Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 888 889 890 891 892 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1860   2007. 11. 03. szombat 19:43
ágicica78 ágicica78
Szerintem csak nem meri bevallani neked, a pasikat is izgatja a két csajjal való szex, miért lennénk mások mi nők ha két srácról van szó?
#1859   2007. 11. 03. szombat 19:40
ágicica78 ágicica78
Ugyanúgy élvezek mindent mint amikor a férjemmel vagyok, de mégis teljesen más a kettő. Egy másik pasitól is teljesen be tudok indulni, pláne hogy a párom nézi közben.A spermájával kapcsolatban pedig annyi hogy nincs tabu, ha akar a számba spriccelni akkor megteheti.
#1858   2007. 11. 03. szombat 17:13
andiszilvadodosz andiszilvadodosz
csak ámulok és bámolok tuti jó lehet
#1857   2007. 11. 03. szombat 15:42
ágicica78 ágicica78
Szerintem jobb hazai terepen csinálni az ilyesmit, egy orgián esetleg olyan is közeledhet hozzád aki egyáltalán nem jön be!Amúgy meg persze hogy tetszett, a mai napig imádom ha mással is kefélek a férjemen kivül!
#1856   2007. 11. 03. szombat 15:32
ágicica78 ágicica78
Akkor mond meg neki hogy szerezzen egy pasit! Ha nem vagy benne, fennáll a veszélye annak hogy előbb-utóbb megpróbálja Nélküled!Viszont ne az ismerősi körből legyen a férfi, jobb ha egy olyan személy a kiválasztott akivel nem vagytok napi kapcsolatban.A választást mindenképp bizd a feleségedre, nálunk legalábbis igy működött minden esetben.
(Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 14:56
Ő nyaggat ezzel jó ideje. Szex közben is előjön a téma: "bárcsak itt lenne most még egy farok" stb...A 2410-es hozzászólásban már leírtam.
#1855   2007. 11. 03. szombat 15:10
juhiju juhiju
Ez már nálunk is téma már egy ideje legalábbis nálam. Bár az asszony is benne ha lenne egy megfelelő szituáció kialakulna. Na most én arra gondoltam, hogy elősegíteném egy ilyen szituáció kialakulását. Segíthetnél nekem abban, hogy ki volt az a masszőr srác akivel összehoztátok a dolgot ? Megköszönném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (116263)
2007. 10. 28. vasárnap 16:11
Nálunk is egy film után kezdődött a dolog,2 évvel ezelőtt. Utána fél évig puhítottam, győzködtam, mire belement, aztán újabb fél év mire találtunk valakit. de nem bántuk meg. Persze kelett hozzá egy jóó masszőr srác. Elején furcsa volt, de már élvezem én is. És most már ott tartunk hogy párom magától is szívesen csinálja, és ehhez keres egy állandó partnert.

Hozzáteszem: nincs semmi szexuális problémánk, 4 éve jó a kapcsolatunk, ez egy + volt benne.
#1854   2007. 11. 03. szombat 14:56
Dallas1975 Dallas1975
Ő nyaggat ezzel jó ideje. Szex közben is előjön a téma: "bárcsak itt lenne most még egy farok" stb...A 2410-es hozzászólásban már leírtam.
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 14:31
Ha mindketőtöket izgat a dolog és már többször is beszéltetek róla akkor szerintem engedd hogy másik pasi is kezelésbe vegye! Ne gondolkozz azon hogy mit engedsz neki és mit nem, ami normál határokon belül marad az mehet!Meglátod mekkorát fog élvezni más farkától, és a tiéd hogy fog állni a látványtól! Amúgy a te ötleted volt vagy az övé?
#1853   2007. 11. 03. szombat 14:31
ágicica78 ágicica78
Ha mindketőtöket izgat a dolog és már többször is beszéltetek róla akkor szerintem engedd hogy másik pasi is kezelésbe vegye! Ne gondolkozz azon hogy mit engedsz neki és mit nem, ami normál határokon belül marad az mehet!Meglátod mekkorát fog élvezni más farkától, és a tiéd hogy fog állni a látványtól! Amúgy a te ötleted volt vagy az övé?
(Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 14:04
Szia!

Akkor én is engedjem, hogy valaki megdugja a feleségem? Én mondjuk aktívan résztvennék szerintem. Mit engedjek a másik pasinak és mit ne?
#1852   2007. 11. 03. szombat 14:04
Dallas1975 Dallas1975
Szia!

Akkor én is engedjem, hogy valaki megdugja a feleségem? Én mondjuk aktívan résztvennék szerintem. Mit engedjek a másik pasinak és mit ne?
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 13:04
Nálunk jól működik a dolog, mindkettőnket nagyon izgat ha idegen pasival kefélek. A férjem általában csak nézőként van jelen, igy teljesen a srácra tudok hangolódni. A párom nagyon élvezi ha látja ahogy egy idegen farok dugja a puncimat, vagy élvezi tele a számat.Az Ő tudta nélkül viszont sosem feküdnék le mással, igy azonban havonta egyszer általában összehozunk egy ilyen estét!
#1851   2007. 11. 03. szombat 13:04
ágicica78 ágicica78
Nálunk jól működik a dolog, mindkettőnket nagyon izgat ha idegen pasival kefélek. A férjem általában csak nézőként van jelen, igy teljesen a srácra tudok hangolódni. A párom nagyon élvezi ha látja ahogy egy idegen farok dugja a puncimat, vagy élvezi tele a számat.Az Ő tudta nélkül viszont sosem feküdnék le mással, igy azonban havonta egyszer általában összehozunk egy ilyen estét!
#1850   2007. 11. 02. péntek 15:58
dogdog dogdog
De megnézném, ahogy a feleségemet egy másik faroktól megy a csúcsra....
#1849   2007. 11. 02. péntek 15:45
julius11 julius11
Ja, lehet.
de eddigi tapasztalataim szerint a legtöbb hölgy (tiszt kiv.) önzö. Ahogy a sok pasi is , mint a forumon láthatjuk.
Ezárt jó ha tisztázzuk az elsö körben hogy ez a fajta finomság mindannyiunknak megjár.
#1848   2007. 11. 02. péntek 15:16
Freeke7 Freeke7
Nem áll szándékomban vitatkozni smile , de szerintem egy párkapcsolatban nem a legjobb szóhasználat a "kérd meg az árát".
Lehet rosszul gondolom, de nem azért teszünk valamit a partner kedvére mert az kifizetődő, hanem mert nekünk ököz örömöt az, ha kedvében járunk.
Tudom, maradi vagyok nyes
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 15:11
Hát ez elég elönyösen indul, mármint ha a hölgy kivánja az aktiot.
Tapasztalatból beszélek, ez mindenképp egy nagy élmény. Már több partnerrel is volt alkalmam élvezni.
Tehát ha te is szetnéd ill. téged is izgat a dolog akkor
A.)szervezd neki meg.Amennyiben nem vagy(leszel) féltékeny.
B.)kérd meg az árát. Ö is viszonozhatja egy nöi 2/1 -es partyval.

#1847   2007. 11. 02. péntek 15:11
julius11 julius11
Hát ez elég elönyösen indul, mármint ha a hölgy kivánja az aktiot.
Tapasztalatból beszélek, ez mindenképp egy nagy élmény. Már több partnerrel is volt alkalmam élvezni.
Tehát ha te is szetnéd ill. téged is izgat a dolog akkor
A.)szervezd neki meg.Amennyiben nem vagy(leszel) féltékeny.
B.)kérd meg az árát. Ö is viszonozhatja egy nöi 2/1 -es partyval.

(Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 13:05
Sziasztok!

Valaki segítsen akinek már tapasztalata. Én 32 éves vagyok a párom 28. Feleségem a képen látható feállással nyaggat. Minden áron bele akar vinni. Mit tegyek? Milyen feltételekkel menjek bele a 3-as játékba? Aki tud megoldást írjon ide, vagy közvetlenül a music22@freemail.hu címre.

Köszönöm.

#1846   2007. 11. 02. péntek 15:09
Freeke7 Freeke7
Ha téged is izgat a dolog akkor nem kell feltétel hajrá, amennyiben te ezt nem szeretnéd, s csak azért foglalkozol a dologal mert ő így akarja, az nagyon veszélyes!!
Bárhogy elsülhet a dolog. Az is igaz, ha ő ezt annyira akarja és nem vagy benne partner akkor megoldja másokkal, s te kimaradsz belőle.
(Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Valaki segítsen akinek már tapasztalata. Én 32 éves vagyok a párom 28. Feleségem a képen látható feállással nyaggat. Minden áron bele akar vinni. Mit tegyek? Milyen feltételekkel menjek bele a 3-as játékba? Aki tud megoldást írjon ide, vagy közvetlenül a music22@freemail.hu címre.

Köszönöm.

#1845   2007. 11. 02. péntek 14:31
2in1 2in1
És kivel szeretné mindezt? Fantáziáltatok már valakiről?
Mi a párommal mindíg konkrét személyt képzeltünk el 3.-nak, nagyon izgató volt!
Sziasztok!

Köszönöm.

#1844   2007. 11. 02. péntek 13:05
Dallas1975 Dallas1975
Sziasztok!

Köszönöm.

#1843   2007. 10. 31. szerda 17:33
dolomite dolomite
Feldobtuk társkeresőbe is jönnek az emailek tonnaszám szóval remélem gyorsan összehozzuk, csak nem tudom milyen lesz látni amint egy idegen srác dugja, de kiváncsi vagyok!
#1842   2007. 10. 31. szerda 10:42
badboy_ badboy_
a lényeg,hogy jol dugassátok meg az asszonyT!!
#1841   2007. 10. 31. szerda 07:29
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem társkereső! ha privizni akartok, akkor bal klikk a hozzászóló nevére és írjatok üzenetet, vagy jelöljétek kapcsolatra...itt a topicban véleményekre, tapasztalatokra vagyunk kiváncsiak... 2405 hsz-szel tökéletesen egyetértek

... 888 889 890 891 892 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!