Szal, korábban írtam, izgatna, ha megdugná valaki a feleségem, de mist már nekem sem hagyja. Úgyhogy n szeretném valaki másaét dugni!
Help me!
Help me!
Először a kérdésedre: azért nem követem a téma igazi mezsgyéjét, mert nincs kedvem itt olvasgatni az olyanok idevágó "kellemes" megjegyzéseit mint a Tiéd. Van belőlük itt épp elég (szerintem sajnos). Azért írtam azt, hogy ha valakit zavar a téma az ne járjon ide gyalázkodni, hanem nyisson egy úgymond ellentopicot (járhatnátok oda "csodálkozni"), hogy tisztuljon meg itt a téma olyanoktól mint Te vagy. De úgy látom, ez itt reménytelen. Ami az intelligenciát illeti, nyugodtan ragozd tovább, de egyedül. Észrevettem, hogy nem vagyok admin, nincs is a nevem mellett feltüntetve. Igen, feltűnt nekem is, hogy az én "komplexusom" késztet arra, hogy ilyen "kellemes hangvételű", mindennemű "jelzőktől mentes" válaszokat írjál nekem, csak abban nem vagyok egészen biztos, hogy kettőnk esetében a "komplexus", és a többi nekem címzett jelző rám illik és nem rád. De ezt nem én akarom sem eldönteni, sem pedig ide leírni, hisz az eleve minősítene engem is. S végül csak úgy a margóra, nem igazán vagyok liberális beállítottságú, mondhatnám, egyáltalán nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 15:56
Törölt felhasználó (26249)

Látod, itt a gond: én nem bizonygatni, megsérteni, vagy valami hasonlót akartam. Persze neked, aki nem akarja elolvasni sem más hozzászólását, ez ki sem derülhetett. A dolog kezdett győzködésbe átmenni, és erre írtam amit írtam.
Egyébként, ha téged nem sért, akkor minek reflektálsz rá folyton te, bizonygatva, hogy te milyen liberális, és inteligens vagy? Elhiszem, hoigy az vagy, hogyne lennél az!
De azt oszd meg még velem, hogy te miért nem követed a téma igazi mezsgyéjét, és írod le feleség dugatós élményed? Vagy dobod be a párod a közösbe, mindenki megelégedésére? Kb ez a topic lényege.
Azzzal a hihetetlen mennyiségű inteligenciáddal, ezt miért nem érted meg? És azt miért nem veszed észre, hogy nem vagy admin, ergo nem kell neked senkit sem regulázni, pláne más nevében. Más témában sem.
Komolyan, te fusztrált vagy, vagy otthon/minden napokban van valami gond, hogy folyton iránytani szeretnél? Ahol ezt kellene tenni, ott nem megy?
Engem nem mozgat a téma annyira, hogy hozzászoljak. Engem a te komplexusod késztet arra, hogy válaszoljak neked, mert ez megfoghatatlan számonra... De ezáltal az egész "off-topic", így írj privátba, ha akasrz valamit, de inkább ne is fárassz. Nem kell nekem, hogy más kéretlen védőjét játszd, és okosítsál engem a semmiről. Foglalkozz a pároddal, vagy akárkiddel, nekik osszad a te "liberális, világra oly' nyitott" vagy milyen maszlagodat.
Egyébként, ha téged nem sért, akkor minek reflektálsz rá folyton te, bizonygatva, hogy te milyen liberális, és inteligens vagy? Elhiszem, hoigy az vagy, hogyne lennél az!

De azt oszd meg még velem, hogy te miért nem követed a téma igazi mezsgyéjét, és írod le feleség dugatós élményed? Vagy dobod be a párod a közösbe, mindenki megelégedésére? Kb ez a topic lényege.
Azzzal a hihetetlen mennyiségű inteligenciáddal, ezt miért nem érted meg? És azt miért nem veszed észre, hogy nem vagy admin, ergo nem kell neked senkit sem regulázni, pláne más nevében. Más témában sem.
Komolyan, te fusztrált vagy, vagy otthon/minden napokban van valami gond, hogy folyton iránytani szeretnél? Ahol ezt kellene tenni, ott nem megy?
Engem nem mozgat a téma annyira, hogy hozzászoljak. Engem a te komplexusod késztet arra, hogy válaszoljak neked, mert ez megfoghatatlan számonra... De ezáltal az egész "off-topic", így írj privátba, ha akasrz valamit, de inkább ne is fárassz. Nem kell nekem, hogy más kéretlen védőjét játszd, és okosítsál engem a semmiről. Foglalkozz a pároddal, vagy akárkiddel, nekik osszad a te "liberális, világra oly' nyitott" vagy milyen maszlagodat.
te meg hasznalj emberi nyelvet!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2006. 12. 16. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
fogalmadsincs hogy ez menyire izgatotud lenni
(Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2006. 12. 16. szombat 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 13:27

Hát énnekem nincs feleségem,de rohadtul mérges lennék,ha más megdugná:)
imadnam vegignezni ahogy az aszonyt valaki szopatja csakhat sajnos evekalat sem tudtam radumalni ikarox
Lasä mä! Nu te certa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 16. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 15:56
Törölt felhasználó (26249)

Látod, itt a gond: én nem bizonygatni, megsérteni, vagy valami hasonlót akartam. Persze neked, aki nem akarja elolvasni sem más hozzászólását, ez ki sem derülhetett. A dolog kezdett győzködésbe átmenni, és erre írtam amit írtam.

Engem nem mozgat a téma annyira, hogy hozzászoljak. Engem a te komplexusod késztet arra, hogy válaszoljak neked, mert ez megfoghatatlan számonra... De ezáltal az egész "off-topic", így írj privátba, ha akasrz valamit, de inkább ne is fárassz. Nem kell nekem, hogy más kéretlen védőjét játszd, és okosítsál engem a semmiről. Foglalkozz a pároddal, vagy akárkiddel, nekik osszad a te "liberális, világra oly' nyitott" vagy milyen maszlagodat. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 11:29

Engem nem mozgat a téma annyira, hogy hozzászoljak. Engem a te komplexusod késztet arra, hogy válaszoljak neked, mert ez megfoghatatlan számonra... De ezáltal az egész "off-topic", így írj privátba, ha akasrz valamit, de inkább ne is fárassz. Nem kell nekem, hogy más kéretlen védőjét játszd, és okosítsál engem a semmiről. Foglalkozz a pároddal, vagy akárkiddel, nekik osszad a te "liberális, világra oly' nyitott" vagy milyen maszlagodat. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)

Ha nem akartál senkit sem sértegetni, akkor minden rendben van. Úgy látszik véletlenül sikerült (nem magamra gondolok, engem Te nem igazán tudnál megsérteni, legalábbis nehezen). Az intelligenciáról csak annyit, teljesen egyetértek veled. Így utólag nekem is furcsa már, hogy a feleség dugatás oltárán áldozó "inteligens" embereket ennyire bántja majd az a néhány, kedves, intelligens (idézőjelek nélkül) hozzászólásod. Valóban érdekesek ezek a feleségdugató ún. "intelligens" emberek. Magam sem értem, hogy hogy nem tudják igazán értékelni az olyan kitünő mókákat, mikor az ember fia jól "megdugja" más feleségét, ráadásul be is tanítja és ami a pláne, a haverokkal még egy jót is röhögnek a párocskán. Teljesen érthetetlen. Különben ha nem érted miért lenne élvezhető, ha más is dugja az asszonyt, ebből nem kell különösebb problémát csinálnod. Nem kötelező senkinek sem megérteni. Gondolom a léted sem függ tőle, és itt mindenki el is hiszi ezt neked, fölösleges ezt itt tovább bizonygatnod. De csodálkoznod is.
A csendes víz impicite hallgat. A partot a lassú víz mossa!
De miköze ennek a baszáshoz, dugáshoz, (alig merem leírni) kúráshoz? (Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 12. 16. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 13:56
De miköze ennek a baszáshoz, dugáshoz, (alig merem leírni) kúráshoz? (Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 12. 16. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Óóóó! Bocsánat, kicsit mellé értelmeztem és teljesen igazatok van. "Csendes víz partot mos" gondolatra, gondoltam!
S az hogy Valaki pedig nagyon mérges lenne ha a párját más kényeztetné, pedig csak annyit, hogy a kölcsönös bizalmon és a szereteten nagyon sok múlik!
S az hogy Valaki pedig nagyon mérges lenne ha a párját más kényeztetné, pedig csak annyit, hogy a kölcsönös bizalmon és a szereteten nagyon sok múlik!
Óóóó! Bocsánat, kicsit mellé értelmeztem és teljesen igazatok van. "Csendes víz partot mos" gondolatra, gondoltam!
Hát énnekem nincs feleségem,de rohadtul mérges lennék,ha más megdugná:)
"Lassú víz mos partot." De az teljesen mást jelent!:)))
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 12. 16. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 16. szombat 12:12

Szerintem is valami van abban a mondásban, hogy "csendes víz partot mos", de azért aki kicsit is ismeri az embereket, akko szerintem ki lehet ismerni, hogy ki milyen is az ágyban!
Szerintem is valami van abban a mondásban, hogy "csendes víz partot mos", de azért aki kicsit is ismeri az embereket, akko szerintem ki lehet ismerni, hogy ki milyen is az ágyban!
Hát igazából nem volt pont idevaló, de leírta a srác, hogy nem talált ennél jobb fórumot a kérdésének.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 15. péntek 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 15. péntek 07:30
Törölt felhasználó (47519)
VIP

Absolute! De mi köze is volt a témának ehhez a topichoz?

Engem meg Qrvára idegesítene!
Absolute! De mi köze is volt a témának ehhez a topichoz?
(Ez egy válasz zoli2468 üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 17:25

Hát ez van. Gyanús a dolog, hogy a srác csak feldobta a sztorit, de nincs sok valóság alapja. Egyébként ha eddig jó volt neki és nem csinált semmi olyat a csaj, ami neki rossz volt, vagy rosszul esett, akkor meg nem mindegy?
nem szertném
Hát ez van. Gyanús a dolog, hogy a srác csak feldobta a sztorit, de nincs sok valóság alapja. Egyébként ha eddig jó volt neki és nem csinált semmi olyat a csaj, ami neki rossz volt, vagy rosszul esett, akkor meg nem mindegy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 08:11
Törölt felhasználó (47519)
VIP

Nem mondom, hogy nincs igazság abban amit írsz, csak szerintem ezek a Te tapasztalataid, a Te "érzékeid" erre vannak "kihegyezve". A srácnak aki a segítséget kérte az lenne igazi segítség, ha rámutatnánk, Neki mit kellene figyelni. Nekem mindig a viselkedés volt a gyanúsabb, a testet hiába vizslattam egy időután mindíg elterelte a figyelmem valami!

Nem mondom, hogy nincs igazság abban amit írsz, csak szerintem ezek a Te tapasztalataid, a Te "érzékeid" erre vannak "kihegyezve". A srácnak aki a segítséget kérte az lenne igazi segítség, ha rámutatnánk, Neki mit kellene figyelni. Nekem mindig a viselkedés volt a gyanúsabb, a testet hiába vizslattam egy időután mindíg elterelte a figyelmem valami!
(Ez egy válasz zoli2468 üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 07:16

Általánosítani persze nem kell mert mindig vannak kivételek. Minden hozzászólást olvass el. Vannak olyan nők, mint akivel te futottál össze és nekik szerencséjük, hogy ilyenek az alkati adottságaik. Aztán vannak, akik próbálnak tenni ellene különboző megoldásokkal. Meg van a nagy többség akiken meglátszik. De ugyanez létezik a másik oldalon is. Hány de hány olyan 20 körüli csajt láttál, akik még messze nem szültek és felöltözve, farmerba tuszkolva formásak, de jajj ha levetkőznek. Narancsbőr, logó cicik, ráncok zsírpárnák, stb.. és ez nem csak a testes csajok kiváltsága.
Ismét egy építő jellegű hozzászólás a szintedről. Próbálj meg idézni magadtól valamit, aminek volt valami haszna, vagy értelme. Amíg erre nem vagy képes, addig a veled való kommunikációt szüneteltetem. Azt meg ne várd, hogy én is lesüllyedjek a szintedre.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 12. 13. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Látod én is ilyen technikákról írtam egy előző hozzászólásomban.
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 12. 13. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 13. szerda 17:18

Az intim torna a kulcs. Ajánlom mindenki figyelmébe, minden szempontból csodákat tesz. Ráadásul, ha valaki ilyen módon is foglalkozik vele, már a törődéstől és nem különben az élénkülő vérkeringéstől jóval kívánósabb lesz a punci. A szülés hatása pedig elenyésző egy megfelelően karban tartott punci esetén átlagos kötőszöveti adottságok mellett. Persze ha egy nőn minden lóg, miért a puncija lenne kivétel. A torna azonban ott is sokat segít.