Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 812 813 814 815 816 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3383   2008. 09. 19. péntek 13:15
Swingerman2008 Swingerman2008
Sziasztok! Jókedvű, figyelmes, többes tapasztalattal rendelkező pasi vagyok.

(a többi kimoderálva, e-mail cím és telefonszám!
ez nem társkereső rovat!
figyelmetlenségedért 24 óra tiltást is kapsz! :tom)
#3382   2008. 09. 19. péntek 12:55
closeeye closeeye
Ja szintén zenész.... Én is igy vagyok valahogy a témával... Egyszer szívesen megnézém amint más megkeféli a párom, másszor pedig még agondolat is kiráz, hogy valaki hozzáérne.... Arra viszont még nem jöttem igazán rá, hogyan és miként tegyek pontot a kíváncsiságom végére.... Szokták mondani a puding próbája az evés....(de mi van ha a párom rászokna a pudingra és meg csak egyszer ennék belőle....) :-/ ja és sorry de nem Ron79-nek hanem JONIBOY-nak válaszoltam volna.. cak félreklikkeltem ..... smile
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 09. 19. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 12:11
Majd én elmegyek hozzátok szemtanúnak wow2 és hitelesítem a történetet, okés?!Így nyugodt szívvel megírhatod!!! vigyor1
Nálunk mindenkinek nyitva van a szeme sex közben, különben nem tudnánk, hogy alszik-e már... vigyor2
#3381   2008. 09. 19. péntek 12:39
X Törölt felhasználó (163029)
Gyere el fényképezni! Aztán ki tudja....,talán jutna neked is a punciból. wink
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 09. 19. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 12:11
Majd én elmegyek hozzátok szemtanúnak wow2 és hitelesítem a történetet, okés?!Így nyugodt szívvel megírhatod!!! vigyor1
Nálunk mindenkinek nyitva van a szeme sex közben, különben nem tudnánk, hogy alszik-e már... vigyor2
#3380   2008. 09. 19. péntek 12:16
X Törölt felhasználó (338297)
Sziasztok.Nagyon rég óta olvasom ezt a topicot,de eddig még itt nem szóltam hozzá a témához.Volt nekem is több csajom már a pályafutásom során egyel 4 esben is voltam már.De az a csaj csak olyan kefélgetésre volt tartva.Szóval az nem volt komoly se szerelem.Amikor négyesbe vágtuk nem okozott semmi érzelmi vagy pszihikai poblémát.(2 fiu 2 lány)De a mostani asszonyt már nem szivesen adnám át senkinek sem mert itt már komoly érzrlmrk vannak + gyerek is stb.Lehet hogy nagy bennem a hiuság is nagy meg a büszkeség is.Amúgy meg elég mutatós darabka!Sokan akarták már meghúzni de nem kapható ilyen kalandokra.Poén szinten már beszéltün róla,szeretkezés közben,hogy milyen lenne egy lányt nekem vagy egy srácot neki bevonni a szexbe otthon.De eddig ez megmaradt ilyen vágy és izgatás szinten.Mivel férfi vagyok bennem van a büszkeség és nem tudom hogy hogy dolgoznám fel fejben,hogy egy másik bak esetleg többet tudna nyújtani az asszonynak.Amugy a sex-el rende van minden.Akár órákig is szoktunk szeretkezni,a párom meg úgy élvezi hogy a szomszédok is hallják bőven smile )Egyszer basz...ul izgat és áll a répám ha rá gondolok hogy más is van ott,máskor meg megőrit a féltékenység.Hát ez van nagyvonalakban.
#3379   2008. 09. 19. péntek 12:11
Ron79 Ron79 VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029)
2008. 09. 19. péntek 00:34
Na! Hát köszönjük szaftos kis történeteteket! Nagyon tetszett! Írtad, hogy baszta a csőröd az, hogy a párod akkorákat élvez mint az állat. Akkor meg miért nem szálltál be te is? Vagy ez csak egy pillanatra jött elő? Nekem hála isten semmi nemű féltékenység vagy bármi ehhez hasonlítható érzés nem jött elő. És kibaszottul élveztem a látványt, pedig én nem voltam passzív. Remélem a következő még jobb lesz? De arról majd baszok írni! mf1
#3378   2008. 09. 19. péntek 12:02
Ron79 Ron79 VIP
Köszönjük szépen a történetet. A gusztustalant idézőjelben használtam, és arra értettem, hogy a lehető legrészletesebben írd meg. Semmiképp nem szerettem volna rátok célozni vele, elnézést, ha félreérthető volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 09. 18. csütörtök 21:37
Hát gusztustalan részek azok nem nagyon vannak.

Izgalmas nézni ahogy remegő szukaként várja, hogy hozzáérjenek és közben mindenféle éretlen tinédzser módon próbálja felhívni magára a figyelmet: illgeti magát, megkérdezi jól áll-e neki ez a hajszín, megy-e a ruhája hozzá. és melyik a menőbb, ha látszik a tanga vonala, vagy, ha nem... Komolyan néha azt hiszem ilyenkor megbolondul. Pedig csak zavarban van és nagyon várja, hogy megkettyintsük.

Belaszokott ülni Zoli ölébe és addig mocorog és nyúlkál, amíg Zolinak "megjön a kedve". Akkor csókolóznak egy kicsit, majd letérdel elé és szopni kezdi. Ez nagyon rövid idő. Volt úgy, hogy mire visszajöttem a konyhából a kibontott borral már itt tartottak.

Általában sem tart sokáig páromnak, hogy felizguljon, de ilyenkor mire lehúzom róla a bugyit az már teljesen el van ázva. Én szoktam hátulról kefélni őt miközben Zolit szopja, de volt már olyan is, hogy meglovagolta Zolit és engem vett a szájába.

Na aztán innen már nagyon sokféle a koreográfia és általában van még egy késő éjjeli újrázás, aztán még egy hajnali is.

Volt olyan, hogy nekem munkába kellett menni és ők még délelött is fűrészeltek egyet. Állítólag a nyitott francia erkélyen. (Remélem azért nem voltak ilyen hülyék.)
#3377   2008. 09. 19. péntek 10:45
X Törölt felhasználó (353918)
sziasztok valaki camsex?

(cam-szexszelj a társkereső rovatban! 24 óra tiltás :tom)
#3376   2008. 09. 19. péntek 09:58
Hú wazze, már elképzeltem én is lelki szemeim előtt, hogy kb. miként fog majd zajlani a következő, ami nem is oly soká lesz. Az első kerek három órán át zajlott, de ez most öt órás lesz szerintem. Már áll a cerkám, ha rá gondolok! Egyébként látom te is azok közé tartozol aki nyitott szemmel élvezi a sex minden percét. Mondjuk ennél szebb látvány nincs szerintem. Csak azt nem értem, hogy a nők miért csukják be a szemüket sex közben? wow1
(Ez egy válasz josejose üzenetére (2008. 09. 19. péntek 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 09:21
Szándékosan nem szálltam be, mert azt az érzést akartam átélni, hogy hogyan kefél mással, amikor "nem vagyok ott".
Hát láttam, hallottam smile
Amikor a srác hátulról, kutyapózban dugta, a párom olyan erősen kapaszkodott az ágyneműbe, hogy no még smile
Őrülten izgató volt.
Keféltem én már más nőjét ugyanilyen szituban (csak ott én voltam a harmadik), de az közel sem volt annyira izgalmas, mert a csaj iránt nem éreztem semmit.
Itt viszont a szerelmemet baszattam, és isteni volt látni a vastag (bár görbe) nyárs végén vonaglani, nyüszíteni.
Megbeszéltük (ő kérte), hogy legközelebb, amennyiben összejövünk valakivel, akkor én is beszállok, és ketten alaposan megkeféljük.
Úgy lesz smile
#3375   2008. 09. 19. péntek 09:21
josejose josejose
Szándékosan nem szálltam be, mert azt az érzést akartam átélni, hogy hogyan kefél mással, amikor "nem vagyok ott".
Hát láttam, hallottam smile
Amikor a srác hátulról, kutyapózban dugta, a párom olyan erősen kapaszkodott az ágyneműbe, hogy no még smile
Őrülten izgató volt.
Keféltem én már más nőjét ugyanilyen szituban (csak ott én voltam a harmadik), de az közel sem volt annyira izgalmas, mert a csaj iránt nem éreztem semmit.
Itt viszont a szerelmemet baszattam, és isteni volt látni a vastag (bár görbe) nyárs végén vonaglani, nyüszíteni.
Megbeszéltük (ő kérte), hogy legközelebb, amennyiben összejövünk valakivel, akkor én is beszállok, és ketten alaposan megkeféljük.
Úgy lesz smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 00:34
Na! Hát köszönjük szaftos kis történeteteket! Nagyon tetszett! Írtad, hogy baszta a csőröd az, hogy a párod akkorákat élvez mint az állat. Akkor meg miért nem szálltál be te is? Vagy ez csak egy pillanatra jött elő? Nekem hála isten semmi nemű féltékenység vagy bármi ehhez hasonlítható érzés nem jött elő. És kibaszottul élveztem a látványt, pedig én nem voltam passzív. Remélem a következő még jobb lesz? De arról majd baszok írni! mf1
#3374   2008. 09. 19. péntek 00:34
(Ez egy válasz josejose üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 21:29
Hello! Köszi az érdeklődést smile
Elöljáróban annyit, hogy nagyon szeretjük egymást a párommal, és mindent meg akarunk adni a másiknak, ami gyönyört okoz. Megbeszéltük, hogy ha van számunkra megfelelő (intelligens, ápolt) házaspár, akkor velük egy párcserét lejátszunk. Az a helyzet, hogy nem találtunk ilyet: valahogy nem szerencsésen nyúlhattunk bele a választásba. Ekkor döntöttem el, hogy úgy fogom megdugatni a szerelmemet, hogy én meg sem nyikkanok, csak vodkával a kezemben végignézem, hogy hogyan élvez mással. Megmondtam neki, hogy az XY társkeresőt böngéssze át, és egy neki tetsző farkat (hiszen csak ez látszott a fotókon) válasszon ki, majd írja meg, hogy hármast akarunk az én totál passzivitásommal. Bejött a dolog. Kiválasztott egy petyhüdten is hatalmasnak tűnő faszt, amit jó 22-esnek saccoltunk, majd írt a "tulajnak" smile Jött a válasz: ők randiztak, és szimpatikusak voltak egymásnak. Mivel mi mindketten szerelmesek is vagyunk még egymásba, a sráccal közölte, hogy csak egyszeri szex és semmi tovább. Így is lett. A gyomrom összeszorult, amikor a párom a fürdőszobában csinosítgatta magát a fiatal gyereknek. Bugyit nem húzott, csak szoknya és póló. Este 7-re pontosan érkezett a fiú, a párom addig vodkázott, hogy az izgalmát legyűrje. Gyors bemutatkozás után én tereltem őket az ágyhoz,mert valami olthatatlan perverz vágyat éreztem, hogy lássam, ahogy megdugják a szerelmemet.
Láttam.
Smárolással (jó cuppogós volt) kezdték, majd a fiú a párom cicijét kezdte szopni (még állva, pólót felhúzva).
Utána az ágyra dőltek, a fiú benyúlt a párom combjai közé és ujjazni kezdte. Ezt már nem bírta sokáig a szerelmem, és lehúzta az alsót a fiúról.
Csalódtunk: a fasza bár különleges volt, de max. 16-17-es mereven. A makkja lefelé görbült, és az előváladéka nagyon habos volt (a párom elmondása szerint ilyet még nem látott).A szerelmem lágyan kézbe vette, húzogatta.
A fiú letérdelt és nyalni kezdte a szeméremajkakat, a csiklót, aztán gumit húzott.
A párom ekkor (gumiban) szopni kezdte, majd egy hirtelen mozdulattal fölé lendült, és beleült a dákóba. Isteni volt!
Tövig eltűnt a fasz a szerelmem hüvelyében.
Lassú, kimért lovaglás következett, amit én közelről néztem. Körbejártam őket, figyeltem a párom arcát, az egyesülő nemiszerveiket.
Ezután belendült a szerelmem, és olyan erővel lovagolt, hogy elélvezett, a szeme felakadt, vonaglott, az arca eltorzult.
Fájt rohadtul, de már nem tehettem semmit, hogy megakadályozzam. De nem is akartam, hiszen az izgalmam nagyobb volt!
Ezután a párom kutyapózt vett fel, a srác jól beakasztott neki, majd újbóli élvezések következtek a drágám részéről. Ekkor már erősen nyögött, sóhajtozott. A kutyapózban a fiú fasza, mint mondta, a G-pontját izgatta. Mindent néztem. Az ágy ritmusosan nyikorgott - sosem felejtem el. A fiú még egy nagy rohamot intézett (újabb 2 élvezés), és halk sóhajjal ürített a páromban. Kb. 1 órán át dugtak. Utána hármasban beszélgettünk, majd a srác elment, mi pedig még 2 óriásit keféltünk.
#3373   2008. 09. 19. péntek 00:29
Izirájder!!!!! Tilts csak nyugodtan! Még! Még! Ó igen...tilts le nyugodtan! De ne itt, hanem élőben. nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 18. csütörtök 14:06
olyan nagyon szeretném tiltani a babettás pasit, mert beszól mindenkinek, bunkó módon hehe hehe

(offolni csak nekem szabad) ejnye1
#3372   2008. 09. 18. csütörtök 21:37
X Törölt felhasználó (314412)
Hát gusztustalan részek azok nem nagyon vannak.

Izgalmas nézni ahogy remegő szukaként várja, hogy hozzáérjenek és közben mindenféle éretlen tinédzser módon próbálja felhívni magára a figyelmet: illgeti magát, megkérdezi jól áll-e neki ez a hajszín, megy-e a ruhája hozzá. és melyik a menőbb, ha látszik a tanga vonala, vagy, ha nem... Komolyan néha azt hiszem ilyenkor megbolondul. Pedig csak zavarban van és nagyon várja, hogy megkettyintsük.

Belaszokott ülni Zoli ölébe és addig mocorog és nyúlkál, amíg Zolinak "megjön a kedve". Akkor csókolóznak egy kicsit, majd letérdel elé és szopni kezdi. Ez nagyon rövid idő. Volt úgy, hogy mire visszajöttem a konyhából a kibontott borral már itt tartottak.

Általában sem tart sokáig páromnak, hogy felizguljon, de ilyenkor mire lehúzom róla a bugyit az már teljesen el van ázva. Én szoktam hátulról kefélni őt miközben Zolit szopja, de volt már olyan is, hogy meglovagolta Zolit és engem vett a szájába.

Na aztán innen már nagyon sokféle a koreográfia és általában van még egy késő éjjeli újrázás, aztán még egy hajnali is.

Volt olyan, hogy nekem munkába kellett menni és ők még délelött is fűrészeltek egyet. Állítólag a nyitott francia erkélyen. (Remélem azért nem voltak ilyen hülyék.)
#3371   2008. 09. 18. csütörtök 21:29
josejose josejose
Hello! Köszi az érdeklődést smile
Elöljáróban annyit, hogy nagyon szeretjük egymást a párommal, és mindent meg akarunk adni a másiknak, ami gyönyört okoz. Megbeszéltük, hogy ha van számunkra megfelelő (intelligens, ápolt) házaspár, akkor velük egy párcserét lejátszunk. Az a helyzet, hogy nem találtunk ilyet: valahogy nem szerencsésen nyúlhattunk bele a választásba. Ekkor döntöttem el, hogy úgy fogom megdugatni a szerelmemet, hogy én meg sem nyikkanok, csak vodkával a kezemben végignézem, hogy hogyan élvez mással. Megmondtam neki, hogy az XY társkeresőt böngéssze át, és egy neki tetsző farkat (hiszen csak ez látszott a fotókon) válasszon ki, majd írja meg, hogy hármast akarunk az én totál passzivitásommal. Bejött a dolog. Kiválasztott egy petyhüdten is hatalmasnak tűnő faszt, amit jó 22-esnek saccoltunk, majd írt a "tulajnak" smile Jött a válasz: ők randiztak, és szimpatikusak voltak egymásnak. Mivel mi mindketten szerelmesek is vagyunk még egymásba, a sráccal közölte, hogy csak egyszeri szex és semmi tovább. Így is lett. A gyomrom összeszorult, amikor a párom a fürdőszobában csinosítgatta magát a fiatal gyereknek. Bugyit nem húzott, csak szoknya és póló. Este 7-re pontosan érkezett a fiú, a párom addig vodkázott, hogy az izgalmát legyűrje. Gyors bemutatkozás után én tereltem őket az ágyhoz,mert valami olthatatlan perverz vágyat éreztem, hogy lássam, ahogy megdugják a szerelmemet.
Láttam.
Smárolással (jó cuppogós volt) kezdték, majd a fiú a párom cicijét kezdte szopni (még állva, pólót felhúzva).
Utána az ágyra dőltek, a fiú benyúlt a párom combjai közé és ujjazni kezdte. Ezt már nem bírta sokáig a szerelmem, és lehúzta az alsót a fiúról.
Csalódtunk: a fasza bár különleges volt, de max. 16-17-es mereven. A makkja lefelé görbült, és az előváladéka nagyon habos volt (a párom elmondása szerint ilyet még nem látott).A szerelmem lágyan kézbe vette, húzogatta.
A fiú letérdelt és nyalni kezdte a szeméremajkakat, a csiklót, aztán gumit húzott.
A párom ekkor (gumiban) szopni kezdte, majd egy hirtelen mozdulattal fölé lendült, és beleült a dákóba. Isteni volt!
Tövig eltűnt a fasz a szerelmem hüvelyében.
Lassú, kimért lovaglás következett, amit én közelről néztem. Körbejártam őket, figyeltem a párom arcát, az egyesülő nemiszerveiket.
Ezután belendült a szerelmem, és olyan erővel lovagolt, hogy elélvezett, a szeme felakadt, vonaglott, az arca eltorzult.
Fájt rohadtul, de már nem tehettem semmit, hogy megakadályozzam. De nem is akartam, hiszen az izgalmam nagyobb volt!
Ezután a párom kutyapózt vett fel, a srác jól beakasztott neki, majd újbóli élvezések következtek a drágám részéről. Ekkor már erősen nyögött, sóhajtozott. A kutyapózban a fiú fasza, mint mondta, a G-pontját izgatta. Mindent néztem. Az ágy ritmusosan nyikorgott - sosem felejtem el. A fiú még egy nagy rohamot intézett (újabb 2 élvezés), és halk sóhajjal ürített a páromban. Kb. 1 órán át dugtak. Utána hármasban beszélgettünk, majd a srác elment, mi pedig még 2 óriásit keféltünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 00:41
No fene! Hát ne kímélj minket, halljuk a történetet!
Pontosabban olvasnánk! De részletesen ám! wow1
#3370   2008. 09. 18. csütörtök 14:06
MmePrune MmePrune VIP Admin
olyan nagyon szeretném tiltani a babettás pasit, mert beszól mindenkinek, bunkó módon hehe hehe

(offolni csak nekem szabad) ejnye1
#3369   2008. 09. 18. csütörtök 13:41
Ron79 Ron79 VIP
Minden "gusztustalan" részletet tudni akarunk!!!!!!!! vigyor1
(Ez egy válasz josejose üzenetére (2008. 09. 17. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 23:25
Pusztán különleges szeretetből és persze jó adag mazo-perverz érzéstől áthatva jól megkeféltettem a 42 éves páromat egy 30 éves, nagy farkú gyerekkel. Rendkívüli érzés volt. A párom 5-ször élvezett el.
Én minden póznál moziztam.
Isteni volt, részletesebben később - persze, ha érdekel valakit.
Üdv a fórumozó csapatnak: jó keféléseket az asszonyal és a házibaráttal smile

#3368   2008. 09. 18. csütörtök 05:55
X Törölt felhasználó (314412)
Ha engem kérdeztél itt a válasz:

Továbbra is barátok vagyunk és mindig ott vibrál a levegőben a szex hármasban. Sőt néhányszor már meg is történt.

Sőt késöbb a srác új barátnőjével négyesben is. De ez már külön sztori.

A témánál maradva: múltkor amikor meglátogatott minket, ki kellett menni a kaput kinyitni neki és megigértem, hogy a garázsban lesz hely az autójának. Persze a párom sietett le hozzá smile Nem maradtak sokáig kb 5 perc, de ezalatt már lelki szememmel mindenféle pózban láttam őt meghágva.

Amikor késöbb megkérdeztem őt, hogy mi volt azt mondta sajnos ő is csak a lelki szemeivel látta ...

nyes

Azt mondják ez lesz a barátom orrára húzva a túlvilágon.
#3367   2008. 09. 18. csütörtök 00:46
Szia! Bocsi, hogy rá kérdezek, de tart még ez a kapcsolat a barátotokkal? Vagy vége lett? Mert valahonnan ismerős a sztori. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 17. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2008. 09. 17. szerda 23:10
Az elöző oldalakon mindenki azt fejtegeti, hogy nem szabad barátot beszervezni.

A nejemnek nagyon hamar megtetszett az egyik barátom és sokat emlegette is őt, de persze tudta, hogy ezzel zavar és idegesít. Aztán egy másik fiuval történt meg először, hogy hármasban szeretkeztünk, utána viszont már nem lehetett bírni a párommal...

Egy szilveszteri muri alkalmával közölte, hogy ő most mindenképpen lefekszik Zolival, mert nagyon imádja őt. Gondoltam helyesebb, ha úszom az árral és bele egyeztem. Zolit kihívtam valami ürüggyel a szobából, felmentünk az emeletre, ahol a gyerekek aludtak. Párom ott várt minket és szabályosan remegett a vágytól. Zoli először nem tudta hova tegye a dolgot, de a farka tudta. Először a nejem szájában aztán (bőr) nadrág, bugyi bokáig le, előrehajlás, lompos be, szopás nekem is. Zoli még bírta volna, de nejem hangosan elélvezett, pár perc alatt...

Hajnalban ismételtük meg amikor már mindenki hortyogott vagy elment haza. A nadrág egy merő lucsok volt belülről amikor letolta. Nem tőlünk, mert mi csak ezutáán mentünk el smile Klassz volt ahogy pofátlan módon élvezte a dolgot.

Azóta ha fel akarom őt izgatni csak emlékeztetem őt a sztorira és máris nedves.

Én senkit sem beszélnék le arról, hogy barátot szervezzen be. Azóta hallottam olyant, hogy a szomszédot hívják át rendszeresen a felesége tudta nélkül és működik a dolog.
#3366   2008. 09. 18. csütörtök 00:41
No fene! Hát ne kímélj minket, halljuk a történetet!
Pontosabban olvasnánk! De részletesen ám! wow1
(Ez egy válasz josejose üzenetére (2008. 09. 17. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 17. szerda 23:25
Pusztán különleges szeretetből és persze jó adag mazo-perverz érzéstől áthatva jól megkeféltettem a 42 éves páromat egy 30 éves, nagy farkú gyerekkel. Rendkívüli érzés volt. A párom 5-ször élvezett el.

#3365   2008. 09. 17. szerda 23:25
josejose josejose

#3364   2008. 09. 17. szerda 23:25
husband35 husband35 VIP
Én csak élvezném,de a kedves drágaságom nem állt kötélnek eddig. confused wave

... 812 813 814 815 816 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!