miért is fitamodnak lómeg a apsik ettől mia félelem,,,?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 13:55

Nektek mázlitok van, mert nálunk is lehetne erről szó, de a férfiak többsége megfutamodik, ha ilyenre kérik.....
Nektek mázlitok van, mert nálunk is lehetne erről szó, de a férfiak többsége megfutamodik, ha ilyenre kérik.....
(Ez egy válasz berg3 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 05:58

Sziasztok. Mi 16 éve vagyunk pár, kb 3 éve kiprobáltuk hármasban. Sikerült egy inteligens,potens fiut találni akivel egy fergeteges napot hoztunk össze. A nejem utolag nyilotkozta hogy kár hogy nem hamarabb kezdtük. És havonta jo lenne egy ilyen nap.... Azota sem esett erröl egy rossz szo sem köztünk. Mostanában kezdjük ujra elövenni a témát, mivel mindketten élveztük a szituáciot.
Igen van de piviben irok és akkor ott tudom küldeni.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)

Szia, igen kerestelek volna.
Valami fotód van valahol esetleg?
Valami fotód van valahol esetleg?
Szia, igen kerestelek volna.
Valami fotód van valahol esetleg? (Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 09:30
Valami fotód van valahol esetleg? (Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Kerestél múltkor pivin....? sajna nem jött semmi nekem..... csak a keresés ténye.....
Kerestél múltkor pivin....? sajna nem jött semmi nekem..... csak a keresés ténye.....
Gratulálok hogy ujra foglalkoztat a dolog ! Minket is ! Jó az optimista véleményeket látni !
(Ez egy válasz berg3 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 05:58

Sziasztok. Mi 16 éve vagyunk pár, kb 3 éve kiprobáltuk hármasban. Sikerült egy inteligens,potens fiut találni akivel egy fergeteges napot hoztunk össze. A nejem utolag nyilotkozta hogy kár hogy nem hamarabb kezdtük. És havonta jo lenne egy ilyen nap.... Azota sem esett erröl egy rossz szo sem köztünk. Mostanában kezdjük ujra elövenni a témát, mivel mindketten élveztük a szituáciot.
Engem is izgatna-izgat. Elméleti szinten már beszéltünk is róla ,de a mátkámmal inen nem tudok tovább jutni lenne v mi ötlett v tipp hogy hogyan tovább.
Előre is kössz.
Ja és inkább hölgyek tanácsaira várok nekik pedig ezt küldöm Hát virágot szerettemvona de nincs az ikonok közt,légyszi képzeljétek oda (bocsika)

Engen nagyon izgatna, már csak a feleségemmel kell megbeszélni!
Egyet értek ! Sőt még azt mondanám hogy a lelki összetartozás szükséges hogy testileg megtudjon osztani téged más férfival ! És a közös öröm kétszeres öröm ! Ugyanigy van az élvezettel is !
(Ez egy válasz evreka üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 17:33

szia! köszi a bátorítást. lelkileg kell a párodhoz tartozni, testileg lehetsz bárkié.
szia! köszi a bátorítást. lelkileg kell a párodhoz tartozni, testileg lehetsz bárkié.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 07:05
Törölt felhasználó (81552)

Nyugodtan csak maradj és szoljál hozzá ! Tökéletesen igazat adok nektek ha jól érezitek magatokat akkor csinálni kell ! Esetleg ha leirnád hogyan inditottatok ?
Végre egy normális hozzászólás !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 15:31
Törölt felhasználó (80835)

Sziasztok hm hát bitos megoszlanak a véleméyek a dologról , én a többes pártján állok , imádom látni amikor a kedvesem mással van engem is magával ragad az ő izgalma , ahogy látom , hogy élvezi a sexet ....szerintem fantasztikus dolog mikor két ember annyira meg bízik a másikban , hogy ezeket a dolgokat megengedhetik egymásnak .
Sziasztok hm hát bitos megoszlanak a véleméyek a dologról , én a többes pártján állok , imádom látni amikor a kedvesem mással van engem is magával ragad az ő izgalma , ahogy látom , hogy élvezi a sexet ....szerintem fantasztikus dolog mikor két ember annyira meg bízik a másikban , hogy ezeket a dolgokat megengedhetik egymásnak .
(Ez egy válasz evreka üzenetére (2007. 08. 25. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 22:36

többé nem szólok hozzá a témához, csak még annyit. nem beszélek rá senkit sem erre a dologra. nem kardoskodok mellette, kiki tetszése, vérmérséklete szerint cselekedjen.nekem jó volt,
Nyugodtan csak maradj és szoljál hozzá ! Tökéletesen igazat adok nektek ha jól érezitek magatokat akkor csinálni kell ! Esetleg ha leirnád hogyan inditottatok ?
(Ez egy válasz evreka üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 19:24

hát jól beszóltál. fantasztikus vagy. egyébként nincs mit kivernem, ugyanis nő vagyok,bocsi
hát jól beszóltál. fantasztikus vagy. egyébként nincs mit kivernem, ugyanis nő vagyok,bocsi
Sziasztok! Én olyan férfiaktól szeretném kérdezni,akik már részt vettek egy hármas huncutkodásban a párjukkal - férfi beszálóval, hogy mi után egyeztek bele, megérte-e és hogy mit engedett meg a másik férfinak?
Na itt most az a helyzet hogy fantázia témán minde ok !Az én nejem 5 évvel ezelött benne is volt a témába ! Egy fantasztikus délután-éjszakája volt egy jó pasival aki 3-szor ez alkalommal kielégitette maximálisan és utánna nekünk is nagyon jól volt ! De aki kiváncsi erre részletkben privátban mondanék sokmindent !
többé nem szólok hozzá a témához, csak még annyit. nem beszélek rá senkit sem erre a dologra. nem kardoskodok mellette, kiki tetszése, vérmérséklete szerint cselekedjen.nekem jó volt,
Izgalmasan hangzik amit erről a "megrendezett spontán" dologról írsz.
Összedughatnánk a fejünket (privátban) és kiötölhetnénk valamit. Ez nem azt jelenti, hogy
feltétlen nekem kellene lennem a harmadiknak. Persze nagyon örülnék neki,
természetesen a kölcsönös szimpátia megléte esetén. (Ez egy válasz varju1 üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 09:14
Összedughatnánk a fejünket (privátban) és kiötölhetnénk valamit. Ez nem azt jelenti, hogy
feltétlen nekem kellene lennem a harmadiknak. Persze nagyon örülnék neki,
természetesen a kölcsönös szimpátia megléte esetén. (Ez egy válasz varju1 üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem nagyon izgatna ha valaki beszállna hozzánk és megdugná a nejemet. Több alkalommal felvettem már ezt az ötletet, de Ő az előre megrendezett dolgot nem vállalná be. Ha az alkalom úgy jönne megtenné. Az a gond, hogy miként lehetne ezt megszervezni. Egyébként teljesen normális fullos a szexszuális életünk, de ez engem feldobna.
Néha elmondatom a nejemmel egy régebbi szexszuális kalandját és attól is be tudok indulni.
Néha elmondatom a nejemmel egy régebbi szexszuális kalandját és attól is be tudok indulni.
nincs nekem arra időm...
(Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2007. 08. 25. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 14:59

ha lement a vérnyomásod akkor olvass vissza......
mint mondtam az egy másik téma
mint mondtam az egy másik téma

Mint minden nézőpont kérdése,Gondolkoztam hogy mit válaszoljak de TOM meg HIPP olyan szépen megfogalmazták veled együtt a saját álláspontjukat hogy erre csak egyet lehet felelni "pro-kontra"
(Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2007. 08. 25. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 09:05

Azt vágom, hogy vannak akik nem viselnék el ha párjuk mással is lefeküdne, s azt is értem, hogy ettől még elolvassák ami itt leíródik. Ebből számomra az következik, hogy ettől még a táma érdekli ezeket az embereket csak valami okból mégse teszik meg. Továbbá azt végképp nem értem idézem : "sőt tökön is rúgnám azt aki ilyen szándékkal közelítene hozzá" megnyilvánulást. Azért nem értem mert miért is kell a közeledési szándékot vagy a közeledésd büntetni. Ha bízol a párodban mert ő hűséges akkor max büszke lehetnél rá, hogy másnak is bejön!!!! Ha meg mást akarsz elhesegetni az asszonytól akkor gondolom nem bízol benne! Miértis? Mi váltotta ki benned ezt az "őrangyal" szerepet?