hasonló cipőben járok én is,értem miről írsz.
(Ez egy válasz boax üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 23:58

Nos, új vagyok még itt, de hadd mondjam el, ez a téma minden álmom. Szeretném, ha a feleségemet 2-3 kőkemény férfi alaposan megdöngetné és én csak nézném..
Már vagy 2 éve ez minden vágyam...

boax és erröl a nödet is megkérdezted hogy ö akarja -e?? valahogy ugy vagyok evvel a dologgal,hogy oké de de csak a jelenletemben különben megcsalásnak számit...
(Ez egy válasz boax üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 07. csütörtök 23:58

Nos, új vagyok még itt, de hadd mondjam el, ez a téma minden álmom. Szeretném, ha a feleségemet 2-3 kőkemény férfi alaposan megdöngetné és én csak nézném..

Régóta olvasgatom amit írogattok, mert nálunk is szóba kerűlt már ez a téma és legnagyobb meglepetésemre a párom fantáziájában is jelen van a gondolat,milyen lenne ha ő mással szeretkezik én meg csak nézném őket, esetleg kettőnkkel játszadozna.De a valóságig nem mertünk elmenni.
Ne vedd személyeskedésnek, de szerintem többen örültek, hogy "elvesztél", a sok kamuhistória és önmagaddal való ellentmondás sokakat fárasztott...
Bocsánat az "off"-ért a moderátoroktól.
Bocsánat az "off"-ért a moderátoroktól.

Hát ezennel jelentkeznék én is!
Írj nyugodtan!

Írtam Neked priviben...
nem anagy farok számít, sokkal inkább a szimpátia,összhang s nem elég hogy csak a feleségednek legyen szimpatikus. Neked is el kell tudni viselni hogy ott lessz, s szeretkezni is fog
Szerintem is sikerülni fog, csak óvatos legyél és kitartó. Nem szabad eröltetni, de ha már beszéltet és élvezi, akkor nyert ügyed van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 12:45
Törölt felhasználó (80537)

helló mindenkinek mint itt általában mindenkit ugy engem is izgatna ha a nejemet elöttem és velem többen kényeztetnénk egyszere sokat fantáziálok róla és már szex közben emlitettem is neki ilyenkor őt is izgaja és kéri meéljem el miket képzelek miket tennénk vele nagyon élvezi és hatalmasat élvez ilyenkor de sajna nem meri beválalni!!
a társkereső hszeket töröltem...ide véleményeket, gondolatokat, tapasztalatokat írjatok
Amúgy mennyi volna neked az optimális létszám?
hát remélem is hogy már nemsokára sikerül megvaósitani mert én már nagyon vágyom rá és izgat nagyon csak azt nem tom hogy fogom összehozni!!
ha szex közben mér beszél róla és izgatja is
akkor nyert ügyed van
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 23. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor nyert ügyed van

helló mindenkinek mint itt általában mindenkit ugy engem is izgatna ha a nejemet elöttem és velem többen kényeztetnénk egyszere sokat fantáziálok róla és már szex közben emlitettem is neki ilyenkor őt is izgaja és kéri meéljem el miket képzelek miket tennénk vele nagyon élvezi és hatalmasat élvez ilyenkor de sajna nem meri beválalni!!
Én azt mondom, ne add fel! Beszéljetek erről minél többet, & vezess fel neki néhány lehetőséget, melyet biztosan élvezne. Megéri a fáradozást

én is azt mondom, hogy akinek nem tetszik ez a szekxuális cselekedet, vagy elitéli (ami jogában áll), a topic címében szereplő téma kitárgyalását, az ne jöjjön ide idegesíteni önmagát v. másokat,
de ha mégis benéz, és van érdemi mondanivalója, vagy ellenvéleménye, akkor azt tegye kulturáltan és normális ember módjára, még akkor is, ha művelőit pont Ő nem tartja normálisnak!
(az alpári hangot megütő, obszcém kifejezéseket használó, ill. anyázó hozzászólókat ki fogom moderálni!)
de ha mégis benéz, és van érdemi mondanivalója, vagy ellenvéleménye, akkor azt tegye kulturáltan és normális ember módjára, még akkor is, ha művelőit pont Ő nem tartja normálisnak!
(az alpári hangot megütő, obszcém kifejezéseket használó, ill. anyázó hozzászólókat ki fogom moderálni!)
Ne nyitogasd ezt a topicot.
(Ez egy válasz padar üzenetére (2008. 01. 19. szombat 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 01:08

Provokálsz?Provokálsz!?Nem fortyogok,ettől nyugisabb vagyok,és ellentétben veled,én semminemü alpári megjegyzést nem tettem,Te azt irtad "mi a faszt keresel itt"?Attól függetlenül én sem hagytam édesanyámban a nyelvemet El lehet gondolkodni,ki az intelligensebb .Ha már itt tartunk ki is az Ember,aki tönkre akarja tenni a Bolygóját,ha nem tartod idevalónak magad,tedd azt,amit jónak látsz,ne én adjak tippet!
Mi nem óvszerrel szeretkezünk (spirállal védekezik a párom), csak egy esetleges párcsere esetén használnánk óvintézkedésként.
De egyébként van abban valami amit mondasz.
De egyébként van abban valami amit mondasz.
Nagyon jó az okfejtésed, pontosan erről van szó. Maradnak a feleségek és a férjek. S mi kell hozzá? Vágy, akarat, szimpátia és bizalom. És persze, merészség. Mi ismeretlenekkel nem kezdeményeztünk, a többesek a baráti körből jöttel össze.
Elnézést, nekem úgy jött le a hsz. hogyha csak gumival merem magamhoz engedni az már régen rossz.
Párcsere esetén szerintem alap az óvszer!
Párcsere esetén szerintem alap az óvszer!