Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 864 865 866 867 868 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2343   2008. 01. 19. szombat 20:09
X Törölt felhasználó (155490)
Szia!Azért arra nem vennék mérget ,hogy védekeznek.Elég sok pár siránkozik a társkeresőn ,hogy mit ,hol kapott el.Nagyon sajnálom őket.És utána körüzenetekkel vadásznak a nemlétező reg.lappal rendelkező férfire.Tehát jobb talán közeli baráti keretből választani.
Üdv! wink
(Ez egy válasz amatorpar2 üzenetére (2008. 01. 19. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 19:39
A spermáját csak nem engedi bele, gondolom óvszerrel szexelnek.
Azért az már durva lenne.
Vagy tévedek?
#2342   2008. 01. 19. szombat 19:39
amatorpar2 amatorpar2
A spermáját csak nem engedi bele, gondolom óvszerrel szexelnek.
Azért az már durva lenne.
Vagy tévedek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (155490)
2008. 01. 19. szombat 18:52
Ismerős!!!az így van jól,és az a normális.A többi normálistól eltérő.Ez olyan mintha valaki hitelt vesz vel, számomra az abnormális és flusztrált.Aki a csoportszexet választja az normálisabb de természetellenes.
Én a szex -e,fajtáját nem ítélem el ,de azért érdemes határokat szabni.Nekem az fúrcsa ,hogy a hírdető oldalakon sportos komoly szerszámmal rendelkező pasik nem csajokra ,hanem párokra vadásznak,holott 2x annyi szabad nő hirdet mint pasi.Legalábbis én így érzékelem sok a szabad nő.Tehát kicsit ferdül ez a világ nem gondolod ,nekem eszembe sem jutna párhoz társulni ,mikor szóló lányt is bőven kaphatok.Nekem módom lenne 2+1 lányos felállásra,de nem hiányzik.Tudom ezen az oldalon kár okosnak lenni.A te nejed amúgy kicsit sem vacillált ,hogy egy másik férfi ráfekszik ,beteszi neki ,beengedi a spermáját,ráliheg, ráizzad stb? Te hogyan viseled ezeket?Ezeket jóindulattal kérdeztem.De ne azt válaszold ,hogy hatalmas intelligenciával el lehet viselni. Te írtad bátran kérdezzek.Előre is köszi a választ.Üdv. neketek!És azért érdekel ,hogy mit tegyünk hogy ezek áthidalhatóak legyenek?De ne azt írd ,hogy menjünk a pi....ba. smile
#2341   2008. 01. 19. szombat 18:52
Ismerős!!!az így van jól,és az a normális.A többi normálistól eltérő.Ez olyan mintha valaki hitelt vesz vel, számomra az abnormális és flusztrált.Aki a csoportszexet választja az normálisabb de természetellenes.
Én a szex -e,fajtáját nem ítélem el ,de azért érdemes határokat szabni.Nekem az fúrcsa ,hogy a hírdető oldalakon sportos komoly szerszámmal rendelkező pasik nem csajokra ,hanem párokra vadásznak,holott 2x annyi szabad nő hirdet mint pasi.Legalábbis én így érzékelem sok a szabad nő.Tehát kicsit ferdül ez a világ nem gondolod ,nekem eszembe sem jutna párhoz társulni ,mikor szóló lányt is bőven kaphatok.Nekem módom lenne 2+1 lányos felállásra,de nem hiányzik.Tudom ezen az oldalon kár okosnak lenni.A te nejed amúgy kicsit sem vacillált ,hogy egy másik férfi ráfekszik ,beteszi neki ,beengedi a spermáját,ráliheg, ráizzad stb? Te hogyan viseled ezeket?Ezeket jóindulattal kérdeztem.De ne azt válaszold ,hogy hatalmas intelligenciával el lehet viselni. Te írtad bátran kérdezzek.Előre is köszi a választ.Üdv. neketek!És azért érdekel ,hogy mit tegyünk hogy ezek áthidalhatóak legyenek?De ne azt írd ,hogy menjünk a pi....ba. smile
#2340   2008. 01. 19. szombat 14:59
Kedves Hom.p!
Nem azt írtam ,hogy szűzen kellene bárkinek is házasodnia,de a mi korosztályunkban (33-38)nagyon sok az első pasis nő ,tehát hogy a férje előtt nem volt mással.Regelve vagyunk pár keresőn onnan tudom.Ezeknél a pároknál szerintem nagy az érdeklődés a többes szex iránt,addíg ,amíg nem kell a tettek mezejére lépni.
Persze mindenkit izgat a harmadik pasi beszállóval történő dolog.
De szerintünk ez a párok többségénél inkább gondot jelentene 95% (tapasztalat).Én nem mondok véleményt erről a dologról ,mert még csak gondolat szintjén van a dolog.De hogy ne legyünk ebben sem tájékozatlanok eltöltöttünk nejemmel egy éjszakát egy ismert swinger klubban.
Nem szerettünk ott bele a dologba.Volt a lakásunkon is egy pasi még úgy másfél éve,de vele sem jött össze .Úgyhogy egy szoros kapcsolatba hiába is szeretnénk bele egy harmadikat nem nagyon lehet beletuszkolni.
Talán ha, én is elvált lennék és használt csajjal lennék ,akkor könnyebben beáldoznám a cél érdekében.De az a véleményem ,hogy akiknél működik ez a dolog az tök jó lehet,mi is vágyunk rá néha ,de egyszerűen nem megy.
#2339   2008. 01. 19. szombat 08:42
MmePrune MmePrune VIP Admin
1.követned kellene a fórumot...akkor tudnád, hogy az ilyen megjegyzésért tiltunk...ha valakinek már nincs több érve akkor általában a helyesírással üt vissza, az pedig itt nem megengedett
2.a fórumozás nem abból áll, hogy sértegeted a hozzászólókat, bár el kell ismerni, hogy alaposan felpörgetted ezt a topicot

mindezekért tiltani foglak, ha a jövőben hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, akkor kérlek keress olyan topicot, ami szájízednek megfelelő...ott szívesen várjuk az egyébként értelmes véleményedet
(Ez egy válasz padar üzenetére (2008. 01. 19. szombat 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 06:02
Egyetlen mondatban három hiba!Gratulálok a nyelvtanárodnak,de leginkább Neked!Te tanulj meg magyarul!
#2338   2008. 01. 19. szombat 07:29
Erla Erla
Tudod az a gond hogy itt olyan emberek, párok vannak akik csináltak már ilyen dolgokat. Elmondjuk a véleményünket, tapasztalatainkat.Nekem speciel meg sem fordulna a fejemben hogy kritizáljak ismeretlen embereket egy szexoldalon, egy ilyen című topikban ha ilyen konzervatív beállítottságú lennék! A " konzervatív " szót nem negatív jelzőként használtam!
A kutyás, árokpartos megjegyzésed kissé erős volt.
Szemérmesség? Szerintem ebből a szempontból már az is külömbség hogy van aki elmegy nudista strandra és van aki a világ kincséért sem vetkőzne le idegenek elött. Persze a szex azért más. wink

Szoktam chatelni, beszélgetni más oldalakon Férfiakkal, nőkkel egyaránt. Az a tapasztalatom hogy emberek sokaságának vannak olyan szexuális vágyai ami még mondani sem mernek a párjuk elött, mert félnek annak reakciójától.
És még egy dolog....
A közelünkben élő emberek is szeretnek konzervatívnak látszani mert meg akarnak felelni a z ideális családról kialakított képnek. Aztán felismerem őket egy szexhirdetési oldalon, ahol szexpartnert keresnek. nyes
(Ez egy válasz padar üzenetére (2008. 01. 19. szombat 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 06:02
Egyetlen mondatban három hiba!Gratulálok a nyelvtanárodnak,de leginkább Neked!Te tanulj meg magyarul!
#2337   2008. 01. 19. szombat 06:02
padar padar
(Ez egy válasz ftp üzenetére (2008. 01. 19. szombat 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 02:31
Amitt itt össze zagyváltál annak a fele sem igaz és ráadásul tanulj meg magyarul!
#2336   2008. 01. 19. szombat 03:26
renton2 renton2
padar,, ne haragudj hogy közbe szólok,,
általában nem szoktam...
Régóta olvasom a topikot,
elolvastad már a cimét?
Ha neked más a véleményed az nem baj,,
nyiss magadnak egy hüséges vagyok topikot,,
bizonyára azért téged is érdekel a téma,,
mert itt vagy és ezt olvasod....
álszentség ha valaki ezt tagadja,, vagy
nem itt van a helye....
(Ez egy válasz padar üzenetére (2008. 01. 19. szombat 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 01:08
Provokálsz?Provokálsz!?Nem fortyogok,ettől nyugisabb vagyok,és ellentétben veled,én semminemü alpári megjegyzést nem tettem,Te azt irtad "mi a faszt keresel itt"?Attól függetlenül én sem hagytam édesanyámban a nyelvemet El lehet gondolkodni,ki az intelligensebb .Ha már itt tartunk ki is az Ember,aki tönkre akarja tenni a Bolygóját,ha nem tartod idevalónak magad,tedd azt,amit jónak látsz,ne én adjak tippet!
#2335   2008. 01. 19. szombat 02:31
ftp ftp
Amitt itt össze zagyváltál annak a fele sem igaz és ráadásul tanulj meg magyarul!
(Ez egy válasz padar üzenetére (2008. 01. 19. szombat 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 01:08
Provokálsz?Provokálsz!?Nem fortyogok,ettől nyugisabb vagyok,és ellentétben veled,én semminemü alpári megjegyzést nem tettem,Te azt irtad "mi a faszt keresel itt"?Attól függetlenül én sem hagytam édesanyámban a nyelvemet El lehet gondolkodni,ki az intelligensebb .Ha már itt tartunk ki is az Ember,aki tönkre akarja tenni a Bolygóját,ha nem tartod idevalónak magad,tedd azt,amit jónak látsz,ne én adjak tippet!
#2334   2008. 01. 19. szombat 01:08
padar padar
#2333   2008. 01. 18. péntek 23:53
padar padar
Avagy forditva,ahogy tetszik,nem vagyok magyartanár!
(Ez egy válasz padar üzenetére (2008. 01. 18. péntek 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 23:48
Ha azt írom,,hogy nem,elfogadod igennek?
#2332   2008. 01. 18. péntek 23:48
padar padar
Ha azt írom,,hogy nem,elfogadod igennek?
#2331   2008. 01. 18. péntek 23:22
X Törölt felhasználó (110579) VIP
Én személy szerint-és szerintem sokan vagyunk így-ismerek olyan "igazi feleségeket" akik egyszer elmormoltak a pap v anyakönyvvezető előtt egy igent,de nem "jött be a dolog",azóta úgy éldegélnek,h nem tudják milyen az örömteli szex,a "párjuknak" csak arra kellenek hogy mossa a szaros gatyájukat,eléjük rakja a kaját,hozza nekik a sört,de hát ők igazi feleségek,inkább tűrnek,nekik ezt osztották,mert hát mit szólnának azok,akik értékrendjébe a másnál keresett boldogság nem fér bele.Meg hát ott a gyerek,a kocsi,a lakás,hát ez van....Amúgy anélkül,h indulatokat akarnék gerjeszteni én kiváncsi volnék annak a jónéhány-valószínű több tucat-ezen az oldalakon jelenlévő,hirdető,párkereső (házas)pár hölgytagjainak véleményére,vajon ők rendes feleségnek tartják-e magukat?A férjeiket is meg lehetne kérdezni,szerintük se "rendes nő"-e a feleségük/párjuk,hamár ilyen oldalakon vele együtt,és nem a háta mögött keres partner(eke)t,mindkettőjük örömére.Nem akarlak megbántani,de valami azt súgja nemcsak intelligens és kulturált válaszokat kapnál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 19:06
Szerintem itt mindenkinek igaza van,de az igazi --mondom az igazi feleség nem fekszik le más férfival!!!És ez így van jól.
#2330   2008. 01. 18. péntek 23:10
padar padar
Az Ember ember,nem én vagyok,aki vakon,és lehajtott fejjel bandukolok az árokban,hanem Ti.Tetszik,vagy nem,ámbár nem fogom megérni,jó lenne meghallgatni a véleményeket,20 év múlva hihetetlen sokat változik mindenki.Most viszont ahogy igértem,tényleg,és végérvényesen off-olok,nem zavarom a köreiteket.Eddig is kár volt.Sziasztok,jó egészségetT
#2329   2008. 01. 18. péntek 21:49
padar padar
Nem itélek,csak nem értek egyet.Ez még nem lehet baj,ugyanis ha bárki utána tekint,tetszik,avagy nem,mi vagyunk többen,akik a szexet intim dolognak tartjuk,ha egyáltalán tudjátok,hogy ez mit jelent!INTIMITÁS!Nézzetek utána!A kutya kefél az árokparton ,az ember elbújik,nem szégyenében,hanem mert csak, mert szemérmes.Az EMBER.Az igen! Lehet ragozni,a szexnek nincs felsőfoka,csak brutalitása,aminek semmi köze az EMBERHEZ!Azt úgy hívják,KAN,/ez tetszene a nőknek???/ Ja már amelyiknek,pláne,akik majmoknak adják magukat/!,na ne/!!Itt a különbség,lehet válogatni!
(Ez egy válasz Erla üzenetére (2008. 01. 18. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 21:18
Én "homepictures" hozzászólásával értek egyet. 20 éve házasok vagyunk. Nekünk is bejött a dolog. Mi ilyenek vagyunk! Hogy valaki elitél ezért? Az viszont a kutyát sem érdekli! smile
Ahol egy ilyen dolog után problémák lesznek, ott el kell gondolkodni hogy eleve nem voltak e már bajok a kapcsolattal.

nyes nyes
#2328   2008. 01. 18. péntek 21:18
Erla Erla
Én "homepictures" hozzászólásával értek egyet. 20 éve házasok vagyunk. Nekünk is bejött a dolog. Mi ilyenek vagyunk! Hogy valaki elitél ezért? Az viszont a kutyát sem érdekli! smile
Ahol egy ilyen dolog után problémák lesznek, ott el kell gondolkodni hogy eleve nem voltak e már bajok a kapcsolattal.

nyes nyes
#2327   2008. 01. 18. péntek 21:07
padar padar
IGEN,ha van más vágya mondja meg,ha másképp nem megoldható,el lehet menni,nos ez a legutolsó,amit választanak!Ezek a Nők!Amúgy imádom őket,az élet ,életünk sava,borsa,nélkülük semmik sem lennénk!Mindenkinek az jusson eszébe:édesanyja is nő volt,az apánk "kinlódott vele",de lehet,nem esett nehezére!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 18. péntek 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 19:06
Szerintem itt mindenkinek igaza van,de az igazi --mondom az igazi feleség nem fekszik le más férfival!!!És ez így van jól.
#2326   2008. 01. 18. péntek 19:06
#2325   2008. 01. 18. péntek 15:35
padar padar
Mindezek mögött,hogy milyen tapasztalataim vannak,vagy nincsenek,ezt csak én tudhatom!Olyan világban nevelkedtem,ahol ez nem beszédtéma.Voltam diákkoromban grupiban is,nagyon régen volt,nem lett folytatása,mert nem tetszett.A szex számomra elsősorban intimitást jelent,ott volt a legszebb,a legjobb,csak mi ketten!
#2324   2008. 01. 18. péntek 15:17
padar padar
Én nem voltam ilyen drasztikus és alpári!Semmiféle faszt nem keresek itt ezen a szexoldalon,már megbocsássatok csak kiváncsi vagyok,ami alapvető emberi tulajdonság.Megnézem a szép nőket,/hűséget fogadtam,nem vakságot/.Amúgy nem az észt akartam itt osztani,de nem is volt kiírva,hogy a másképp gondolkodók kerüljék ezt az oldalt.Most tényleg off-olok,ahogy tanácsolták

... 864 865 866 867 868 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!