Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 848 849 850 851 852 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2663   2008. 07. 09. szerda 02:20
gyepen_toszni_o_mio gyepen_toszni_o_mio
igen, egy jó 6 éve latin táncoltam kb. 2 évet, elég jól ment, hát ha összejönne, elkezdenék újra gyakorolni a kedvesed kevéért smile
#2662   2008. 07. 07. hétfő 21:07
tozsdehekk tozsdehekk
Kimentem gyümölcsléért, mikor visszaértem a kedves 1 kezén hátul támaszkodva, másik kezével csiklóján körözve élvezkedik. Ezt ismerem már rég, ez egyenes út az utolsó stádiumig…
De nem most, másképp döntöttek. Újdonsült szerető sípcsont közé, felülre, kedvesem meg teret enged a férfiúi indulatnak. Ekkor már nem voltak halkak, az abc-ben kb az óóó-nál tartottak. Néztem őket, a ritmusukra vertem a farkam, és tetszett a párom, ahogy kefélik: átadja magát, az irányítást másnak, és Ő meg csak az élvezetével foglalkozhat. Kicsit önzővé válik ilyenkor, mokr csak annyit mond, hogy „Basszál!” Látva égnek emelt talpát, a combja között történteket, hallva a ritmusukat tudom, hogy ez már az. Így érte őket a vég.
Hogy mit éreztem közben? Szex közben eddig is tetszett a párom, és most más szemszögből is figyelhettem rá. Egyébként kedveltem mindkettejüket annyira, hogy nem sajnáltam tőlük az élményt, sőt örültem a boldogságuknak.
#2661   2008. 07. 07. hétfő 21:06
tozsdehekk tozsdehekk
Sziasztok!
Egy régebben írt történet folytatását írom most meg.
Az 1. alkalom úgy ért véget, hogy összetört a csillár… Pedig jó úton jártunk, csak az ijedtség, a romfelderítés kicsit lerántotta a libidónkat. Aztán úgy döntöttünk, hogy folytatni fogjuk, de nem most.
Sokáig nem találtunk megfelelő időpontot, majd a kedves a szülinapja utáni hétvégén szólt, hogy estefelé jön. Én mire hazaértem már beszélgettek valami ital mellett. Tőlem szülinapjára egy dual vibrátort kapott, amit meg is mutattam a barátunknak, mondván, hogy szokja a többirányú gyönyört.. Külön-külön egyik se gond, de egyszerre még nem ment neki.
Valahogy lefeküdtünk az ágyra – középen a kedves – és ott beszélgettünk tovább. Pár perc múlva én kezdtem el simogatni a párom (H)pocakját, majd csatlakozott a barátunk (P), és nevetve megjegyezte, hogy ”úgy néz ki ezt nem tudod megúszni”. Hát nem tudta…
Csók ide, csók oda, virgonc körömtánc a mellkason, egyre szélesedő mosoly. Nagyon jó négykezest játszottunk testének hangszerén. Majd elkezdtem háttérbe vonulni: arra gondoltam engednem kell őket is, hogy megismerjék egymást, összeszokjanak. Ezt valamelyest igazolta, hogy H eleinte félt egy kicsit, nem tudta/merte elengedni magát, de amikor én is hozzáértem oldódott a hangulata. Ekkor már hármunkon kb 2 nyaklánc volt.
És jött egy áttörés a páromnál: róla egyébként tudni kell, hogy szűz – szeptemberi -, és van egy tanulmány arról, hogy a különböző jegyek hogyan szopnak. Róla azt írja, hogy 20 percig csak tisztogatja a bránert… (egyébként igaz  ) P-nek állítólag tiszta, és teljesen szagtalan farka volt, olyasmi mint a babapopsi. És H nagyon rákapott.
Én közben teljesen háttérbe vonultam: Al Bundy póz, fotel, mozi… - oldalról néztem őket. Izgató volt látni, ahogy a kedvesem mást szop, de nekem. Velem incselkedett, a dög… Azt láttam rajta, hogy élvezi azt, amit csinál, és örültem, hogy boldog.
Eljött egy mélyen szembenézős pillanat, amikor egy szó nélkül P hanyatt dőlt, H pedig elkezdte simogatni a csiklóját a farokkal. Na ebből kimaradtam. Csak azt láttam, hogy pózcsere történik, és hallottam ahogy a páromban egyre mélyebbre jut a levegő. Ismerem ezt az arcát, most is előttem van ahogy eltűnik a mosoly, és átveszi a helyét valami érzéki, komoly nézés. Itt kezdődik csak igazán a vég, most lesz próbára téve az új szerető, amikor elkezdődik a korhatáros ki-mit-tud.
És bírták egymást – párom tövig nyársalta magát a karóba, P pedig ura volt önmagának. Szinte láttam magamat szegény lóvá tett fiú helyében. H ritmusosan elindult valami messzinek tűnő cél felé. Itt egy ideig nem tudtam, hogy most akkor ki a dominánsabb; H volt felül, ő irányította a mozgást, és bedobott szinte minden női praktikát, hogy kicsinálja P-t, de ő csak állta a szitut, és időnként annyit mondott, hogy „azt hiszi ő irányít”...
(Ez egy válasz tozsdehekk üzenetére (2008. 04. 23. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 18:46
Sziasztok!

Velem kétszer történt ilyesmi, arra gondoltam, leírom pár gondolatom.

Tettlegesség felé talán akkor kezdett tendálni a szitu, amikor egy kisebb vitánk után elment bulizni a párom, és a buli hevében megkérdezte az egyik barátunkat, hogy "mikor fogsz szétkefélni?"
A válasz egy kérdés volt - "ma éjjel?"

Ez akkor nem jött össze, mert én is itthon voltam. Aztán mikor pár nap múlva elmesélte nekem én is meglepődtem, majd egy nagyon jót szeretkeztünk. Azelőtt is sokszor, és nagyobbat élvezett arra gondolva, hogy van ott még valaki - és nem tétlen.

A bulizás után pedig elkezdődött egy érdekes játék. A barátunk nem tudta, hogy én tudom, és beszélgetéseinknél ártatlannak is tekinthető beszólásaim voltak.

Aztán a párom és ő megbeszélték, hogy szerintem 3-asról lehet szó. Erre ő is rábólintott.

Augusztus 20 előtt pár nappal feljött hozzánk. Hármasban beszélgettünk az asztalnál, ők ketten ittak valamit, majd elkezdtem simogatni a párom hozzám közelebb eső lábát. Fél perc múlva már terpeszben, kinyújtott lábakkal (miniszoknyában) ült, és 4 kéz simogatta. Talán az egyik legizgatóbb szitu volt ez, amikor tudatosul az elkerülhetetlen.
Pár perc múlva feltettem valami lassú zenét, és elkezdtünk először csak mi ketten táncolni. Majd odahívtam a barátunkat is, és közrefogva csókolgatva, simogatva kezdtük el "szabályozni a légzését". Kezdtünk belendülni, kerültek le a felsők, és nem volt tiltott zóna senkinek; párom is kezdett céltudatosan simogatni minket. Majd sajnos egy kicsit megtört az izgalom íve: a kedvesem nemrég ért haza, és szeretett volna zuhanyozni előtte.. Igazából akkor már nem örültünk neki, játékosan azt javasoltuk térdenállva "kérje". És nagyon jól tud "kérni"...

Zuhanyzás után egy indiai jellegű kendőben jött vissza mell felett megkötve. Innentől valahogy felgyorsultak az események. Voltunk mindhárman aktívak, passzívak egyaránt, engedtem át a terepet (dombokat smile ), de egyedül is felhágtam rájuk.

Ami nagyon tetszett, az a párom arca miközben élvezi a "helyzetét". Pl. 4kézláb van kettőnk között, feje az ölemnél. És amíg csak tűri az ostromot ahogy a teste jár, úgy szopja a farkam. És érzem a száját, látom a haját, ahogy ringatózik le a válláról, a kezét, ahogy kapaszkodik. Majd elkapja őt is a hév, és kis "szenvedélygombóccá" válik, és ekkor már ő irányítja a fejét, a kezével se kapaszkodik.
Majd jön a legszebb rész, amikor már nem tud mást, csak átadni magát a bennelevőnek. Ajakharapás, csukott, vagy vadászó szemek, esetleg ő maga csap a popsijára, és húzza szét a fenekét.

Én ekkor láttam a legszebbnek, emiatt már megérte.

Van még bennem pár gondolat, de most ennyi az időm. Ha érdekesnek találtátok írok még.
#2660   2008. 07. 07. hétfő 13:47
X Törölt felhasználó (304753)
Mi van veletek? már senkit nem izgat ez a kaland? Nincs fantáziátok? Nincs titkon remélt vágyatok? Nincs egy rövid történetetek, az érzésről amikor valaki elkapja a párotok fenekét és ....... hm....
#2659   2008. 07. 05. szombat 12:27
Leginkább akkor izgatja a férfit, hogy dugják a feleségét ha nem tudja, csak sejti! Na akkor aztán tényleg "izgatja"! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (232354)
2008. 07. 05. szombat 11:35
Hogyne izgatná egy férfit hogy dugják a feleségét!De egy négyes sex után viszont Nyugtatja,hogy otthon nem fog veszekedni!!
#2658   2008. 07. 05. szombat 11:35
X Törölt felhasználó (232354)
Hogyne izgatná egy férfit hogy dugják a feleségét!De egy négyes sex után viszont Nyugtatja,hogy otthon nem fog veszekedni!!
#2657   2008. 07. 03. csütörtök 21:39
tom1019 tom1019 VIP Admin
minden csetelést, ismerkedést moderálok! itt csak a témáról írjatok! van társkereső rovat a fórumban! felkialtas
#2656   2008. 07. 02. szerda 22:51
gyepen_toszni_o_mio gyepen_toszni_o_mio
sziasztok, engem is nagyon izgat a gondolata a dolognak, de még nem volt részem ilyesmiben, esetleg ha gondoljátok, akkor én szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (231830)
2008. 07. 02. szerda 17:28
Sziasztok, engem izgat ha dugják, de eddig csak egy fiú volt. Azzal sokat dugtak

Ez öt éve volt. Utána jöttek a gyerekek, és visszavett nagyon. Élvezte pedig, de visszavezetném egy kis nyitásra. nehéz
#2655   2008. 07. 02. szerda 19:10
srác1980 srác1980
Szia 34-39 pár. Igazad van én mint srác voltam már párral és nagyon jó volt. De ezt mindenki máshogy éli meg. Nekem és nekik is bejött, de találkoztam már olyan párral is, akik elösször akarták, aztán meggondolták magukat. Ha esetleg ti akarjátok privi.....
#2654   2008. 07. 02. szerda 17:28
X Törölt felhasználó (231830)
Sziasztok, engem izgat ha dugják, de eddig csak egy fiú volt. Azzal sokat dugtak

Ez öt éve volt. Utána jöttek a gyerekek, és visszavett nagyon. Élvezte pedig, de visszavezetném egy kis nyitásra. nehéz
#2653   2008. 07. 02. szerda 17:03
Pedig sajnálom hogy nincs itt nagyobb pezsgés! Azt hittem amikor ide benéztem, hogy itt ezerrel pörög a téma! Merthogy a téma az nagyon jó! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (163029) VIP
2008. 07. 02. szerda 15:39
Hogy őszinte legyek itt nem érdemes több időt tölteni és egyetlen karaktert sem leütni ezeken kívül.
Összegyűltek megint a nem ide való seggfejek.
Jó szórakozást mindenkinek!
#2652   2008. 07. 02. szerda 15:39
X Törölt felhasználó (163029) VIP
Hogy őszinte legyek itt nem érdemes több időt tölteni és egyetlen karaktert sem leütni ezeken kívül.
Összegyűltek megint a nem ide való seggfejek.
Jó szórakozást mindenkinek!
#2651   2008. 07. 02. szerda 10:07
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
felhívom a figyelmeteket, hogy ez nem társkereső topic és nem chat! most figyelmeztetés, és egy kis takarítás! felkialtas
#2650   2008. 07. 02. szerda 08:44
Molly_anyó Molly_anyó
Ezt hivják skizosásnak, Az egyenes ember az ismert nickjével mondja meg a véleményét, nem álruhában.Ja és utánna jópofizni? az ilyen ember hiteltelen levele
#2649   2008. 07. 02. szerda 00:21
X Törölt felhasználó (94779)
Sziasztok.
Én osztom Wrich korábbi meglátását, mi szerint nagyon nehéz megfelelő partnert találni a hármas szexre.Már nagyon régen nézegettem a GG-t, folyamatosan követtem figyelemmel az itt hírdető párokat, és rengetegnek írtam is.Úgy látom így utólag, hogy mindig megpróbáltam kultúráltan leírni magamról a legfontosabb dolgokat,normálisan vázolni egy magamról általam normálisnak ítélt képet a másik partner/ek felé, de nagyon sokan tényleg megilyednek attól amikor már tényleg komolyra fordulna a dolog.Nyilván nagyon sok pár hölgytagjának elsősorban egy harmadikként beszáló partnernél az arc, és a tekintet az egyik legfontosabb, lényegében persze az összkép.Az első találkozásnál nagyrészt minden kiderül, a beszélgetés alkalmával.Hogy tud fogalmazni, milyen az illető hangszíne,az összbenyomás, és azért ne felejtsük el, hogy a méret is valahol számít.Nekem voltak már hármas élményeim innen a GG-ről, és mindegyik nagyon nagy élmény volt.Nagy türelem kell,mire az ember megtalálja a megfelelő partnereket, de szerintem megéri a fáradtságot.Persze a két nő+egy férfi felállást még nem sikerült összehoznom magamnak, de nagyon szívesen várom a jelentkezőket főleg Győr környékéről.
Röviden ennyi, mindenkinek kitartást és sok szerencsét kívánok.Továbbá keresek a párom mellé csinos, nagyon jó alakú lányt hármashoz.CSAK LÁNYOK..CSAK!
Válaszokat és jelentkezőket ide várok a fórumba.
Üdv
#2648   2008. 07. 01. kedd 22:42
nokia7 nokia7 VIP
nálunk 2+1 már volt többször is és csak ajánlani tudom mindenkinek és.tervbe van 3+1 is
amit már nagyon várok
#2647   2008. 07. 01. kedd 22:23
Na, azért az 5 az 1-ben figurát már egy kicsit soknak érezném ( bár lehet hogy a párom meg bevadulna), de mondjuk 2+1 vagy a 3+1 felállást simán bevállalnám! wink
#2646   2008. 07. 01. kedd 21:23
Nos, amúgy egy kicsit hitetlenkednék, de a hétvégén pont így jártam én is! Illetve én pont fordítva, mivel a kollégám (ráadásul főnököm) nem lépett ki mielőtt bezárta a böngészőt és amikor én be akartam kukkantani az oldalra, automatikusan az ő nickjével léptetett be a gép!
Én azonban nem vagyok akkora tahó, hogy más nevében irogassak, így természetesen kiléptem, majd beléptem a saját nickkemmel!
Tanulság? MINDÍG HASZNÁLNI KELL A KILÉPÉS "GOMBOT", MERT HA NEM, AKKOR KÖNNYEN ROSSZ VICC ÁLDOZATA LEHETSZ!
Amúgy legalább azt is tudja a kollégád, hogy ki rejtőzik a "búvár" nick alatt?
(Ez egy válasz buvár üzenetére (2008. 07. 01. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 01. kedd 20:59
meglepödtem hogy a nevemben ilyen"hozzászólás"jelent megde rájöttem.elfelejtettem kilépni és a kolégám megtalálta az oldalt és ő irt ilyen hulyeségeket.bocs mindenkitől.legközelebb jobban vigyázok
#2645   2008. 07. 01. kedd 20:59
buvár buvár
meglepödtem hogy a nevemben ilyen"hozzászólás"jelent megde rájöttem.elfelejtettem kilépni és a kolégám megtalálta az oldalt és ő irt ilyen hulyeségeket.bocs mindenkitől.legközelebb jobban vigyázok
#2644   2008. 07. 01. kedd 09:22
X Törölt felhasználó (163029) VIP
Kedves "buvár"!
Fogadd meg a következő tanácsom.
Ha vissza olvasod a topic hozzászólásait a tiédtől kb. a tizenötödikig és képes vagy arra, hogy olvass a sorok közt, akkor nagyon hamar rá fogsz jönni, hogy csupa értelmes ember őszinte eszmecseréje folyik itt olyan dologról ami nagyon komolyan érint bennünket.
Ugyanis amiről itt beszélünk az egy cseppet sem játék és nem is kabaré.
Nagyon szépen kérlek, hogy a véleményeddel együtt
Próbálj meg végleg kiszállni a topicból, vagy maradj meg olvasónak.
Ne rontsd el azt, ami felépülni látszik.
Vagy ,ha hozzászólsz, legalább olyant,ami nem az erőszakról szól.
Tudod a saját nejét vagy nőjét megerőszakoltatni csak az idióták képesek még akár csak képzeletben is.
Csak remélni tudom, hogy nektek nincsenek gyerekeitek!
Szóval, légy oly kedves használd az eszed, mielőtt bele írsz a topicba.
Köszönöm, hogy végig olvastad!
(Ez egy válasz buvár üzenetére (2008. 07. 01. kedd 03:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 01. kedd 03:40
én is igy vagyok.képtelen vagyok rávenni a nejemet,annyira prüd.pedig nem nyugszom addig amig rongyosra nem keféltetem a pináját.már arra gondoltam,megeröszakoltatom.de egyenlőre nem találtam rá társaságot.

... 848 849 850 851 852 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!