Egyszer szívesen kipróbálnám,hogy milyen két nővel,csak a feleségemet kellene valahogy rábeszélni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 19:40
Törölt felhasználó (93934)

Engem nagyon izgatna ha egy pár közösen kényeztetne engem.Nő vagyok.
Kivancsiság , vágyak , uj élmények reménye .
(Ez egy válasz CsParduc üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A CapsLock a billentyűzet bal oldalán középen található és megnyomva ilyen és hasonló hsz-eket lehet vele produkálni!
Ha kikapcsolod, akkor nem fogjuk azt hinni, hogy haragszol valamiért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 12:28
Ha kikapcsolod, akkor nem fogjuk azt hinni, hogy haragszol valamiért!

Törölt felhasználó (80537)

PONTOSAN NEM TOM HOGY REAGÁLNÁM LE A DOLGOT DE UGY ÉRZEM IZGATNA ÉS KIVÁNCSI LENNÉK RÁ!! aMUGY IGEN JÓL MEGÉRTJÜK EGYMÁST ÉS SEMMI GOND A APCSOLATUNKKAL HA ERRE GONDOLSZ!!!
akkor reménykedjek, hogy ő is kinövi??!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 13:48
Törölt felhasználó (92795)

Kedves Corinna! Azért van ez mert a pasik többsége rendlívül önző és a tulajdonának tekint.Ezért az ilyen pasikat szokták sutyiban megcsalni.Én is egy féltékeny önző disznó voltam.De már kinőttem

PONTOSAN NEM TOM HOGY REAGÁLNÁM LE A DOLGOT DE UGY ÉRZEM IZGATNA ÉS KIVÁNCSI LENNÉK RÁ!! aMUGY IGEN JÓL MEGÉRTJÜK EGYMÁST ÉS SEMMI GOND A APCSOLATUNKKAL HA ERRE GONDOLSZ!!!
Ha majd úgy gondolom (gondoljuk), és sor kerül rá, nézeni is fogom nyugodtan. Vagy nem teljesen nyugodtan? Mindenesetre idegeskedni nem áll szándékomban, úgy nem az igazi. Ha Téged kifejezetten taszít, akkor ne nézd. Gondolom nem is áll szándékodban. De hogy nem vagyunk egyformák az biztos.
(Ez egy válasz _Beast_ üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 10:49

Nem vagyunk egyformák, engem kifejezetten taszítana. Ha Te úgy gondolod hogy a nejed más is dughatja akkor csak nézd nyugodtan.
Nem vagyunk egyformák, engem kifejezetten taszítana. Ha Te úgy gondolod hogy a nejed más is dughatja akkor csak nézd nyugodtan.
Biztos vagy benne, hogy nem akarná? Beszéltél neki a titkos vágyaidról?
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem hiszem, hogy az lenne a szeretet mércéje, hogy ki, mennyire óvja még a gondolatától is a nejét annak, hogy más is megdugja. De persze ha szerinted az a meghatározó, akkor bizony csak védjed őt minnél jobban.
(Ez egy válasz _Beast_ üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 12:25

Te figyelj ha igazán szeretnéd akkor óvnád még a gondolatától is hogy más dugja
Ha szerinted elég nagy gáz lenne számodra, ha látnád a nejed mással (is) élvezni, akkor bizony ne próbálkozz ilyesmivel, mert utólag (ahogy írod) megbánnád. Egyértelmű, nem neked való az ilyen játszadozás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 11:22
Törölt felhasználó (89461)

csak nehogy megbánd utólag
Szia!
Mi szivesen kényeztetnénk. Eper és Otilius
otilius@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 19:40
Mi szivesen kényeztetnénk. Eper és Otilius
otilius@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (93934)

Előszür szólok hozzá, lehet, hogy nem fogalmazok elég érthetően, de megosztom veletek a véleményem. 26 éve vagyok együtt a feleségemmel. Igazán szeretem, mégis azt mondom, hogy többször elképzeltem, de még ne történt meg, mert ő nem akar többes szexet, semmilyen formában. Azt gondolom, hogy felizgatna a dolog, és nem hiszem, hogy nem szeretném ugyanúgy, mint előtte. Viszont ez már valószínüleg nem fog bekövetkezni, bár azért a szexet még nem hagyjuk abba.
Kedves Corinna! Azért van ez mert a pasik többsége rendlívül önző és a tulajdonának tekint.Ezért az ilyen pasikat szokták sutyiban megcsalni.Én is egy féltékeny önző disznó voltam.De már kinőttem
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Te figyelj ha igazán szeretnéd akkor óvnád még a gondolatától is hogy más dugja
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 01:32

összintén mostanában sokat fantáziálok róla hogy egyszere ketten kényeztetjük a nejem és ez anyira felizgat hogy el sem tudom mondani! Szivesen nézném ahogy más dugja elöttem. Miközben dugná én nyalnám a csiklóját
)))

csak nehogy megbánd utólag
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)

összintén mostanában sokat fantáziálok róla hogy egyszere ketten kényeztetjük a nejem és ez anyira felizgat hogy el sem tudom mondani! Szivesen nézném ahogy más dugja elöttem. Miközben dugná én nyalnám a csiklóját
)))

szerintem meg elég gáz az , ha látod, hogy élvezi a feleséged, mikor más faszi dugja.
a pasim miért nem így gondolja?

)))

En is szekelyfold,pontosabban Csikszereda
Es mi jaratban itt?
(Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 05. 19. szombat 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 05. 19. szombat 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
)))