Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 894 895 896 897 898 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1712   2007. 09. 09. vasárnap 22:47
on-lány on-lány
semleges hely?pl. swinger klub?..ott biztosan akad/nak olyan pali/k,aki/k feleségeket "dugdosnak" mf1
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 09. 08. szombat 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 05:19
Szerintem egyáltalán nem hülyeség amit írsz. Én úgy gondolom, hogy ilyen esetben a többszöri, semleges helyen való találkozás az alap. Lehet, hogy pont ezt érted "idegen" alatt?
#1711   2007. 09. 09. vasárnap 22:45
on-lány on-lány
Nekem már az is furcsa,h. 1általán az eszébe jut a palinak,h. más +dugja a feleségét;
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (111454)
2007. 09. 07. péntek 14:45
Tisztelt mindenki!
Mi egy éve keresünk !Persze ,azért mert tavaly azt gondoltuk milyen izgató lenne ,ha egy harmadik is résztvenne a szex kapcsolatunkban.
Akkor kezdő hírdetőként ,megkedveltünk egy pasit akivel sok levelezés után ,létrejött egy találkozó a lakásunkon.
Mondhatom izgató ,és egyben fúrcsa érzés is ,hogy jön hozzánk valaki a mi lakásunkba ,hogy velem együtt kényeztesse(megdugja és szopassa+egyéb) a nejemet).
Este 11 körül érkezett ,kicsit már spicces voltam,bemutatkozott, beszélgettünk,szóval eltelt az idő ,de szexre nem került sor.
Másnap nagyon féltékeny voltam és dühös magamra ,hogy ilyet tettünk.Szerencsére a srác megértette ,hogy vissszaléptünk.
Most egy év elteltével felvettük ,vele a kapcsolatot--lehet hogy most megpróbáljuk .Szerintünk be kell érni ehhez a dologhoz .Az az igazság,gondolatban iszonyúan izgató,de ha már ott vagy ,hogy a te által szeretett és tisztelt párodat akivel nap mint nap együtt élsz ,egy másik pasi kényeztesse,az már ,fiatalosan szólva is "gáz".Amúgy a hírdetések 95%-a kamu.Olyan nincs,hogy mindenki tök rendes, tiszta ,barátságos megértő,akkor hogyhogy nincs nője?
Ha valaki máshogy érzi írjon.
#1710   2007. 09. 09. vasárnap 22:02
perssonna perssonna VIP
Sziasztok!
Csak most vettük észre,hogy van itt egy ilyen téma pedig így vissza olvasva sok kellemetlenséget kerülhettünk volna el!
Mi nem olyan régóta döntöttük el, hogy szeretnék ez ki próbálni jó olvasni, hogy mások is vannak így ezzel. Bár mi már most tudjuk, hogy csak egy egyszeri felejthetetlen élményre vágyunk. Az viszont nagyon igaz mennyi a kamu ember aki csak levelezni szeretne, és kíváncsiskodni...és ha látják, hogy ez komoly akkor vissza lépnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Tisztelt mindenki!
Mi egy éve keresünk !Persze ,azért mert tavaly azt gondoltuk milyen izgató lenne ,ha egy harmadik is résztvenne a szex kapcsolatunkban.
Akkor kezdő hírdetőként ,megkedveltünk egy pasit akivel sok levelezés után ,létrejött egy találkozó a lakásunkon.
Mondhatom izgató ,és egyben fúrcsa érzés is ,hogy jön hozzánk valaki a mi lakásunkba ,hogy velem együtt kényeztesse(megdugja és szopassa+egyéb) a nejemet).
Este 11 körül érkezett ,kicsit már spicces voltam,bemutatkozott, beszélgettünk,szóval eltelt az idő ,de szexre nem került sor.
Másnap nagyon féltékeny voltam és dühös magamra ,hogy ilyet tettünk.Szerencsére a srác megértette ,hogy vissszaléptünk.
Most egy év elteltével felvettük ,vele a kapcsolatot--lehet hogy most megpróbáljuk .Szerintünk be kell érni ehhez a dologhoz .Az az igazság,gondolatban iszonyúan izgató,de ha már ott vagy ,hogy a te által szeretett és tisztelt párodat akivel nap mint nap együtt élsz ,egy másik pasi kényeztesse,az már ,fiatalosan szólva is "gáz".Amúgy a hírdetések 95%-a kamu.Olyan nincs,hogy mindenki tök rendes, tiszta ,barátságos megértő,akkor hogyhogy nincs nője?
#1709   2007. 09. 09. vasárnap 18:36
utista utista
Ez a feleség dugatás engem is nagyon izgat. Azt már le se merem írni (félve az "eretnekűzőktől"), hogy a legjobban az tetszene, ha a páromat egy szép farkú srác dugná hátulról én pedig alájuk fekve egyszerre nyalhatnék csiklót és farkat.
#1708   2007. 09. 08. szombat 21:02
vazul68 vazul68
Szerintem nem él már az az emailfiok, amire küldted! Bocsánat! Erre küld: nej.gordiusz@freemail.hu
#1707   2007. 09. 08. szombat 16:26
X Törölt felhasználó (111454)
Szia!
Ilyen nőt nem kapsz!!!!!
Ez az állapot hosszú együtt töltött évek után alakul ki amit te leírsz.
Ilyenről a pasik álmodoznak ,de tenni semmit nem akarnak érte.
Mi 17 éve vagyunk együtt ,sokat kellet szenvedni ,meg eltűrni ,de mostanra a szex szuper.És minden rendben van ,nem vagyunk annyira öregek még 33-38.a gyerekek már nagyok .Csinálhatunk amit akarunk.De ez nem jön magától.És persze anyagilag is bírni kell.
Ha ezek megvannak a nő nem fog otthagyni.
#1706   2007. 09. 08. szombat 05:19
gorbesrac gorbesrac VIP
Szerintem egyáltalán nem hülyeség amit írsz. Én úgy gondolom, hogy ilyen esetben a többszöri, semleges helyen való találkozás az alap. Lehet, hogy pont ezt érted "idegen" alatt?
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 22:45
Van benne igazság,sőt...Engem is izgat ezen dolog,de míg párom nem akarja,addig csak álmodozom "néha".Azonban ha "rászánnánk" magunkat egy ismerős párral kezdenénk.Mivel "idegent" nem szívessen engednék a lakásba,de ez lehet,hogy az én hülyeségem.Meg persze a hirdetések nagy része kamu.
#1705   2007. 09. 07. péntek 22:45
husband35 husband35 VIP
Van benne igazság,sőt...Engem is izgat ezen dolog,de míg párom nem akarja,addig csak álmodozom "néha".Azonban ha "rászánnánk" magunkat egy ismerős párral kezdenénk.Mivel "idegent" nem szívessen engednék a lakásba,de ez lehet,hogy az én hülyeségem.Meg persze a hirdetések nagy része kamu.
Tisztelt mindenki!
#1704   2007. 09. 07. péntek 14:45
X Törölt felhasználó (111454)
Tisztelt mindenki!
#1703   2007. 09. 07. péntek 13:31
vazul68 vazul68
Ja, ja, ja! Tényleg! pld ez a rémálom: 32/165/55 és potens párja, 20/6 41/180/84 keres szőke, nem pocakos, kisportolt, hozzánk hasonlóan igényes,borotvált, saját lakással és rengeteg szabadidővel rendelkező házibarátját! Csak egészalakos képpel, géppel írott leveleket várunk.Kizárólag hetero férfi írjon, enyhe bi nem akadáj! smile Hehehe! Szakál, bajusz, pattanás, kizáró ok!
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 09. 07. péntek 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 12:54
Teljesen egyetértek veled. Szerintem a szimpátia a legfontosabb, na meg az, hogy egy hullámhosszon legyenek a résztvevők. Érthetetlen számomra amikor valaki úgy keres, hogy pl. max 70 kiló, zöld szem, szőke haj, na meg persze minimum 20/6-os szerszámmal rendelkezzen.
#1702   2007. 09. 07. péntek 12:54
gorbesrac gorbesrac VIP
Teljesen egyetértek veled. Szerintem a szimpátia a legfontosabb, na meg az, hogy egy hullámhosszon legyenek a résztvevők. Érthetetlen számomra amikor valaki úgy keres, hogy pl. max 70 kiló, zöld szem, szőke haj, na meg persze minimum 20/6-os szerszámmal rendelkezzen.
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 11:57
Ja, azt már nem is mondom, hogy szerintem nem a centiméterektől, a kilóktól, netán a horoszkóptól lehet jó egy hármas...
#1701   2007. 09. 07. péntek 11:57
vazul68 vazul68
Ja, azt már nem is mondom, hogy szerintem nem a centiméterektől, a kilóktól, netán a horoszkóptól lehet jó egy hármas...
(Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2007. 09. 07. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 11:01
Nem igazán értem mi értelme van a szájhősködésnek. Pl. egy pár hölgytagja olyat mesélt nekem, hogy egy jelentkezőnek levélben 20 cm élőben viszont csak 12 cm volt a szerszáma.
Az sem semmi amit Te írsz, hogy a haverjukat vinnék harmadiknak.
#1700   2007. 09. 07. péntek 11:01
gorbesrac gorbesrac VIP
Nem igazán értem mi értelme van a szájhősködésnek. Pl. egy pár hölgytagja olyat mesélt nekem, hogy egy jelentkezőnek levélben 20 cm élőben viszont csak 12 cm volt a szerszáma.
Az sem semmi amit Te írsz, hogy a haverjukat vinnék harmadiknak.
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 10:19
Nem. Három oka van. 1. A páromat nem "lekúrni kell ezerre", tíz perc alatt. 2. A jelentkezők többsége vagy szájhős, vagy nem hiszi el, hogy van ilyen. 3. aki benne van a hármasban, az nem hiszi el, hogy én is benne vagyok, mert szerintük ilyen nincs és a haverjukat vinnék helyettem harmadiknak.
#1699   2007. 09. 07. péntek 10:19
vazul68 vazul68
Nem. Három oka van. 1. A páromat nem "lekúrni kell ezerre", tíz perc alatt. 2. A jelentkezők többsége vagy szájhős, vagy nem hiszi el, hogy van ilyen. 3. aki benne van a hármasban, az nem hiszi el, hogy én is benne vagyok, mert szerintük ilyen nincs és a haverjukat vinnék helyettem harmadiknak.
#1698   2007. 09. 06. csütörtök 20:09
Barris Barris
Sziasztok!
Nekünk most a nyáron sikerült először össze hozni egy ilyet. Már régóta álmodoztam erről, de nem hittem volna, hogy valaha is sikerül. De ami a lényeg, hogy, mind a hárman nagyon élveztük! Igaz, sokat kellett fűzni érte barátnőmet mire belement a dologba, de maximálisan megérte, & bízom benne, hogy még lesz folytatás!
#1697   2007. 09. 06. csütörtök 17:02
vazul68 vazul68
Nálunk szinte ugyan így volt....
(Ez egy válasz yorka üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 14:32
Nálunk úgy történt, hogy beszélgettünk a párommal szexuális fantáziáninkról (épp egy ilyen műsor ment valamelyik csatornán), és akkor derült ki, hogy ő erről szokott ábrándozni. Mikor elmesélt egy ilyen elképzelt történetet, akkor arra én is nagyon felizgultam, és onnantól belémbújt a kisördög, hogy ezt meg kellene valósítani. Most már ott tartunk, hogy közösen keressük a megfelelő párt...
#1696   2007. 09. 06. csütörtök 16:23
yorka yorka
Úgy tűnik igen, de még nem jutottunk el a megvalósításig. Ha megtörtént, akkor majd beszámolok az élményekről.
#1695   2007. 09. 06. csütörtök 15:26
X Törölt felhasználó (113244)
sajnos nem.merre laktok?
#1694   2007. 09. 06. csütörtök 14:32
yorka yorka
Nálunk úgy történt, hogy beszélgettünk a párommal szexuális fantáziáninkról (épp egy ilyen műsor ment valamelyik csatornán), és akkor derült ki, hogy ő erről szokott ábrándozni. Mikor elmesélt egy ilyen elképzelt történetet, akkor arra én is nagyon felizgultam, és onnantól belémbújt a kisördög, hogy ezt meg kellene valósítani. Most már ott tartunk, hogy közösen keressük a megfelelő párt...
#1693   2007. 09. 05. szerda 17:56
X Törölt felhasználó (113244)
sziasztok.Esetleg Debrecenben van ilyen pár?Akik hármasba szeretnék

... 894 895 896 897 898 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!