Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 902 903 904 905 906 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1552   2007. 07. 25. szerda 13:51
X Törölt felhasználó (104575)
Sziasztok.
Kicsit bővebben:engem régebbóta foglalkoztatott a topik cime. Olyannyira, hogy válaszoltam, egy "szivesen kameráznék párokat" vagy valami hasonló megfogalmazású srác hirdetésére, hátha.
Szokások összefutás egy kávéra, hármasban, mondom mégis hagy lássa a feleségem ki előtt vetkőzik, meztelenkedik esetleg. Aztán később telefonon, megkérdezem a srácot, volna e kedve nem csak kamerázni, hanem részt is venni a feleségemmel egy filmecske erejéig, azt mondja, már amikor összefutottunk, bizony nem csak a kamerázáson járt az esze. Kérdem otthon, mi lenne ha a srác is beszállna nem csak kamerázna? Azt mondja a párom ok, neki is szimpi volt a srác, hát legyen, lesz ami lesz.
Igy jött össze az első, nem részletezem, pici top, fehér tanga, igy fogadtuk a vendéget, aztán a vége az lett hogy nem is akart már kamerázni miután a párom hirtele beleült az ölébe!Úgyhogy én lettem a videós, ők meg a szereplők. Mit mondjak, még ma is szivesen nézzük meg felvételeket, merthogy több is lett a végén."Röviden" egyelőre ennyi, Sziasztok.
wave
#1551   2007. 07. 25. szerda 12:57
gorbesrac gorbesrac
Úgy látom egyformán gondolkozunk. Az 1 lány 2 fiú felállásnak pont az lenne a lényege, hogy a lánynak nagyon jó legyen és hatalmasakat élvezzen.
Persze ez csak az én szerény véleményem. smile
Ezek szerint egyébként keresgéltek valakit?
(Ez egy válasz xxxg üzenetére (2007. 07. 24. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 06:43
nem az oda költözésről van szó,Mi olyanra gondoltunk akit tényleg azérdekel hogy egy nőt ketten kényeztetni ahogy ő szeretné nem csak dur bele.Mert ha az aszony nak az a kivánsága hogy szeretné kipróbálni a hármast akkor azt megfelelő harmadikkal tegyük nem?
#1550   2007. 07. 25. szerda 12:45
X Törölt felhasználó (26894)
Igazán nincs mit köszönnöd. A stílust nem lekezelőnek szántam, sajnálom ha olyanra sikeredett nálad. Én csak a Te általad feltett kérdésre igyekeztem válaszolni az általad használt szavak, kifejezések felhasználásával. Igaz, a harmadik odaköltözését és a pénzhazaadást nem igazán értettem minek kapcsán említed, nekem úgy tűnt, nem igazán illik a képbe, ezért nem is tudtam érdemben neked választ adni (talán). Magyarázkodnod pedig valóban szükségtelen.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 07. 24. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 21:15
Köszi a lekezelő stilust felejtsd el amit irtam semmi kedvem magyarázkodni
#1549   2007. 07. 24. kedd 21:15
zorn zorn
Köszi a lekezelő stilust felejtsd el amit irtam semmi kedvem magyarázkodni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2007. 07. 24. kedd 07:50
Hát ha neked a nem "potya baszás" azt jelenti, hogy odaköltözöl és a fizetésed is leteszed az asztalra, akkor nem hiszem, hogy én röviden el tudnám itt magyarázni neked, hogy mi ilyen esetben mit értünk potya baszásnak és mit nem. Legalább is nem úgy, hogy azt Te meg is értsd.
#1548   2007. 07. 24. kedd 09:08
xxxg xxxg
én a kényeztetésre gondoltam nem csak bele a közepébe és viszlát, mert van aki csak egy gyorsra vágyik és kész
#1547   2007. 07. 24. kedd 07:53
Igen. Sok esetben így kezdődik a mondat. Én nem vagyok maradi, de....., én nem vagyok soviniszta, de....., én nem vagyok raszista, de...... stb., stb., stb.
(Ez egy válasz WiZeR üzenetére (2007. 07. 24. kedd 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 03:24
Hát lehet én vagyok a maradi, de ha meglátnám h vki iet csinál a párommal addig ütném míg levegőt kap smile ) (mármint a pasit nyes )
#1546   2007. 07. 24. kedd 07:50
Hát ha neked a nem "potya baszás" azt jelenti, hogy odaköltözöl és a fizetésed is leteszed az asztalra, akkor nem hiszem, hogy én röviden el tudnám itt magyarázni neked, hogy mi ilyen esetben mit értünk potya baszásnak és mit nem. Legalább is nem úgy, hogy azt Te meg is értsd.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 23:03
Ezt a potya baszást nem igazán értem miért költözön oda a harmadik és adja haza a fizetését.Ha meg nem így érted akkor valamilyen szinten persze,hogy potya.
#1545   2007. 07. 24. kedd 06:43
xxxg xxxg
nem az oda költözésről van szó,Mi olyanra gondoltunk akit tényleg azérdekel hogy egy nőt ketten kényeztetni ahogy ő szeretné nem csak dur bele.Mert ha az aszony nak az a kivánsága hogy szeretné kipróbálni a hármast akkor azt megfelelő harmadikkal tegyük nem?
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 23:03
Ezt a potya baszást nem igazán értem miért költözön oda a harmadik és adja haza a fizetését.Ha meg nem így érted akkor valamilyen szinten persze,hogy potya.
#1544   2007. 07. 24. kedd 03:24
WiZeR WiZeR
Hát lehet én vagyok a maradi, de ha meglátnám h vki iet csinál a párommal addig ütném míg levegőt kap smile ) (mármint a pasit nyes )
#1543   2007. 07. 23. hétfő 23:03
zorn zorn
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 15:20
Egy potya baszásra, vagy egyszerűen csak addig érdekli őket a dolog, még el nem érik a céljukat, de csak addig. Olyanok is vannak nem kevesen, akik a dugásig el sem kívánnak jutni, csak tudni szeretnék, van e érdeklődés irántuk. Amint sikerül megbeszélni egy találkozót eltünnek, esetleg közvetlen utána. Tovább nem érdekes számára. Tehát nagyon sok fajta létezik, s ezekből kiszűrni azt, aki korrekt, ugyan az az elképzelése, ráadásul megvan a kölcsönös szimpátia, nem a világ másik végéről van és mégcsak nem is biszex, hát néha úgy tünik, lehetetlen.
#1542   2007. 07. 23. hétfő 22:59
zorn zorn
Én veled értek egyet azt azért nem hinném,hogy ellinalnék ha nem akarnám azt hiszem elég öszinte vagyok ahoz,hogy megmondjam.Mi is próbálkoztunk de ezt már megírtam.
(Ez egy válasz xxxg üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 08:05
sokan csak egy potya baszásra várnak
#1541   2007. 07. 23. hétfő 20:14
X Törölt felhasználó (23775)
engem is nagyon izgatna, ha látnám ahogy dugják és én is jelen vagyok... a párcsere nagyon jó dolog... még 1ik sem volt, de egy bi témára is rámozdulnék
#1540   2007. 07. 23. hétfő 16:59
vazul68 vazul68
PETER xx megy, mehetek én is? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy potya baszásra, vagy egyszerűen csak addig érdekli őket a dolog, még el nem érik a céljukat, de csak addig. Olyanok is vannak nem kevesen, akik a dugásig el sem kívánnak jutni, csak tudni szeretnék, van e érdeklődés irántuk. Amint sikerül megbeszélni egy találkozót eltünnek, esetleg közvetlen utána. Tovább nem érdekes számára. Tehát nagyon sok fajta létezik, s ezekből kiszűrni azt, aki korrekt, ugyan az az elképzelése, ráadásul megvan a kölcsönös szimpátia, nem a világ másik végéről van és mégcsak nem is biszex, hát néha úgy tünik, lehetetlen.
#1539   2007. 07. 23. hétfő 15:47
Peter_xx Peter_xx
Nekem nagy kedvem lenne a nejedhez, és azt is bevállalnám, hogy Te írd a forgatókönyvet.
Ha nem tévedek, nem is vagyunk távol egymástól.
#1538   2007. 07. 23. hétfő 15:20
(Ez egy válasz xxxg üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
#1537   2007. 07. 23. hétfő 11:36
xxxg xxxg
nem feltétlenül amit kőzősen akraunk az van
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 11:10
Na igen. A fő mese, hogy előbb szeretné kipróbálni a hölgyet, hogy tudja, mi a jó neki..... Arról már nem is beszélek, hogy a harmadiknak csak résztvevőjének "illik" lenni az eseményeknek, nem pedig főszereplőjének....
#1536   2007. 07. 23. hétfő 11:10
vazul68 vazul68
Na igen. A fő mese, hogy előbb szeretné kipróbálni a hölgyet, hogy tudja, mi a jó neki..... Arról már nem is beszélek, hogy a harmadiknak csak résztvevőjének "illik" lenni az eseményeknek, nem pedig főszereplőjének....
#1535   2007. 07. 23. hétfő 08:05
xxxg xxxg
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 07:33
Sok jót nem tudunk írni. Egy-két esettől eltekintve, csak álmodozókra, akadtunk, meg olyanokra, akiknek arra ment ki a játék, hogy csak egyszer legalább meglegyen. Az a pár eset, amiből esetleg lehetett volna valami, ott túl nagy volt a távolság.
#1534   2007. 07. 23. hétfő 07:34
Ezek szerint Téged az ilyen szexuálisan nem izgat?
(Ez egy válasz huan34 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 02:37
hát, ha az én nejemhez, nyulna valaki, és én még látnám is, hát az illető nem hagyná el élve a házat....
#1533   2007. 07. 23. hétfő 07:33
Sok jót nem tudunk írni. Egy-két esettől eltekintve, csak álmodozókra, akadtunk, meg olyanokra, akiknek arra ment ki a játék, hogy csak egyszer legalább meglegyen. Az a pár eset, amiből esetleg lehetett volna valami, ott túl nagy volt a távolság.
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 15:32
Na, erre kíváncsi lettem! Mik a tapasztalataitok? Részletezd léczi!

... 902 903 904 905 906 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!