Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 790 791 792 793 794 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3823   2008. 11. 19. szerda 22:18
X Törölt felhasználó (379787)
Ha jobban belegondolok, engem nagyon zavarna, ha más dugná a párom, de a másik oldalon (ahol én lennék valaki más nőjével) szemrebbenés nélkül beszállnék. Ez képmutatás?
#3822   2008. 11. 19. szerda 22:14
lyuk78 lyuk78
Ez nagy duma ! A nejem is ezt mondja nekem.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 19. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 22:02
Az nagyon demagóg lenne, ugye, ha azt mondanám, hogy nem attól érzem magam nőiesnek, nem attól élvezem az életet, ha egy regiment hapsi végigekéz? smile
(És de, Banderast élvezném a lábaim között, ha nem lenne egy sokkal jobb pasim, aki a tenyerén hordoz, kényeztet, és királynőnek érzem magam mellette. Látod, ezt is ő szúrta el, túl jó szerető, semmi szükségem másikra, csak rosszabb lehet nála smile )
#3821   2008. 11. 19. szerda 22:12
lyuk78 lyuk78
Erről van szó. Érted te mi a dörgés. Az a kicsi kép a fejben az ott eldönt mindent. Az ember ha karja ha nem ha a képecske megvan akkor az már félig teljesűlt is. Csak az alkalmat keresi ,hogy fomát öntön saját magának azaz megtestesüljön. És erre kell a " gyógyszer ", ogy kezelni tudd magadban utána. De egyszer élsz.Mennyi csalódás ér,mennyi baj,mennyi tetves számla és rossz dolog jön és helyt kell állni. Ott van egy kicsi kép ami örömet tud okozni he elpakolsz 1-2 olyan dolgot amire azt mondod: nem érdekel megcsinálom,mert szeretném ,,, akkor jó lesz ! Az kell,hogy megtanulj élni. Élvezni azt ha valami jó tud lenni , élvezni kell ha valami jó lehet. Örülni kell a dolgoknak hiszen nem minden dolog megvalósítható amit elképzelünk,de ha van alkalom arra ,hogy valami jót átéljunk akkor rajta. Én azt mondom meg kell tenni. De a hogyan az sokat dob rajta ! (persze ez is változó ki it szeretne kinek mi az izgató).. Valaki a swinfgerre van ráizgulva valaki egy sima páros gabalyodásra egy panzióban valki egy 3-ra egy szállodában pezsgővel (olyan filmes benyomással ) és valaki a szabadban egy spontán többes szex egy arra járóval. A fantázia egy hatalmas és csodálatos dolog és minnél többet teljesítünk meg belőle annál jobban telít el a boldogság érzése. (szerintem)
De a hihiénia az mindenképpen fontos !!! GUMI!!! Ki tudja ,jobb vigyázni mint késöbb síránkozni. Még egy sima orál is okozhat aids .És ez nem mindegy. A velem miért fodulna elő ,butaság. Előfordulhat könnyen. Ezért vigyázni kell mindig és minden szituban.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 19. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 21:42
Szerintem igazad van. "A nő sérül" eset akkor jön be, ha a férfi valóban a hatalmát fitogtatva dugatja meg boldog-boldogtalannal a feleségét, hogy mindenki lássa, ki az úr a házban. Ha egy nő belemegy ebbe a játékba, saját jószántából, akkor nem fog sérülni. Legfeljebb a kapcsolat. De az meg "kétemberes". Egyszer leveleztem a témában egy sráccal, ők swingerben voltak, és nagyon kiakadt, mikor az asszony egyszer a maga örömére elment egy pasival. Abba is hagyták a swingerezést... Ő mesélte, hogy látott nem egy férjet sírva távozni, mikor az asszonykát hárman döngették, és az meg sikított a gyönyörtől. Mert van valami a fejben, egy vágy, egy kép, egy fantázia, és sokszor semmi köze a valósághoz. A fantázia néha izgatóbb, szebb, érzékibb, mint a beteljesülés.
#3820   2008. 11. 19. szerda 22:02
Fém_fatál Fém_fatál
Az nagyon demagóg lenne, ugye, ha azt mondanám, hogy nem attól érzem magam nőiesnek, nem attól élvezem az életet, ha egy regiment hapsi végigekéz? smile
(És de, Banderast élvezném a lábaim között, ha nem lenne egy sokkal jobb pasim, aki a tenyerén hordoz, kényeztet, és királynőnek érzem magam mellette. Látod, ezt is ő szúrta el, túl jó szerető, semmi szükségem másikra, csak rosszabb lehet nála smile )
#3819   2008. 11. 19. szerda 21:42
Fém_fatál Fém_fatál
Szerintem igazad van. "A nő sérül" eset akkor jön be, ha a férfi valóban a hatalmát fitogtatva dugatja meg boldog-boldogtalannal a feleségét, hogy mindenki lássa, ki az úr a házban. Ha egy nő belemegy ebbe a játékba, saját jószántából, akkor nem fog sérülni. Legfeljebb a kapcsolat. De az meg "kétemberes". Egyszer leveleztem a témában egy sráccal, ők swingerben voltak, és nagyon kiakadt, mikor az asszony egyszer a maga örömére elment egy pasival. Abba is hagyták a swingerezést... Ő mesélte, hogy látott nem egy férjet sírva távozni, mikor az asszonykát hárman döngették, és az meg sikított a gyönyörtől. Mert van valami a fejben, egy vágy, egy kép, egy fantázia, és sokszor semmi köze a valósághoz. A fantázia néha izgatóbb, szebb, érzékibb, mint a beteljesülés.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 21:29
Lehet kicsit nyers vagyok de szerintem nagyon a " saját oldalunkról " látju a dolgot ,te a női oldalt képviseled én a férfit.

Te mindenből azt hozod le szegény nő sérűl, én meg azt tudom mondani ez éppen annyira igaz amenyire lehetséges ,hogy a nő is csak gondolja,hiszen annyira ne legyünk naívak. Én esküszöm nem akarom a 2 nő 1 férfi felállást de azért nem sérülnék ha ezt kérné a feleségem : )

Természetesen egy nő teste és lelke érzékenyebb erre a dologra ezt elismerem.
De szerintem amíg semilyen dologra nem mond igent és semilyen értelemben nincsen élménye ezzel kapcsolatban addig igazából a semmire mondja azt ,hogy ő nem akarja.

Mondok egy nagyon csúnya példát :::: én teljes mértékben hetero vagyok.Nem akarom,hogy egy bi vagy homo férfi lespanglizzon,,, de elismerem azt,hogy ha lespnglizna akkor nem lehet kizárni maga a tényt ,hogy az lehetne jó is. ((( eltekintve attól,hogy nem szeretném és nem kívánom ) sérülnék-e ? fene tudja. Biztosan kavarogna a fejem ,hogy mi a szar volt ez de szeriontem az ember agyban el tudja rendezni ezt. ( ne legyen ilyen soha azért smile ( inni nem szoktam sosem így nem tévedek)

Azaz ha a nő egy neki tetsző személyt kiválaszt akihez vonzódik ,és mellette ott a férje akit szeret akkor szerintem maga az érzés olyan túl rossz nem lehet.

Természetesen a végén a lényeg,hogy el -e tudnak számolni maguknak és egymásnak . ?

De valóban azt írjuk szerintem mind a ketten,csak a másik oldalon állunk.És ez így is van rendjén,te lány vagy én fiú.

Ez tényleg egy olyan párnak való ahol mind a ketten akarják és akkor nincsen ilyen gond, és nem kell ezen gondolkodni. Azok a nők tudják mit akarnak és mit várnak el egy ilyen szextől. Élvezik azt amit a párjuk így tud nyújtani nekik azaz többet mint egy sima átlag kapcsolatban és ezt (ha élvezik ) többre is tartja gondolom.

#3818   2008. 11. 19. szerda 21:38
lyuk78 lyuk78
Szerintem , ha te már tévednél egy kicsit a swingerben akor már olyan nagy baj nem lehet. Én a swingert nem javasolná, helyette inkább egy párt akik illenek hozzátok (nem könnyű találni de szerintem akkor már normálisan kell csinálni ha az ember csinálja) . Akikkel el tudtok esetleg beszélgetni mintha barátok lennétek stb... Így szerintem könyebb és jobb. És tudsz választani mit szeretnél és hogyan .

Szavaidból úgy veszem ki nincsenek ezek a kis játékok annyira ellenezve részedről ,azaz találsz bennük örömet is ,mindazok ellenére ,hogy nem csinálnád magadtól. És ez jó.Nagyon jó !!!

Azt mondják a férfit a hasán át kell megfogni, én azt mondom részben.Szerintem mást is meg lehet fogni smile

Ha az embernek lehet egy csöpnyi öröme amit még nem próbált és új , szerintem ki kell próbálni (csak akkor ha nem ártunk vele senkinek ). hiszen egyszer él mindenki !
Az ilyen örömök azért vannak,hogy elvegyük,hogy éljünk velük.Ne csak a rosszat birtokoljuk és azt fogadjuk be.Szerintem a világban az új dolgokra nyitotnak kell lenni (ha az ésszerű wink és igen is kell tudni nemet és igent is mondani.

Természetesen csak akkor ha ez nem ütközik semmilyen sérelembe és törvénybe smile
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 19. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 19:27
smile Hát, én amolyan "tudathasadásos" asszonka vagyok. Mert alapvetően nincs erkölcsi ellenvetésem a dologgal kapcsolatban. Tehát el tudnám képzelni a szitut, hogy két férfival ... hát... nincs jobb szó ide... kefélek. Mert az nem szeretkezés lenne, hanem kúrás. Bocs. De csak akkor, ha egyikbe sem vagyok szerelmes. Mert onnantól kezdve nincs helye másnak az ágyban. Ez nem erkölcsi, hanem érzelmi kérdés. Ha így nézzük, akkor igaz, hogy 10 nőből 8 akarja, illetve érdekli a kérdés. smile Férjemnek is mondtam már, egyelőre épp azért nem tudnék többesbe belemenni, mert szeretem, s ha hirtelen áldásomat adom a dologra, kezdjen gyanakodni, hogy "ki vagyok szeretve belőle" (ezt jól megszontam smile
"Többes" dolog nem volt, jelenleg játszunk a gondolattal, hogy esetleg a swinger azon részébe belekóstolunk, hogy mások MELLETT,ELŐTT szeretkeznénk. Tehát mi is nézünk, más is nézhet. Még ez is kicsit meredek, de azt hiszem, ez menne. (Legalábbis az, hogy elmegyünk, de hogy akció is lenne belőle.... nem tudom, néha nagyon lelkis vagyok, néha meg mint egy "rossz ribanc", az eredmény attól függ, melyik nő lép be a swinger ajtaján. smile
#3817   2008. 11. 19. szerda 21:29
lyuk78 lyuk78
Lehet kicsit nyers vagyok de szerintem nagyon a " saját oldalunkról " látju a dolgot ,te a női oldalt képviseled én a férfit.

Te mindenből azt hozod le szegény nő sérűl, én meg azt tudom mondani ez éppen annyira igaz amenyire lehetséges ,hogy a nő is csak gondolja,hiszen annyira ne legyünk naívak. Én esküszöm nem akarom a 2 nő 1 férfi felállást de azért nem sérülnék ha ezt kérné a feleségem : )

Természetesen egy nő teste és lelke érzékenyebb erre a dologra ezt elismerem.
De szerintem amíg semilyen dologra nem mond igent és semilyen értelemben nincsen élménye ezzel kapcsolatban addig igazából a semmire mondja azt ,hogy ő nem akarja.

Mondok egy nagyon csúnya példát :::: én teljes mértékben hetero vagyok.Nem akarom,hogy egy bi vagy homo férfi lespanglizzon,,, de elismerem azt,hogy ha lespnglizna akkor nem lehet kizárni maga a tényt ,hogy az lehetne jó is. ((( eltekintve attól,hogy nem szeretném és nem kívánom ) sérülnék-e ? fene tudja. Biztosan kavarogna a fejem ,hogy mi a szar volt ez de szeriontem az ember agyban el tudja rendezni ezt. ( ne legyen ilyen soha azért smile ( inni nem szoktam sosem így nem tévedek)

Azaz ha a nő egy neki tetsző személyt kiválaszt akihez vonzódik ,és mellette ott a férje akit szeret akkor szerintem maga az érzés olyan túl rossz nem lehet.

Természetesen a végén a lényeg,hogy el -e tudnak számolni maguknak és egymásnak . ?

De valóban azt írjuk szerintem mind a ketten,csak a másik oldalon állunk.És ez így is van rendjén,te lány vagy én fiú.

Ez tényleg egy olyan párnak való ahol mind a ketten akarják és akkor nincsen ilyen gond, és nem kell ezen gondolkodni. Azok a nők tudják mit akarnak és mit várnak el egy ilyen szextől. Élvezik azt amit a párjuk így tud nyújtani nekik azaz többet mint egy sima átlag kapcsolatban és ezt (ha élvezik ) többre is tartja gondolom.

(Ez egy válasz Amber001 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 17:06
Szerintem kicsit félreértettél, vagy én voltam félreérthető wink . Én nem mondtam, hogy egy életen át vágyakozik valaki, csak azt mondtam, hogy döntenie kell, hogy mi erősebb a vágy, vagy a másik iránti érzés. Hogy a döntés mikor van, az nyilván egyéntől függ. Lehet, hogy egy ideig még várakozik, aztán lehet, hogy egyszercsak a vágy lesz erősebb és akkor vagy valóra válik a párjával vagy félrelépés és/vagy szakitás a vége. Ez azon nem változtat, hogy mindenkinek magának kell dűlőre jutni a kérdésben. És azért az is elképzelhető, hogy valaki tényleg nem vágyik erre, azt felesleges győzködni arról, hogy de majd milyen jó lesz... wink Ezen kívül én úgy gondolom, hogy nem csak a nő lelke a tét, hanem a teste is - őt dugják meg, nem a vágyakozót...ez azért nem ugyanaz, mint álmodozni valamiről vagy nézelődni, élvezni a konkrét akciót, főleg, ha a nő alapvetően nem akarja ezt...Egyébként egyetértek Veled abban, hogy a 3-as egy párkapcsolatban a két ember közti szexuális élmény kiteljesítésére lehet jó, együtt és egymásért, ami mindkét fél hasonló akaratát jelenti, tehát ugyanarra gondolunk alapvetően... wink
#3816   2008. 11. 19. szerda 20:59
nikole nikole
Írtam privit.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 19. szerda 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 20:57
Írtam az előbb egy privit, majd nézd meg. (Én nem látom, hogy a rendszer valahol jelezné, ha privi jön, de nagyon "newbie" vagyok itt, nem ismerem még ki magam. )
#3815   2008. 11. 19. szerda 20:58
nikole nikole
Akkor nincsen gond. Ha ez így menne neked. Próbáljátok ki és majd meglátod, de csak akkor tedd meg, ha tényleg akarod.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 19. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 20:55
Nem, biztosan nem akarna rávenni semmire, ismer, tudja, érzi, hogy mikor mit lehet. Én inkább attól félek, hogy a "pillanat hevében" én is beleugrok valamibe, amit később megbánok. De hogy ő nem mászna át senkire, az fix. smile
#3814   2008. 11. 19. szerda 20:57
Fém_fatál Fém_fatál
Írtam az előbb egy privit, majd nézd meg. (Én nem látom, hogy a rendszer valahol jelezné, ha privi jön, de nagyon "newbie" vagyok itt, nem ismerem még ki magam. )
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 19. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 20:42
Hát szerintem a swinger merész lenne így. Csak egymás előtt szeretkezés? A párod nem próbál majd rábeszélni másra is, ha már ott vagytok. Ezzel vigyázznék azért. De hát ahogy érzed. Neked kell eldöntened, hogy mi az amit meg tudsz tenni neki.
#3813   2008. 11. 19. szerda 20:55
Fém_fatál Fém_fatál
Nem, biztosan nem akarna rávenni semmire, ismer, tudja, érzi, hogy mikor mit lehet. Én inkább attól félek, hogy a "pillanat hevében" én is beleugrok valamibe, amit később megbánok. De hogy ő nem mászna át senkire, az fix. smile
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 19. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 20:42
Hát szerintem a swinger merész lenne így. Csak egymás előtt szeretkezés? A párod nem próbál majd rábeszélni másra is, ha már ott vagytok. Ezzel vigyázznék azért. De hát ahogy érzed. Neked kell eldöntened, hogy mi az amit meg tudsz tenni neki.
#3812   2008. 11. 19. szerda 20:42
nikole nikole
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 19. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 19:27
smile Hát, én amolyan "tudathasadásos" asszonka vagyok. Mert alapvetően nincs erkölcsi ellenvetésem a dologgal kapcsolatban. Tehát el tudnám képzelni a szitut, hogy két férfival ... hát... nincs jobb szó ide... kefélek. Mert az nem szeretkezés lenne, hanem kúrás. Bocs. De csak akkor, ha egyikbe sem vagyok szerelmes. Mert onnantól kezdve nincs helye másnak az ágyban. Ez nem erkölcsi, hanem érzelmi kérdés. Ha így nézzük, akkor igaz, hogy 10 nőből 8 akarja, illetve érdekli a kérdés. smile Férjemnek is mondtam már, egyelőre épp azért nem tudnék többesbe belemenni, mert szeretem, s ha hirtelen áldásomat adom a dologra, kezdjen gyanakodni, hogy "ki vagyok szeretve belőle" (ezt jól megszontam smile
"Többes" dolog nem volt, jelenleg játszunk a gondolattal, hogy esetleg a swinger azon részébe belekóstolunk, hogy mások MELLETT,ELŐTT szeretkeznénk. Tehát mi is nézünk, más is nézhet. Még ez is kicsit meredek, de azt hiszem, ez menne. (Legalábbis az, hogy elmegyünk, de hogy akció is lenne belőle.... nem tudom, néha nagyon lelkis vagyok, néha meg mint egy "rossz ribanc", az eredmény attól függ, melyik nő lép be a swinger ajtaján. smile
#3811   2008. 11. 19. szerda 20:39
-ch- -ch-
Én itt a házasságunkba nem a saját kedvemért erőltettem a 3-ast,hanem mert azt hittem hogy a páromnak ez kell.Hogy miből gondoltam?Az egyre vastagabb vibrikből,abból hogy minden fickóval olyan jól el tud beszélgetni,és hogy azok is keresik a társaságát.
Azt hittem hogy kap majd az alkalmon.De én tévedtem,nem ez a vágya.Most hogy így ráhangolódtam a dologra engem továbbra is izgat a dolog,de ha soha nem történik meg a 3-as az sem érdekel.Az én 3-asom arról szólna,hogy Neki jó legyen.
#3810   2008. 11. 19. szerda 19:27
Fém_fatál Fém_fatál
(Ez egy válasz nikole üzenetére (2008. 11. 19. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 18:56
Szia Fém_fatál!

Végre valaki, aki egyetért velem. A férjem szerint 10 nőből 8 akarja ezt a dolgot. Szerintem nem. Köztetek történt már bármiféle többes dolog? Amúgy te is teljesen ellenzed ezeket a dolgokat? Milyen érdekes elképzelései vannak a férjednek? Érdekelnének. Enyémnek is van egy pár. Ha gondolod írj privibe.
#3809   2008. 11. 19. szerda 19:05
X Törölt felhasználó (571) VIP
ne privizzetek ez forum ám! smile ):P
#3808   2008. 11. 19. szerda 18:56
nikole nikole
Szia Fém_fatál!

Végre valaki, aki egyetért velem. A férjem szerint 10 nőből 8 akarja ezt a dolgot. Szerintem nem. Köztetek történt már bármiféle többes dolog? Amúgy te is teljesen ellenzed ezeket a dolgokat? Milyen érdekes elképzelései vannak a férjednek? Érdekelnének. Enyémnek is van egy pár. Ha gondolod írj privibe.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 19. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 18:38
Szia Nikol!

Szinte szó szerint a gondolataimat fogalmaztad meg, érdekes volt olvasni "magamat" kívülállóként. smile

Nem tudom, vannak-e egyéb "érdekes" elképzelései a férjednek, de az enyémnek van pár. smile )) Ezek egy része olyan, amit együtt át tudunk élni. S bár bevallottam, hogy valószínűleg nélküle nekem soha nem jutottak volna eszembe (egyéb helyekre...) ezek a vágyak, de így vele együtt érdekes, izgalmas lehet megvalósítani őket.
Egy részük tehát minden további nélkül bevállalható. Más részük hosszas mérlegelés után ESETLEG bevállalható. És vannak olyanok, amire MOST azt mondom, hogy nem. DE ez nem jelenti azt, hogy 10 év múlva sem. Sokat változtam én is, sokat változott a szexuális érdeklődésem, preferenciáim is.
De semmit nem akarok megtenni csak és kizárólag az ő kedvéért. Mert ez hosszútávon nem szolgálja az érdekeinket. Három gyerek mellett az ember megfontoltabb és nem szívesen tapsolja szét a házasságát.
#3807   2008. 11. 19. szerda 18:38
Fém_fatál Fém_fatál
Szia Nikol!

Szinte szó szerint a gondolataimat fogalmaztad meg, érdekes volt olvasni "magamat" kívülállóként. smile

Nem tudom, vannak-e egyéb "érdekes" elképzelései a férjednek, de az enyémnek van pár. smile )) Ezek egy része olyan, amit együtt át tudunk élni. S bár bevallottam, hogy valószínűleg nélküle nekem soha nem jutottak volna eszembe (egyéb helyekre...) ezek a vágyak, de így vele együtt érdekes, izgalmas lehet megvalósítani őket.
Egy részük tehát minden további nélkül bevállalható. Más részük hosszas mérlegelés után ESETLEG bevállalható. És vannak olyanok, amire MOST azt mondom, hogy nem. DE ez nem jelenti azt, hogy 10 év múlva sem. Sokat változtam én is, sokat változott a szexuális érdeklődésem, preferenciáim is.
De semmit nem akarok megtenni csak és kizárólag az ő kedvéért. Mert ez hosszútávon nem szolgálja az érdekeinket. Három gyerek mellett az ember megfontoltabb és nem szívesen tapsolja szét a házasságát.
#3806   2008. 11. 19. szerda 18:09
X Törölt felhasználó (571) VIP
jahh bocsi smile )
(Ez egy válasz Amber001 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 18:05
Ha belemegy, naná, hogy nem áldozat, de a párbeszéd onnan indult, hogy Nicole nem akarja a dolgot...
#3805   2008. 11. 19. szerda 18:05
Amber001 Amber001 VIP
Ha belemegy, naná, hogy nem áldozat, de a párbeszéd onnan indult, hogy Nicole nem akarja a dolgot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 19. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (571) VIP
2008. 11. 19. szerda 17:15
azért ne ugy beszéljünk már nökröl párunkrol ha belemegy játékba mint "szegény áldozat" smile smile
#3804   2008. 11. 19. szerda 17:58
Nyúlmedve Nyúlmedve
"A vágyakat akkor lehet maradéktalanul teljesíteni, ha az mindekét félnek önfeledt élvezetet okoz! "

Ez tény. Egy mondatban benne van minden.
Az ember annyi mindenre vágyhat, ami elérhetetlen számára pl Ferrárira, Jachtra, milliárdokra, medencés házra, egy topmodellre, miegyébre, ami nagy valószínűséggel elérhetetlen számára. De van sok mindene, mit élvezhetne, ám még sem teszi, mert mindig csak másfelé kacsingat, más után sóhajtozik. Megéri?
Egyszerűbb dolgok is vannak, amik talán elérhetőek. De az jót tesz az egyénnek, ha minden vágya szíre-szóra teljesül?
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 11. 19. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 17:28
Bocs, hogy belepofázok, tudom egy kibicnek semmi sem drága...

Olvasgattam a hsz-eket és leírom a gondolataim.

A nikole nevű fórumózó társamnak tanácsolom (igen, tanácsolom), hogy ne Tegye meg csak a Párja kedvéért!
Ha a saját vágyai közt nem szerepel a többes szex, akkor nem hinném, hogy csak a Párja miatt erőszakot kéne elkövetni Önmagán!
Még az is lehet, hogy közben teteszene Neki, vagy Kedvet kapna hozzá...de ennek ellenére, ahogy olvasom a sorokból, egyenlőre nem készült fel rá lekileg!
Az eddigeiekből nekem az jött le, hogy a Párja nem csak önmaga miatt akarja ezt, hanem azt gondolja, hogy nikole Élvezetét növelnék ezzel a 3-assal. Szerintem minen pasi fejében benne van, hogy egy plusz pasi csak növelheti a Nők élvezetét...
A szex viszont a fejben kezdődik...ha fejben nem vágyik rá valaki, akkor hiába lenne jó fizikailag...
Ezért is visszakozott a Párja, amikor "kényszeredetten" (nem a saját Vágyát kifejezve) Egyezett bele később a hármasba!

Szóval, csak a Párja miatt ne! Gyanítom, ha pl. Neki az lenne a vágya, hogy a Párját egy másik pasival kettesben szeretné látni, csak Miatta a Kedvese sem vállalna be egy "seggrepacsit"....

A vágyakat akkor lehet maradéktalanul teljesíteni, ha az mindekét félnek önfeledt élvezetet okoz!

... 790 791 792 793 794 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!