Sziasztok!! Volt szerencsém egy négyes szexhez és élveztem mikor átnéztem a feleségemre mikor jó nagyokat élvezett nagyon izgató volt ez olyan érzés amit ha nem próbálsz ki nem tudhatod nagyon jó volt a négyes azóta is találkozunk velük és jó a szex velük de ez nem azt jelenti hogy mi csak így élvezzük a szexet hanem egy kiegészítés a mi szerelmünk mélyüléséhez azóta is nagyon imádjuk egymást és mi 23éves házasok vagyunk !! Szóval ez egy kis plusz az életünkben ami nagyon jó

GBrumi volt szíves beszámolni a topic címéhez kapcsolódó reprezentatív vagy nem reprezentatív felmérésének eredményéről, melyet bizonyos női körökben végzett..kezdettől fogva nem értem, hogy evvel mi a baj...mostantól kezdve viszont lezártnak tekintem ezt a részét a dolognak...aki még egyszer beleköt ebbe, azt figyelmeztetés nélkül tiltom (egyéb észrevételeket, ellenvetéseket a modi fogadóba kérek)
Nem tom.Úgy érzem néha,nagyon léha,...na mindegy. Majd holnap.
Sziasztok!
Érdekes dolgok írtok, mert jó és rossz közötti választásról van szó. Szerintem a hármas legfeljebb dugás szinten működőképes, szeretkezésre nem. Nem adhatom oda a másik felemet (feleségemet) valakinek, mert akkor már nem lehet a másik felem. És fordítva is igaz ez. Már, ha valódi férfinak tartom magam. Petőfi ezt így fogalmazta meg (nyugi, hét lélegzetvétel elég az elolvasásához):
"Ha férfi vagy, légy férfi,
S ne hitvány gyönge báb,
Mit kény és kedv szerint lök
A sors idébb-odább.
Félénk eb a sors, csak csahol;
A bátraktól szalad,
Kik szembeszállanak vele...
Azért ne hagyd magad!
Ha férfi vagy, légy férfi,
S ne szád hirdesse ezt,
Minden Demosthenesnél
Szebben beszél a tett.
Építs vagy ronts, mint a vihar,
S hallgass, ha műved kész,
Mint a vihar, ha megtevé
Munkáját, elenyész.
Legyen elved, hited,
És ezt kimondd, ha mindjárt
Véreddel fizeted.
Százszorta inkább éltedet
Tagadd meg, mint magad;
Hadd vesszen el az élet, ha
A becsület marad.
Függetlenségedet
A nagyvilág kincséért
Árúba ne ereszd.
Vesd meg, kik egy jobb falatért
Eladják magokat.
"Koldusbot és függetlenség!"
Ez légyen jelszavad.
Erős, bátor, szilárd.
Akkor, hidd, hogy sem ember
Sem sors könnyen nem árt.
Légy tölgyfa, mit a fergeteg
Ki képes dönteni,
De méltóságos derekát
Meg nem görbítheti."
Pest, 1847. január
Amire Fém_fatál, a végzet asszonya hivakozik, az a házasság elfáradása. Ez általában harminéves kor felett kezdődik és a megújulni képtelenséggel, sőt, sokszor a hazugsággal van összefüggésben. Nem merjük bevallani, hogy változtatni kellene, hogy valami rossz, akár a hétköznapokban, beleértve a szexet is.
Minden nap megújulni, néha jobban, néha kevésbé, vagy alkalmazkodni az új helyzetekhez, ez a mi dolgunk nem is kevés. Mindehhez bátorság kell, kurázsi. De abba még nem halt bele senki. Ezt csak önmagából és egymásból merítheti két ember, harmadik vagy 14. ezwen nem fog segíteni, legfeljebb elodázza a probléma megoldást.
És attól sem kell félni, hogy nem megy együtt a megújulás. Az egyik kevésbé szeretné, mint a másik. Azt szeretjük igazán, akit megfelelő időpontban el tudunk engedni - mondják. Én egyetértek.
Ti?
Bon soir a tous,
For_some
Érdekes dolgok írtok, mert jó és rossz közötti választásról van szó. Szerintem a hármas legfeljebb dugás szinten működőképes, szeretkezésre nem. Nem adhatom oda a másik felemet (feleségemet) valakinek, mert akkor már nem lehet a másik felem. És fordítva is igaz ez. Már, ha valódi férfinak tartom magam. Petőfi ezt így fogalmazta meg (nyugi, hét lélegzetvétel elég az elolvasásához):
"Ha férfi vagy, légy férfi,
S ne hitvány gyönge báb,
Mit kény és kedv szerint lök
A sors idébb-odább.
Félénk eb a sors, csak csahol;
A bátraktól szalad,
Kik szembeszállanak vele...
Azért ne hagyd magad!
S ne szád hirdesse ezt,
Minden Demosthenesnél
Szebben beszél a tett.
Építs vagy ronts, mint a vihar,
S hallgass, ha műved kész,
Mint a vihar, ha megtevé
Munkáját, elenyész.
Legyen elved, hited,
És ezt kimondd, ha mindjárt
Véreddel fizeted.
Százszorta inkább éltedet
Tagadd meg, mint magad;
Hadd vesszen el az élet, ha
A becsület marad.
Függetlenségedet
A nagyvilág kincséért
Árúba ne ereszd.
Vesd meg, kik egy jobb falatért
Eladják magokat.
"Koldusbot és függetlenség!"
Ez légyen jelszavad.
Erős, bátor, szilárd.
Akkor, hidd, hogy sem ember
Sem sors könnyen nem árt.
Légy tölgyfa, mit a fergeteg
Ki képes dönteni,
De méltóságos derekát
Meg nem görbítheti."
Pest, 1847. január
Amire Fém_fatál, a végzet asszonya hivakozik, az a házasság elfáradása. Ez általában harminéves kor felett kezdődik és a megújulni képtelenséggel, sőt, sokszor a hazugsággal van összefüggésben. Nem merjük bevallani, hogy változtatni kellene, hogy valami rossz, akár a hétköznapokban, beleértve a szexet is.
Minden nap megújulni, néha jobban, néha kevésbé, vagy alkalmazkodni az új helyzetekhez, ez a mi dolgunk nem is kevés. Mindehhez bátorság kell, kurázsi. De abba még nem halt bele senki. Ezt csak önmagából és egymásból merítheti két ember, harmadik vagy 14. ezwen nem fog segíteni, legfeljebb elodázza a probléma megoldást.
És attól sem kell félni, hogy nem megy együtt a megújulás. Az egyik kevésbé szeretné, mint a másik. Azt szeretjük igazán, akit megfelelő időpontban el tudunk engedni - mondják. Én egyetértek.
Ti?
Bon soir a tous,
For_some
A kor téma tényleg érzékeny. Van olyan, aki nyit a korral és van olyan, aki zár. Aki zárt volt , de szereti a szexet nyit, aki nyitott az esetleg egy kicsit befékez. Aki viszont nem szereti a szexet az függetlenül attól, hogy nyílt volt vagy zárt zár. Aki meg közben szerette meg az így járt...
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 17:12

Hogy nem vagyunk nagy talányok? Háttttőőőőőő..... ezek szerint csak én vagyok olyan málészájú lúzer, aki sokszor a saját érzelmeivel sincs tisztában.
(Amúgy te valamelyik királydrámából jöttél elő? Olyan érzékeny vagy, mint egy tragikus hős
. A "könyökkel lesodrós" szókép tetszett, de nem nagyon ül. Én éppen a
z a típus vagyok, aki szerint MINDENKINEK IGAZA VAN.
, illetve mindenkinek igaza van a maga bizonyos keretek között. Neked is.)
Visszatérve egy kicsit a korhoz: azért ez sem biztos. Sokan inkább "begyöpösödnek", megmerevednek az idő múlásával. Sok velem egykorú (35 éves) ismerősöm van, akik hallani sem akarnak semmiféle "nyitásról", szó sem lehet meztelen fürdőzésről, szaunáról, erotikus fotókról, házivideóról, segédeszközökről, orális szexről (??!!!). Hát, az ilyen makacsul konzervatív emberek 40 évesen sem lesznek szexvirtuózok.
(Látod, ez is téged igazol.
)

(Amúgy te valamelyik királydrámából jöttél elő? Olyan érzékeny vagy, mint egy tragikus hős

Visszatérve egy kicsit a korhoz: azért ez sem biztos. Sokan inkább "begyöpösödnek", megmerevednek az idő múlásával. Sok velem egykorú (35 éves) ismerősöm van, akik hallani sem akarnak semmiféle "nyitásról", szó sem lehet meztelen fürdőzésről, szaunáról, erotikus fotókról, házivideóról, segédeszközökről, orális szexről (??!!!). Hát, az ilyen makacsul konzervatív emberek 40 évesen sem lesznek szexvirtuózok.

Engem könnyű kiengesztelni, annak meg, aki meg sem bántott, főleg.
Saját magam jutottam erre a következtetésre. Mert ha te (és esetleg más sem) tapasztalta azt a töketlenkedést, ami például engem jellemez sok érzelmi kérdésben, akkor azt kell gondolnom, hogy én működöm ilyen bénán.
De nekem bizony sokszor okoz nehézséget pontosan beazonosítani egy -egy érzelmet. Megtalálni a gyökerét, értelmezni, helyre tenni. Nos, ez nekem gyakran nehezen megy.
S hogy legyen -e jó mindenkinek? NANÁ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 17:52

Saját magam jutottam erre a következtetésre. Mert ha te (és esetleg más sem) tapasztalta azt a töketlenkedést, ami például engem jellemez sok érzelmi kérdésben, akkor azt kell gondolnom, hogy én működöm ilyen bénán.
De nekem bizony sokszor okoz nehézséget pontosan beazonosítani egy -egy érzelmet. Megtalálni a gyökerét, értelmezni, helyre tenni. Nos, ez nekem gyakran nehezen megy.
S hogy legyen -e jó mindenkinek? NANÁ!

Törölt felhasználó (256149)

olyan málészájú lúzer
Nos én ilyet veled kapcsolatban, de mással kapcsolatban sem, nem mondtam. Ha mégis ez jött volna le, akkor szabd meg az engesztelődésed árát, de azon túlmenően is sajnálom.
aki szerint MINDENKINEK IGAZA VAN. , illetve mindenkinek igaza van bizonyos keretek között
Esetleg mindenkinek jó is legyen?
Nos én ilyet veled kapcsolatban, de mással kapcsolatban sem, nem mondtam. Ha mégis ez jött volna le, akkor szabd meg az engesztelődésed árát, de azon túlmenően is sajnálom.
aki szerint MINDENKINEK IGAZA VAN. , illetve mindenkinek igaza van bizonyos keretek között
Esetleg mindenkinek jó is legyen?
olyan málészájú lúzer
Esetleg mindenkinek jó is legyen? (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 17:12
Esetleg mindenkinek jó is legyen? (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy nem vagyunk nagy talányok? Háttttőőőőőő..... ezek szerint csak én vagyok olyan málészájú lúzer, aki sokszor a saját érzelmeivel sincs tisztában.
)

)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 16:44

Törölt felhasználó (256149)

Igazad van. Megtudtuk, hogy nem tudunk semmit, illetve egyet tudunk biztosan, hogy semmit sem tudunk biztosan.
Remek ez a véleményed és én ezt tiszteletben is tartom, de megkérnélek, hogy ne sodord le a könyököddel a nagy magarázás közben az egyéb véleményeket. Azok is megalapozottak, és akik kifejtik őszintén úgy érzik-gondolják.
Szerintem egyébként egyetlen ember sem ekkora talány, bár szeretjük magunkat annak gondolni. A korral kapcsolatos nyitást aláírom. Az általam meginterjúvolt nők legidősebbike 38 éves volt. Szerintem a 25-38 éves korosztály véleménye is számít, bár lehetséges, hogy valóban merevebbek. Bár többnyire meglehetősen "tapasztalt" és okos lányokról volt szó.

Remek ez a véleményed és én ezt tiszteletben is tartom, de megkérnélek, hogy ne sodord le a könyököddel a nagy magarázás közben az egyéb véleményeket. Azok is megalapozottak, és akik kifejtik őszintén úgy érzik-gondolják.
Szerintem egyébként egyetlen ember sem ekkora talány, bár szeretjük magunkat annak gondolni. A korral kapcsolatos nyitást aláírom. Az általam meginterjúvolt nők legidősebbike 38 éves volt. Szerintem a 25-38 éves korosztály véleménye is számít, bár lehetséges, hogy valóban merevebbek. Bár többnyire meglehetősen "tapasztalt" és okos lányokról volt szó.
Sajnos én nem tudom különválasztani a szexet a szerelemtől. Egyrészt akivel lefekszem, abba szerelmes is vagyok, másrészt, akibe nem vagyok szerelmes, azzal nem fekszem le. Ez a hozzáállás nem szerencsés az én helyzetemben. Másszóval,ha itthon minden rendben, akkor azért nem vágyom ilyen kalandokra, ha meg gáz lenne, akkor azért.
Kísértetiesen sokszor hallottam ezeket a mondatokat így-úgy cizellálva. Miért mondod, hogy nincs igazam? (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 13:06
Kísértetiesen sokszor hallottam ezeket a mondatokat így-úgy cizellálva. Miért mondod, hogy nincs igazam? (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, ez jó kérdés.
1. Nem álmodozom róla. Ettől függetlenül
2. Nem mondom, hogy nem érdekel. Ettől függetlenül
3. Nem mondom, hogy kipróbálnám. Ettől függetlenül
4. Nem mondom, hogy nem.
Az biztos, hogy jelen pillanatban elég részegnek kell lennem ahhoz, hogy beindítson a gondolat.
Józanul határozottan Nem a válasz.
Sajnos én nem tudom különválasztani a szexet a szerelemtől. Egyrészt akivel lefekszem, abba szerelmes is vagyok, másrészt, akibe nem vagyok szerelmes, azzal nem fekszem le. Ez a hozzáállás nem szerencsés az én helyzetemben.
Másszóval,ha itthon minden rendben, akkor azért nem vágyom ilyen kalandokra, ha meg gáz lenne, akkor azért. HA a mostani "eszemmel" egyedül lennék, azt hiszem, kipróbálnék mindefajta felállást, de így többet veszthetek, mint amennyit nyerhetek az ügyön. Talán ezért érzem, hogy nem vágyom rá. Ki tudja, talán én is csak hazudozok össze-vissza magamnak.
4. Nem mondom, hogy nem.
Az biztos, hogy jelen pillanatban elég részegnek kell lennem ahhoz, hogy beindítson a gondolat.

Sajnos én nem tudom különválasztani a szexet a szerelemtől. Egyrészt akivel lefekszem, abba szerelmes is vagyok, másrészt, akibe nem vagyok szerelmes, azzal nem fekszem le. Ez a hozzáállás nem szerencsés az én helyzetemben.

Azt hiszem erről beszéltem én is. Viszont van az a szakasz amikor még oda vagyunk egymásért. Vagy akkor még föl sem merül a friss erő bevonása?
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 12:35

Juj, te! Beletenyeréltél a kérdés lényegébe. Vajon aki többes szexre vetemedik régi (jóbeált? megunt?) párjával, az miért teszi? Mert annyira jó az összhang? Mert annyira "uncsi" a másik? Mit várnak, mit várunk a harmadiktól? És a párunktól: És magunktól?
"Nyakkendő bomlik,
bugyi a földre,
ugyanaz a bugyi
marad örökre."
"Egymáshoz szoktok,
ahogy az évek telnek,
úgy mászik alád,
mintha autót szerelne,
fáradt már ő is,
sokáig húzza,
sose volt még ennyire durva."
Íme kedvenc dalom a házasságról.
"Nyakkendő bomlik,
bugyi a földre,
ugyanaz a bugyi
marad örökre."
"Egymáshoz szoktok,
ahogy az évek telnek,
úgy mászik alád,
mintha autót szerelne,
fáradt már ő is,
sokáig húzza,
sose volt még ennyire durva."
Íme kedvenc dalom a házasságról.

Igazad van. Megtudtuk, hogy nem tudunk semmit, illetve egyet tudunk biztosan, hogy semmit sem tudunk biztosan.
Szerintem egyébként egyetlen ember sem ekkora talány, bár szeretjük magunkat annak gondolni. A korral kapcsolatos nyitást aláírom. Az általam meginterjúvolt nők legidősebbike 38 éves volt. Szerintem a 25-38 éves korosztály véleménye is számít, bár lehetséges, hogy valóban merevebbek. Bár többnyire meglehetősen "tapasztalt" és okos lányokról volt szó. (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 11:03

Szerintem egyébként egyetlen ember sem ekkora talány, bár szeretjük magunkat annak gondolni. A korral kapcsolatos nyitást aláírom. Az általam meginterjúvolt nők legidősebbike 38 éves volt. Szerintem a 25-38 éves korosztály véleménye is számít, bár lehetséges, hogy valóban merevebbek. Bár többnyire meglehetősen "tapasztalt" és okos lányokról volt szó. (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, úgy látom, ideje lenne, hogy mindenki megdugjon végre valakit. Vagy valamit.
Olyan tesztoszteron szagot áraszt a topik, mintha edzőteremben lennénk.
Én mint egészséges szexussal rendelkező nő kijelentem, hogy kétféle nő van: aki akar hármast, és aki nem akar. De hogy személy szerint melyik nő melyik kategóriába sorolható, azt sokszor még ők maguk sem tudják. No, ezen tudományos álláspont szerintem mindenki könnyen a magáévá tudja tenni, ha mást nem is...
Zsenge jánykoromban elképzelhetetlennek tartottam, minden szempontból. Öregszem. Egyre kevésbé gondolom skandallumnak, így bátorkodom azt a -kevésbé megalapozozz- állítást is megfogalmazni, hogy a nők a kor előrehaladtával nyitottabbak bizonyos kérdésekre, persze csak akkor, ha alapvetően nyitott az illető a különféle változásokra, az élet egyéb területein.
Önmagában elég bonyolult rendszer a NŐ, és ehhez még egy újabb instabil tényező rendelődik: a FÉRFI. Ezek kettőse egy olyan kiszámíthatatlan rendszerbe áll össze, hogy aki általános igazságokat akar megfogalmazni, az vagy magának hazudik, vagy benyalja, amit neki hazudnak.
Nekem speciel még az is nehézséget okoz, hogy magamon kiigazodjak, a férjemen már szinte kizárt, hogy sikerülne, a kapcsolatunk meg a káoszelmélet iskolapéldája lehetne: valahol megrebben egy pillangó szárnya, és egyszercsak jön a földrengés.
Szerintem ésszel és logikával senki nem fog tudni egy jóslógrafikont felrajzolni, hogy majd hogyan fog hatni az ő kapcsolatára a többes.Annyi az ismeretlen ebben az egyenletben, hogy jószerint mindenki örülhet, ha a SAJÁT érzelmeivel és gondolataival (már ha vannak neki ilyen luxusholmik..
) tisztában van. Akkor hol van még a párja, és a Nagy Harmadik???? (Emlékszünk még Vaskalaposék Katalin napi bulijára? Azóta sem kerültek elő, elvonultak emészteni, s nekik tán a torkukon akadt a falat. )
Van egy barátom, ő szokta mondogatni, hogy "Okosak legyünk, vagy bátrak?" Mindenki döntse el maga.

Én mint egészséges szexussal rendelkező nő kijelentem, hogy kétféle nő van: aki akar hármast, és aki nem akar. De hogy személy szerint melyik nő melyik kategóriába sorolható, azt sokszor még ők maguk sem tudják. No, ezen tudományos álláspont szerintem mindenki könnyen a magáévá tudja tenni, ha mást nem is...
Zsenge jánykoromban elképzelhetetlennek tartottam, minden szempontból. Öregszem. Egyre kevésbé gondolom skandallumnak, így bátorkodom azt a -kevésbé megalapozozz- állítást is megfogalmazni, hogy a nők a kor előrehaladtával nyitottabbak bizonyos kérdésekre, persze csak akkor, ha alapvetően nyitott az illető a különféle változásokra, az élet egyéb területein.
Önmagában elég bonyolult rendszer a NŐ, és ehhez még egy újabb instabil tényező rendelődik: a FÉRFI. Ezek kettőse egy olyan kiszámíthatatlan rendszerbe áll össze, hogy aki általános igazságokat akar megfogalmazni, az vagy magának hazudik, vagy benyalja, amit neki hazudnak.
Nekem speciel még az is nehézséget okoz, hogy magamon kiigazodjak, a férjemen már szinte kizárt, hogy sikerülne, a kapcsolatunk meg a káoszelmélet iskolapéldája lehetne: valahol megrebben egy pillangó szárnya, és egyszercsak jön a földrengés.
Szerintem ésszel és logikával senki nem fog tudni egy jóslógrafikont felrajzolni, hogy majd hogyan fog hatni az ő kapcsolatára a többes.Annyi az ismeretlen ebben az egyenletben, hogy jószerint mindenki örülhet, ha a SAJÁT érzelmeivel és gondolataival (már ha vannak neki ilyen luxusholmik..

Van egy barátom, ő szokta mondogatni, hogy "Okosak legyünk, vagy bátrak?" Mindenki döntse el maga.
Jó volt belém rúgni? Esetleg szíven szúrni nem akarsz?
Egyébként semmiben nincs igazad, a véleményed azonban a Tiéd és azt ebben a formában nem kritizálom. (Ez egy válasz tzl üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 10:31
Egyébként semmiben nincs igazad, a véleményed azonban a Tiéd és azt ebben a formában nem kritizálom. (Ez egy válasz tzl üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Magyarul néhány nő udvariasan elhajtott a vérbe a válaszaival, prezentálta neked a szabványválaszt. Ez a "tapasztalat", ugyanakkor a hármas szex bármilyen formájáról csak halvány elképzelésekkel rendelkezel, tapasztalattal nem. Megbeszéltük, köszi, lapozzunk.
Csak épp a férjem sem egy egyszerű eset ám! Ő is csak úgy elméletben vágyik ilyen kalandokra.
Gyakorlatban vagy rögtön menet közben, vagy max utána laposra verné a rivális hímet, aki az ő nőstényét meg akarja ugrani. A GONDOLAT izgatóbb számunkra, mint maga a tett. Ez a veszély tehát nem fenyeget.
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 13:15
Gyakorlatban vagy rögtön menet közben, vagy max utána laposra verné a rivális hímet, aki az ő nőstényét meg akarja ugrani. A GONDOLAT izgatóbb számunkra, mint maga a tett. Ez a veszély tehát nem fenyeget.

Na látod.Ha én lennék a férjed ,leitatnálak,és meglepnélek egy harmadikkal.Mert én ebből azt vágom le hogy akarod.Aztán lehet hogy ez a félreértés...
Jajj elcsesztem Fatálnak akartam irni!
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 13:17

Na végre valami jó ezt tényleg neked kell tudni.Ámbár egy kis csalfaság mindig jól jöhet.Ha nem buksz meg.
Na végre valami jó ezt tényleg neked kell tudni.Ámbár egy kis csalfaság mindig jól jöhet.Ha nem buksz meg.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 12:51

Te biztos,hogy lány vagy.De nem azok érdekelnek akik hazudoznak,hanem akik vállalják magukat.
Na látod.Ha én lennék a férjed ,leitatnálak,és meglepnélek egy harmadikkal.Mert én ebből azt vágom le hogy akarod.Aztán lehet hogy ez a félreértés...
Na, ez jó kérdés.
4. Nem mondom, hogy nem.
Józanul határozottan Nem a válasz.
Másszóval,ha itthon minden rendben, akkor azért nem vágyom ilyen kalandokra, ha meg gáz lenne, akkor azért. HA a mostani "eszemmel" egyedül lennék, azt hiszem, kipróbálnék mindefajta felállást, de így többet veszthetek, mint amennyit nyerhetek az ügyön. Talán ezért érzem, hogy nem vágyom rá. Ki tudja, talán én is csak hazudozok össze-vissza magamnak.
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
4. Nem mondom, hogy nem.

Te biztos,hogy lány vagy.De nem azok érdekelnek akik hazudoznak,hanem akik vállalják magukat.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 12:40

Sajnos a legtöbb ember kitűnően képes hazudni magának. Évekig, évtizedekig. Hidd el, sokan nincsenek "jó viszonyban" saját magukkal, hogy beismerjenek olyan dolgokat, amiket "gázosnak" éreznek. (Lásd biszex fiúk topik egyes hozzászólóit: "én nem vagyok az, csak.....", de ez csak egy példa a sok közül)
És te szeretnél hármast,vagy nem?
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 12:40

Sajnos a legtöbb ember kitűnően képes hazudni magának. Évekig, évtizedekig. Hidd el, sokan nincsenek "jó viszonyban" saját magukkal, hogy beismerjenek olyan dolgokat, amiket "gázosnak" éreznek. (Lásd biszex fiúk topik egyes hozzászólóit: "én nem vagyok az, csak.....", de ez csak egy példa a sok közül)
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 09. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 09. hétfő 12:37

Nem mondtam,hogy csatold de nem bánnám ha látnám.Remélem ez nem baj.Ami meg a többit illeti elég jó emberismerő vagyok ahoz,hogy rájöjjek mikor hazudnak nekem.A másik része vagyok olyan szinten ,hogy nincs miért hazudnom kibirom ha őszinte vagyok.