Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 307 308 309 310 311 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13483   2017. 07. 21. péntek 16:54
X Törölt felhasználó (69371)
"De van nő, aki udvarlásra, szelíd kényeztetésre, simogatásra, csókokra vágyik."
Tipikus az a nő, aki folyamatosan flörtöl például kollégákkal, de megbaszatni nem hagyja magát. Mint valami kis szűz kislány. Hiába érzi magát sínen az ember. Neki ennyi hiányzik, hogy dicsérjék, csapják neki a szelet, végre valaki ódákat zengjen adottságairól.
Amolyan önbizalom kúra ez.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 21:27
Szerintem nem lehet mindenkit egy kalap alá venni.
Van nő, aki tényleg arra vágyik, hogy megbasszák, szopassák, erőteljesen irányítsák. Ez miért lenne baj? Lehet, hogy a párjával is ugyanezt éli át, de lehet, hogy pont az ellenkezőjére vágyik, mint amit a párjától kap. Ha az én páromhoz nyúlna így valaki, agyoncsapnám. Amikor keresgéltünk, volt olyan pasi, aki az "ártatlan" kérdésre, hogy mit csinálnál, mire vágysz, hogyan képzeled mégis a dolgokat, bizony, igen csak a vágyainkkal ellentétes dolgokat írt le. Miközben a keresgélés szövegében leírtuk, gyengéd, hosszú kényeztetős, masszírozós légyottot szeretnénk.
De van nő, aki udvarlásra, szelíd kényeztetésre, simogatásra, csókokra vágyik. És így akarja átélni a változatosság, a többes, az "idegen" izgalmát. Megalázónak és kellemetlennek tartja azt, ha csupán egy szexuális tárgyként kezelik.
Sokan, sokfélék vagyunk, ezért csak a párbeszéd az, ami képes segítséget nyújtani abban, hogy összepasszinthatóak legyenek az igények.
#13482   2017. 07. 21. péntek 11:36
X Törölt felhasználó (1309402)
eljen
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 22:54
Ha valakire ra ir, levelet ir a delikvens Akkor ket eselyes a dolog vagy csak egyszeruen nem valaszolnak neki vagy valaszolnak es itt valik kette a dolog
1,) Nem talalkoznak az igenyek
2,) Vagy talalkoznak az igenyek de nagy a tavolsag, nincs auto valamelyik fel nem mond igazat Kor v. kep v. lakohely
3,) minden ok kozel vannak a felek Tetszik mindenkinek a masik egyforman szeretnek megelni a talalkozast de mikor ott az ido mikor minden rendben lenne valamelyik fel viszakozik eltunik az eterben smile (sok ilyen van) sajnos
4,) Es van az a lehetoseg mikor a felek nem restek es leveleznek irnak csetelnek telefonalnak es kihasznaljak a net minden lehetoseget hogy at es megbeszeljek hogy amikor vegre beteljesul a felek kivansaga akkor minden rendben legyen mindket fel elegedetsegere es ilyenkor alakul ki remelhetoleg hosszu baratsag persze akkor ha a harmadik fel kesobb nem akar tobbet mint amit elore meg es lebeszeltek. Szoval sok buktato van sok akadaly de ha mindenki szeretne jol erezni magat ha mindenki azt szeretne hogy teljesuljon az alma kivansaga akkor tenni is kell erte nem csak jatszani a szavakkal Nekem szerencsem volt van en talaltam itt egy kis ekszert egy kis gyemantot benne van minden ferfi alma egy demon egy szajha egy szuz minden amit szeretnek remelem hogy mindenki aki akar aki igazan akar annak megadatik az a lehetoseg ami nekem sok sikert mindenkinek.
#13481   2017. 07. 21. péntek 05:07
X Törölt felhasználó (1568852)
eljen
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Van nő, aki tényleg arra vágyik, hogy megbasszák, szopassák, erőteljesen irányítsák. Ez miért lenne baj? Lehet, hogy a párjával is ugyanezt éli át, de lehet, hogy pont az ellenkezőjére vágyik, mint amit a párjától kap. Ha az én páromhoz nyúlna így valaki, agyoncsapnám. Amikor keresgéltünk, volt olyan pasi, aki az "ártatlan" kérdésre, hogy mit csinálnál, mire vágysz, hogyan képzeled mégis a dolgokat, bizony, igen csak a vágyainkkal ellentétes dolgokat írt le. Miközben a keresgélés szövegében leírtuk, gyengéd, hosszú kényeztetős, masszírozós légyottot szeretnénk.
De van nő, aki udvarlásra, szelíd kényeztetésre, simogatásra, csókokra vágyik. És így akarja átélni a változatosság, a többes, az "idegen" izgalmát. Megalázónak és kellemetlennek tartja azt, ha csupán egy szexuális tárgyként kezelik.
Sokan, sokfélék vagyunk, ezért csak a párbeszéd az, ami képes segítséget nyújtani abban, hogy összepasszinthatóak legyenek az igények.
#13480   2017. 07. 20. csütörtök 22:54
kronosz 33 kronosz 33
Ha valakire ra ir, levelet ir a delikvens Akkor ket eselyes a dolog vagy csak egyszeruen nem valaszolnak neki vagy valaszolnak es itt valik kette a dolog
1,) Nem talalkoznak az igenyek
2,) Vagy talalkoznak az igenyek de nagy a tavolsag, nincs auto valamelyik fel nem mond igazat Kor v. kep v. lakohely
3,) minden ok kozel vannak a felek Tetszik mindenkinek a masik egyforman szeretnek megelni a talalkozast de mikor ott az ido mikor minden rendben lenne valamelyik fel viszakozik eltunik az eterben smile (sok ilyen van) sajnos
4,) Es van az a lehetoseg mikor a felek nem restek es leveleznek irnak csetelnek telefonalnak es kihasznaljak a net minden lehetoseget hogy at es megbeszeljek hogy amikor vegre beteljesul a felek kivansaga akkor minden rendben legyen mindket fel elegedetsegere es ilyenkor alakul ki remelhetoleg hosszu baratsag persze akkor ha a harmadik fel kesobb nem akar tobbet mint amit elore meg es lebeszeltek. Szoval sok buktato van sok akadaly de ha mindenki szeretne jol erezni magat ha mindenki azt szeretne hogy teljesuljon az alma kivansaga akkor tenni is kell erte nem csak jatszani a szavakkal Nekem szerencsem volt van en talaltam itt egy kis ekszert egy kis gyemantot benne van minden ferfi alma egy demon egy szajha egy szuz minden amit szeretnek remelem hogy mindenki aki akar aki igazan akar annak megadatik az a lehetoseg ami nekem sok sikert mindenkinek.
#13479   2017. 07. 20. csütörtök 21:39
X Törölt felhasználó (1574052)
Sziasztok.Így igaz! Nem is mondtam egy szóval sem, hogy nincsen olyan nő...., na de az is egy kalap alá van véve, hogy az itt lévő nők "bárhogyan is fogalmazunk, csak azt akarják, hogy jól megb...". Természetesen mindenkinek más és más a határ. Sőt még azzal is egyetértek, hogy van olyan nő, aki csak azt várja. De ahogyan te is írtad "Ha az én páromhoz nyúlna így valaki....", akkor mégis csak visszaköszön, hogy nagyon kevesen vannak azon pasik és párok, akik b---ni, b---szatni akarnak, mint ahogy mi sem, te sem és még sokan mások. Ettől még létezik bizti a jelenség, csak szerintem a kutyák b---nak, az emberek maximum vadul szexelnek, akár egy idegennel egy fenomenálisat. Sok sikert kívánunk nektek, hogy azt találjátok meg, aki a nektek, a legmegfelelőbb. Sziasztok.
#13478   2017. 07. 20. csütörtök 21:27
Nyúlmedve Nyúlmedve
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 07. 20. csütörtök 09:58
Szia /Sziasztok.
Na most éppen azt írtad le, hogy leginkább mi található az oldalon kívül, amiben bizti igazad/igazatok is van. Nem tudom, hiszen nőkkel nem foglalkozom, de ismerek innen személyesen is jó néhány párt, ahol a hölgy nem arra vágyik, hogy...közöttük én sem. Szerintem a topic címével stílusosan Izgat, ha megdugják a feleségemet, az nem egészen olyan, mint az Izgat, hogy megb....-ák. Senkit nem szerettem volna megbántani a vélemény-különbségemmel, mert mi nem így látjuk. Ezért bocsika utólag is, de a véleményem ugyanaz, ha valakit csak megb..nak, azt nem hiszem, hogy a férj, de főleg sok esetben a nő élvezi is. Persze nem vagyunk egyformák...
További szép napot kívánok mindenkinek!
#13477   2017. 07. 20. csütörtök 21:06
eljen
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 19:52
"Tudom mire ez a nagy arc.... vigyor2 "

Őszintén szólva lehet,hogy nem is nekem van pökhendi stílusom.Azért "néhány kismadárka csicsergi itt",hogy vannak olyan nőnemű létformák,akik egyedülállóként párnak hazudják magukat,valamint a feltüntetett és valós település között kicsit több,mint pár tíz kilométer távolság van,és emellett hamis történettel próbálnak férfiakat meggyőzni arról,hogy anyagilag erősen meg vannak szorulva,és ezért gáláns segítségüket kérik.Zsarunyelven fogalmazva markecolnak.Újra és újra olvasva hozzászólásomat egyáltalán nem üti egyik mondatom sem a másikat.Chaten is magamat adtam,mint itt,amit a felnőtt testű kisgyermekek nem tudtak feldolgozni,és tán nem is akarnak szembenézni a nagybetűs VALÓSÁGGAL,amiért szánalmas módon ha csupán 24 óra erejéig,de letiltottak.

"Felköttetem a Lordmajort,ha bosszant bármi nesz!" Arany János:Walesi bárdok/részlet/

/Legyintés./
#13476   2017. 07. 20. csütörtök 19:59
Caracas79 Caracas79
Jó két esztendeje valóban nincs párom.Ez tény,Ettől még nem lettem aszkéta.Bár több csalódást ért engem a szavahihetőség terén embernek nemigazán nevezhető sejthalmazok részéről,azért az általad megfogalmazott vélemény nem teljesen állja meg a helyét,mivel szoktam feleséget dugni mindhármunk örömére.Igaz,hogy sokkal gyakrabban kellene ezt azt élményt átélnünk,de hát rengeteg külső ok azért erőteljesen tudja akadályozni a "szeánszok" létrejöttét.Ez van.De vissza kellene kanyarodni a topik témájához!
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 02:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 02:07
Nyilván nem egy baszós fajta,hiszen hosszú évek óta nincsen nője. Nem védem a férfiakat,mert valóban igazak az állításaid,de a te irományod is hemzseg a hibáktól. Jahh,persze,hiszen férfi vagy te is. Nem félre értetted,hanem félreértetted, nem mind két,hanem mindkét. Azért mert egy szó két értelmes tagból áll még sokszor egybeírandó.
#13475   2017. 07. 20. csütörtök 19:52
Caracas79 Caracas79
"Tudom mire ez a nagy arc.... vigyor2 "

Őszintén szólva lehet,hogy nem is nekem van pökhendi stílusom.Azért "néhány kismadárka csicsergi itt",hogy vannak olyan nőnemű létformák,akik egyedülállóként párnak hazudják magukat,valamint a feltüntetett és valós település között kicsit több,mint pár tíz kilométer távolság van,és emellett hamis történettel próbálnak férfiakat meggyőzni arról,hogy anyagilag erősen meg vannak szorulva,és ezért gáláns segítségüket kérik.Zsarunyelven fogalmazva markecolnak.Újra és újra olvasva hozzászólásomat egyáltalán nem üti egyik mondatom sem a másikat.Chaten is magamat adtam,mint itt,amit a felnőtt testű kisgyermekek nem tudtak feldolgozni,és tán nem is akarnak szembenézni a nagybetűs VALÓSÁGGAL,amiért szánalmas módon ha csupán 24 óra erejéig,de letiltottak.

"Felköttetem a Lordmajort,ha bosszant bármi nesz!" Arany János:Walesi bárdok/részlet/

/Legyintés./
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 19. szerda 23:08
Képmutatás szerinted? Igazad lehet. Bizti te is csak baszni akarsz smile
Bár egyik soroddal ütötted a másikat, de bizti.... vigyor2
Azért mutathatnál egynél több nőt, párt, akinél a hölgy arra vágyik, hogy megb...-ák.
Tudom mire ez a nagy arc.... vigyor2 De ha fáj a kisujjad, ne a mutató ujjadat mutasd meg a doktorbácsinak smile (chat)
#13474   2017. 07. 20. csütörtök 16:25
X Törölt felhasználó (2391622)
Sziasztok. Én is voltam néhány cuckoldban aktív résztvevő. (feleségdugó) Pár alkalom jó is volt. De egy alkalommal,a páros 40es,formásan telt női taggal. A történet. Közös fürdés a növel,és be az ágyba. Nyaltam,faltam,ujjaztam a nőt. Ő csak feküdt,de semmi reakció. Nem is viszonzott semmit. A pinalé meg ömlött belőle. Kérésére hátulról dugtam meg oldalt fekve. Tele élveztem,ömlött belőle a sperma. De meg se rebbent. Utána a pasija kinyalta,és meg szoptatta a nőt. Tele élvezte a száját. Anyu erre futás a fürdőszobába köpni. Na hát. Mindentől elment a kedvem. "Apu kisért ki". Az utólsó szó. De ugye eljössz még? Hát nem mentem. Talán még az is jobb volt amikor kihokiztam!
#13473   2017. 07. 20. csütörtök 16:10
X Törölt felhasználó (104575)
Igen, nem szép megfogalamzás ez a baszni akarok, pedig a végeredménye ez.
Az egyik srác, például, mikor megbeszéltünk egy szombat estét, álnaívan mindig megkérdeztem, és mi lenne az elképzelés ?
Mindig azt válaszolta, hogy alapos kényeztetésben szeretné részesíteni a párom ! Nem fogalmazott másképp sosem, nem mert, nem is tudom.
A végeredményt pedig tudjuk.
A másik nem tökölt, nyilván nem az első alkalomkos, hanem az utána lévőkre mondta, kérdezte, hogy szombat este eljönne, mit szólnék hozzá, ha elkérné a barátnőmet egy dugásra, mint legutóbb ?
Volt mikor átadtam a páromnak a telót, hogy beszélje meg vele is !
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 19. szerda 22:10
Na akik itt "baszni" akarnak, azok sosem fognak még csak puncit sem látni, esetleg képen.
Csoda, ha pasik nem találnak? Kellene a csudának olyan, aki "csak baszni akar"...Fog is, csak éppen rábaszni smile ))))
#13472   2017. 07. 20. csütörtök 15:10
Nem vagyok ingerült, de nem tudok olyat nem magamra venni, amit nekem címeznek a nevemmel ellátva vigyor2
Azt hiszem, hogy mostanság mással van a baj. Persze levezetésre jó lehetek smile Csak inkább....... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 07. 20. csütörtök 15:07
Úgy érzem, mintha az utóbbi napokban kicsit ingerültebb lennél, és jobban magadra veszel dolgokat, vagy félre érted.
Remélem csak a meleg miatt. alien2
#13471   2017. 07. 20. csütörtök 15:07
Úgy érzem, mintha az utóbbi napokban kicsit ingerültebb lennél, és jobban magadra veszel dolgokat, vagy félre érted.
Remélem csak a meleg miatt. alien2
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 14:40
Így igaz! Csak azt nem értem, ha ezt egy pasi írja, akkor nem képmutatás, ha viszont egy nő, akkor igen vigyor2
Ez van......
#13470   2017. 07. 20. csütörtök 14:40
Így igaz! Csak azt nem értem, ha ezt egy pasi írja, akkor nem képmutatás, ha viszont egy nő, akkor igen vigyor2
Ez van......
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 14:03
Arra céloztam, hogy az oldal jellegéből asszociálnak a gyengébb intelligenciával rendelkezők arra, hogy aki itt van, az baszni akar. Röviden.
#13469   2017. 07. 20. csütörtök 14:03
Arra céloztam, hogy az oldal jellegéből asszociálnak a gyengébb intelligenciával rendelkezők arra, hogy aki itt van, az baszni akar. Röviden.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 09:58
Szia /Sziasztok.
Na most éppen azt írtad le, hogy leginkább mi található az oldalon kívül, amiben bizti igazad/igazatok is van. Nem tudom, hiszen nőkkel nem foglalkozom, de ismerek innen személyesen is jó néhány párt, ahol a hölgy nem arra vágyik, hogy...közöttük én sem. Szerintem a topic címével stílusosan Izgat, ha megdugják a feleségemet, az nem egészen olyan, mint az Izgat, hogy megb....-ák. Senkit nem szerettem volna megbántani a vélemény-különbségemmel, mert mi nem így látjuk. Ezért bocsika utólag is, de a véleményem ugyanaz, ha valakit csak megb..nak, azt nem hiszem, hogy a férj, de főleg sok esetben a nő élvezi is. Persze nem vagyunk egyformák...
#13468   2017. 07. 20. csütörtök 09:58
Szia /Sziasztok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 07:21
Pedig van olyan nő. Attól, hogy nem az az általános. Sőt valóban van olyan nő, aki szó szerint baszik, jobban, mint egy férfi. Olyan, akiből ki sem néznéd. Ezeknek lehetnek fokozatai, van ami egy szintig jó, ha ilyen a nő, de egy szint felett nem, mert annak egy borosüveg is megfelelő, ha nincs más. Ott már nem kell az érzelem egy cseppet sem. És itt most nem a hivatásos lányokra gondolok, mert a többségnek az munka, kényszer.
Ha ide az oldalra vetítjük le, akkor az olyan nő, aki ezt sugározza, hogy őt lehet baszni, az nem is nő, vagy hivatásos, akinek valószínű nem megy jól, ha már ide kell sóvárognia kuncsaftok után.
Szóval nekem volt ilyen esetem nővel, aki csak baszni akart, de én sem akartam mást, sőt én hoztam fel. Az más kérdés, hogy korábban, vagy közben minimális érzelmeket akár táplálhattunk is egymás felé, de olyan kapcsolatot nem akartunk. Ettől függetlenül semmivel nem volt rosszabb ember, mint bárki más, csak szerette ha basszák, keményen. De mennyi ilyenről tudok, csak épp lehet szórakozóhelyeken találni meg őket, nem itt.

Abban igazad van, hogy az oldal miatt (pornó) sokak asszociálhatnak arra, hogy itt akkor csak olyan nőkkel, párokkal lehet találkozni. Ebből kerekednek a problémák, hogy sokan nem képesek átlátni a dolgot, vagy épp gondolkozni. Túl egyszerűek hozzá, hogy finoman fogalmazzak.
#13467   2017. 07. 20. csütörtök 07:21
Pedig van olyan nő. Attól, hogy nem az az általános. Sőt valóban van olyan nő, aki szó szerint baszik, jobban, mint egy férfi. Olyan, akiből ki sem néznéd. Ezeknek lehetnek fokozatai, van ami egy szintig jó, ha ilyen a nő, de egy szint felett nem, mert annak egy borosüveg is megfelelő, ha nincs más. Ott már nem kell az érzelem egy cseppet sem. És itt most nem a hivatásos lányokra gondolok, mert a többségnek az munka, kényszer.
Ha ide az oldalra vetítjük le, akkor az olyan nő, aki ezt sugározza, hogy őt lehet baszni, az nem is nő, vagy hivatásos, akinek valószínű nem megy jól, ha már ide kell sóvárognia kuncsaftok után.
Szóval nekem volt ilyen esetem nővel, aki csak baszni akart, de én sem akartam mást, sőt én hoztam fel. Az más kérdés, hogy korábban, vagy közben minimális érzelmeket akár táplálhattunk is egymás felé, de olyan kapcsolatot nem akartunk. Ettől függetlenül semmivel nem volt rosszabb ember, mint bárki más, csak szerette ha basszák, keményen. De mennyi ilyenről tudok, csak épp lehet szórakozóhelyeken találni meg őket, nem itt.

Abban igazad van, hogy az oldal miatt (pornó) sokak asszociálhatnak arra, hogy itt akkor csak olyan nőkkel, párokkal lehet találkozni. Ebből kerekednek a problémák, hogy sokan nem képesek átlátni a dolgot, vagy épp gondolkozni. Túl egyszerűek hozzá, hogy finoman fogalmazzak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 19. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért mutathatnál egynél több nőt, párt, akinél a hölgy arra vágyik, hogy megb...-ák.
Tudom mire ez a nagy arc.... vigyor2 De ha fáj a kisujjad, ne a mutató ujjadat mutasd meg a doktorbácsinak smile (chat)
#13466   2017. 07. 20. csütörtök 02:07
csak együtt csak együtt
Nyilván nem egy baszós fajta,hiszen hosszú évek óta nincsen nője. Nem védem a férfiakat,mert valóban igazak az állításaid,de a te irományod is hemzseg a hibáktól. Jahh,persze,hiszen férfi vagy te is. Nem félre értetted,hanem félreértetted, nem mind két,hanem mindkét. Azért mert egy szó két értelmes tagból áll még sokszor egybeírandó.
(Ez egy válasz jenoplat üzenetére (2017. 07. 20. csütörtök 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 20. csütörtök 00:43
Kedves Nata Szerintem Caracast félre értetted. Ő aztán biztosan nem az a b..ós fajta. Aztán akik itt vannak, miért vannak itt, annyi féle okból, ahányan itt vagyunk. de mind két nemre igaz talán, hogy hosszú az út a pohártól a szájig.Egy átfutó gondolat, egy elmúló vágy, még nem elhatározás, és főleg nem cselekvés. Férfi társaim helyett gyakran szégyenlem magam A modortalanságuk, aszókincstelenségük, megdöbbentő gyakran. nem csodálkozom hogy ennyi szingli, és leszbikus hölgy van társadalmunkban.
Aki még olvas könyvet, ajánlom ebben a témában Maurois: Gondolatolvasó gép c. könyvét. Ezzel kémkedik a férj a felesége után, és jól pofára esik napjában háromszor is. Nagyon jó könyv. Köszönöm hogy meghallgattál, legyen könnyű utad a továbbiakban. Jenő bácsi
#13465   2017. 07. 20. csütörtök 00:43
jenoplat jenoplat
Kedves Nata Szerintem Caracast félre értetted. Ő aztán biztosan nem az a b..ós fajta. Aztán akik itt vannak, miért vannak itt, annyi féle okból, ahányan itt vagyunk. de mind két nemre igaz talán, hogy hosszú az út a pohártól a szájig.Egy átfutó gondolat, egy elmúló vágy, még nem elhatározás, és főleg nem cselekvés. Férfi társaim helyett gyakran szégyenlem magam A modortalanságuk, aszókincstelenségük, megdöbbentő gyakran. nem csodálkozom hogy ennyi szingli, és leszbikus hölgy van társadalmunkban.
Aki még olvas könyvet, ajánlom ebben a témában Maurois: Gondolatolvasó gép c. könyvét. Ezzel kémkedik a férj a felesége után, és jól pofára esik napjában háromszor is. Nagyon jó könyv. Köszönöm hogy meghallgattál, legyen könnyű utad a továbbiakban. Jenő bácsi
#13464   2017. 07. 19. szerda 23:08
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 07. 19. szerda 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 19. szerda 22:22
Ne legyél már ennyire képmutató Nati!!!Vagy esetleg mint nő nem vagy tudatában annak,hogy szexbarátságot kötő szóló,és eme topik szellemisége alapján férjezett nők bizonyos hányada nem baszni,vagyis minimális érzelmekkel átitatott testiséget szeretne,hanem szerelmesen szeretkezni??Nem kell ez a lekezelő,cinikus lesajnáló,demoralizáló de egyben mégis kényeskedő szöveg!!Aki finom szexet akar,az elvileg úgy is jelzi már a bemutatkozószövegében ahogy azok is,akik igazi kúrást akarnak,és nem finomkodást.

... 307 308 309 310 311 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!