Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 97 98 99 100 101 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17652   2020. 12. 27. vasárnap 14:44
masszőz masszőz
Mikor nagyon szeretné az ember akkor tuti nem jön össze.
Viszont mikor csak úgy felnéztem az oldalra, minden összejött, 3 ora múlva egy párnál találtam magam és állati izgi dolgokban volt részem, és még inteligensek, tiszták és jópofák is voltak.
Na ilyen is van.
#17651   2020. 12. 27. vasárnap 10:56
kukycool kukycool
Na ná hogy igen!
#17650   2020. 12. 27. vasárnap 10:41
louies louies
Ilyesmi velem is megtörtént ! vigyor3
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 27. vasárnap 07:11
Én valamelyik nap azt álmodtam, hogy ketten dugjuk a feleségemet valami idegen pasival. Hihetetlen izgató álom volt, tocsogott a farkam, és beton kemény volt, mikor felkeltem. Szerintetek kivertem?? nyes
#17649   2020. 12. 27. vasárnap 08:17
SzofiBobi SzofiBobi
Így kezdődik.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 27. vasárnap 07:11
Én valamelyik nap azt álmodtam, hogy ketten dugjuk a feleségemet valami idegen pasival. Hihetetlen izgató álom volt, tocsogott a farkam, és beton kemény volt, mikor felkeltem. Szerintetek kivertem?? nyes
#17648   2020. 12. 27. vasárnap 07:11
andrew88 andrew88
#17647   2020. 12. 27. vasárnap 05:13
X Törölt felhasználó (4337872)
Nagyon szépen és értelmesen meg fogalmaztad! De itt valóban nehéz ismerkedni!
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 26. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 26. szombat 16:53
Sajnálatos, ha nem tudod elfogadni, hogy egy páros megválogatja, ki merülhet el a hölgyben, és hogy a páros hölgy tagja szeretné megválogatni, ki liheg majd felette, mögötte, ahogy adja a dolog. Mi nem azért hármasozunk, hogy szegény szerencsétlen senkinek nem kellő, hatalmas vastag faszú, össze-vissza fogalmazó, helyesírással is olykor hadilábon álló chat-huszároknak adjunk szabad dugási lehetőséget szánalomból, hanem aljas önző módon a saját élvezetünket szem előtt tartva próbálunk normális hozzáállású (lehetőleg keményen) pasit találni. Mielőtt telesírod a fórumot a kamus, senkivel nem ismerkedő párokról alkotott ideológiáddal, jelzem, hogy erről az oldalról két év alatt több sráccal találkoztunk ismerkedésre, és már egy kezünkön nem tudnánk megszámolni, akikkel eljutottunk az eseményekig is, volt akivel többször is. Szóval lehet, ha visszábbveszel a sírásból, és megismerkedsz egy kicsit a szerénység fogalomkörével is, lehet hatékonyabb lesz az a keresésed, amit persze te nem csinálsz. smile
#17646   2020. 12. 26. szombat 22:29
X Törölt felhasználó (927500)
Az a helyzet, hogy tudom ismerem a kinézetemet, sokan teljesen más típust keresnek . innen egyetlen egy lehetőségem volt megmutatni mit tudok , De sajnos az is alkalmi volt. Ez van el kell fogadjam a dolgokat, mert én kérek, ők döntenek . és eddig nem fértem bele az elképzelésekbe. Mondhatnám azt is hogy nem tudják mit hagytak ki, mert császári módon nyalok ( ezt sok férfi nem tudja ... ez az igazság ) . csak ugye a keret, nem vagyok vékony, nincs hatalmas 20-as farkam . Ez van , elfogadom, intelligencia alap .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 26. szombat 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 12. 26. szombat 18:16
Sajnos ez a fajta hozzáállás, mármint a tied nem kerül annyiszor szem elé, hiszen te nem kezdesz el hisztizni, ha valaki nem válaszol, vagy elutasít. (Pedig ez is kapásból azt mutatja, hogy lehet ezt intelligens módon is kezelni.)

A másikféle, amiről mgakaland is beszél, annál inkább. Rendszeresen jönnek ide sírni és vádaskodni. smile
#17645   2020. 12. 26. szombat 18:16
X Törölt felhasználó (3989732)
Sajnos ez a fajta hozzáállás, mármint a tied nem kerül annyiszor szem elé, hiszen te nem kezdesz el hisztizni, ha valaki nem válaszol, vagy elutasít. (Pedig ez is kapásból azt mutatja, hogy lehet ezt intelligens módon is kezelni.)

A másikféle, amiről mgakaland is beszél, annál inkább. Rendszeresen jönnek ide sírni és vádaskodni. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 26. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (927500)
2020. 12. 26. szombat 17:45
Én is sok párnak írtam itt üzenetet , választ a legritkábban kaptam ( többek között nektek is írtam ) Ettől még nem kamus egy pár, hogy nem ír vissza a Férfinek, mert gondolom, nem nyertem el mindkettőjük tetszését . tovább léptem . ennyi , Biztosan rátalálok arra a párra, ahol meg van a 3 igen, és hosszú távon élvezhetjük egymást smile
#17644   2020. 12. 26. szombat 18:14
Miért nem valódi adatokkal keresel ? tuti van olyan Férfi akinek pont te vagy a zsánere Ez a Szomszédnéni szeretőjének szólt.
#17643   2020. 12. 26. szombat 17:45
Én is sok párnak írtam itt üzenetet , választ a legritkábban kaptam ( többek között nektek is írtam ) Ettől még nem kamus egy pár, hogy nem ír vissza a Férfinek, mert gondolom, nem nyertem el mindkettőjük tetszését . tovább léptem . ennyi , Biztosan rátalálok arra a párra, ahol meg van a 3 igen, és hosszú távon élvezhetjük egymást smile
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 12. 26. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 26. szombat 16:53
Sajnálatos, ha nem tudod elfogadni, hogy egy páros megválogatja, ki merülhet el a hölgyben, és hogy a páros hölgy tagja szeretné megválogatni, ki liheg majd felette, mögötte, ahogy adja a dolog. Mi nem azért hármasozunk, hogy szegény szerencsétlen senkinek nem kellő, hatalmas vastag faszú, össze-vissza fogalmazó, helyesírással is olykor hadilábon álló chat-huszároknak adjunk szabad dugási lehetőséget szánalomból, hanem aljas önző módon a saját élvezetünket szem előtt tartva próbálunk normális hozzáállású (lehetőleg keményen) pasit találni. Mielőtt telesírod a fórumot a kamus, senkivel nem ismerkedő párokról alkotott ideológiáddal, jelzem, hogy erről az oldalról két év alatt több sráccal találkoztunk ismerkedésre, és már egy kezünkön nem tudnánk megszámolni, akikkel eljutottunk az eseményekig is, volt akivel többször is. Szóval lehet, ha visszábbveszel a sírásból, és megismerkedsz egy kicsit a szerénység fogalomkörével is, lehet hatékonyabb lesz az a keresésed, amit persze te nem csinálsz. smile
#17642   2020. 12. 26. szombat 16:53
mgakaland mgakaland
#17641   2020. 12. 26. szombat 09:16
X Törölt felhasználó (4474812)
A fórum témájához mérten,én a páromat engedtem másnak is,hogy sexeljen vele arra a kis időre amíg ott volt a srác.Volt az a hely,és nem kamu, a srác is egyedül élt,többes sexparty volt,másik két szobában,mivel senki nem engedte meg neki én meg tettem azt a gesztust,hogy rövid ismerettség után közénk jöjjön.A párom nem élvezte úgy mint én velem,mert velem szokta meg.És elmondta,hogy rosszul is érzi magát miatta mert én nem voltam mással,és az én vastag farkam kitölti punciát,azt érzi jobban mint a vékony srácét.De engem abban a szituációban nem izgatott,a dolog,és az hogy mondjuk egy 70 körüli férfi végignézi,hogy a feleségét mások,hogyan rendezik le,az kíváncsivá tett,őt én is megdugtam volna,de voltak rendszabályok így esélyem sem volt rá.Pedig a nőnek bejöttem láttszott rajta de a férfi diktált kivel mit szabad neki.Egy példának hoztam fel,na ennyit erről a dologról,most másra van szükségem.
#17640   2020. 12. 26. szombat 08:20
X Törölt felhasználó (4427922)
Az én cuckold történetem:
Többször kerestünk már itt az oldalon hármashoz pasi beszállót. Többször sikerült is már. Legelsőnek egy olyan 3-4 évvel ezelőtt volt, nagyon nehéz volt rávenni a páromat. Hónapokig puhítottam.
Az első pár találkozásnál el sem élvezett, csak miattam csinálta. Utána kezdett ráérezni az ízére. Mostmár mindig elélvez, megszerette.
E hónap 18-án teljesült egy olyan, amit ki szerettem volna hozni az egészből. Leszerveztem a háttérben a “barátunkkal”, hogy nem fogok hazaérni, és próbálják meg kettesben a feleségemmel.
Természetesen én a biztonsági szobai kamerán mindent végignéztem.
Iszonyatosan nagyot élvezett, és mikor végeztek, a barátunk már elment tőlünk, én csak akkor értem haza. Ahogy hazaértem, akkor elmesélte mi volt, illetve a bugyiba nyúlva éreztem a gecis puncit. Nagyon nagyon szeretkeztünk utána.
Ezzel annyit akartam leírni (nem a részleteket akartam elmesélni), hogy senki ne adja fel, csak kitartóan puhítani kell a másik felet.
#17639   2020. 12. 26. szombat 07:22
jani27 jani27
Mivel pár éve fent vagyunk oldalon, így sikerült egypár személlyel a valóságban is megismerkedni. Sokszor véletlenül. Pl: miközben közlekedik az ember, beszél vkivel telefonon. A másik fél jelzi hogy merre jár épp, sors véletlen fintora én is épp arra. Gyanítom az illető létező személy ill pár. Van olyan pár aki nem messze lakik tőlünk. Évek óta ismerjük egymást még gg elöttről, lehet Ők sem kamusok. Ellenben volt olyan találkozó esélyünk, ahol indulás elött tünt el beszálló, jó érzés volt.
Az ilyen eltünők miatt sajnos sok pár feladja egy idő után. Lehet ha mindenki magát adná több siker lenne. Kép kéregetésre meg egy külön szobát nyitni. vigyor2
#17638   2020. 12. 26. szombat 01:30
Norbi081 Norbi081
Aki tényleg egy többes együttlétre vágyik, mert ez izgatja, az megtesz érte mindent, nem fog mellébeszélni, meg eltűnni. Őszintén szólva én eddig inkább csak olvastam a fórumot, nem voltam aktív résztvevője, de az nagyon lejött, hogy tele van ez az oldal olyan emberekkel akik összetévesztik a többes szexet a szimpla társkereséssel.
#17637   2020. 12. 26. szombat 01:20
Norbi081 Norbi081
Nekem az a véleményem, hogy itt egy csomó olyan ember van, főleg egyedül álló férfi, akik kb a kutyának nem kellenének a kinézetük alapján. Majd kb utolsó mentsvárként inkognitóban próbálnának puncit vadászni a goldengate-en, az sem baj ha nézik az aktus közben, de igazából nem erre vágynak, csak egy csaj kéne már de az nagyon. Szóval nem könnyű. Én úgy gondolom, hogy ha valaki tisztában van azzal mit akar és meg van elégedve önmagával, az fel meri vállalni a fotóit egy ilyen netes ismerkedés kapcsán. Aki sunnyog, titkolózik, feltételeket szab, jobb kerülni.
#17636   2020. 12. 25. péntek 19:30
X Törölt felhasználó (4474812)
Az egyik különálló kép a csajról biztos valódi,mert talállkoztam vele egy swinger clubban,de nem ezzel sráccal,volt,emlékszem.Ha ez lejáratás akkor nagyon jó,hogy itt kell szórakozni.Nem tudom miért nem tudják az emberek felvállalni magukat,mással próbálkozni?Megfordultam már egy pár helyen,de ennek az oldalnak nem kellene lesűllyedni,más partnerkeresők szintjére.Kamuzni meg nagyokat mondani azért,hogy feltünő legyen,én speciál nem írok már senkire,mert felesleges.1% az a réteg aki itt,normális és vállalja magát,és az igazi párok biztos nem a saját nevükön fognak itt mindenki előtt levelezni,privátban vagy személyesen biztos bemutattkoznak,mint az én esetemben is történt.Na de abba is hagyom mert,itt megint csak az megy ami volt is ,játék.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 25. péntek 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 25. péntek 18:23
Annyira kamuregisztrációnak látszol. Az arcképes pár lejáratására.
#17635   2020. 12. 25. péntek 19:26
mgakaland mgakaland
Nekem a mai kedvencem, aki ránk ir, hogy találkozzunk, de mikor irom neki, hogy még az adatlapunkon is kint van, hogy fogunk kérni arcos fotót, nem kell intimest, akkor nemet mond, majd következő feltételként szeretné megnézni a mi képeinket. Már több üzenetet küldött, hogy találkozzunk csak úgy vaktában, mert ő 186 centi és biztos fog nekünk tetszeni. Konkrét idióta
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 25. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4207482)
2020. 12. 25. péntek 18:41
Valoban erosen kerdojeles es, ha valoban kamu, akkor a rosszindulatu, gusztustalan fajtabol.
Mi mostanaban belefutottunk par beszallo csajba, akirol kiderult, h tutira pasi es csak kepet probalt gyujtogetni. Ugyhogy atallunk arra, h eloszor a csajok beszeljenek par szot telefonon, aztan majd mehet a cserebere. Vicc ami itt megy. 70% kamu. Es ez a keves normalis dolgat neheziti meg, de nagyon.
#17634   2020. 12. 25. péntek 18:41
X Törölt felhasználó (4207482)
Valoban erosen kerdojeles es, ha valoban kamu, akkor a rosszindulatu, gusztustalan fajtabol.
Mi mostanaban belefutottunk par beszallo csajba, akirol kiderult, h tutira pasi es csak kepet probalt gyujtogetni. Ugyhogy atallunk arra, h eloszor a csajok beszeljenek par szot telefonon, aztan majd mehet a cserebere. Vicc ami itt megy. 70% kamu. Es ez a keves normalis dolgat neheziti meg, de nagyon.
(Ez egy válasz sunset glow üzenetére (2020. 12. 25. péntek 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 25. péntek 18:23
#17633   2020. 12. 25. péntek 18:23
sunset glow sunset glow
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 25. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4297932)
2020. 12. 25. péntek 15:08
Még sehogy, ma este jönnek át a srácok. Tegnap 1 üveg bor és némi Jager után kifaggattam hogy miben lenne benne smile azt mondta hogy mindenben nyes amit én is szeretnék... Szegénykém nem tudta még ekkor hogy nagyon meg lesz baszva ma este nyes
DP biztos hogy lesz, a kis fenekét még nem sokszor dugtam meg, ma kapni fog smile és ha összejön akkor egy dupla puncit is szeretnék neki összehozni.

... 97 98 99 100 101 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!