igazat kell adnom neked :-)
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 05:55

Ebben megint egyet értünk! Mert szerintem az egésznek az alapja a bizalom és a szeretet. Persze lehetne e körül nagyon sokat diskutálni, de szerintem ez így van. S én úgy gondolom, hogy ha két ember nagyon, de tényleg nagyon szereti egymást, akkor csakis ők ketten azok, akik határokat szabnak a dolgoknak, vagyis jelen esetben a tetteknek!
Plusz a többiek, akik részt vesznek a szexben, mert ők is mondhatnak nemet, ők is kérhetnek "szolgáltatásokat" és legfőbbképpen szerethetik egymást :)
Ebben megint egyet értünk! Mert szerintem az egésznek az alapja a bizalom és a szeretet. Persze lehetne e körül nagyon sokat diskutálni, de szerintem ez így van. S én úgy gondolom, hogy ha két ember nagyon, de tényleg nagyon szereti egymást, akkor csakis ők ketten azok, akik határokat szabnak a dolgoknak, vagyis jelen esetben a tetteknek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 23:33
Törölt felhasználó (56068)
VIP

látom nem sokan nyilnak meg,pedig izgalmas lehet látni a kéjt a párod arcán és közben forron csokolni amit csak veled tesz meg.
Ne engedjük a monogámiát tovább uralkodni.
látom nem sokan nyilnak meg,pedig izgalmas lehet látni a kéjt a párod arcán és közben forron csokolni amit csak veled tesz meg.

Teljesen eggyetértek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 01:12
Törölt felhasználó (56068)
VIP

Kár ilyeneken vitázni inkább a történeteket meséljétek .Képek vannak szép számmal itt a gg és az elég bizonyiték sokan szeretik ha megmutathatják párukat akár párban vagy ha többen dugják is .Ennek a forum témának is ez lenne a témája .Ugy hogy akinek nem adatik meg a lehetöség annak a fantáziájában éljen az izgalom,de akinek megadatott azokat kérem ossza meg velünk.Kitudja lehet egy történetböl éppen annyit tanulnánk , hogy álombol valoság lessz.A pár cserés sztorikat is irhatjátok ide is .köszönöm
Kár ilyeneken vitázni inkább a történeteket meséljétek .Képek vannak szép számmal itt a gg és az elég bizonyiték sokan szeretik ha megmutathatják párukat akár párban vagy ha többen dugják is .Ennek a forum témának is ez lenne a témája .Ugy hogy akinek nem adatik meg a lehetöség annak a fantáziájában éljen az izgalom,de akinek megadatott azokat kérem ossza meg velünk.Kitudja lehet egy történetböl éppen annyit tanulnánk , hogy álombol valoság lessz.A pár cserés sztorikat is irhatjátok ide is .köszönöm
Bizonyíték? bróságon vagyunk? :-DDD
81tigris81 ! a képeket légyszi ide szurd be! szerintem mást is érdekel a szavahihetőséged!!

Mondjuk nehezen hiszem el hogy nincs képed róla ha egyszer a nőd. :)
Elsőre egyszerűt kértem, gondoltam az hamar megy, ha igaznak bizonyul a dolog a 2. kérés komplikáltabb lesz :)
kaptál privát üzetetet a levelesládádba.
annak idején pedig még privát üzit is írtam hogy érdekelne a dolog, de nem reagáltál semmit arra sem, plusz az út mellé állítós történeted sem volt igaz, se egy fotó semmi bizonyíték nincs.
Hát eddig csak olyan sztorikkal jöttél, amire semmilyen bizonyítékod nincs.
vagy csak másoknak az ellenkezőjére.
vagy csak másoknak az ellenkezőjére.
Én zalai vagyok, ha te lennél a szpmszéd hölgy akkor remélem nem haragszól
Hol laksz? Lehet, hogy én vagyok?
A szomszéd férfi nagyon élvezheti, hogy megdugják a feleségét nagyobb forgalom, van náluk, mint az ABC-be.

nem is tudtam, hogy házas vagy, hogy néz ki az asszony? :-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 11:35

Most már engem is izgatna, ha megdugná valaki a feleségemet...mert nekem nem sikerül:-(
Hohó! Ez szíved joga! Senki nem kényszerít, hogy olyant tegyél, amit nem akarsz!
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 22:26

Elvágnám a torkát annak, aki a feleségemhez hozzányúl. Ez alap. -

Jó ötlet, de asszem ott vér folyna!!!

Törölt felhasználó (368273)
VIP

Hozzuk össze a volt férjemmel, őt nem érdekli, akarná-e vagy sem....