Keresek olyan hölgyet, aki tanácsot adna, hogy miként érjem el a feleségemnél azt, hogy szexeljen mással, mert én műtétem miatt csak pettingelni tudok vele.
Szépet
Ez nálunk is így van. És még így se jönnek. Utána ha partnernek is jó már hosszabb távra tennénk a kapcsolatot, rendszeres játékokkal. Ez van. (Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 07. 08. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 08. kedd 11:07
Ez nálunk is így van. És még így se jönnek. Utána ha partnernek is jó már hosszabb távra tennénk a kapcsolatot, rendszeres játékokkal. Ez van. (Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2025. 07. 08. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi elkeztünk nudizni és ott szokott előfordulni, hogy odajönnek beszélgetnek és ha szimpatikus páromnak a pasi akkor enged neki és én hagyom őket kibontakozni ott a tó parton és volt már, hogy néző is akadt közben, és ez nagyon bejön a feleségemnek és mikor hazaérünk utánna engem is leszokott ithon támadni már ha kibírja hazáig és nem mondja, hogy álljunk meg a kocsival valahol mert már nem bírja tovább mert még mindíg a parton történtek hatása alatt van!
Hogy érted a párodnál?
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 13:58

Nàlunk engedély megadva neki!De ő csak egyszer élt vele,az én jelenlétemben..Elmondana mindent,teljesen megbìzok benne..remélem hamarosan lesz rà alkalom, egy helyes fiút talàlni..