Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 937 938 939 940 941 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#880   2006. 12. 03. vasárnap 13:04
SziklaMiki SziklaMiki
Kedves Pár (Kriszta, Főgenyó)!
Örülök, hogy nálatok minden rendben, s természetesen nem erőszakoskodom tovább!
Vigyázzatok egymásra, mert sok a kísértés egy nyitott párnak! (mint Ti is vagytok)Az újdonság izgató, s aki egyszer nekiindul, mindíg messzebbre akar jutni!
Látom más témáknál is jókat "csevegtek" - így biztos találkozunk még! (új vagyok itt)
Rám számíthattok, de most rohanok! (focizni)
Üdv.
#879   2006. 12. 02. szombat 22:50
X Törölt felhasználó (572)
Szia Kriszta!
Én is bóknak szántam a Neked írtakat. Bármit félre lehet érteni, csak akarat kell hozzá. De akiben csak jóakarat van, az a mondatokban is csak a jót keresi. Tudtam, hogy Te érteni fogod a szándékot a szavak mögött.
Más: Tetszik ez a dolog a hűséggel. Van nekünk egy barátunk, egy ffi. Néha meglátogat bennünket és olyankor megosztjuk vele a hálószobánkat, és benne a páromat. Nekem azelőtt volt 1-2 félrelépésem. Amióta tart ez a 3-as kapcsolat, eszembe sem jut, hogy más felé nézzek. Túl nagy a felelősség a barátunkkal, és az ő párjával szemben is. Még egy náthát sem szívesen közvetítenék senki felé, -ha érted mire gondolok.
Mehet még1 homlokpuszi?
#878   2006. 12. 02. szombat 18:18
para11 para11
én is megfontoltan írtam,sajnálom,ha iróniát,netán gúnyt ereztél ki belöle... wave wave wave
#877   2006. 12. 02. szombat 18:09
Fögenyó Fögenyó
Szia Miki!
Én vagyok Kriszta férje, és sajnálatodra azt kell mondanom, hogy nem.
Tudod, mindketten hűségesek vagyunk, a szeretőinkhez is wink nyes wave
#876   2006. 12. 02. szombat 18:02
SziklaMiki SziklaMiki
Szai Kriszta! Te aztán tudsz írni! Nekem pár sor bepötyögése is komoly meló. (lehet, hogy a gatyámban hordom az eszem?) Csak a leírt sorok számában vagy ilyen jó, vagy a sexben is? Ha igen, szeretnék a párod (újdonsült) legjobb barátja lenni! (a topic címe is erről szól)
RÉMÉLHETEK?
#875   2006. 12. 02. szombat 17:45
facoka facoka
Hát nekem tényleg dugják, igaz hogy titokban, azt hiszik, hogy nem tudok róla, tehát így engem nem izgathat. De ha neki jó, hát had legyen csak mértékkel, na és közben és engem sem hanyagoljon.
#874   2006. 12. 02. szombat 13:51
X Törölt felhasználó (21812)
Szinte mindennel tökéletesen egyetértek, amit írtál. És el is fogadom, hogy ha két olyan ember talál egymásra, ahol mindkettőnek örömet okoz a hármas szex, akkor megteszik.
Mégis van egy mondat, amit olyan sokszor hallok, és mindig ideges leszek tőle. Nem téged akarlak most csesztetni, csak te is leírtad, ezért most erre a hsz-re reagálva írom le (ne vedd magadra, kérlek).
Arról van szó, hogy "ha valamit nem kap meg tőlem a párom, megteszi mással".
Ezzel az a bajom, hogy miért törvényszerű ez? Az élet sokszor arról szól, hogy beletörődünk abban, nem kaphatunk meg mindent, amire vágyunk. Elfogadjuk, hogy nem élünk hatalmas kertesházban, nem mehetünk minden évben külföldre, én jelenleg még azt is elfogadom, hogy sehova nem megyek a kisbabám nélkül. Miért nem képes egy ember elfogadni, hogy van olyan szexuális vágya, ami nem teljesül???
Miért kell rögtön azt hangoztatni, hogy akkor megteszi mással?
A házastársi esküben benne volt: jóban-rosszban. Hát, vannak árnyoldalai annak, hogy épp a jelenlegi párunkkal vagyunk. De őt választottuk. És ha ő semmiképpen nem akarja, hogy egy harmadik bejöjjön az ágyba, miért kell rögtön a megcsalás gondolatát felhozni?

Ismétlem, csak erre az egy gondolatra reagáltam. A topic címében lévő dologgal semmi bajom, amennyiben mindkét fél örömét leli benne.

wave
#873   2006. 12. 02. szombat 13:04
toratoratora toratoratora VIP
szia Kriszta!

sokat nem tudok hozzáfűzni a soraidhoz, annyira jól kimerítetted a témát! mi is "gyakoroljuk" a többes sex minden formályát (ha van kivel) :-) sokan nem képessek megérteni, hogy hogyan lehet a párunkat megosztani-kényeztetni másvalakivel. azt hiszem ebben a témában a "kényeztetni" szó a kulcs, élvezni azt, hogy a szerelmünk egy nem mindennapi élményt élhet át.
#872   2006. 12. 01. péntek 08:59
mullerl mullerl VIP
Gratulálunk!
Tökéletesen összefoglaltad, leírtad, megmagyaráztad a lényeget! Eddig durva volt a vita, ezért nem szóltunk bele.
Pusssz,
Kriszti és Laci.
#871   2006. 12. 01. péntek 07:30
X Törölt felhasználó (47519) VIP
Nos lehet ezt így is! Szerintem ezeket a dolgokat mindenki tudja (mint azt, hogy vizes leszel, ha esik) csak nem mindenki törődik vele (vagy mint a jobbkéz szabály). Minden nap szembesülsz valamivel, de nem foglalod így össze a dolgokat, és így azért sokkal hatásosabb. Fontos és tanulságos amiket írsz.
Kössz!
#870   2006. 11. 30. csütörtök 22:55
X Törölt felhasználó (572)
Szia Kriszta és többiek!
Egészen tisztán látod a párkapcsolatok működését. Ha ezt az élettapasztalatot nem 140 éves korodra szedted össze, akkor minden elismerésem a Tiéd! /Sokaknak annyi is kevés lenne/ Én legalább 8 évig puhítottam a feleségemet, hogy engedjen az ágyunkba "még 1 embert". Eközben magam is kiismertem a női lélek működését. Az én vágyaim 20 éves korom óta nem változtak, de szerintem azzal, hogy belement a dologba, Ő sem változott, hanem csak félretette az erkölcsi meg mindenféle gátakat. Régebben inkább "anya" volt, de most, hogy a gyerekeink már maguknak törönek popsit, ismét felülkerekedett benne a nő. Ha megengeded, küldök egy puszit az okos homlokodra!
#869   2006. 11. 30. csütörtök 21:17
para11 para11
Tökéletesen látszik,hogy ez nem rögtönzés,mindazt amit leírtál tapasztalat,megfontoltság és bölcsesség jellemzi.
Még csak annyit teszek hozzá,én nem vagyok a hármas,netán csoportszex kedvelöje,de ez korántsem jelenti azt,hogy elítélem azokat,akik ezt üzik. eljen eljen wave wave
#868   2006. 11. 30. csütörtök 14:34
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Igazad van, Mea culpa, Mea maxima culpa...
Mellesleg egyetlen szóval se említettem, hogy kevesebbek lennétek, mint mi.
Szó sem volt kényünk kedvünkre való használatról, de most így belegondolva,elindítja a fantáziámat, amit csak a saját emberi gyarlóságommal indokolhatok...
Sjana az egyenrangúságot nem erre a társadalomra méretezték, hisz még nemeken belül sincs egyenrangúság, soha nem is volt...
#867   2006. 11. 30. csütörtök 12:04
surdapapa surdapapa
az pedig, h mi a társadalmilag elfogadott az a társadalomtól függ.
ld.
rómaiak-homoszekszualitás
középkorban tizenéves királyházasságok - pedofília
vérfertőzés - létezik afrikában olyan törzs, ahol az apának kell elvenni a 12 éves lánya szüzességét.
ne foglalkozz olyanokkal, akik elítélnek! a legjobban az dühíti Őket, ha egyáltalán nem is reagálsz a hszükre.
mindenkinek a saját és párja normáit kell betartania és pont
#866   2006. 11. 30. csütörtök 11:57
Valaki aki vad Valaki aki vad
Nincs mit köszönni, szívből egyet értek!

Amúgy én is szívesen kipróbálnám a 3-ast, bármelyik nem többségi jelenlétével!
#865   2006. 11. 30. csütörtök 11:30
yomiboy yomiboy
Főzzön ám a nyavaja!Ha nem főz inkább nem eszek.Amugy a főzéssel,nehogy már bármelyik nő is mártírkodjon.
#864   2006. 11. 30. csütörtök 10:58
voda voda
Na akkor ezek után most már jöhetnek újból a topicba az élménybeszámolók, amiket nagy figyelemmel követek:)
#863   2006. 11. 30. csütörtök 10:13
Valaki aki vad Valaki aki vad
worship worship worship worship worship eljen eljen eljen eljen eljen
#862   2006. 11. 30. csütörtök 10:09
para11 para11
eljen eljen eljen nem csalódtam benned,csak igy tovább,a beszükültagyuakkal pedig ne törödj!!!! worship worship worship
#861   2006. 11. 30. csütörtök 10:07
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Szia, Kriszta, nem tartalak kurv@nak, és szerintem jogos a felvetésed, detudod mi "férfiak" önző dögök vagyunk, csak azt hisszük jónak és azt fogadjuk el, ami nekünk jó.
Mondjuk ez szerintem nem az agyi normalitás kérdése, mert ez maximum társadalmi normalitásban lehet maximum mérni.
Az önzőségünk meg szerintem gén alapú dolog, nem felvett viselkedés...

... 937 938 939 940 941 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!