Szerintem csak nem meri bevallani neked, a pasikat is izgatja a két csajjal való szex, miért lennénk mások mi nők ha két srácról van szó?
Ugyanúgy élvezek mindent mint amikor a férjemmel vagyok, de mégis teljesen más a kettő. Egy másik pasitól is teljesen be tudok indulni, pláne hogy a párom nézi közben.A spermájával kapcsolatban pedig annyi hogy nincs tabu, ha akar a számba spriccelni akkor megteheti.
csak ámulok és bámolok tuti jó lehet
Szerintem jobb hazai terepen csinálni az ilyesmit, egy orgián esetleg olyan is közeledhet hozzád aki egyáltalán nem jön be!Amúgy meg persze hogy tetszett, a mai napig imádom ha mással is kefélek a férjemen kivül!
Akkor mond meg neki hogy szerezzen egy pasit! Ha nem vagy benne, fennáll a veszélye annak hogy előbb-utóbb megpróbálja Nélküled!Viszont ne az ismerősi körből legyen a férfi, jobb ha egy olyan személy a kiválasztott akivel nem vagytok napi kapcsolatban.A választást mindenképp bizd a feleségedre, nálunk legalábbis igy működött minden esetben.
(Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 14:56

Ő nyaggat ezzel jó ideje. Szex közben is előjön a téma: "bárcsak itt lenne most még egy farok" stb...A 2410-es hozzászólásban már leírtam.
Ez már nálunk is téma már egy ideje legalábbis nálam. Bár az asszony is benne ha lenne egy megfelelő szituáció kialakulna. Na most én arra gondoltam, hogy elősegíteném egy ilyen szituáció kialakulását. Segíthetnél nekem abban, hogy ki volt az a masszőr srác akivel összehoztátok a dolgot ? Megköszönném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:11
Törölt felhasználó (116263)

Nálunk is egy film után kezdődött a dolog,2 évvel ezelőtt. Utána fél évig puhítottam, győzködtam, mire belement, aztán újabb fél év mire találtunk valakit. de nem bántuk meg. Persze kelett hozzá egy jóó masszőr srác. Elején furcsa volt, de már élvezem én is. És most már ott tartunk hogy párom magától is szívesen csinálja, és ehhez keres egy állandó partnert.
Hozzáteszem: nincs semmi szexuális problémánk, 4 éve jó a kapcsolatunk, ez egy + volt benne.
Hozzáteszem: nincs semmi szexuális problémánk, 4 éve jó a kapcsolatunk, ez egy + volt benne.
Ő nyaggat ezzel jó ideje. Szex közben is előjön a téma: "bárcsak itt lenne most még egy farok" stb...A 2410-es hozzászólásban már leírtam.
(Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 14:31

Ha mindketőtöket izgat a dolog és már többször is beszéltetek róla akkor szerintem engedd hogy másik pasi is kezelésbe vegye! Ne gondolkozz azon hogy mit engedsz neki és mit nem, ami normál határokon belül marad az mehet!Meglátod mekkorát fog élvezni más farkától, és a tiéd hogy fog állni a látványtól! Amúgy a te ötleted volt vagy az övé?
Ha mindketőtöket izgat a dolog és már többször is beszéltetek róla akkor szerintem engedd hogy másik pasi is kezelésbe vegye! Ne gondolkozz azon hogy mit engedsz neki és mit nem, ami normál határokon belül marad az mehet!Meglátod mekkorát fog élvezni más farkától, és a tiéd hogy fog állni a látványtól! Amúgy a te ötleted volt vagy az övé?
(Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 14:04

Szia!
Akkor én is engedjem, hogy valaki megdugja a feleségem? Én mondjuk aktívan résztvennék szerintem. Mit engedjek a másik pasinak és mit ne?
Akkor én is engedjem, hogy valaki megdugja a feleségem? Én mondjuk aktívan résztvennék szerintem. Mit engedjek a másik pasinak és mit ne?
Szia!
Akkor én is engedjem, hogy valaki megdugja a feleségem? Én mondjuk aktívan résztvennék szerintem. Mit engedjek a másik pasinak és mit ne? (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 13:04
Akkor én is engedjem, hogy valaki megdugja a feleségem? Én mondjuk aktívan résztvennék szerintem. Mit engedjek a másik pasinak és mit ne? (Ez egy válasz ágicica78 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk jól működik a dolog, mindkettőnket nagyon izgat ha idegen pasival kefélek. A férjem általában csak nézőként van jelen, igy teljesen a srácra tudok hangolódni. A párom nagyon élvezi ha látja ahogy egy idegen farok dugja a puncimat, vagy élvezi tele a számat.Az Ő tudta nélkül viszont sosem feküdnék le mással, igy azonban havonta egyszer általában összehozunk egy ilyen estét!
Nálunk jól működik a dolog, mindkettőnket nagyon izgat ha idegen pasival kefélek. A férjem általában csak nézőként van jelen, igy teljesen a srácra tudok hangolódni. A párom nagyon élvezi ha látja ahogy egy idegen farok dugja a puncimat, vagy élvezi tele a számat.Az Ő tudta nélkül viszont sosem feküdnék le mással, igy azonban havonta egyszer általában összehozunk egy ilyen estét!
De megnézném, ahogy a feleségemet egy másik faroktól megy a csúcsra....
Ja, lehet.
de eddigi tapasztalataim szerint a legtöbb hölgy (tiszt kiv.) önzö. Ahogy a sok pasi is , mint a forumon láthatjuk.
Ezárt jó ha tisztázzuk az elsö körben hogy ez a fajta finomság mindannyiunknak megjár.
de eddigi tapasztalataim szerint a legtöbb hölgy (tiszt kiv.) önzö. Ahogy a sok pasi is , mint a forumon láthatjuk.
Ezárt jó ha tisztázzuk az elsö körben hogy ez a fajta finomság mindannyiunknak megjár.
Nem áll szándékomban vitatkozni
, de szerintem egy párkapcsolatban nem a legjobb szóhasználat a "kérd meg az árát".
Lehet rosszul gondolom, de nem azért teszünk valamit a partner kedvére mert az kifizetődő, hanem mert nekünk ököz örömöt az, ha kedvében járunk.
Tudom, maradi vagyok
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 15:11

Lehet rosszul gondolom, de nem azért teszünk valamit a partner kedvére mert az kifizetődő, hanem mert nekünk ököz örömöt az, ha kedvében járunk.
Tudom, maradi vagyok

Hát ez elég elönyösen indul, mármint ha a hölgy kivánja az aktiot.
Tapasztalatból beszélek, ez mindenképp egy nagy élmény. Már több partnerrel is volt alkalmam élvezni.
Tehát ha te is szetnéd ill. téged is izgat a dolog akkor
A.)szervezd neki meg.Amennyiben nem vagy(leszel) féltékeny.
B.)kérd meg az árát. Ö is viszonozhatja egy nöi 2/1 -es partyval.
Tapasztalatból beszélek, ez mindenképp egy nagy élmény. Már több partnerrel is volt alkalmam élvezni.
Hát ez elég elönyösen indul, mármint ha a hölgy kivánja az aktiot.
(Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 13:05
(Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Valaki segítsen akinek már tapasztalata. Én 32 éves vagyok a párom 28. Feleségem a képen látható feállással nyaggat. Minden áron bele akar vinni. Mit tegyek? Milyen feltételekkel menjek bele a 3-as játékba? Aki tud megoldást írjon ide, vagy közvetlenül a music22@freemail.hu címre.
Köszönöm.
Valaki segítsen akinek már tapasztalata. Én 32 éves vagyok a párom 28. Feleségem a képen látható feállással nyaggat. Minden áron bele akar vinni. Mit tegyek? Milyen feltételekkel menjek bele a 3-as játékba? Aki tud megoldást írjon ide, vagy közvetlenül a music22@freemail.hu címre.
Köszönöm.

Ha téged is izgat a dolog akkor nem kell feltétel hajrá, amennyiben te ezt nem szeretnéd, s csak azért foglalkozol a dologal mert ő így akarja, az nagyon veszélyes!!
Bárhogy elsülhet a dolog. Az is igaz, ha ő ezt annyira akarja és nem vagy benne partner akkor megoldja másokkal, s te kimaradsz belőle. (Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Bárhogy elsülhet a dolog. Az is igaz, ha ő ezt annyira akarja és nem vagy benne partner akkor megoldja másokkal, s te kimaradsz belőle. (Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Köszönöm.
Köszönöm.

És kivel szeretné mindezt? Fantáziáltatok már valakiről?
Mi a párommal mindíg konkrét személyt képzeltünk el 3.-nak, nagyon izgató volt! (Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a párommal mindíg konkrét személyt képzeltünk el 3.-nak, nagyon izgató volt! (Ez egy válasz Dallas1975 üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Köszönöm.
Köszönöm.

Sziasztok!
Köszönöm.
Köszönöm.

Feldobtuk társkeresőbe is jönnek az emailek tonnaszám szóval remélem gyorsan összehozzuk, csak nem tudom milyen lesz látni amint egy idegen srác dugja, de kiváncsi vagyok!
a lényeg,hogy jol dugassátok meg az asszonyT!!
nem társkereső! ha privizni akartok, akkor bal klikk a hozzászóló nevére és írjatok üzenetet, vagy jelöljétek kapcsolatra...itt a topicban véleményekre, tapasztalatokra vagyunk kiváncsiak... 2405 hsz-szel tökéletesen egyetértek