Engem érdekelne.Van kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 04:57
Törölt felhasználó (74784)

Engem is nagyon izgat a téma!
Szeretném látni a feleségemet más férfival, izgatna ahogy széttenné neki a lábát ő meg jól megkefélné. Szex közben beszélünk ilyenről és nagyon élvezi. Raktam fel róla hrdetést szexpartnerkeresőben reélem kiválaszt valakit!
Szeretném látni a feleségemet más férfival, izgatna ahogy széttenné neki a lábát ő meg jól megkefélné. Szex közben beszélünk ilyenről és nagyon élvezi. Raktam fel róla hrdetést szexpartnerkeresőben reélem kiválaszt valakit!
Engem is nagyon izgat a téma!
mi volt a leg-extrémebb hely ahol többesben szexeltél?
szia))izgalmas dolgokat csináltok!én is szeretem az ilyesmiket))pl egy vonaton teljesen ismeretlen Nőt pl Téged)) bevinni egy fülkébe és mindenhol megdugni,szopatni,kinyalni stb.az kimondottan izgatna ha a Férjed mondaná,hogy mit csináljak Veled!))
nem haragszom
csak tiltottalak miatta...gondolkozz el barátom, és ha nem tudsz a témához hozzászólni, akkor ne tedd...vedd fel a kapcsolatot evzol-lal priviben, és beszéljétek meg ott a részleteket

szia
szivesen beszálnék ha gondoljátok képet küldök ha irtok
mail és msn cimem norbyboyno1@citromail.hu
szivesen beszálnék ha gondoljátok képet küldök ha irtok
mail és msn cimem norbyboyno1@citromail.hu
nah...cica-mica
ez már megint mi? így próbálod ki, hogy tudsz-e már írni a tiltásod után? az előző után is töröltem már egy hasonlóan magvas hozzászólást...nem lesz ennek jó vége
kérlek szépen, hogy a topicnak megfelelő hszeket írjál,például arról, hogy a férjedet miért izgatja, ha téged megdug valaki...a tangás sztori, és a vonatos terpeszes ülés is erről szóljon, jó?

Hat en nem osztom meg az aszonyt senkivel esteleg a masik aszonyat
)

Melyik volt a legizgalmasabb és élvezetesebb szitu számodra? A mini alatt van tanga vagy nélküle szoktál utazni? Discóban szoktál pasizni,miközben a férjed is ott van?
Nem semmi,de érdekes... A fiúk szemébe nézel vagy nem? Voltál már olyan szituban,hogy miközben találkoztatok egy idegen pasival,beszélgettetek a fiú tapogatott,mondjuk benyúlt a puncidba(természetesen a férjed jelenlétében) és közben ment a dumcsi,mint ha misem történt volna? Néhány éve voltam hasonló helyzetben egy strandon, ott a pasi nem volt aktív,csak a leányzó helyezkedett mindig úgy,hogy egészen véletlenül lássam amint megigazítja a kis bikini alsóját a puncijánál,úgy kelt fel a törölközőről,hogy pucsított,szétett lábakkal,felém fordulva napozott,stb. Kellemes volt,elhiheted...
nálam látnád a hatását...

én szivesen hagynám hogy legyen még 1 fiu, csak még noszogatom, hogy hagyja magát. töltöttem fel képet róla a párokba.
Kedvem lenne egy ilyen "vadászaton" részt venni,mint passzív szereplő. Úgy értem,hogy onnét kezdve,hogy megérkeztek a strandra és kiválasztjátok a megfelelő fiúkat..
swingerboy@citromail.hu
swingerboy@citromail.hu
Szuper kis történet,ha van még szívesen olvasnék... Hány pasival csinálod egyszerre a férjed jelenlétében? Az mit jelent,hogy a férjed tervezi meg? Esetleg Ő irányítja az egész "bulit"? SZERENCSÉSEK VAGYTOK,HOGY EGYMÁSRA TALÁLTATOK..
ezek szerint nem elég a férjed,h. másokkal is "szexualizálsz"?...

Egymással dugtatok mások előtt,vagy párt cseréltetek és úgy néztétek egymást?
(Ez egy válasz Nasrad28 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségemmel 26 éve élek együtt,Volt neki középiskolás korában egy barátja.Mikor még én nem ismertem. Izgalmas volt ezt a srácot kiütni a nyeregből.Aztán egymásba szerettünk.Elmondta hogy már lefeküdtek. Én azt hittem úgy egyszer kétszer, amit én is megtettem akkoriban, ha úgy adódott. Később mikor már a feleségem volt érdekelni kezdett, és addig faggattam míg egész részletességgel mesélt a kapcsolatukról. Egész naturálisan, szinte mindent elmondott.Kiderült hogy a kapcsolatuk kimerítette a házasság fogalmát, szinte minden nap csinálták. Általában este az ágyban mesélte el, én is meglepődtem, mert ahelyett hogy féltékenységet váltott volna ki belőlem felizgultam ,és bizony a vallomás közben többször is közösültünk.Észre vettem hogy amint mesél ő is felizgul.Azóta amikor eggyütt vagyunk sokszor gondolok arra hogy milyen lehetett amikor a fiúval csinálták és bizony még mindig felizgulok. Többször próbáltam már rávenni párcserére, de úgy tesz mintha hallani sem akarna a dologról. Pedig szeretném látni más férfival. DE az is lehet hogy féltékeny. Nem értem, mert már volt más férfival, akkor meg miért.
nagytakarítást végeztem, pár hsz-t összevontam, párat töröltem...
megkérek mindenkit, hogy a jövőben csak érdemi hozzászólásokat tegyen ide, és ne chateljetek...arra is vannak szobák (társalgók, társkereső topicok), vagy maga a chat!
megkérek mindenkit, hogy a jövőben csak érdemi hozzászólásokat tegyen ide, és ne chateljetek...arra is vannak szobák (társalgók, társkereső topicok), vagy maga a chat!
Nem tudom ebbe mi a jó. Azt akit állítólagosan szeretsz előtted dugja meg valaki más és ezt még élvezitek is :S . Lehet mi vagyunk begyöpösödöttek de ilyenről szó se lehet nálunk (közös vélemény).
Nem akartam senki identitását ezzel megsérteni ez csak egy vélemény.
Nem akartam senki identitását ezzel megsérteni ez csak egy vélemény.
Folytasd csak mert lassan feláll ahogy az oldalon szörfözök...Engem is izgat a téma és pár hónap múlva szeretném rávenni a feleségem,hogy hívjunk meg egy párt.Egymás előtti vagy párcserés szexre.
Addigra ki lesz éhezve rendessen...remélem könnyű lesz "befűzni"...
(összevonva két hsz:mmeprune)
Addigra ki lesz éhezve rendessen...remélem könnyű lesz "befűzni"...
(összevonva két hsz:mmeprune)