Egyszer kipróbálnám, milyen élőben a vibri nem az igazi, de mindig hatásos
menjetek már a fenébe!
hány nick néven akartok még itt hirdetni?
hány nick néven akartok még itt hirdetni?
A feleségemre sex közben nagyon jó hatással van, ha eljátszuk(sajnos csak vibrátorral), hogy még egy férfi van benne. Még a plusz egy női felállás is izgatja ilyenkor. Máskor ha előkerül a téma, eleinte
mereven elutasította, mostanában inkább tereli a hangot. Lehet, hogy puhul? Talán valami ilerékhez hasonló szitu megoldaná a dolgot.
mereven elutasította, mostanában inkább tereli a hangot. Lehet, hogy puhul? Talán valami ilerékhez hasonló szitu megoldaná a dolgot.
MI 9 éve élünk házaságban,az én fantáziámban sokszor megfordultak gondolatk de ez valahogy nem került megbeszélésre.Kb fél évvel ezelött a legjobb barátom szolt hogy kapot 3 napra egy Mátrában lévö faházat a
fönökétöl,hogy pihenjen.Ö megkérdezett minket megyünk e vele,hát elmentünk az elsö nap semi érdekes kirándulás szorakozás.A második este kaptunk egy helybelitöl házi bort,nagyon berugtunk mind a 3 man.A feleségem bejelentette megy zuhanyozni,a meleg viz megtette a hatását kifele jövet a törülközö félig kicsit lecsuszott és a melle kilátszott.Észre vette hogy a barátom nagyon nézi de ö erre kacérkodva megszolalt nincsen ebben
semi extra ö nem szégyenlös énmeg rávágtam akkor veddle a törülközöt semi gondolkozás nem volt simán elengedte a bor nagyon jol hatott odajött és beleült az ölemmbe szemmbe a barátommal.És ránkszolt mien dolog hogy mi bámuljuk ö meg semit sem lát hát meglet,a többi alakult folyamatosan csokolozott elöttem a srácal énmeg alig hittem ell hogy mire vágytam ittvan elötem.De sajnos barátom részegsége nagyon erös voltt és nem ment neki a dolog meg rosszul is lett,igy kettesben maradtunk.Reggel felkeltünk és feleségem egyböl bocsánatot kért az mondta nem tudja mi hozta ki belöle ezt.Én meg elmondtam neki hogy én ezt már évek ota szeretem volna és nem leszek féltékeny engem is izgat.Most ott tartunk feliratkoztun egy oldalra és keresünk egy mindketönk számára megfelelö fiut.
fönökétöl,hogy pihenjen.Ö megkérdezett minket megyünk e vele,hát elmentünk az elsö nap semi érdekes kirándulás szorakozás.A második este kaptunk egy helybelitöl házi bort,nagyon berugtunk mind a 3 man.A feleségem bejelentette megy zuhanyozni,a meleg viz megtette a hatását kifele jövet a törülközö félig kicsit lecsuszott és a melle kilátszott.Észre vette hogy a barátom nagyon nézi de ö erre kacérkodva megszolalt nincsen ebben
semi extra ö nem szégyenlös énmeg rávágtam akkor veddle a törülközöt semi gondolkozás nem volt simán elengedte a bor nagyon jol hatott odajött és beleült az ölemmbe szemmbe a barátommal.És ránkszolt mien dolog hogy mi bámuljuk ö meg semit sem lát hát meglet,a többi alakult folyamatosan csokolozott elöttem a srácal énmeg alig hittem ell hogy mire vágytam ittvan elötem.De sajnos barátom részegsége nagyon erös voltt és nem ment neki a dolog meg rosszul is lett,igy kettesben maradtunk.Reggel felkeltünk és feleségem egyböl bocsánatot kért az mondta nem tudja mi hozta ki belöle ezt.Én meg elmondtam neki hogy én ezt már évek ota szeretem volna és nem leszek féltékeny engem is izgat.Most ott tartunk feliratkoztun egy oldalra és keresünk egy mindketönk számára megfelelö fiut.
Én benne lennék ilyenben.
Ki tudja hányszor élünk???Te tudod?
)))))))
Azéert nem ártana kiprobálni

Azéert nem ártana kiprobálni

Biztos, hogy van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 10:59

Törölt felhasználó (72139)
VIP

szerintem is nagyon izgató ha más dugja a feleségem élvezném csak nincs jelentkező pár
)

szerintem is nagyon izgató ha más dugja a feleségem élvezném csak nincs jelentkező pár
)

Beszélj neki rola sokat.Szerintem izgatja ez a dolog a nőket is csak némelyik nem meri bevállalni.Finoman terelgesd ebbe az irányba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 00:33
Törölt felhasználó (87644)

Sziasztok!
Úgy volt már részem ilyesmiben ,hogy én csatlakoztam más párhoz . Voltak akikkel hosszú távon is jól működött dolog. Imádom mert nagyon izgalmas erotikus és izgató tud lenni ha egy pár meg osztja velem a legintímebb pillanatait. Ha a kölcsönös szimpátia intelligenciával párosul csodálatos élmény lehet . Sajnos a nejem nem partner ebben pedig a saját hálónkban is szívesen átélném vele és egy másik férfivel azokat az élményeket amit eddig csak házon kívül élhettem át másokkal.Nagyon régi vágyam már ez és nem hiszem hogy megvalósulhat valaha is.
Úgy volt már részem ilyesmiben ,hogy én csatlakoztam más párhoz . Voltak akikkel hosszú távon is jól működött dolog. Imádom mert nagyon izgalmas erotikus és izgató tud lenni ha egy pár meg osztja velem a legintímebb pillanatait. Ha a kölcsönös szimpátia intelligenciával párosul csodálatos élmény lehet . Sajnos a nejem nem partner ebben pedig a saját hálónkban is szívesen átélném vele és egy másik férfivel azokat az élményeket amit eddig csak házon kívül élhettem át másokkal.Nagyon régi vágyam már ez és nem hiszem hogy megvalósulhat valaha is.
Sziasztok!
Nem kell "hozzáérni". Ennyi.

Méjítsd el a bizalmat a kapcsolatodban,ne legyél féltékeny,mert ez csak odavissza működik szerintem.
Ha neked majd egyszer nem megy és ugy mész bele egy ilyenbe,szerintem nagy veszélybe kerül a kapcsolatod.
SZIA KRISZTA!
Érdekes volt amit leírtál. Egy nőnek sokkal nehezebb bevállalni még ha vágyik is rá. Lelkileg, hogy tudtad feldolgozni? Milyen érzések kavarogtak benned előtte és utánna?
Azért kérdezek ennyi mindent mert imádom a páromat, de nem tudom változna-e a kapcsolatunk egy ilyen élmény után.
Érdekes volt amit leírtál. Egy nőnek sokkal nehezebb bevállalni még ha vágyik is rá. Lelkileg, hogy tudtad feldolgozni? Milyen érzések kavarogtak benned előtte és utánna?
Azért kérdezek ennyi mindent mert imádom a páromat, de nem tudom változna-e a kapcsolatunk egy ilyen élmény után.
Engem is izgatna,ha a páromat izgatná..
Elég zavaros kis történet van itt koléga barát,férj nahát.
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 30. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 13:32

A mai délelőtt arról szólt, hogy az üzlettársam feleségével szeretkeztünk, és a férj talán nagyobbat élvezett mint az asszonyka. Ma is sietve jöttem el otthonról, a lakásunktól nem messze lévő irodába. Ahogy az már lenni szokott ha az ember kapkod, akkor leejt ezt-azt, illetzve nőknél a harisnya elszakítása állandó dolog. Nos a nagy kapkodásban, az egyik harisnyába a körmöm beleakadt, de otthon már nem volt időm átvenni. Az irodában a mosdóban ezért gyors harisnyacsere következett. Már épp a harisnyatartót kapcsoltam be, amikor még lehajolva igazítottam egyet a harisnya mintáján. Ugyanekkor egy finom kezet éreztem a felhúzott szoknyám szélénél, ahogy az siklik lefelé a tangabugyi peremén. Kisvártatva azon vettem észre magam, hogy kollegám és barátom keményhusú felesége már két ujjal kényeztet, innen pedig a következő lépés az volt (csak ezt kívántam!!!) hogy mikor nyalhatok bele a puncijába. Frissen borotvált illatos puncija csak úgy cuppogott a nedvtől, amit jóízűen nyalogattam le, majd nyelvemmel mind jobban izgattam csiklóját, úgy hogy közben ujjaim ritmikusan besiklottak lyukába. Isteni hangokat adott ki a puncija és csak ömlött belőle a női öröm. Nem tudom mióta csináltuk egymást, amikor is felnézve az ajtóban a férj fűnt fel, aki (eleddig számomra tényleg nem ismert) haralmas méretű farkát szorongatta. Nem tudtam ellenállni a kísértésben, hogy együtt szopjuk a farkát. Ezután azt kérte, hogy ujjazzam a feleségét, miközben szopogatom a pöckét, addig ő hátulról birtokba vett engem. Azonnal elélveztem, de a férj még bírta. Viki így beleült a férje farkába de közben újra nyalni kezdte a puncim. Hihetetlen élvezet járta át a testem, amikor a férj ismét visszatért hozzám, ráélvezve a mellemre, jól szétkente a hatalmas lövetet. Vikit ekkor elölről és hátulról kezdtük együtt nyalni, én jól megujjaztam, csak úgy tátongott a lyuka, úgy vágyta hogy keféljék, sajnos elég gyorsan, hatalmas sikítás mellett elélvezett. Üzlettársam és most már szeretőm azt állítja, soha ilyen élményben még nem volt része és a legjobban az izgatta ahogy a kezemmel keféltem a feleségét, miközben ő a popsiját nyalta.
Teljesen igazad van de azthiszem erről én már lemaradok ha csak nem fogad be egy pár
erre lehet segítség egy vibrátor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 15:45
Törölt felhasználó (42729)
VIP

Ismerős a téma. Nagyon nehezen szánja el magát egy nő arra, hogy bevalja a párjának, szivesen lenne egy másik pasival is. Az én nejem szex közben hatalmasakat élvez, ha eljátszuk, hogy más pasival van, vagy esetleg többel is. Sajnos azonban nem tudom rávenni, hogy próbáljuk ki igaziból is. Ez van. Talán türelemmel valamikor rá fogom venni.
én nem lennék féltékeny
És nem is vagytok féltékenyek?