Azért van szükség több nőre mert a lányok a puncit nem kapják meg minden nap viszont farok mindig áll nekik rendelkezésre. Igen nagyon sok mindent kipróbáltunk. Annak ellenére nem vagyunk féltékenyek egymásra fiuk, hogy nemvagyunk bik nem értem ez hogy jön ide, szeríntem csodálatos látvány amikor a párom élvezését úgy végignézhetem, hogy közben nem foglalkozom magammal is.
(Ez egy válasz peti8889 üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 10:29

aha, közben olvastam másik topikban, hogy szép nagy csapat vagytok:)
én a közös szexet egyébként úgy tudom elképzelni (maár ahogy én megéltem) - hogy a srácokban is legyen valamennyi bi hajlam, mert ha nincs, akkor szerintem hamarabb kijön az, hogy elkezdenek irígykedni egymásra..
Ha Nektek ez nincs, akkor igazán szerencsések vagytok..
viszont azt nem értem, hogy a bi lányok miért kellenek többen, hisz akkor mindig van, akinek nem jut farok..
és ha bi, akkor kéne neki a férfi is...
gondolom próbáltátok már: 2 lány nyalja egymást, közben 1-1 srác hátúlról ékeli őket:)
és a ficánkóló nyelveknek nincs tabu...:)
én a közös szexet egyébként úgy tudom elképzelni (maár ahogy én megéltem) - hogy a srácokban is legyen valamennyi bi hajlam, mert ha nincs, akkor szerintem hamarabb kijön az, hogy elkezdenek irígykedni egymásra..
viszont azt nem értem, hogy a bi lányok miért kellenek többen, hisz akkor mindig van, akinek nem jut farok..
gondolom próbáltátok már: 2 lány nyalja egymást, közben 1-1 srác hátúlról ékeli őket:)
és a ficánkóló nyelveknek nincs tabu...:)
szia!
van elvétve olyan szexstar, aki nemcsak színészkedi az orgazmust (a férfiak közötzt több is akad:)
olyan filmet keressél, vagy beszélj nyíltan, hogy Te többet, változatosabbat szeretnél...
próbáltátok már a természetben? - ahol nem kell félni, hogy a szomszédok, vagy a gyerekek meghallják?
tudom, 1xű a más dolgában okos lenni..
de saját helyzetemből azt is tudom: sokszor csak marokmarcsa segíthet:) (Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 10:33
van elvétve olyan szexstar, aki nemcsak színészkedi az orgazmust (a férfiak közötzt több is akad:)
olyan filmet keressél, vagy beszélj nyíltan, hogy Te többet, változatosabbat szeretnél...
próbáltátok már a természetben? - ahol nem kell félni, hogy a szomszédok, vagy a gyerekek meghallják?
tudom, 1xű a más dolgában okos lenni..
de saját helyzetemből azt is tudom: sokszor csak marokmarcsa segíthet:) (Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem elvezi a szexfilmeket. Azt mondja hogy jol latszik a nokon hogy szineszkednek es hogy egyaltalan nem is elvezetes amit csinalnak. Ha jol belegondolok, igazat is adok neki.
Próbálj az amatör oldalró leszedni nem szinészkedös klippeket.
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 10:33

Nem elvezi a szexfilmeket. Azt mondja hogy jol latszik a nokon hogy szineszkednek es hogy egyaltalan nem is elvezetes amit csinalnak. Ha jol belegondolok, igazat is adok neki.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 10:15

Szokott szexfilmeket nézni a párod? Akár szoftot is mi a véleménye róla, bezsélgettetek eről?
aha, közben olvastam másik topikban, hogy szép nagy csapat vagytok:)
és a ficánkóló nyelveknek nincs tabu...:) (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 10:22
és a ficánkóló nyelveknek nincs tabu...:) (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen mi többesben is szoktuk de, felvétel nem igazán van mert 6 pár és 1 szoló lány van a csapatban, és mivel a lányok egytöl egyik bi beállítotságuak a fiuk meg heterók a lányokra nagyobb szükség van, így csak is szoló lány jöhet szóba aki bekerülhet a csapatba.
Igen mi többesben is szoktuk de, felvétel nem igazán van mert 6 pár és 1 szoló lány van a csapatban, és mivel a lányok egytöl egyik bi beállítotságuak a fiuk meg heterók a lányokra nagyobb szükség van, így csak is szoló lány jöhet szóba aki bekerülhet a csapatba.
(Ez egy válasz peti8889 üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
hahó, itt vagy?
Ti szoktatok többen?:) (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 10:15
Ti szoktatok többen?:) (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Szokott szexfilmeket nézni a párod? Akár szoftot is mi a véleménye róla, bezsélgettetek eről?
fél évig hármasban éltünk a barátom és a feleségem..
az asszonyka és én élveztük erősen:)
de a barátom pár hónap alatt rájött, hogy ő nem élvezi, hogy az asszonyt én is dugom előtte..:(
(mostanra szakítás lett a dologból, mert asszonyka hétvégi kiutazgatássait meg én viseltem nehezen... - persze, ha nekem is lett volna valakim, nem egészen így alakul)
Most arra döbbent rá az asszony, hogy én egyedül már kevés vagyok!!
mert igen! - a hármas szex több lehetőséget nyújt!
egy pasinak általában nincs 2 farka, nyelve, sőt 4 keze sem:)
próbálok most a 4es felé nyitni, de lehet, megint csak 3as lehet belőle, és az is érzelmi alapon..
ugyanis érzelmek nélkül nem megy...
még nézni se az igazi...
az asszonyka és én élveztük erősen:)
de a barátom pár hónap alatt rájött, hogy ő nem élvezi, hogy az asszonyt én is dugom előtte..:(
(mostanra szakítás lett a dologból, mert asszonyka hétvégi kiutazgatássait meg én viseltem nehezen... - persze, ha nekem is lett volna valakim, nem egészen így alakul)
Most arra döbbent rá az asszony, hogy én egyedül már kevés vagyok!!
mert igen! - a hármas szex több lehetőséget nyújt!
egy pasinak általában nincs 2 farka, nyelve, sőt 4 keze sem:)
próbálok most a 4es felé nyitni, de lehet, megint csak 3as lehet belőle, és az is érzelmi alapon..
ugyanis érzelmek nélkül nem megy...
még nézni se az igazi...
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 10:03

Nagyon kossz a tippet, latom segiteni akarsz, meg fontolora veszem de ha egybol azt mondom hogy mi az akkor eleve ugrik az otlet. Talan ha ugy csinalnek hogy nem tudom hava kerultunk, de egye fene ha mar ott vagyunk akkor jojjon aminek jonnie kell. Arra is gondoltam hogy jol leitatom, de meg csak nem is iszik. Sajnos.
Nagyon kossz a tippet, latom segiteni akarsz, meg fontolora veszem de ha egybol azt mondom hogy mi az akkor eleve ugrik az otlet. Talan ha ugy csinalnek hogy nem tudom hava kerultunk, de egye fene ha mar ott vagyunk akkor jojjon aminek jonnie kell. Arra is gondoltam hogy jol leitatom, de meg csak nem is iszik. Sajnos.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 09:56

A hu-swinger.com-on vannak olyan párok akik egymás melletti szeretkezéshez keresnek partnereket nem jönne be nektek ilyen játék, hátha kedvet kapna párod a közvetlen látványtól, és nem kell rögtön a másik párral összebujni, bár az is nagyon jó dolog.
Tisztelt Admin. nem reklám céllal adtam meg más honlap címet hanem segítség nyujtásért remélem ez nem bün:)
Tisztelt Admin. nem reklám céllal adtam meg más honlap címet hanem segítség nyujtásért remélem ez nem bün:)
A hu-swinger.com-on vannak olyan párok akik egymás melletti szeretkezéshez keresnek partnereket nem jönne be nektek ilyen játék, hátha kedvet kapna párod a közvetlen látványtól, és nem kell rögtön a másik párral összebujni, bár az is nagyon jó dolog.
Tisztelt Admin. nem reklám céllal adtam meg más honlap címet hanem segítség nyujtásért remélem ez nem bün:) (Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 09:50
Tisztelt Admin. nem reklám céllal adtam meg más honlap címet hanem segítség nyujtásért remélem ez nem bün:) (Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem talaltam pasit aki megdugna a felesegem de nem is kerestem, nem is hirdettem. Kulonben csak arra lennek kivancsi hogy masokkal csinalna e jobban, mert velem eleg konzervativ. Semmi extra, es ha ossze jon is valami hat nagyon megkell dolgoznom erte. Valahogy nem igy kepzeltem a hazassagon beluli szexelest.
Nem talaltam pasit aki megdugna a felesegem de nem is kerestem, nem is hirdettem. Kulonben csak arra lennek kivancsi hogy masokkal csinalna e jobban, mert velem eleg konzervativ. Semmi extra, es ha ossze jon is valami hat nagyon megkell dolgoznom erte. Valahogy nem igy kepzeltem a hazassagon beluli szexelest.
(Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2006. 12. 30. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
meg dugható a feleséged
Orgazmusz jele: Á
mért.egys.: 1 ejakulátusz
(=10 rángusz =100 mikro-idegrángusz =1000 receptusz-ingerusz)
(Ez egy válasz zoli2468 üzenetére (2006. 12. 30. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 20:24
mért.egys.: 1 ejakulátusz
(=10 rángusz =100 mikro-idegrángusz =1000 receptusz-ingerusz)

Azért ez a 70% dúrvának tűnik. Rám még nem érkezett panasz, igaz lehetőleg csak akkor állok le, ha már több orgazmusa volt a lánynak. Egyébként milyen a rendes orgazmus, mi a mértékegység?
Jó kérdés:)))
Azért ez a 70% dúrvának tűnik. Rám még nem érkezett panasz, igaz lehetőleg csak akkor állok le, ha már több orgazmusa volt a lánynak. Egyébként milyen a rendes orgazmus, mi a mértékegység?
zsozs és te már találtál pasit,aki megdugja a nődet?:)
Ha ezt tudom akkor talan jelentkeztem volna de biztosan a tavolsag miatt nem jott volna ossze. Ja meg annyit, hogy talan a jelentkezok is megneznek kikre jelentkeznek. Magamrol akt kepet nem kuldtem volna. Nem vagyok fotogen tipusu.
(Ez egy válasz eve005 üzenetére (2006. 12. 29. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 29. péntek 14:08

sziasztok ha valaki szeretne Ma!!!!! este 6 tol szeretkezni egy házaspárral irjatok!!!! Csak arcképes és aktfotoval ellátott részletes üzeneteket várunk! Hetero legyél !!! Szakál bajusz kizárva !!!S csak ma
rúgj be:)
(Ez egy válasz eve005 üzenetére (2006. 12. 29. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)