Nalunk ez rendszeres jatek, imadjuk is. Viszont elakadtunk, szeretnenk egy par “segitseget” kerni, akik mar csinaltak ugy harmasban, hogy a pasik kozott is van oral. Elhatarozas van, idonk eleg korlatozott most a sok melo miatt, de ha tudunk is ezzel foglalkozni, egyszeruen nem jutunk tovabb a basic ismerkedesnel, megtorpanunk
Pedig volt mar nalunk tobb harmas, parcsere stb., de ez total idegen terep. Megkoszonnenk par tippet

Nálunk hármasozásnál megy ez a játék. Legutóbb a partnerünk dugta, majd csöcsörészte-ujjazta, nyalta a nejemet. Közben én bekaptam az egyébként vastag faszát. Éreztem hogy újra nagyon megkeményedet, de aztán egyszercsak elkezdet a számba spriccelni. Mind lenyeltem neki, és tisztára nyaltam a makkját. Közben a feleségem hangosan elélvezet a nyalásától. Utána még egyszer meg akarta kúrni az asszonyt, de elélvezni már nem tudott, így én hátulról még jól megbasztam, és telelőttem. Mind a hárman nagyot élveztünk. Párcseréket, gangbangeket is csinálunk, de szerintünk először legjobban egy biszex pasival jártok. Meló, időhiány, egyébb dolgok mellet gyorsabban megy a szervezés. Ez persze a párcserére, és a gangbangre is igaz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 27. vasárnap 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 27. vasárnap 05:39
Törölt felhasználó (399550)

Nalunk ez rendszeres jatek, imadjuk is. Viszont elakadtunk, szeretnenk egy par “segitseget” kerni, akik mar csinaltak ugy harmasban, hogy a pasik kozott is van oral. Elhatarozas van, idonk eleg korlatozott most a sok melo miatt, de ha tudunk is ezzel foglalkozni, egyszeruen nem jutunk tovabb a basic ismerkedesnel, megtorpanunk
Pedig volt mar nalunk tobb harmas, parcsere stb., de ez total idegen terep. Megkoszonnenk par tippet

Párokhoz beszállnék közös játékukba!

Engem is izgatna,ha megleshetném,nehezen jön össze.
Persze nem akárkivel,normális,diszkrét,egézséges pasi még lenne is,de nem tudom hogy vegyem rá tudta nélkül.
Persze nem akárkivel,normális,diszkrét,egézséges pasi még lenne is,de nem tudom hogy vegyem rá tudta nélkül.
izgat bizony
Szia én dugnám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 29. kedd 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 29. kedd 14:43
Törölt felhasználó (3925392)

izgat bizony
Sziasztok!
Engem is izgatna kurvára ha más dugná a feleségem az aktív jelenlétembe.
De nem egyszerű megtalálni a megfelelőt(főleg közelünkbe)
Mennyire ciki szerintetek ha a feleségem nővérének a férjét próbálnám rá venni,hogy kicsit "erőszakoskodjon" a sógornőjével!?
Mennyire ciki szerintetek ha a feleségem nővérének a férjét próbálnám rá venni,hogy kicsit "erőszakoskodjon" a sógornőjével!?
Qrva ciki!
(Ez egy válasz tibi1111 üzenetére (2019. 10. 29. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha belemegy, akkor nem ciki...
(Ez egy válasz tibi1111 üzenetére (2019. 10. 29. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem ciki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 30. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 30. szerda 18:07
Törölt felhasználó (4164962)

Ha belemegy, akkor nem ciki...
Szeva
Puhatolózz a srácnál, mi a véleménye az ilyen játékokról. H!tha Ő is beszél kedvesével. Abból egy ből vagy 2x3as lehetne, vagy akár 4es is.
Kecske is jól lakik, káposzta is... (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2019. 10. 30. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 30. szerda 14:59
Puhatolózz a srácnál, mi a véleménye az ilyen játékokról. H!tha Ő is beszél kedvesével. Abból egy ből vagy 2x3as lehetne, vagy akár 4es is.
Kecske is jól lakik, káposzta is... (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2019. 10. 30. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Hibákért elnézést

Ne dőljetek már be ennek az ábrándozó parbaniek-nek. Elolvasva a hozzászólásait,már 2013-ban is is pont ugyanerről a sógoros felállásról elmélkedett. Szólni nem merne az asszonynak róla,de képzeletben már mindenkivel megdugatta.
Tudod ritkán van internet a "nyuggerklubban"!
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2019. 10. 31. csütörtök 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 31. csütörtök 00:14

Ne dőljetek már be ennek az ábrándozó parbaniek-nek. Elolvasva a hozzászólásait,már 2013-ban is is pont ugyanerről a sógoros felállásról elmélkedett. Szólni nem merne az asszonynak róla,de képzeletben már mindenkivel megdugatta.
Heves megyében párt keresek
Komoly párral beszélgetnék a vágyaikról...
Most a napokban volt egy olyan szituáció ,hogy a párom egész éjjel ott volt egy pasinál ( nem volt idegen). Másnap reggel jött haza. Izgalmas ,furcsa ,helyzet volt.
És elmesélte mi történt?
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2019. 10. 31. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 31. csütörtök 22:30

Most a napokban volt egy olyan szituáció ,hogy a párom egész éjjel ott volt egy pasinál ( nem volt idegen). Másnap reggel jött haza. Izgalmas ,furcsa ,helyzet volt.
Sziasztok
Szolnok körül!!
Szolnok körül!!

Persze,hogy mesélt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 01. péntek 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 01. péntek 06:08
Törölt felhasználó (1262762)

És elmesélte mi történt?