Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 891 892 893 894 895 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1772   2007. 09. 20. csütörtök 18:50
gorbesrac gorbesrac VIP
Egy korábbi hozzászólásodban azt írtad, hogy tettél fel képeket. Mondanál esetleg egy sorszámot, mert így nem találtam meg őket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95164)
2007. 09. 20. csütörtök 18:11
egycipőben járunk
#1771   2007. 09. 20. csütörtök 18:11
X Törölt felhasználó (95164)
egycipőben járunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 09. 19. szerda 23:21
nekem még nem feleségem, csak bnőm van, de a szitu ugyanaz hogy izgatna ha megdugnák őt előttem érzelmek nélkül természetesen.

kértem már tanácsot itt a fórumban hogy hogy vegyem rá , de még használhatót nem sokat kaptam... annyit tudok h vhogy el kell mondani neki na de hogy !!!
szerintetek az jó ötlet hogy mikor legközelebb iszogatunk és esetleg kicsit lerészegedik, akkor megkérdezem tőle, hogy mit szólna ha most szólnánk vkinek és elmennénk dugni?
vagy gondoltam olyanra is, hogy megkérdezni szintén ilyen állapotban róla hogy milyen extrém szexuális vágyai vannak...
#1770   2007. 09. 20. csütörtök 17:58
gorbesrac gorbesrac VIP
Kíváncsian várom a fejleményeket. Tessék majd beszámolni! Meg amennyiben benne lenne ilyesmiben akkor esetleg gondolhatnál rám. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 11:35
aha, nem rossz ötlet, így elég egyenes dolog, nem baszhat le azért hogy sunyi vagyok...
egy jó menet után megkérdezem... mondjuk úgy hogy baromi jó volt, nagyon jó csinálta, szeretnék én is maximumot nyújtani, szóval van e valami különleges vágya, álma a sex terén...
#1769   2007. 09. 20. csütörtök 11:35
X Törölt felhasználó (23775)
aha, nem rossz ötlet, így elég egyenes dolog, nem baszhat le azért hogy sunyi vagyok...
egy jó menet után megkérdezem... mondjuk úgy hogy baromi jó volt, nagyon jó csinálta, szeretnék én is maximumot nyújtani, szóval van e valami különleges vágya, álma a sex terén...
#1768   2007. 09. 20. csütörtök 09:14
gorbesrac gorbesrac VIP
Én a helyedben kerülném az alkohol és az extrém szó használatát is.
Pl. ahhoz mit szólsz, hogy miután orális technikával a csúcsra juttattad és épp nagyon elégedett veled, mindeközben tovább simogatva csókolgatva megkérdezed. Nem is tudom mi lehet a jó kérdés. Pl. van e olyan szexuális vágyad, fantáziád amit nagyon szeretnél ha valóra válna? Mondjuk ez így kicsit hivatalosnak hangzik így leírva. Nem tudom milyenek vagytok. Lehet, hogy Te nem mered szemtől szemben megkérdezni, ő meg mondjuk nem válaszolna szemtől szemben? Ez esetben azt is megtehedet, hogy az öledbe ülteted így elérvén, hogy ne egymás szemébe nézzetek. Így kérdezel rá miközben simogatod, csókolgatod. Persze miután előtte kielégítetted. Remélhetőleg többek között azt válaszolja, hogy szeretné kipróbálni két fiúval. wink Talán mond valamit amit szeretne kipróbálni. Rákérdezhetsz, hogy fantálziált-e már róla, hogy két fiúval van.
Szerintem ezt a kérdést így tedd fel neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem még nem feleségem, csak bnőm van, de a szitu ugyanaz hogy izgatna ha megdugnák őt előttem érzelmek nélkül természetesen.

kértem már tanácsot itt a fórumban hogy hogy vegyem rá , de még használhatót nem sokat kaptam... annyit tudok h vhogy el kell mondani neki na de hogy !!!
szerintetek az jó ötlet hogy mikor legközelebb iszogatunk és esetleg kicsit lerészegedik, akkor megkérdezem tőle, hogy mit szólna ha most szólnánk vkinek és elmennénk dugni?
vagy gondoltam olyanra is, hogy megkérdezni szintén ilyen állapotban róla hogy milyen extrém szexuális vágyai vannak...
#1767   2007. 09. 20. csütörtök 08:14
Freeke7 Freeke7
Szerintem nem minden nő vágyik erre, s az se biztos, hogy elmondja ha igen mert esetleg szégyenli.
Amikor nekünk összejött a párom nagyon élvezte, s benne volt mindenben, de utána azt mondta: "ez nem ő, ő nem ilyen". Ki érti ezt.......

#1766   2007. 09. 19. szerda 23:21
X Törölt felhasználó (23775)

#1765   2007. 09. 19. szerda 14:35
gorbesrac gorbesrac VIP
Ezt a történenet már korábban is írtad. Viszont nem reagáltál az utolsó levelemre. Mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2007. 09. 19. szerda 11:33
Távollét???
Egyszer úgy adódott, hogy már le volt beszélve minden, jön a srác, de mégis el kellet mennem jó pár órára, pont akkor. Mondom a páromnak mi a helyzet, azt mondja ha már igy alakult, ne mondjuk le a dolgot, el lesznek ők igy is, felhivtam a srácot, épp a buszon ült, azt mondja ha engem nem zavar hogy nem vagyok ott, neki nem gáz.
Igy is lett, mivel a kamera nálunk mindig működik,igy este néztem vissza történteket.
#1764   2007. 09. 19. szerda 11:33
X Törölt felhasználó (104575)
Távollét???
Egyszer úgy adódott, hogy már le volt beszélve minden, jön a srác, de mégis el kellet mennem jó pár órára, pont akkor. Mondom a páromnak mi a helyzet, azt mondja ha már igy alakult, ne mondjuk le a dolgot, el lesznek ők igy is, felhivtam a srácot, épp a buszon ült, azt mondja ha engem nem zavar hogy nem vagyok ott, neki nem gáz.
Igy is lett, mivel a kamera nálunk mindig működik,igy este néztem vissza történteket.
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 15:30
Nem zavar, hogy a távollétedben más dugja a feleséged? Ő tud róla, hogy Te tudsz róla?
Esetleg beajánlhatnál a srác helyett. wink
#1763   2007. 09. 18. kedd 22:42
X Törölt felhasználó (100460)
sziasztok.Olyan borsodi párt,házaspárt keresek ahol a feleség kézbe venne.
#1762   2007. 09. 17. hétfő 15:30
gorbesrac gorbesrac VIP
Nem zavar, hogy a távollétedben más dugja a feleséged? Ő tud róla, hogy Te tudsz róla?
Esetleg beajánlhatnál a srác helyett. wink
(Ez egy válasz en-bé üzenetére (2007. 09. 16. vasárnap 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 16. vasárnap 05:17
A feleségem rendszeresen jár dugni egy srácal- ez engem sosem zavart. De most azt hiszem, hogy ebböl érzelmi kapcsolat kezd kialakulni. Ez már nem izgalams, hanem probléma.
#1761   2007. 09. 17. hétfő 14:50
utista utista
És erre te, hogy reagáltál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 15. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96042)
2007. 09. 15. szombat 21:55
Engem érdekel és izgat a látvány, ha látom a feleségem arcán a gyönyört, amikor ketten keféljük. De vannak már már furcsa kívánságai. eddig idegen férfiakkal szexeltünk, most egy régi barátjával szeretne, mert az izgatja, mondván hogy 18 évesen nem dugta meg és azóta ez jár az eszében wow1
#1760   2007. 09. 17. hétfő 14:48
utista utista
Hoppá! Akkor húzzál bele, mert a végén lelép! Vagy nem tartasz ilyesmitől?
(Ez egy válasz en-bé üzenetére (2007. 09. 16. vasárnap 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségem rendszeresen jár dugni egy srácal- ez engem sosem zavart. De most azt hiszem, hogy ebböl érzelmi kapcsolat kezd kialakulni. Ez már nem izgalams, hanem probléma.
#1759   2007. 09. 16. vasárnap 12:51
X Törölt felhasználó (37025)
Delehet csak neked probléma,nekik meg valoszinü jo dolog
#1758   2007. 09. 16. vasárnap 09:36
Freeke7 Freeke7
Számomra nem meglepő, hisz nekem is a kedvencem, de a többi topicot nézve a hsz-ek számát tekintve "csak" a harmadik.
Számomra az az érthetetlen, hogy a másik kettő miként tudja ezt megelőzni smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 15. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2007. 09. 15. szombat 22:56
Tudnám miért ilyen felkapott ez a téma...
#1757   2007. 09. 16. vasárnap 05:17
en-bé en-bé
#1756   2007. 09. 15. szombat 22:56
X Törölt felhasználó (37025)
Tudnám miért ilyen felkapott ez a téma...
#1755   2007. 09. 15. szombat 21:55
X Törölt felhasználó (96042)
Engem érdekel és izgat a látvány, ha látom a feleségem arcán a gyönyört, amikor ketten keféljük. De vannak már már furcsa kívánságai. eddig idegen férfiakkal szexeltünk, most egy régi barátjával szeretne, mert az izgatja, mondván hogy 18 évesen nem dugta meg és azóta ez jár az eszében wow1
#1754   2007. 09. 14. péntek 23:52
husband35 husband35
Én puhítom a feleségem ezen irányban.Van egy pár akit már kiszemeltem és szerintem ők is benne lennének,de erről még meg kell bizonyosodnom.Azután lehet,hogy 3 az egy ellen eredményessebb lesz ebben a témában.Ha netán valakit ez zavarna,megkérném ezért ne fikázzon. wave
#1753   2007. 09. 14. péntek 17:41
gorbesrac gorbesrac VIP
Szerencsés a párod, hogy ilyen élvezetes összejövetelt szerveztél neki. Szívesen részt vennék én is egyszer ilyesmiben. Mondjuk nekem még a 2+1 sem akar összejönni. ;-(

... 891 892 893 894 895 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!