nem hinném! ezért is sajnálom őket!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyen előzmények után szerinted fog ez még folytatódni?
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 29. vasárnap 16:33

szia! sajnálom, hogy igy jártatok. nagyon nehéz megtalálni az arra érdemes, megfelelő partnert! mi is sokat keresgéltünk, történtek jó és rossz dolgok. de egy biztos: ha megtaláljátok a "nagy Ő-t" fergeteges élményekben lehet részetek.
szia! sajnálom, hogy igy jártatok. nagyon nehéz megtalálni az arra érdemes, megfelelő partnert! mi is sokat keresgéltünk, történtek jó és rossz dolgok. de egy biztos: ha megtaláljátok a "nagy Ő-t" fergeteges élményekben lehet részetek.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 10. 28. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 28. szombat 20:07

Érdeklödve olvasom ezt a témát tetszik,hogy itt mindenkinek határozott véleménye van legyen az pozitiv vagy negativ az is jó,hogy mindenki kurva okos. röviden a történetem. Hosszú időbe telt mire sikerült rábeszélni a nejemet a többesre de a lényeg,hogy rábolintott aztán,hogy mikor kivel hogyan ez volt a következő kérdés de ez is megoldodott ráadásul spontán jó hangulatban egy kis iszogatás kis nevetgélés és megbeszéltük,hogy négyesben töltjük az éjszakát.Fürdésközben egy kis tapi stb-i és irány az ágy még el sem feküdtem jóformán a nejem már szorgalmasan szopta a fickót mi is egymásnak estünk közben persze amig engem szopott a csaj próbáltam úgy helyezkedni,hogy közben tudjak nyalni a nejemnek na mindegy ment a müsor mikor a csaj a fülembe sugja,hogy a Lacinak nem áll fel és segit a nejemnek aki már vagy harminc perce szopott utána szopták ketten még vagy 15percig de a laci elaludt/én nem/.Reggel mindanyiunknak dolgozni kellet.Mondanom sem kell,hogy vigasztaltam a nejemet,hogy ez egy baleset meg véletlen meg minden majd legközelebb jó lessz.Eljött a következő lehetőség egy másik hapsi személyében hapsinak tetszik a nejem /még szép/nejem bolint,hogy oké hát akkor mehet a sex kis izgatás látom ahogy pasikám igazitja faszát a nejembe na mondom kezdödik a dugás várunk pasi lefordul aztmondja elmentem erre a nejem,hogy ö is felugrott átment a másik szobába és sirva fakadt azóta hallani se akar a többesröl
tettél már fel róla képet? mert ha nem, itt az alkalom :-D
Jól látod nem véletlen vagyunk régóta együtt persze ez nem az én érdemem ha jól belegondolok tölem már egy páran elváltak volna rólam biztos nem fognak szobrot állitani mint a hűség mintaképe
Ezek a problémák nem tűnnek légből kapottnak. Arra azért jók voltak ezen élmények, hogy rájöjjetek ti vagytok a legjobbak egymásnak. Hajrá!:)
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2006. 10. 28. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdeklödve olvasom ezt a témát tetszik,hogy itt mindenkinek határozott véleménye van legyen az pozitiv vagy negativ az is jó,hogy mindenki kurva okos. röviden a történetem. Hosszú időbe telt mire sikerült rábeszélni a nejemet a többesre de a lényeg,hogy rábolintott aztán,hogy mikor kivel hogyan ez volt a következő kérdés de ez is megoldodott ráadásul spontán jó hangulatban egy kis iszogatás kis nevetgélés és megbeszéltük,hogy négyesben töltjük az éjszakát.Fürdésközben egy kis tapi stb-i és irány az ágy még el sem feküdtem jóformán a nejem már szorgalmasan szopta a fickót mi is egymásnak estünk közben persze amig engem szopott a csaj próbáltam úgy helyezkedni,hogy közben tudjak nyalni a nejemnek na mindegy ment a müsor mikor a csaj a fülembe sugja,hogy a Lacinak nem áll fel és segit a nejemnek aki már vagy harminc perce szopott utána szopták ketten még vagy 15percig de a laci elaludt/én nem/.Reggel mindanyiunknak dolgozni kellet.Mondanom sem kell,hogy vigasztaltam a nejemet,hogy ez egy baleset meg véletlen meg minden majd legközelebb jó lessz.Eljött a következő lehetőség egy másik hapsi személyében hapsinak tetszik a nejem /még szép/nejem bolint,hogy oké hát akkor mehet a sex kis izgatás látom ahogy pasikám igazitja faszát a nejembe na mondom kezdödik a dugás várunk pasi lefordul aztmondja elmentem erre a nejem,hogy ö is felugrott átment a másik szobába és sirva fakadt azóta hallani se akar a többesröl
Úgy látom az utolso sort nem olvastad el.Egyébként ez nem az a felállás,hogy majd a barátod eldönti,hogy lessz e szives dugni egyet
Van egy jóbarátom aki fiatal és sokáig bírja, küldj egy képet az asszonyodról és összehozlak vele titeket...

Ez honnan jött?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 23:24
Törölt felhasználó (56673)
VIP

na erről nem is szólva: ha valakit izgatja az hogyb dugják a feleségét na az adja egy loovardába ott minden nao megkapja azt ami jár neki. csakk előbb egyeztesse a feleségével.
A tied már volt lovardában ?
Ha nem is akkor egy ökörrel biztos aki te vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 23:24
Ha nem is akkor egy ökörrel biztos aki te vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56673)
VIP

na erről nem is szólva: ha valakit izgatja az hogyb dugják a feleségét na az adja egy loovardába ott minden nao megkapja azt ami jár neki. csakk előbb egyeztesse a feleségével.
És mi a rossz ebben? fogy az önbizalmad??
vagy otthon nem kapod meg a kellő törődést? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 21:23
vagy otthon nem kapod meg a kellő törődést? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

ÁÁÁ, ma semmi értelmeset nem tdok írni....
Nem nekem találták ki a hűséget, de az egyedüllétet sem..És az ember így legyen okos...
Amint látom, hogy esetleg tetszem valakinek, elkezdek vele flörtölni...Ez így nem lesz ok.
Nem tudok bókok nélkül élni...Egyre több kell...
Nem nekem találták ki a hűséget, de az egyedüllétet sem..És az ember így legyen okos...
Amint látom, hogy esetleg tetszem valakinek, elkezdek vele flörtölni...Ez így nem lesz ok.
Hú, hát ez nagyon ismerős....Engem azzal akart megetetni egy nős pasi, hogy válófélben van, tattara stb...Nos, 1 hét után rájöttem, mi is a helyzet (nem volt nehéz....) és mivel a világ legbunkóbb pasija, hát felhívtam a kedves nejét és megkérdeztem tőle, mi is igaz ebből az egészből....Hát a nő szerint nem válnak...Aztán lehet, hogy később ezért váltak...De nem sajnálom egyiket sem. A nő, ha szerette a férfit, jobbat érdemelt volna..Az ilyen pasinak meg csak a magány lenne való..nem család!
Mindent el tudok viselniu, egyet kivéve: a hazugságot és ha hülyét csinálnak belőlem. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 10:34
Mindent el tudok viselniu, egyet kivéve: a hazugságot és ha hülyét csinálnak belőlem. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (36108)

Vannak hasonló gondolataim, mert ugye miért is ne lehetnének. A probléma mindennapi, együtt élünk, és amúgy is előfordulnak megoldandó problémák, és ettől eletekintve is vannak, lehetnek surlódások. Az biztos, Én a szerető helyében szintén húznám az időt, próbálkoznék még minél többet dugni, neki a feleségem úgyis csak arra volt használatos szerintem, mert volt sok nője a pasinak a felesége mellett. Teljesen tipikus rossz otthon dumával etet minden nőt, de este 7-re rohan haza. Azt sajnos nem tudom mi jár a feleségem fejében, ami persze lehet hogy jelenleg jó is nekem, de hosszú távon nem biztos.
Nekem ilyen tapasztalatom még nincs, éppen most készül alakul. Azt biztos, nehéz okosnak lenni, az érzelmek sem könnyűek. Nyílván ha minden rendben lett volna köztünk nem lett volna szeretője, de nekem nem lett ugye, pedig nekem is éppen olyan rossz a rossz, mint neki. A harmadik, vagy akár többedik pasi felbukkanása sajnos amúgy is bármikor bárkivel bekövetkezhet, mert az élet útjai kifürkészhetetlenek, Én is beleszerethetek egyszer egy másik nőbe, ki tudja.
Nekem ilyen tapasztalatom még nincs, éppen most készül alakul. Azt biztos, nehéz okosnak lenni, az érzelmek sem könnyűek. Nyílván ha minden rendben lett volna köztünk nem lett volna szeretője, de nekem nem lett ugye, pedig nekem is éppen olyan rossz a rossz, mint neki. A harmadik, vagy akár többedik pasi felbukkanása sajnos amúgy is bármikor bárkivel bekövetkezhet, mert az élet útjai kifürkészhetetlenek, Én is beleszerethetek egyszer egy másik nőbe, ki tudja.
Igen!
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Aha...Itt ülök melltartóban és egy szenvedélyes férfira tudok csak gondolni...Csak az a baj, hogy az nem a férjem:-(
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy nőnek mindig kell egy biztos pont...Most ez rám nagyon igaz! Teljesen azonosulni tudok a szituációval.....De szüksége van egy kis izgalomra is, amit nem otthon kap meg...Nem könnyű! Bár okos tanácsot most nem tudok adni, kicsit össze vagyok zavarodva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 10:13
Törölt felhasználó (36108)

Nem tudom mi történt, de amikor a választási lehetősége megvolt engem választott. Lehet tényleg engem szeret, lehet nem kellett a szeretőjének, az nem akart elválni, lehet csak az időt húzza, teljesen bizonytalan vagyok, és egy hullámvasúton érzem magam nap minmt nap érzelmileg hangulatilag.
Mondták már ma, mennyire csinos vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

kis telhetetlen :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)