Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 878 879 880 881 882 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2032   2007. 12. 01. szombat 09:17
nimfománia nimfománia
Először csak szex közben jött fel a téma hogy megnézne egy idegen pasival, de aztán mindig ejtve lett a dolog. Aztán egyre sűrűbben kérte hogy feküdjek le valakivel. Az elsőnél nem volt jelen, este dugás közben meséltem el neki hogy milyen volt és nagyon felizgatta. Az utánna lévőt már az ágy mellől nézte végig miközben a farkát verte, de nem akart beszállni. Szerintem nagyon izgató mindkét félnek ha a feleséget jó alaposan megkeféli egy másik pasi, legalábbis nálunk bejön a dolog.
#2031   2007. 11. 30. péntek 15:12
zorn zorn
Te is írhatnál egy kis beszámolót ha nem okoz gondot.
(Ez egy válasz nimfománia üzenetére (2007. 11. 30. péntek 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 14:02
Mi is megléptük már egy párszor a férjemmel a dolgot, az elsőnél egy kicsit feszültek voltunk mindketten, de a többi alkalommal..... Huhh máris nedves a bugyim ha csak visszagondolok rájuk smile !
#2030   2007. 11. 30. péntek 15:09
zorn zorn
Pedig sokan örülnénk ha részleteznéd!
#2029   2007. 11. 30. péntek 14:02
nimfománia nimfománia
Mi is megléptük már egy párszor a férjemmel a dolgot, az elsőnél egy kicsit feszültek voltunk mindketten, de a többi alkalommal..... Huhh máris nedves a bugyim ha csak visszagondolok rájuk smile !
#2028   2007. 11. 28. szerda 17:52
Barris Barris
#2027   2007. 11. 28. szerda 17:41
Peter_xx Peter_xx
Hozzászólásom nemmondommeg-nek szántam.
Ismerős az érzés, erre lehet azt mondani, hogy rettenetes és borzasztóan izgató.
Irigyellek érte, és sajnálom, hogy nem volt tartós a házasság.
#2026   2007. 11. 28. szerda 17:39
Peter_xx Peter_xx
Ismerős az érzés, erre lehet azt mondani, hogy rettenetes és borzasztóan izgató.
Irigyellek érte, és sajnálom, hogy nem volt tartós a házasság.

#2025   2007. 11. 28. szerda 17:04
teltcica36 teltcica36
smile
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 11. 28. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 17:02
Szia
Ez a veszély nem áll fenn, mivel ebben a barátomban, maximális bizalmunk van. Mikor azon gondolkoztunk, hogy hogy, s mint kéne megvalósítani azt, hogy hármasban is kipróbálhassuk, rá esett a választásunk. Mellesleg neki is van barátnője, volt már pár a pár előtti,& a múlt szombaton összehotunk velük egy párcserés szexet. A lényeg az, hogy nincsenek titkaink egymás előtt, & bízunk egymásban. (Megbeszélés nélkül különben sem történik semmi)
#2024   2007. 11. 28. szerda 17:02
Barris Barris
Szia
Ez a veszély nem áll fenn, mivel ebben a barátomban, maximális bizalmunk van. Mikor azon gondolkoztunk, hogy hogy, s mint kéne megvalósítani azt, hogy hármasban is kipróbálhassuk, rá esett a választásunk. Mellesleg neki is van barátnője, volt már pár a pár előtti,& a múlt szombaton összehotunk velük egy párcserés szexet. A lényeg az, hogy nincsenek titkaink egymás előtt, & bízunk egymásban. (Megbeszélés nélkül különben sem történik semmi)
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 11. 28. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 16:53
Én azért ennek nem örülnék.
Nehogy a következő kérés az legyen, hogy vinné a csajt Te meg kocc...
#2023   2007. 11. 28. szerda 16:53
teltcica36 teltcica36
Én azért ennek nem örülnék.
Nehogy a következő kérés az legyen, hogy vinné a csajt Te meg kocc...
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 11. 28. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 15:54
A barátom, akivel egy párszor már édesgettük barátnőmet, azzal az óhajával keresett most meg, hogy szeretné valamikor egyedül megdugni, persze, csak ha nekem ez nem probléma. Meg kell hagyni, rá vannak kattanva egymásra, & barátnőm biztos örülne is neki. Részemről sem lenne semmi akadálya, legfeljebb, szeretnék ott lenni, & nézni őket. A baj csak az, hogy szerintem nem bírnám ki, hogy előbb, vagy utóbb ne száljak be közéjük szomoru1 confused
#2022   2007. 11. 28. szerda 15:54
Barris Barris
A barátom, akivel egy párszor már édesgettük barátnőmet, azzal az óhajával keresett most meg, hogy szeretné valamikor egyedül megdugni, persze, csak ha nekem ez nem probléma. Meg kell hagyni, rá vannak kattanva egymásra, & barátnőm biztos örülne is neki. Részemről sem lenne semmi akadálya, legfeljebb, szeretnék ott lenni, & nézni őket. A baj csak az, hogy szerintem nem bírnám ki, hogy előbb, vagy utóbb ne száljak be közéjük szomoru1 confused
#2021   2007. 11. 28. szerda 07:48
Freeke7 Freeke7
Kreáljunk magunknak szex-társasjátékot! smile
MmePrune[VIP][ADMIN] #18 | 2007.04.10
áthozva a két pasival topicból

vferi #341| 2007.04.08

Olvas bele ebbe hátha segít, vagy ötletet ad. Régebben nekem bejött!

(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2007. 11. 27. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 23:57
Pontosan!Nagyon nem egyszerű, én is megpendítettem, hogy lehet nem is fog működni a "szerszám" egy másik férfi jelenlétében. De a NŐ is simán visszakozhat az utolsó pillanatban, ami, lássuk be szíve joga. Aztán ha a választott sem épp gyakorlott a hármas felállásban akkor őt is, mint hibapontot lehet felvenni smile

Valóban túl direkt, talán annak ellenére, hogy a szexualítással nyíltan foglalkozó oldalon egy kitalált név mögött nyíltan beszélgetünk. Mégis a "Gyere dugjuk meg az asszonyt!" stílus igen távol áll tőlem/tőlünk.
Viszont a túl sok elmélet is a kivitelezés kárára lehet. Kész receptet pedig nem lehet kapni, tanácsokat viszont szívesen fogadok.
#2020   2007. 11. 27. kedd 23:57
Ron79 Ron79
Pontosan!Nagyon nem egyszerű, én is megpendítettem, hogy lehet nem is fog működni a "szerszám" egy másik férfi jelenlétében. De a NŐ is simán visszakozhat az utolsó pillanatban, ami, lássuk be szíve joga. Aztán ha a választott sem épp gyakorlott a hármas felállásban akkor őt is, mint hibapontot lehet felvenni smile

Valóban túl direkt, talán annak ellenére, hogy a szexualítással nyíltan foglalkozó oldalon egy kitalált név mögött nyíltan beszélgetünk. Mégis a "Gyere dugjuk meg az asszonyt!" stílus igen távol áll tőlem/tőlünk.
Viszont a túl sok elmélet is a kivitelezés kárára lehet. Kész receptet pedig nem lehet kapni, tanácsokat viszont szívesen fogadok.
(Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2007. 11. 27. kedd 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 07:56
Szerintem ez a legnehezebb rész, találni olyat akire nem vagy féltékeny, megbízol benne, illetve a párodnak is megfeleő.
Úgy gondolom a legtöbb esetben nagyon nehéz megszervezni az akciót. Túl "direkt" a dolog amitől kiszámíthatatlan, hogy ki fog begörcsölni.
#2019   2007. 11. 27. kedd 07:56
Freeke7 Freeke7
Szerintem ez a legnehezebb rész, találni olyat akire nem vagy féltékeny, megbízol benne, illetve a párodnak is megfeleő.
Úgy gondolom a legtöbb esetben nagyon nehéz megszervezni az akciót. Túl "direkt" a dolog amitől kiszámíthatatlan, hogy ki fog begörcsölni.
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 22:42
Köszönöm válaszod, próbálom a te nézőpontodat a magamévá tenni, hisz nem áll az enyémtől olyan messze. Így sokkal inkább izgalmas kaland, mint valami lélekpróbáló valami lesz. Nekilátunk hamarosan keresgélni, ez pedig megint nem lesz egyszerű smile
#2018   2007. 11. 26. hétfő 22:42
Ron79 Ron79
Köszönöm válaszod, próbálom a te nézőpontodat a magamévá tenni, hisz nem áll az enyémtől olyan messze. Így sokkal inkább izgalmas kaland, mint valami lélekpróbáló valami lesz. Nekilátunk hamarosan keresgélni, ez pedig megint nem lesz egyszerű smile
(Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 22:35
Azt gondolom, ha elmondja neked, hogy izgatja a 3-as és veled szeretne hármasban lenni az sokkal jobb, még ha kétségeid is vannak, mintha simán keresne valakit annak reményében, hogy azzal mennyire jó lesz. A nők nagyobbik részénél (tapasztalataim szerint) első az érzelmi kötődés, s csak után a asex. Tehát ha téged szeret és a harmadik bevonása puszta kíváncsiság, vagy a mindennapok szinesítése akkor nem lehet gond, lehet rossz a hasonlat, de számomra ez semmiben sem különbözik attól mintha a kérésére elmennél vele moziba. A lényeg, hogy közösen, együtt juttok élményekhez ami ugyebár erősítheti a párkapcsolatot. Jelzem ezek csak az én gondolataim, nem törvény vagy szentírás.....
#2017   2007. 11. 26. hétfő 22:37
Ron79 Ron79
Jó válasz! smile Valami ilyet vártam!Legyetek boldogok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (464)
2007. 11. 26. hétfő 20:39
abszolút nem is akarom elképzelni, milyen lenne nélküle.
#2016   2007. 11. 26. hétfő 20:39
X Törölt felhasználó (464)
abszolút nem is akarom elképzelni, milyen lenne nélküle.
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:36
Igen, egyet értek veled!
Ám! Én nem tudom legyőzni azt a félelmemet, hogy elveszítem azt "Mikor úgy néz rám, mintha én lennék Elvis!"

Vagyis igen szeretném azt hinni, hogy én vagyok számára a non plus ultra. Ennek ellenére, valószínűleg kipróbáljuk a hármast, mert nagyon izgatja őt is,meg engem is.
De rengeteg kérdőjel van a fejemben, a fórum első hozzászólásaiban olvastam valamit az érzésekről, amelyek bennem kavarognak.
Először is izgató, hihetetlen izgató, de valami keserédes érzés van mellette, mi van ha az ott most sokkal jobb neki és ezzel épp most adtam végleg másnak. Tudom, ha ettől lelép akkor mennie kellett, de én azt szeretném, ha még "hazudna" nekem. Vagyis velem lenne, annak ellenére is ha esetleg már valami változott benne(érzések).

Tehát komoly kételyek között vergődöm, nem szégyellem leírni, hogy szerelmes vagyok a NŐ-be, épp ezért teljesítem ezirányú kérését.Ugyanakkor félek az elvesztésétől, féltem sajátmagam - kicsit befordulós típus vagyok, ha elhagynak.

t-lapo - te érezdted már, hogy nem kapsz levegőt a szeretett nő nélkül??? Nem támadó jeleggel kérdezlek, érdekel, hogy mit gondoltál, éreztél az első alkalom előtt és utánna. Tudom, te nem a hagyományos feleségi szerepet preferálod, ennek ellenére mit éreztél?
#2015   2007. 11. 26. hétfő 11:10
pölöspeter pölöspeter
A volt barátnőm nem kívánta a szexet, viszont én igen, ezért volt szeretőm barátnőm mellett. Mindkét szeretőmnek van pasija, de nagyon tüzes csajok, ezért elég gyakran megdugtam őket és élvezték! A feleségkefélés (más feleségét kefélni) nagyon kellemes lehet!
#2014   2007. 11. 25. vasárnap 22:35
Freeke7 Freeke7
Azt gondolom, ha elmondja neked, hogy izgatja a 3-as és veled szeretne hármasban lenni az sokkal jobb, még ha kétségeid is vannak, mintha simán keresne valakit annak reményében, hogy azzal mennyire jó lesz. A nők nagyobbik részénél (tapasztalataim szerint) első az érzelmi kötődés, s csak után a asex. Tehát ha téged szeret és a harmadik bevonása puszta kíváncsiság, vagy a mindennapok szinesítése akkor nem lehet gond, lehet rossz a hasonlat, de számomra ez semmiben sem különbözik attól mintha a kérésére elmennél vele moziba. A lényeg, hogy közösen, együtt juttok élményekhez ami ugyebár erősítheti a párkapcsolatot. Jelzem ezek csak az én gondolataim, nem törvény vagy szentírás.....
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 21:36
Igen, egyet értek veled!
Ám! Én nem tudom legyőzni azt a félelmemet, hogy elveszítem azt "Mikor úgy néz rám, mintha én lennék Elvis!"

Vagyis igen szeretném azt hinni, hogy én vagyok számára a non plus ultra. Ennek ellenére, valószínűleg kipróbáljuk a hármast, mert nagyon izgatja őt is,meg engem is.
De rengeteg kérdőjel van a fejemben, a fórum első hozzászólásaiban olvastam valamit az érzésekről, amelyek bennem kavarognak.
Először is izgató, hihetetlen izgató, de valami keserédes érzés van mellette, mi van ha az ott most sokkal jobb neki és ezzel épp most adtam végleg másnak. Tudom, ha ettől lelép akkor mennie kellett, de én azt szeretném, ha még "hazudna" nekem. Vagyis velem lenne, annak ellenére is ha esetleg már valami változott benne(érzések).

Tehát komoly kételyek között vergődöm, nem szégyellem leírni, hogy szerelmes vagyok a NŐ-be, épp ezért teljesítem ezirányú kérését.Ugyanakkor félek az elvesztésétől, féltem sajátmagam - kicsit befordulós típus vagyok, ha elhagynak.

t-lapo - te érezdted már, hogy nem kapsz levegőt a szeretett nő nélkül??? Nem támadó jeleggel kérdezlek, érdekel, hogy mit gondoltál, éreztél az első alkalom előtt és utánna. Tudom, te nem a hagyományos feleségi szerepet preferálod, ennek ellenére mit éreztél?
#2013   2007. 11. 25. vasárnap 21:36
Ron79 Ron79
Igen, egyet értek veled!

(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 11. 24. szombat 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 08:42
Egy hosszú évtizedekig tartó kapcsolatot nem lehet úgy leélni,hogy két ember csak egymással szexel.-elveszti az szex a varázsát,bárki bármit mond!
Ha nem teszünk semmit,akkor jön a havonta egyszeri szex,ugyanúgy megszokásból.

Ha ezen változtatni akarunk,akkor vagy jönnek a megcsalások,vagy bevonunk egy harmadik személyt ketten együtt,ami sokkal izgatóbb,mint egy sima félrelépés.
/Persze más feleségét titokban dugni az roppant férfias,aki meg a feleségével együtt lép félre az egy abberált ......./

Persze kérdés hogy az illetők bíznak-e egymásban,és a szexet külön tudják-e választani az érzelmektől.
Én megértem hogy ez nem mindenkinek megy,de nem vagyunk egyformák.

Ez olyan mint,hogy aki megbízik a feleségében az inkább örül ha más férfiak megbámulják,minthogy rázná az öklét.

Amelyik kapcsolatot meg veszélyeztet egy beugró virtuóz harmadik az igen gyenge lábakon áll.
-Ezt csak azért említem mert pár hozzászóló írta,hogy mi van ha a beugró jobb az ágyban?
Semmi maximum többször hívjuk!

Persze aki azt képzeli,és hangoztatja hogy ő a non plus ultra,annak van mit kockáztatnia.
ravasz1

... 878 879 880 881 882 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!