engem nagyon felizgatna az biztos! ;-) hol a baseball ütőm?! :D
én sem szeretném hogy mással legyen
Egyszer áldozni szeretnék ezen az oltáron is.
Elbeszélünk egymás melélet!
Úgy vélem másképp értelmezted soraimat, nem baj, de a hasonlítás nem illusztráció, vagy fordítva .-))
Ugyan szard le! Ő tudja. No de honnan tudja?
Ácsolt magának egy jó magas erkölcsi piedesztált és onnan látja.:)) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 19:01
Ácsolt magának egy jó magas erkölcsi piedesztált és onnan látja.:)) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Hát köszi, ez aranyos:-) Még, hogy én ne tegyek tönkre senkit:-) Az már szinte eszedbe sem jutott, hogy ezidáig esetleg mindez fordítva volt....
Mellesleg, amikor az írományaim születtek, senkinek nem tartoztam elszámolással, mert akkor még egyedül éltem....Csak a vágyaim írtam ki magamból és vaciláltam...Hangosan gondolkodtam, ha úgy tetszik. És még nem tudtam, mi lesz hetek múlva.....
Önmegtartóztatás? Majd, ha zárdába vonulok, tájékoztatlak. Címed?
Tök jó, hogy kioktattál, köszi.
Mellesleg, amikor az írományaim születtek, senkinek nem tartoztam elszámolással, mert akkor még egyedül éltem....Csak a vágyaim írtam ki magamból és vaciláltam...Hangosan gondolkodtam, ha úgy tetszik. És még nem tudtam, mi lesz hetek múlva.....
Hát köszi, ez aranyos:-) Még, hogy én ne tegyek tönkre senkit:-) Az már szinte eszedbe sem jutott, hogy ezidáig esetleg mindez fordítva volt....
Te alapvetően összekeversz dolgokat. A hím oroszlán nem azért nem engedi dugni az oroszlán ifjakat, mert írigy egy kis sexuális élményre, hanem mert a saját génjeit akarja szaporítani, minél nagyobb számban. Ezért, ha pl. meg nyer egy háremet a legyőzött hím gyermekeit az anyák tiltakozása ellenére mind megöli, ha tudja.
Nem hiszem, hogy a modern kultúrában élő ember sexuális viselkedését, amiben szinte teljesen elszakadt a sexualitás a gyermek nemzéstől és vállalástól, össze lehetne hasonlítani.
Nyilván egyik ilyen fölállást szerető férfi sem azt vállalja, hogy nyugodtan legyenek gyermekek ezekből a kapcsolatokból, majd azokat ő fölnevelgeti. Ha a gyermekvállalás szóba kerül, azokban a kapcsolatokban eltűnnek az ilyen élmények, hogy visszajöjjenek, ha már a szaporodási szakaszon túl van a pár...
Nem hiszem, hogy a modern kultúrában élő ember sexuális viselkedését, amiben szinte teljesen elszakadt a sexualitás a gyermek nemzéstől és vállalástól, össze lehetne hasonlítani.
Nyilván egyik ilyen fölállást szerető férfi sem azt vállalja, hogy nyugodtan legyenek gyermekek ezekből a kapcsolatokból, majd azokat ő fölnevelgeti. Ha a gyermekvállalás szóba kerül, azokban a kapcsolatokban eltűnnek az ilyen élmények, hogy visszajöjjenek, ha már a szaporodási szakaszon túl van a pár...
én mér nem próbáltam más feleségét dugni úgy hogy a férj is látta.De elég érdekes lehet:)
igen nagyon izgato
(Ez egy válasz huncsa üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
imadom nezni ahogyan dugjak a felesegemet
Úgy ha látod?
Szerintem nem kellene az állatokhoz hasonlítani az embereket.Igaz sokszor viselkedünk állat módjára.Lehet, hogy ez a fajta szex is az lenne? Ki tudja, de szerintem az ha minden résztvevőnek jó, akkor az már másodlagos, hogy épp állati vagy emberi. Ezt ki-ki döntse el maga. A hozzászólásod második felével azonban teljesen egyet értek. Valószínüleg az lesz ott a bibi.
Gondoljátok el, az oroszlán keresztbe nyeli le azt a hímet, amelyik a csordájában akar párosodni. Talán nem véletlen, megküzdött, megharcolt érte, hozzá tartozik, /ő birtokolja /és ő is dugja :-) Éppezért nem örül annak, hogy a sajátságos szerelmi állapotot valaki megzavarja. Épeszű ember / akinek normális értékrendje van / nem gondolkodik másként. Mivel az egészséges szex érzelmi alapú, így akit szeretsz nem teszed prédává. Az a pár, ahol ez létrejöhet, sosem szerette igazán egymást, és az erkölcsi-szexuális korrekció nem létezik náluk. Így gátlástalanul mennek bele egy élménynek nevezett szemérmetlenségbe. A másik verzió az, amikor igazán össze nem tartozó, és kifejezetten a szexualitást preferáló párok között kialakul a maximalizmus a szex iránt és e miatt nyitnak kaput az ágyukban. Kielégítve kiváncsiságukat, vágyaikat. ez sem elitélendő, de nem konzervatív, mindinkább szabados. Vonjunk párhuzamot a két teória között, és ott van az eredmény. Az érzelem az, ami sérül ilyenkor, és egy ilyen kaland akár egy életre tönkre teheti az addig jól működő kapcsolatot.
Kedves Eperkelyhecske! Beleolvastam egy két nyilatkozatodba, úgy érzem az abszolút kielégületlenség a Te bajod, magas szexuális igény és fantázia egy személyben, érzelmi sikkadás mellett. Önkontrolt javasolok, a kellő mértéktartás mellett, vagy segédeszközöket a rendszeres kielégüléshez, ha a párod alkalmatlan követni az igényeket, elvárásokat! Így talán nem teszel tönkre senkit.
Kedves Eperkelyhecske! Beleolvastam egy két nyilatkozatodba, úgy érzem az abszolút kielégületlenség a Te bajod, magas szexuális igény és fantázia egy személyben, érzelmi sikkadás mellett. Önkontrolt javasolok, a kellő mértéktartás mellett, vagy segédeszközöket a rendszeres kielégüléshez, ha a párod alkalmatlan követni az igényeket, elvárásokat! Így talán nem teszel tönkre senkit.
én rosszul viselném! :)
Valami csak van benne ha valaki izgatónak találja ah dugják feleségét elöte!!!!hmm ki kell próbálni
Na nincs élménye senkinek? Vagy mindenki keresi a harmadikat?
Meg kell találni a megfelelő helyet és időt az ilyesmire...
(Ez egy válasz barangolo üzenetére (2006. 11. 04. szombat 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 13:34

Én szeretném látni hogy valaki megkeféli a feleségemet,de őt nem lenne könnyü rávenni erre.Pedig szerintem minden nő gondolt már ilyen dolgokra,csak talán még maguknak sem merik bevallani.
én nem szeretném ezt kiprobalni hogy megdugják a nőmet

Különben is! Nem csak ez az egy képed van kint
Aki kíváncsi rád, keresgéljen!