dugtam be abba a punciba ahol az előbb még egy másik fasz volt bent. Végűlis aztán sikerűlt egy hatalmas nagyot élveznünk. Még utána simogattuk egymást, beszélgettünk hogy mi is történt, ki mit gondolt, egyáltalán ez hogy történt meg. DE!!! Ez a beszélgetés még mindig az alkohol hatása alatt volt! Nevetgéltünk, jól éreztük magunkat, fokoztuk azzal, hogy még miket csinálhattunk volna, stb. stb. Aztán lefeküdtünk, én reggel felkeltem és irány a meló, akkor irtam volt ide. És ahogy kijózanodtam, egyre jobban kezdtem félni, hogy amikor hazamegyek a nejem hogyan fog várni, mi lesz a véleménye az egészről. Most nincs időm mindent leirni, annyit mondok csak, érdemes kipróbálni, ezt mindketten osztottuk, csak ELŐRE TISZTA FEJJEL MINDENT MEGBESZÉLNI!! Mindketten szégyeltük magunkat, ha egy bizonyos tárgy a kezünkbe kerűlt, vagy amikor a kanapéra leült valamelyikünk(!) már mind az jutott az eszünkbe és megmondom hogy nem volt kellemes róla beszélni. Szerintem a féltékenység ez. Még beszélümk róla. Most meló, sziasztok.