Nekünk összejött a kettes, tényleg baromi jó, de csak ha mindenki nyitott erre
(Ez egy válasz 102Rudy üzenetére (2021. 09. 08. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 08. szerda 09:06

Szia!
Eszméletlenül izgató lenne egy ilyen helyzet! Nekünk majdnem összejött, hogy elvigye kettesbe a Srác, akivel a képeken látható a Drágám! Remélem, hogy sikerülni fog!
Sok sikert Nektek!
Eszméletlenül izgató lenne egy ilyen helyzet! Nekünk majdnem összejött, hogy elvigye kettesbe a Srác, akivel a képeken látható a Drágám! Remélem, hogy sikerülni fog!
Sok sikert Nektek!
Szia!
Sok sikert Nektek! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 04. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 04. szombat 21:08
Sok sikert Nektek! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 04. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4427922)

Egy pár 3-ason, cuckoldon túl vagyunk mi is már, de amit nagyon szeretnék, az az, hogy nélkülem csinálja, úgy hogy nem tudok róla. Hogy szedjen fel valakit, hogy valaki szedje fel.
Azt mondja próbálkozik, de nem nagyon hajlik rá senki. Pedig a GLS-futárra is rápróbált, de semmi :(
Annyira jó lenne úgy hazamenni, hogy mesélné, hogy megdugták
Azt mondja próbálkozik, de nem nagyon hajlik rá senki. Pedig a GLS-futárra is rápróbált, de semmi :(

Izgat ám! De csak hármasban! Sajnos a feleségem még nem tudom rávenni!
32

Izgat ám! De csak hármasban! Sajnos a feleségem még nem tudom rávenni!
32

Ez a téma engem is érdekel,bár az en feleségem akkor elvezné ha kényeztetnék,nem szereti a nagyon durva szexet.Úgy el tudnám képzelni hogy 4 pasival is elbánjon egyszerre. Ha ő lenne a királylány,es az alattvalói pedig kiszolgálják,egy kis izgatás után mehet a durvulás ,bilincs,duplapunci,két fasz a szájába stb.Kéne csinálni egy pasivásárt,ott válasszanak a nők maguknak megfelelő faszokat ,es azt csinalnak velük amit akarnak.Azt élveznénk mi férjek?
Gondolom senki nem akar pofonért bejelentkezni, azért nem olyan rámenősek. Neked, vagy nektek kell rávezetni, hogy van mit keresnie.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 05. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 05. vasárnap 07:12

Nem azt mondom hogy mindig így, de ez is baromira izgató. Hogy csak sejteni lehet, hogy “ma” akar valamit, mert készülődik, stb. Illetve hogy mi lehetett, hogyan viselkedett, mit csinálhattak, stb.
Azért túlzás, hogy senki nem akarja
Csak nem rámenősen ajánlkozik, inkább csak célzásokat tesz, amiket nem csapnak le, úgy ahogyan én szeretném.

Nem azt mondom hogy mindig így, de ez is baromira izgató. Hogy csak sejteni lehet, hogy “ma” akar valamit, mert készülődik, stb. Illetve hogy mi lehetett, hogyan viselkedett, mit csinálhattak, stb.
Csak nem rámenősen ajánlkozik, inkább csak célzásokat tesz, amiket nem csapnak le, úgy ahogyan én szeretném.
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2021. 09. 04. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 04. szombat 22:36

Hát ez nagyon furcsa, hogy nem szeretnéd látni, pedig ebben van az izgalom.
Még nem hallottam, hogy valakit izgat, ha a felesége szeretőt tart.
Az meg,hogy egy nő ajánlkozik és senki nem akarja megdugni.
Üdv
Nem vagy egyedül ezen vágyaddal (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 04. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagy egyedül ezen vágyaddal (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 04. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy pár 3-ason, cuckoldon túl vagyunk mi is már, de amit nagyon szeretnék, az az, hogy nélkülem csinálja, úgy hogy nem tudok róla. Hogy szedjen fel valakit, hogy valaki szedje fel.

Na akkor még egyszer... szóval felétek lennék GLS futár... lenne mit mesélnie a párodnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 04. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Uppsz... ezt nem neked akartam
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 04. szombat 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 04. szombat 19:23
Törölt felhasználó (4604712)

Izgi lehet
Miért nem vagyok GLS futár arra felétek? Biztosan lett volna mit mesélnie....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 04. szombat 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 04. szombat 19:23
Törölt felhasználó (4604712)

Izgi lehet
Hát ez nagyon furcsa, hogy nem szeretnéd látni, pedig ebben van az izgalom.

Izgi lehet
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2021. 09. 04. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 04. szombat 17:59

Nagyon izgalmas, nekünk a héten sikerült összehozni két év után újra
Nagyon izgalmas, nekünk a héten sikerült összehozni két év után újra
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 04. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 04. szombat 17:43
Törölt felhasználó (3893782)

Én szeretném ha mással is lenne,persze normális,diszkrét módon,meglesném egy igazi partnerrel.
Én szeretném ha mással is lenne,persze normális,diszkrét módon,meglesném egy igazi partnerrel.
Vagy tíz éve. Az én párom nem ugrott rá a srácra, hanem egyszerűen az ölébe ült. Aztán megfogta a srác mindkét kezét és berakta a pólója alá ami alatt direkt nem volt melltartó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 25. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 25. szerda 15:33
Törölt felhasználó (4580032)

Párom "kétségbeesve" kérdezte, hogy mit csináljon a nappaliban üldögélő sráccal. Csak annyit mondtam neki, hogy "Ugorj rá!" ... nem kellett neki kétszer mondani

Szórakozóhelyen mindig rácuppannak, tánc együtt simi csók, stb, a folytatást pedig tudjátok...
Szuper olvasni ezeket a pozitív dolgokat! Remény mindig van!

Tegnap előtt mi is taliztunk egy fiúval.Egyenlőre csak ismerkedés és egy kis kézimunka volt de lessz folytatás az biztos.