Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 69 70 71 72 73 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18212   2021. 10. 26. kedd 19:53
X Törölt felhasználó (895053)
Örülök, hogy tetszik! wink
Ha már itt tartunk... ki milyen testhelyzetben szereti keféltetni a nejét? circling buck
(Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2021. 10. 26. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 10:34
Szuper!
#18211   2021. 10. 26. kedd 18:02
vipboy vipboy
Engem is izgat! Egyenlőre őt még nem! finom
#18210   2021. 10. 26. kedd 10:34
Fitt69 Fitt69
Szuper!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 25. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2021. 10. 25. hétfő 23:11
#18209   2021. 10. 26. kedd 10:12
X Törölt felhasználó (4588422)
Ez nagyon tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 22. péntek 00:34
Sosem gondoltam, hogy mással jobban élvezné... shakehead egyszerűen csak máshogyan élvezi. Mint ahogy te sem azért keresed a volt barátnődet, mert vele jobb volt a szex, mint a feleségeddel, hanem csak máshogyan volt jó vele.

Feleségem egyébként hármasozás alatt és után olyan dolgokba is belemegy, amiket általában nem szeret és ettől nagyon beindulok: ilyenkor szereti a szendvicset, pedig az anált ki nem állhatja, de olyankor ellazul és érzi, hogy ővé a pálya, kis sóhajtozás után behatolok és érzem a másik kan farkát a puncijában. eljen

Élvezi? Igen.
Elélvez? Nem. Azt majd amikor a srác után becsukódott az ajtó és mi folytatjuk, ahol abba hagytuk.

Utána pár napig még nem bánja, hogy felnyársalom a popsiját, megengedi, hogy elverjem szex közben, sőt megmutatja mit csinált a szájával a fiú kérésére, amíg négyszemközt voltak.

Büszke magára és a szextudományára és ettől azonnal nekem is megnő a szememben. Ezt adja a cuckold nekem. alien
#18208   2021. 10. 25. hétfő 23:11
Klikkelj a normál/tömörített mérethezEiffel-torony
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 24. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 24. vasárnap 13:13
hehe
Megnevettettél, köszönöm!
Az én hibám, hogy nem volt világos, az Eiffel-torony egy közkedvelt szexpóz a hármas szexben. A csaj középen van és előredől(ritkábban négykézláb), az egyik pasi hátulról keféli, a másik elölről szopatja középen a csaj feje fölött adnak egymásnak egy ötöst. vigyor2
#18207   2021. 10. 24. vasárnap 13:13
hehe
Megnevettettél, köszönöm!
Az én hibám, hogy nem volt világos, az Eiffel-torony egy közkedvelt szexpóz a hármas szexben. A csaj középen van és előredől(ritkábban négykézláb), az egyik pasi hátulról keféli, a másik elölről szopatja középen a csaj feje fölött adnak egymásnak egy ötöst. vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 24. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4495972)
2021. 10. 24. vasárnap 08:30
Csak ötlet szerzés miatt kérdem. Pontosan melyik részére kell menni a toronynak? Mi még nem voltunk sosem olyankor amikor ne pár 100an lettek volna..
#18206   2021. 10. 24. vasárnap 08:30
X Törölt felhasználó (4495972)
Csak ötlet szerzés miatt kérdem. Pontosan melyik részére kell menni a toronynak? Mi még nem voltunk sosem olyankor amikor ne pár 100an lettek volna..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 18:36
A legjobb mélytorkozást például akkor kapom tőle, amikor Eiffel-toronyban dugunk hármasban és a bikája olyan erővel hágja hátulról, hogy a farkam tövig becsúszik a szájába. Az orra belefúródik a köldököm alatt, a makkom a gigájába ütközik, majd megfullad, de nem tudja abbahagyni, mert olyan erővel nyomja a pasi. vigyor2
#18205   2021. 10. 23. szombat 18:36
A legjobb mélytorkozást például akkor kapom tőle, amikor Eiffel-toronyban dugunk hármasban és a bikája olyan erővel hágja hátulról, hogy a farkam tövig becsúszik a szájába. Az orra belefúródik a köldököm alatt, a makkom a gigájába ütközik, majd megfullad, de nem tudja abbahagyni, mert olyan erővel nyomja a pasi. vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2021. 10. 22. péntek 00:50
GRATULA
Épp ez a 3as és a sikeres cuckold értelme
Bárcsak több ilyen pár lenne, aki ezt így látja, így gondolja és ÍGY ÉLI MEG
Erre a legjobb mondás: a harmadik fél ha jó szerető, akkor ő a párnak az élő vibrátora.
#18204   2021. 10. 22. péntek 00:50
X Törölt felhasználó (1292612)
GRATULA
Épp ez a 3as és a sikeres cuckold értelme
Bárcsak több ilyen pár lenne, aki ezt így látja, így gondolja és ÍGY ÉLI MEG
Erre a legjobb mondás: a harmadik fél ha jó szerető, akkor ő a párnak az élő vibrátora.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 22. péntek 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 22. péntek 00:34
Sosem gondoltam, hogy mással jobban élvezné... shakehead egyszerűen csak máshogyan élvezi. Mint ahogy te sem azért keresed a volt barátnődet, mert vele jobb volt a szex, mint a feleségeddel, hanem csak máshogyan volt jó vele.

Feleségem egyébként hármasozás alatt és után olyan dolgokba is belemegy, amiket általában nem szeret és ettől nagyon beindulok: ilyenkor szereti a szendvicset, pedig az anált ki nem állhatja, de olyankor ellazul és érzi, hogy ővé a pálya, kis sóhajtozás után behatolok és érzem a másik kan farkát a puncijában. eljen

Élvezi? Igen.
Elélvez? Nem. Azt majd amikor a srác után becsukódott az ajtó és mi folytatjuk, ahol abba hagytuk.

Utána pár napig még nem bánja, hogy felnyársalom a popsiját, megengedi, hogy elverjem szex közben, sőt megmutatja mit csinált a szájával a fiú kérésére, amíg négyszemközt voltak.

Büszke magára és a szextudományára és ettől azonnal nekem is megnő a szememben. Ezt adja a cuckold nekem. alien
#18203   2021. 10. 22. péntek 00:34

Élvezi? Igen.

(Ez egy válasz Norbi081 üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 18. hétfő 23:59
Szerintem semmi köze ehhez a hormonoknak, itt inkább arról lehet szó, hogy szembesül az ember azzal a ténnyel, hogy a párja úgy élvezi a dugást mint vele kb soha! És ez valóban lehet frusztráló. De ha jobban belegondolunk, pont az a cél, nyilván egy ilyen helyzet amikor megosztod valakivel az ágyad, a párod, egy feltüzelt állapot, sokkal nagyobb energiák is szabadulnak fel. Ezt vagy tudja kezelni az ember vagy nem.
#18202   2021. 10. 18. hétfő 23:59
Norbi081 Norbi081
Szerintem semmi köze ehhez a hormonoknak, itt inkább arról lehet szó, hogy szembesül az ember azzal a ténnyel, hogy a párja úgy élvezi a dugást mint vele kb soha! És ez valóban lehet frusztráló. De ha jobban belegondolunk, pont az a cél, nyilván egy ilyen helyzet amikor megosztod valakivel az ágyad, a párod, egy feltüzelt állapot, sokkal nagyobb energiák is szabadulnak fel. Ezt vagy tudja kezelni az ember vagy nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4207482)
2021. 10. 18. hétfő 10:36
Ez a hormonokkal lehet összefüggésben. Én is észrevettem magamon, ha előbb megyek el, mint a beszálló srác, akkor utána már nem ugyanolyan érzés, mint közben vagy előtte. Nyilván ilyen jelenetet nem rendeznék, szerintem észre se vették rajtam, de muszáj volt változtatnom, hogy csak jó érzés legyen az egész. Úgyhogy én megyek el mindig utoljára. Szépen megvárom, amíg a párom többször, a beszálló meg legalább egyszer elmegy, én ráérek utána smile
Így megoldódott a dolog, őszintén tudok örülni a párom örömének és az elejétől a végéig élvezem minden percét. Javaslat azoknak, akik most kezdik ezt vagy még nincsenek teljesen tisztában a saját érzéseikkel, csinálják így és sok fejfájástól megkímélik magukat. Plusz az olyan rendkívül kellemetlen esetek is elkerülhetők, mint amit Te írtál le.
#18201   2021. 10. 18. hétfő 19:36
X Törölt felhasználó (4207482)
Semmi koze nincs a szegyenerzethez. Ha en befejezem, akkor leginkabb osszebujni szeretek a parommal, finom utojatek, gyengedseg. Na ez nem annyira mukodik, ha a harmadik meg utvefuro uzemmodban van, legyen ez barmilyen jo is a holgynek. Ilyenkor azt tudtam tenni, h gyorsan uzemkesz allapotba hoztam magam es en is folytattam, de a hianyerzet megmaradt, ezert volt nem tul jo erzes. De aztan meglett a megoldas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4576812)
2021. 10. 18. hétfő 13:16
Nem hiszem, hogy hormonok miatt lenne ez. Szerintem ez inkább egyfajta ,,szégyen” érzet lehet, hogy az egyik pasi hamarabb elmegy mint a másik.
#18200   2021. 10. 18. hétfő 13:21
Seltene Seltene
Nagyon szépen leirtad, igy kell ezt csinálni, végre értelmes emberek ( párok ) hozzászólásait is lehet olvsni az oldalon, mert sokszor csak nézünk hogy milyen primitiv megnyilvánulások hangzanak el.
Öröm lehet veletek ismerkedni, swingerelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 18. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a hormonokkal lehet összefüggésben. Én is észrevettem magamon, ha előbb megyek el, mint a beszálló srác, akkor utána már nem ugyanolyan érzés, mint közben vagy előtte. Nyilván ilyen jelenetet nem rendeznék, szerintem észre se vették rajtam, de muszáj volt változtatnom, hogy csak jó érzés legyen az egész. Úgyhogy én megyek el mindig utoljára. Szépen megvárom, amíg a párom többször, a beszálló meg legalább egyszer elmegy, én ráérek utána smile
Így megoldódott a dolog, őszintén tudok örülni a párom örömének és az elejétől a végéig élvezem minden percét. Javaslat azoknak, akik most kezdik ezt vagy még nincsenek teljesen tisztában a saját érzéseikkel, csinálják így és sok fejfájástól megkímélik magukat. Plusz az olyan rendkívül kellemetlen esetek is elkerülhetők, mint amit Te írtál le.
#18199   2021. 10. 18. hétfő 13:16
X Törölt felhasználó (4576812)
Nem hiszem, hogy hormonok miatt lenne ez. Szerintem ez inkább egyfajta ,,szégyen” érzet lehet, hogy az egyik pasi hamarabb elmegy mint a másik.
#18198   2021. 10. 18. hétfő 10:36
X Törölt felhasználó (4207482)
(Ez egy válasz RedZone üzenetére (2021. 10. 16. szombat 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 16. szombat 07:35
Nekem elég nagy tapasztalatom van a többes szexben, de a 2 férfi 1 nő felállás a legrizikósabb főleg, ha a beszálló pasi idegen. Volt szerencsém már a 2 nő 1 férfi , 2 férfi 2 nő, 1 nő 2 férfi felálláshoz is. Nekem is van rossz élményem ezzel kapcsolatban. Egyszer megismerkedtem egy párral egy szórakozóhelyen. Táncoltam a hölggyel, és ő nagyon nyomult rám. Próbáltam leállítani, mert láttam, hogy a férje észrevette. Erre a nő odasúgta a fülembe, hogy régi vágyuk egy hármas egy fiatal pasival. Kicsit később odajött a férj is hozzám, és megerősített ebben. Mondtam, hogy mehetünk. A férfi vezetett a házig, mi hátul hangoltuk egymást az estére. Én akkor 24 éves voltam, a hölgy közel 40 éves, nagyon csinos, széparcú, a férfi kicsit idősebb, ápolt, de kicsit köpcös. Beértünk a házba, itallal kínáltak, majd közölték, hogy a hölgy szereti a kemény, vad szexet. Elkezdtünk csókolózni, lekerültek a ruhák rólunk. Nyaltam a hölgyet, persze élvezte, majd ő kezdett el szopni. A férje ott ült az ágy mellett egy fotelban, és verte magának. Aztán elkezdtem dugni a nőt, ahogy kérték, erősen, vadul. A nő hangosan élvezte, és kb 2 perc múlva a férje odalépett a nő fejéhez, és a szájába élvezett. Én dugtam tovább izomból, a pasi meg lelankadt, és a vágy is elszállt belőle, és kezdett átcsapni féltékenységbe , és idegességbe. A pasi kiment a mosdóba. Mi továbbra is vadul, hangosan dugtunk. Egyszercsak visszajön a szobába, hogy hagyjam abba, és menjek el. Megálltam, de nem vettem ki a farkam a punciból. Ott álltam értetlenül, a nő tolta magát a farkamra, és kérlelte a férjét, hogy hagy dugjam még. A pasi elkezdett ordítani velem, hogy húzzak el a francba. Szóval hoppon maradtam álló farokkal. Gondolom ők meg jól összebalhéztak.
Természetesen vannak pozitív élményeim is.
#18197   2021. 10. 16. szombat 08:00
Felfedezők Felfedezők
Nem volt féltékenység. Amikor felvetődött, már hosszú házasság volt előtte. Őszintén átbeszéltük, sőt utána olvastunk, kérdezgettünk. A magyar film, Nyitva sokat segített. Az első, tartós barátunk pedig szintén nem rohant, így volt időnk felmérni, tényleg mi játszódik le. Azóta, ett egy hasonló új barát és hasonló gondolkodású párok.
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2021. 10. 13. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 13. szerda 10:25
Sziasztok!
Inkább a férjektől kérdeznék ,
Ki hogy reagált az első vagy második alkalomnál mikor oda adta nejét vagy barátnőjét egy idegen pasinak?
Inkább az érdekel hogy nem volt e féltékeny ? Milyen érzések kavarogtak benne mikor látta hogy a hölgy egy idegen faszt szop , vagy beteszi a pinájába a az idegen a farkát . Engem az adott érzés érdekel kiből mit váltott ki? Ebben a témában leveleznék pasikkal ! Írjatok priviben és osszátok meg élményeiteket.
#18196   2021. 10. 16. szombat 07:35
RedZone RedZone
Nekem elég nagy tapasztalatom van a többes szexben, de a 2 férfi 1 nő felállás a legrizikósabb főleg, ha a beszálló pasi idegen. Volt szerencsém már a 2 nő 1 férfi , 2 férfi 2 nő, 1 nő 2 férfi felálláshoz is. Nekem is van rossz élményem ezzel kapcsolatban. Egyszer megismerkedtem egy párral egy szórakozóhelyen. Táncoltam a hölggyel, és ő nagyon nyomult rám. Próbáltam leállítani, mert láttam, hogy a férje észrevette. Erre a nő odasúgta a fülembe, hogy régi vágyuk egy hármas egy fiatal pasival. Kicsit később odajött a férj is hozzám, és megerősített ebben. Mondtam, hogy mehetünk. A férfi vezetett a házig, mi hátul hangoltuk egymást az estére. Én akkor 24 éves voltam, a hölgy közel 40 éves, nagyon csinos, széparcú, a férfi kicsit idősebb, ápolt, de kicsit köpcös. Beértünk a házba, itallal kínáltak, majd közölték, hogy a hölgy szereti a kemény, vad szexet. Elkezdtünk csókolózni, lekerültek a ruhák rólunk. Nyaltam a hölgyet, persze élvezte, majd ő kezdett el szopni. A férje ott ült az ágy mellett egy fotelban, és verte magának. Aztán elkezdtem dugni a nőt, ahogy kérték, erősen, vadul. A nő hangosan élvezte, és kb 2 perc múlva a férje odalépett a nő fejéhez, és a szájába élvezett. Én dugtam tovább izomból, a pasi meg lelankadt, és a vágy is elszállt belőle, és kezdett átcsapni féltékenységbe , és idegességbe. A pasi kiment a mosdóba. Mi továbbra is vadul, hangosan dugtunk. Egyszercsak visszajön a szobába, hogy hagyjam abba, és menjek el. Megálltam, de nem vettem ki a farkam a punciból. Ott álltam értetlenül, a nő tolta magát a farkamra, és kérlelte a férjét, hogy hagy dugjam még. A pasi elkezdett ordítani velem, hogy húzzak el a francba. Szóval hoppon maradtam álló farokkal. Gondolom ők meg jól összebalhéztak.
Természetesen vannak pozitív élményeim is.
(Ez egy válasz Petik24 üzenetére (2021. 09. 30. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 30. csütörtök 20:28
Sziasztok! Valakinek rossz élménye volt már esetleg?
Párom és én tegnap el hívtunk egy srácot magunkhoz, hozzáteszem ezt a hármast már másfél éve tárgyaljuk és most jutottunk oda hogy oké legyen, párom egy gyönyörű formás 20éves lány de tegnap kicsit meg borult minden mert soha nem hittem volna hogy valami ennyire lehet minősíthetetlenül rossz nyes konkrétan el jöt hozzánk egy beszélgetés alapján egy tök normális rendes srác és igazából el kezdtük a dolgokat és már az elején láttam hogy páromnak nem szimpatikus a csávó mert úgy nyalt mint ha egy kutya lenne igazából csak maszatolt nyes történtek az események egymás után ameddig oda nem jutottunk hogy akkor be teszi neki a farkát hát mire ide eljutottunk kb 10perc telt el és ahogy be tette a farkát kb még 3mire el is élvezett, iszonyú kellemetlen volt nyes de persze azt mondta hogy megy neki 2x 3x is akár de a vége az lett hogy párom még 20percig szopta verte neki de nem történt semmi és igazából még csak az én kedvem is el vette, és inkább ott mondtam hogy oké ezt inkább most hagyjuk abba köszönjük... segítsetek hogyan tudnám ezt a párom szemében orvosolni és helyre hozni nyes mert eddig úgy vágytunk rá de most ez így kicsit lentebb esett ez az izgalom és nem tudom mi tévő legyek ?
#18195   2021. 10. 15. péntek 22:14
Szerintem az egy bók, hogy a feleségedtől azonnal elsült. eljen

Én voltam olyan gangbang bulin, ahol egyik késve érkező srác belépett az ajtón, lerakta az üveg italt az asztalra, odalépett a csajhoz, elővette a farkát és ahogy a lány szopni kezdte beleélvezett a szájába. nyes Jót röhögtünk, a csaj férje vigasztalta a srácot, a csaj nevetve megtörülte az arcát aztán két perc múlva már senkit sem érdekelt. circling

Arra már nem emlékszem, hogy a srác újrázott-e, vagy csak elsompolygott, de mindegy volt. vigyor2
(Ez egy válasz Petik24 üzenetére (2021. 09. 30. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom és én tegnap el hívtunk egy srácot magunkhoz, hozzáteszem ezt a hármast már másfél éve tárgyaljuk és most jutottunk oda hogy oké legyen, párom egy gyönyörű formás 20éves lány de tegnap kicsit meg borult minden mert soha nem hittem volna hogy valami ennyire lehet minősíthetetlenül rossz nyes konkrétan el jöt hozzánk egy beszélgetés alapján egy tök normális rendes srác és igazából el kezdtük a dolgokat és már az elején láttam hogy páromnak nem szimpatikus a csávó mert úgy nyalt mint ha egy kutya lenne igazából csak maszatolt nyes történtek az események egymás után ameddig oda nem jutottunk hogy akkor be teszi neki a farkát hát mire ide eljutottunk kb 10perc telt el és ahogy be tette a farkát kb még 3mire el is élvezett, iszonyú kellemetlen volt nyes de persze azt mondta hogy megy neki 2x 3x is akár de a vége az lett hogy párom még 20percig szopta verte neki de nem történt semmi és igazából még csak az én kedvem is el vette, és inkább ott mondtam hogy oké ezt inkább most hagyjuk abba köszönjük... segítsetek hogyan tudnám ezt a párom szemében orvosolni és helyre hozni nyes mert eddig úgy vágytunk rá de most ez így kicsit lentebb esett ez az izgalom és nem tudom mi tévő legyek ?
#18194   2021. 10. 15. péntek 12:48
news100 news100 VIP
Helló!
Sajnálom,hogy rossz élményetek volt pedig ez egy nagyon izgalmas játék és hatalmas élvezet mindenkinek! Érett normális és tapasztalt ffi-vel próbáljátok meg,nem lesz csalódás.Ha viszont már az elején nem jó akkor ne is folytassátok ciki vagy sem.
#18193   2021. 10. 15. péntek 11:15
ibag ibag
Pontosan így van ez, hasonló esetek voltak nálunk is.
(Ez egy válasz par84 üzenetére (2021. 10. 14. csütörtök 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 14. csütörtök 05:29
Ez így van! Szépen meg írtad! wink

... 69 70 71 72 73 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!