A barátikörötökbe biztos van ilyen csak körbe kell puhatolozni.Nálunk is csak most derült ki,egy párosról,hogy benne vannak a hármasba négyesbe meg a cserébe is.Dolgoznod kell az ügyön de megéri mert nagyon jó.
(Ez egy válasz 3in1 üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 19:01

Én nagyon szeretném,hogy a páromat egyszerre két idegen férfi kefélné,szívesn végignézném ahogy a gyönyörű testét kényeztetik s ha esetleg szeretné talán én is beszállnék.Párszor már felvetettem neki,néha azt mondja,hogy jó ,de azt kérdezi kivel.
Engem az iuzgat ha más feleségét kefélhetem meg.
Én nagyon szeretném,hogy a páromat egyszerre két idegen férfi kefélné,szívesn végignézném ahogy a gyönyörű testét kényeztetik s ha esetleg szeretné talán én is beszállnék.Párszor már felvetettem neki,néha azt mondja,hogy jó ,de azt kérdezi kivel.
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 19:50

Ha nem csaj akartok bevonni akkor nyugodtan mondjátok meg hogy mit szeretnétek.Biztos hogy benne lesznek.Szerintem nem fognak tiltakozni ha végre egy másik férfi vagy férfiak megdugják ugy hogy ott van a férje.Bátran urak nem is tudjátok hogy miböl maradtok ki.
A párod bizonyára nagyon szeret, és mindkettőtök (!) örömére partner a hármas szexben. Ennek szerintem része az is, hogy kinyalja a másik pasi által teleélvezett puncidat. Ebből is látszik, hogy teljesen elfogadja ezt a felállást. A teljes elfogadásnak ugyanakkor az is része bizonyos értelemben, hogy a pasi(k) is izgatják. Biztosan le tudna szopni egy férfit is. Ez azonban ne aggasszon, mert csak veled együtt, a közös élményen keresztül éli meg a dolgot. Amíg te is ott vagy, és együtt szexeltek, és nem kettesben van a sráccal, biztos lehetsz benne, hogy nincs veszélyben sem a kapcsolatotok, sem a nemi beállítottsága.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 18:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56788)

Párommal többször bevontunk pasit a szexuális áletünkbe az én örömömre, sokszor úgy, hogy csak nézte ahogy mással szexelek. Szerintem fantasztikus, hogy megengedi, de ugyanakkor félelmetes is, milyen könnyen odaad más férfinak. (Néha úgy érzem nem is szeret igazán.)Én viszont fordítva nem tudnám elképzelni, mert iszonyúan féltékeny vagyok és önző. Aggaszt egy dolog párommal kapcsolatban, hogy szereti a puncimat kinyalni, ha más beleélvezett. Szerintetek vonzódik a pasikhoz vagy mi ez? Más is szereti a puncit így? Hozzáteszem nagyon élvezem, ha így nyal ki 69 közben felülről lenni és belenyomni a szájába az anyagot iszonyatosan jó érzés, hatalmasat tudok élvezni. Az ilyen pasi le tud szopni egy férfit is?
Előre is köszönöm, ha valaki tud megélt élményről beszélni.
Erika
Erika
Semmi probléma söt a proféta beszéljen belölled.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 13:00

A négyes után talán természetes, hogy a hármas simán ment. Az a kérdés ebben az esetben, hogy az illető urak párjai mi szólnának ahhoz ha a párjuk egy másik lánnyal lenne együtt.
A négyes után talán természetes, hogy a hármas simán ment. Az a kérdés ebben az esetben, hogy az illető urak párjai mi szólnának ahhoz ha a párjuk egy másik lánnyal lenne együtt.
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 12:28

Mi elösször négyesbe voltunk aztán késöbb ment a hármas simán.Probáljátok igy.Vagy lehet hogy nekem szerencsém van?Sok sikert.
Mi elösször négyesbe voltunk aztán késöbb ment a hármas simán.Probáljátok igy.Vagy lehet hogy nekem szerencsém van?Sok sikert.
turbono, Androme Kíváncsian várom a fejleményeket.
turbono Te annyival könnyebb helyzetben vagy, hogy már csak egy hajszál választ el a dologtól. Androme még elő sem hozakodott a dologgal. Jó ötlet tőle amit ír, hogy próbál olyan helyzeteket teremteni amiből lehet esetleg valami. torbono, neked is lenne még ötletem, de már sok mindent írtam és félek, hogy megbúbolnak. Mert a topik címe mégsem az, hogy Ötletbörze.
turbono Te annyival könnyebb helyzetben vagy, hogy már csak egy hajszál választ el a dologtól. Androme még elő sem hozakodott a dologgal. Jó ötlet tőle amit ír, hogy próbál olyan helyzeteket teremteni amiből lehet esetleg valami. torbono, neked is lenne még ötletem, de már sok mindent írtam és félek, hogy megbúbolnak. Mert a topik címe mégsem az, hogy Ötletbörze.

én sem . már régota probálom rávenni a nejem a 3masra, nem igazán tiltakozik mégsem ment bele,eddig még.
Én nem gondolom hogy ez mindig ilyen simán megy
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 19:50

Ha nem csaj akartok bevonni akkor nyugodtan mondjátok meg hogy mit szeretnétek.Biztos hogy benne lesznek.Szerintem nem fognak tiltakozni ha végre egy másik férfi vagy férfiak megdugják ugy hogy ott van a férje.Bátran urak nem is tudjátok hogy miböl maradtok ki.
ha tudnám, én is szétt dugatnám a nejem két sráccal, de én be is szálnék izgalmas lehet.
Hát mivel egyelőre nem tudom felterjeszteni a témát az asszonynak, ezért úgy gondolom egyelőre megpróbálok minél több olyan helyzetet teremteni hogy esetleg ő tudjon rákérdezni vagy megkérni ilyesmire... persze azonnal igent fogok mondani
szeretném már szétdugatni rendesen...

szeretném már szétdugatni rendesen...
nem társkereső téma
téma takarítva.
téma takarítva.
az én feleségemet két haveron dugta én pedig a fotelból néztem csúcs volt
Nálunk is alakul a dolog,már beszéltem a páromnak,hogy mit szeretnék.(ketten kényeztetnénk a puncusát)Egyenlőre puhítani kell,de szerintem meg lesz az eredmény.

Én is vállalom, bár még sosem vettem részt ilyenben, de egyszer el kell kezdeni. Belevaló asszonyod lehet. Van képetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 08:24
Törölt felhasználó (139892)

ha megbaszná valaki a nőmet én is kinyalnám a teleélvezett punciját, mert tudom hogy ez izgatja, és ha látom hogy tetszik és felizgul tőle, az nekem is nagyon tetszik! még nem voltunk 3-asban de nagyon szeretné, multkor dugás közben elkezdett üvöltözni hogy "basszatatok!", és elmesélte hogy szívesen leszopna több srácot egymás után.
ha megbaszná valaki a nőmet én is kinyalnám a teleélvezett punciját, mert tudom hogy ez izgatja, és ha látom hogy tetszik és felizgul tőle, az nekem is nagyon tetszik! még nem voltunk 3-asban de nagyon szeretné, multkor dugás közben elkezdett üvöltözni hogy "basszatatok!", és elmesélte hogy szívesen leszopna több srácot egymás után.
szia , akkor te érted miröl beszélek . neked van egy haverod akibenn megbízol 100% -osan mert ez nagyon fontos ,és bejön a párodnak is. amugy a nejem nekem is mondta hogy csak úgy odaadnám másnak is, igen ha én is ott vagyok mint szereplő. szeretem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 19:46
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)

Hasonlo szituban vagyok

Arra még nem gondoltál, hogy pont azért engedi a dolgot mert szeret? Az, hogy kinyalja a puncidat miután más beleélvezett még nem jelent semmit.
Ettől még nem bi vagy meleg szeritem. Az már eszedbe jutott, hogy pont azért csinálja mert Te élvezed?
Egyszer megpróbálta, látta rajtad a reakciót és azért teszi, hogy neked örömöt, élvezetet okozzon ezzel. Gondolj pl. egy fordított esetre. 2 lány egy fiú. A srác épp kivette a az egyik lány lucskos puncijából a szerszámát és a másik pedig tövig bekapja. Ez nem jelenti feltétlen azt, hogy a lány kinyalná a másikat vagy esetleg leszbikus stb. Egyébként a párodat nem kérdezted a dologról? Mert nála jobban senki sem tudja megválaszolni a kérdéseidet. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 18:32
Ettől még nem bi vagy meleg szeritem. Az már eszedbe jutott, hogy pont azért csinálja mert Te élvezed?
Egyszer megpróbálta, látta rajtad a reakciót és azért teszi, hogy neked örömöt, élvezetet okozzon ezzel. Gondolj pl. egy fordított esetre. 2 lány egy fiú. A srác épp kivette a az egyik lány lucskos puncijából a szerszámát és a másik pedig tövig bekapja. Ez nem jelenti feltétlen azt, hogy a lány kinyalná a másikat vagy esetleg leszbikus stb. Egyébként a párodat nem kérdezted a dologról? Mert nála jobban senki sem tudja megválaszolni a kérdéseidet. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56788)

Párommal többször bevontunk pasit a szexuális áletünkbe az én örömömre, sokszor úgy, hogy csak nézte ahogy mással szexelek. Szerintem fantasztikus, hogy megengedi, de ugyanakkor félelmetes is, milyen könnyen odaad más férfinak. (Néha úgy érzem nem is szeret igazán.)Én viszont fordítva nem tudnám elképzelni, mert iszonyúan féltékeny vagyok és önző. Aggaszt egy dolog párommal kapcsolatban, hogy szereti a puncimat kinyalni, ha más beleélvezett. Szerintetek vonzódik a pasikhoz vagy mi ez? Más is szereti a puncit így? Hozzáteszem nagyon élvezem, ha így nyal ki 69 közben felülről lenni és belenyomni a szájába az anyagot iszonyatosan jó érzés, hatalmasat tudok élvezni. Az ilyen pasi le tud szopni egy férfit is?
Erika
Erika