Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 913 914 915 916 917 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1332   2007. 04. 27. péntek 10:25
X Törölt felhasználó (33740)
Egyszer kipróbálnám, milyen élőben a vibri nem az igazi, de mindig hatásos
#1331   2007. 04. 27. péntek 10:20
surdapapa surdapapa
menjetek már a fenébe!

hány nick néven akartok még itt hirdetni?
#1330   2007. 04. 27. péntek 10:11
X Törölt felhasználó (79958)
A feleségemre sex közben nagyon jó hatással van, ha eljátszuk(sajnos csak vibrátorral), hogy még egy férfi van benne. Még a plusz egy női felállás is izgatja ilyenkor. Máskor ha előkerül a téma, eleinte
mereven elutasította, mostanában inkább tereli a hangot. Lehet, hogy puhul? Talán valami ilerékhez hasonló szitu megoldaná a dolgot.
#1329   2007. 04. 27. péntek 05:58
X Törölt felhasználó (61189) VIP
MI 9 éve élünk házaságban,az én fantáziámban sokszor megfordultak gondolatk de ez valahogy nem került megbeszélésre.Kb fél évvel ezelött a legjobb barátom szolt hogy kapot 3 napra egy Mátrában lévö faházat a
fönökétöl,hogy pihenjen.Ö megkérdezett minket megyünk e vele,hát elmentünk az elsö nap semi érdekes kirándulás szorakozás.A második este kaptunk egy helybelitöl házi bort,nagyon berugtunk mind a 3 man.A feleségem bejelentette megy zuhanyozni,a meleg viz megtette a hatását kifele jövet a törülközö félig kicsit lecsuszott és a melle kilátszott.Észre vette hogy a barátom nagyon nézi de ö erre kacérkodva megszolalt nincsen ebben
semi extra ö nem szégyenlös énmeg rávágtam akkor veddle a törülközöt semi gondolkozás nem volt simán elengedte a bor nagyon jol hatott odajött és beleült az ölemmbe szemmbe a barátommal.És ránkszolt mien dolog hogy mi bámuljuk ö meg semit sem lát hát meglet,a többi alakult folyamatosan csokolozott elöttem a srácal énmeg alig hittem ell hogy mire vágytam ittvan elötem.De sajnos barátom részegsége nagyon erös voltt és nem ment neki a dolog meg rosszul is lett,igy kettesben maradtunk.Reggel felkeltünk és feleségem egyböl bocsánatot kért az mondta nem tudja mi hozta ki belöle ezt.Én meg elmondtam neki hogy én ezt már évek ota szeretem volna és nem leszek féltékeny engem is izgat.Most ott tartunk feliratkoztun egy oldalra és keresünk egy mindketönk számára megfelelö fiut.
#1328   2007. 04. 26. csütörtök 21:02
Aquanox Aquanox
Én benne lennék ilyenben.
#1327   2007. 04. 26. csütörtök 20:52
X Törölt felhasználó (37025)
Ki tudja hányszor élünk???Te tudod? smile )))))))
Azéert nem ártana kiprobálni smile
#1326   2007. 04. 26. csütörtök 11:00
vazul68 vazul68
Biztos, hogy van... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72139) VIP
2007. 04. 26. csütörtök 10:59
szerintem is nagyon izgató ha más dugja a feleségem élvezném csak nincs jelentkező pár smile )
#1325   2007. 04. 26. csütörtök 10:59
X Törölt felhasználó (72139) VIP
szerintem is nagyon izgató ha más dugja a feleségem élvezném csak nincs jelentkező pár smile )
#1324   2007. 04. 09. hétfő 17:07
Beszélj neki rola sokat.Szerintem izgatja ez a dolog a nőket is csak némelyik nem meri bevállalni.Finoman terelgesd ebbe az irányba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (87644)
2007. 04. 08. vasárnap 00:33
Sziasztok!
Úgy volt már részem ilyesmiben ,hogy én csatlakoztam más párhoz . Voltak akikkel hosszú távon is jól működött dolog. Imádom mert nagyon izgalmas erotikus és izgató tud lenni ha egy pár meg osztja velem a legintímebb pillanatait. Ha a kölcsönös szimpátia intelligenciával párosul csodálatos élmény lehet . Sajnos a nejem nem partner ebben pedig a saját hálónkban is szívesen átélném vele és egy másik férfivel azokat az élményeket amit eddig csak házon kívül élhettem át másokkal.Nagyon régi vágyam már ez és nem hiszem hogy megvalósulhat valaha is.
#1323   2007. 04. 08. vasárnap 00:33
X Törölt felhasználó (87644)
Sziasztok!
Úgy volt már részem ilyesmiben ,hogy én csatlakoztam más párhoz . Voltak akikkel hosszú távon is jól működött dolog. Imádom mert nagyon izgalmas erotikus és izgató tud lenni ha egy pár meg osztja velem a legintímebb pillanatait. Ha a kölcsönös szimpátia intelligenciával párosul csodálatos élmény lehet . Sajnos a nejem nem partner ebben pedig a saját hálónkban is szívesen átélném vele és egy másik férfivel azokat az élményeket amit eddig csak házon kívül élhettem át másokkal.Nagyon régi vágyam már ez és nem hiszem hogy megvalósulhat valaha is.
#1322   2007. 04. 05. csütörtök 10:07
vazul68 vazul68
Nem kell "hozzáérni". Ennyi. smile
#1321   2007. 04. 05. csütörtök 09:54
Lacee77 Lacee77
Méjítsd el a bizalmat a kapcsolatodban,ne legyél féltékeny,mert ez csak odavissza működik szerintem.
#1320   2007. 04. 04. szerda 18:44
Ha neked majd egyszer nem megy és ugy mész bele egy ilyenbe,szerintem nagy veszélybe kerül a kapcsolatod.
#1319   2007. 04. 04. szerda 16:40
marsmanó marsmanó
SZIA KRISZTA!
Érdekes volt amit leírtál. Egy nőnek sokkal nehezebb bevállalni még ha vágyik is rá. Lelkileg, hogy tudtad feldolgozni? Milyen érzések kavarogtak benned előtte és utánna?
Azért kérdezek ennyi mindent mert imádom a páromat, de nem tudom változna-e a kapcsolatunk egy ilyen élmény után.
#1318   2007. 04. 04. szerda 16:20
Engem is izgatna,ha a páromat izgatná..
#1317   2007. 04. 04. szerda 15:52
zorn zorn
Elég zavaros kis történet van itt koléga barát,férj nahát.
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 30. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 13:32
A mai délelőtt arról szólt, hogy az üzlettársam feleségével szeretkeztünk, és a férj talán nagyobbat élvezett mint az asszonyka. Ma is sietve jöttem el otthonról, a lakásunktól nem messze lévő irodába. Ahogy az már lenni szokott ha az ember kapkod, akkor leejt ezt-azt, illetzve nőknél a harisnya elszakítása állandó dolog. Nos a nagy kapkodásban, az egyik harisnyába a körmöm beleakadt, de otthon már nem volt időm átvenni. Az irodában a mosdóban ezért gyors harisnyacsere következett. Már épp a harisnyatartót kapcsoltam be, amikor még lehajolva igazítottam egyet a harisnya mintáján. Ugyanekkor egy finom kezet éreztem a felhúzott szoknyám szélénél, ahogy az siklik lefelé a tangabugyi peremén. Kisvártatva azon vettem észre magam, hogy kollegám és barátom keményhusú felesége már két ujjal kényeztet, innen pedig a következő lépés az volt (csak ezt kívántam!!!) hogy mikor nyalhatok bele a puncijába. Frissen borotvált illatos puncija csak úgy cuppogott a nedvtől, amit jóízűen nyalogattam le, majd nyelvemmel mind jobban izgattam csiklóját, úgy hogy közben ujjaim ritmikusan besiklottak lyukába. Isteni hangokat adott ki a puncija és csak ömlött belőle a női öröm. Nem tudom mióta csináltuk egymást, amikor is felnézve az ajtóban a férj fűnt fel, aki (eleddig számomra tényleg nem ismert) haralmas méretű farkát szorongatta. Nem tudtam ellenállni a kísértésben, hogy együtt szopjuk a farkát. Ezután azt kérte, hogy ujjazzam a feleségét, miközben szopogatom a pöckét, addig ő hátulról birtokba vett engem. Azonnal elélveztem, de a férj még bírta. Viki így beleült a férje farkába de közben újra nyalni kezdte a puncim. Hihetetlen élvezet járta át a testem, amikor a férj ismét visszatért hozzám, ráélvezve a mellemre, jól szétkente a hatalmas lövetet. Vikit ekkor elölről és hátulról kezdtük együtt nyalni, én jól megujjaztam, csak úgy tátongott a lyuka, úgy vágyta hogy keféljék, sajnos elég gyorsan, hatalmas sikítás mellett elélvezett. Üzlettársam és most már szeretőm azt állítja, soha ilyen élményben még nem volt része és a legjobban az izgatta ahogy a kezemmel keféltem a feleségét, miközben ő a popsiját nyalta.
#1316   2007. 04. 04. szerda 15:45
zorn zorn
Teljesen igazad van de azthiszem erről én már lemaradok ha csak nem fogad be egy pár
#1315   2007. 04. 02. hétfő 23:21
szabkat szabkat
erre lehet segítség egy vibrátor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42729) VIP
2007. 04. 02. hétfő 15:45
Ismerős a téma. Nagyon nehezen szánja el magát egy nő arra, hogy bevalja a párjának, szivesen lenne egy másik pasival is. Az én nejem szex közben hatalmasakat élvez, ha eljátszuk, hogy más pasival van, vagy esetleg többel is. Sajnos azonban nem tudom rávenni, hogy próbáljuk ki igaziból is. Ez van. Talán türelemmel valamikor rá fogom venni.
#1314   2007. 04. 02. hétfő 17:36
X Törölt felhasználó (42729) VIP
én nem lennék féltékeny
#1313   2007. 04. 02. hétfő 15:57
karesz1983 karesz1983
És nem is vagytok féltékenyek?

... 913 914 915 916 917 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!