Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 301 302 303 304 305 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13603   2017. 09. 05. kedd 20:49
mókusfiú és mókuslány mókusfiú és mókuslány
Volt nemis olyan rég világ
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 05. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2017. 09. 05. kedd 16:30
Nem rossz ötlet.
Volt egy srác, azt hirdette, szívesen nézne videózna párokat.
Megismertük.
Eljött. Egy óra múlva ment a kamera. Nem ő videózott, minket.
Hatször volt összesen, egy úgy hogy nem voltam jelen, így kettesben lehetett a párommal, igaz, ez nem az első alkalommal volt természetesen. Erről nincs fent videó.
#13602   2017. 09. 05. kedd 16:30
X Törölt felhasználó (104575)
Nem rossz ötlet.
Volt egy srác, azt hirdette, szívesen nézne videózna párokat.
Megismertük.
Eljött. Egy óra múlva ment a kamera. Nem ő videózott, minket.
Hatször volt összesen, egy úgy hogy nem voltam jelen, így kettesben lehetett a párommal, igaz, ez nem az első alkalommal volt természetesen. Erről nincs fent videó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 04. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1588382)
2017. 09. 04. hétfő 12:23
Most arra próbálom rávenni a párom, h hívjunk egy pasit, aki nézne bennünket szex közben. Ha bejönne a páromnak a srác, akkor rávenném, h elégitse ki. Remélem, h összejön, tekintve h szex közben mindig mondom neki, h be kell még valakit vonni, és mindig tetszik neki. Ráadásul szoktunk arrol beszélni, melyik pasit elégitene ki. Szerintetek belemegy? smile
#13601   2017. 09. 04. hétfő 12:23
X Törölt felhasználó (1588382)
Most arra próbálom rávenni a párom, h hívjunk egy pasit, aki nézne bennünket szex közben. Ha bejönne a páromnak a srác, akkor rávenném, h elégitse ki. Remélem, h összejön, tekintve h szex közben mindig mondom neki, h be kell még valakit vonni, és mindig tetszik neki. Ráadásul szoktunk arrol beszélni, melyik pasit elégitene ki. Szerintetek belemegy? smile
#13600   2017. 09. 03. vasárnap 20:28
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!Akkor nektek tán még alaposabban kell kiválasztani a megfelelő partnert,mint másoknak!Szurkolok nektek,hogy összejöjjön,és plusz kéjjel gazdagodjatok!! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 02. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1082832)
2017. 09. 02. szombat 18:03
Sziasztok! sajnos nekünk nagyon nehéz ismerkedni, mivel a nejemnek gumi alergiája van, ezért nem tudunk használni. Már minden félét kipróbáltunk de sajnos begyullad neki utánna a hüveje. Igy pedig nagyon veszélyes a nemi betegségek,terhesség miatt.
#13599   2017. 09. 02. szombat 23:24
zenitó zenitó
Az nem gond,ha a "hüveje" gyullad be,csak a hüvelyre vigyázzatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 02. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1082832)
2017. 09. 02. szombat 18:03
Sziasztok! sajnos nekünk nagyon nehéz ismerkedni, mivel a nejemnek gumi alergiája van, ezért nem tudunk használni. Már minden félét kipróbáltunk de sajnos begyullad neki utánna a hüveje. Igy pedig nagyon veszélyes a nemi betegségek,terhesség miatt.
#13598   2017. 09. 02. szombat 18:03
X Törölt felhasználó (1082832)
#13597   2017. 08. 30. szerda 18:24
maturefriend maturefriend
Nincs mit.Mindenesetre az adott problémát elég rendesen kiveséztük.Amúgy meg szerintem nem rossz az,ha olyan valaki is hozzászól aki nem feltétlenül érintett a témában.Akár lehet, hogy pont egy hozzászólás miatt leszel egy hölgynek vagy párnak szimpi.Na mindegy én is inkább olvasok tovább.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 08. 30. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 14:05
Köszönöm az elismerést!!A továbbiakban egy darabig megint csak olvasó leszek,mert eléggé sokat írtam ide mint harmadik résztvevő,pedig ez a megdugott/megdugatott feleségű férjek fóruma. smile
#13596   2017. 08. 30. szerda 14:20
A masszírozó srácok helyében bizonyosan továbbmentem volna,ha látom rajtatok,hogy nem hogy frusztrálna titeket a dolog,hanem egyenesen élveztétek volna.

Az egyik gyerek azzal kezdte hogy levette a pólóját, mert melege lesz, na gondoltam, jól indul a dolog. A páromon egy bugyi volt, a szokásos, először hason fekve.A fenekét simán megmasszírozta, de a bugyi nem került le.
Megforduláskor a ciciket nem is érintette, masszírozta. A végén elbeszélgettünk, a párom továbbra is bugyiban.
Sem én, sem a párom nem erőltettük tövább, azért mégsem kérdezhettem meg, hogy nem akarod megdugni ?

A másik eleve masszázs, fotó videó "ügyben" érkezett, Vele volt idő sok mindenről beszélni négyszemközt.
Kérdés oda vissza, én pl mit szeretnék látni. Mondtam neki, bármit. Te mit szeretnél, kérdeztem tőle.
Masszíroznám, nyalnám, a válasz. Egy kis dugás, azt kihagynád, kérdeztem ?
Azt is persze, ha a párom benne van.
Mondtam neki, benne van, megbeszéltük.
Dugás mégse lett.
Ők ketten sose hívtak, sosem jöttek többé.
A többiekkel nem így volt.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 08. 30. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 14:03
Ezen tények tudatában akkor teljesen feleslegesen tették fel irányodba a kérdéseiket a fiúk.Viszont meglehet,hogy mivel elég sokan nem elég erősek lelkileg,így emiatt a szavuk inkább füst mint szikla,és így az emberben benne van a kétely a másik irányába és/vagy ők maguk még be voltak rezelve,így emiatt lehet az oka annak,hogy rád kérdeztek.De akár ez lehet a tisztelet jele is irányodba!!Azért tartsuk szem előtt,hogy a feleség/barátnő megosztás nem annyira általánosan elterjedt dolog,és remélhetőleg hálát éreztek azért,amiért megélhették más nejének a megdugásának örömét!!Lehet tudni arról,hogy mi motiválta őket arra,hogy irányodba fogalmazzanak meg kérdéseket a feleségszex terén?A masszírozó srácok helyében bizonyosan továbbmentem volna,ha látom rajtatok,hogy nem hogy frusztrálna titeket a dolog,hanem egyenesen élveztétek volna.A legkisebb kétely esetén viszont megálltam volna.Feleségszexnek a kéj az esszenciája nem a lelki sebek okozása!
#13595   2017. 08. 30. szerda 14:05
Caracas79 Caracas79
Köszönöm az elismerést!!A továbbiakban egy darabig megint csak olvasó leszek,mert eléggé sokat írtam ide mint harmadik résztvevő,pedig ez a megdugott/megdugatott feleségű férjek fóruma. smile
(Ez egy válasz maturefriend üzenetére (2017. 08. 30. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 13:34
Igen nekem ugyanez a véleményem,csak te sokkal szebben kifejtetted mint én.
#13594   2017. 08. 30. szerda 14:03
Caracas79 Caracas79
Ezen tények tudatában akkor teljesen feleslegesen tették fel irányodba a kérdéseiket a fiúk.Viszont meglehet,hogy mivel elég sokan nem elég erősek lelkileg,így emiatt a szavuk inkább füst mint szikla,és így az emberben benne van a kétely a másik irányába és/vagy ők maguk még be voltak rezelve,így emiatt lehet az oka annak,hogy rád kérdeztek.De akár ez lehet a tisztelet jele is irányodba!!Azért tartsuk szem előtt,hogy a feleség/barátnő megosztás nem annyira általánosan elterjedt dolog,és remélhetőleg hálát éreztek azért,amiért megélhették más nejének a megdugásának örömét!!Lehet tudni arról,hogy mi motiválta őket arra,hogy irányodba fogalmazzanak meg kérdéseket a feleségszex terén?A masszírozó srácok helyében bizonyosan továbbmentem volna,ha látom rajtatok,hogy nem hogy frusztrálna titeket a dolog,hanem egyenesen élveztétek volna.A legkisebb kétely esetén viszont megálltam volna.Feleségszexnek a kéj az esszenciája nem a lelki sebek okozása!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 30. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 13:37
Inkább mindkettőtöknek.Például nyelvre-szájba élvezés látványa nem biztos,hogy jól esne neked,míg a párodnak igen

Megbeszéltük előre, hogy az análon kívül bármi lehet.
Mert ugye a srácok nem beszélgetni jöttek.
Nem akartunk olyat, hogy menet közben legyen bármire az "ezt ne" legyen.
Így is voltaok olyanok, akik bár a párom masszírozására jöttek, a végén mégsem volt folytatás, pedig a párommal már előtte megbeszéltük, hogy a srácok addig mennek el, ameddig akarnak.
#13593   2017. 08. 30. szerda 13:41
Igazán megkérdezhették volna a párodat elsőként.Ugyakkor szerintem igen becsülendő, hogy megkérdeztek téged a határokról.Mivel nyílván vannak dolgok amiket nem biztos hogy jószemmel néznél.Ez azt jelentette hogy tudták" hol a helyük"
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 30. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 13:19
Segédeszköz, és egyenjogúság.
Segédeszközöknek nem nevezném a srácokat.
Egyenjogúság ?
Hát, az alatt az idő alatt míg nálunk voltak, nem egyenlő jogai voltak velem a srácoknak, hanem több.
Mert hogy ők kényeztették, masszírozták a párom, én meg nem.
Habár a legtöbbször, az első alkalomnál, mindig előkerült a bátortalan kérdés részükről, hogy akkor mit szabad, meddig mehetnek el.
És mindig tőlem kérdezték, mikor a párom épp nem volt bent.
Nem inkább neki kellett volna a kérdéseiket feltenniük a srácoknak ?
#13592   2017. 08. 30. szerda 13:37
Inkább mindkettőtöknek.Például nyelvre-szájba élvezés látványa nem biztos,hogy jól esne neked,míg a párodnak igen

Megbeszéltük előre, hogy az análon kívül bármi lehet.
Mert ugye a srácok nem beszélgetni jöttek.
Nem akartunk olyat, hogy menet közben legyen bármire az "ezt ne" legyen.
Így is voltaok olyanok, akik bár a párom masszírozására jöttek, a végén mégsem volt folytatás, pedig a párommal már előtte megbeszéltük, hogy a srácok addig mennek el, ameddig akarnak.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 08. 30. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 13:29
Inkább mindkettőtöknek.Például nyelvre-szájba élvezés látványa nem biztos,hogy jól esne neked,míg a párodnak igen.Ezért jobb ha van összhang.Van alapja a segédeszköz és egyenjogúság kettős tudatának,hiszen a beszállók a személyükből fakadó szexuális kultúrájukkal és természetesen a dákójukkal hozzájárulnak,hogy színesedjen a szexuális élménye az adott párnak.Az emancipáció akkor valóban nem érvényesül,mikor te épp csupán megfigyelője vagy az eseményeknek,de ez csak akkor jöhet létre,ha a párod mellett te is hozzájárulsz ehhez,mert másképp nincs joga az adott férfinak szexelni a nejeddel.
#13591   2017. 08. 30. szerda 13:34
Igen nekem ugyanez a véleményem,csak te sokkal szebben kifejtetted mint én.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 08. 30. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 13:13
Szerény véleményem szerint a "félreértés" inkább mérhetetlen egoizmus és csak kisebb mértékben funkcionális analfabétizmus.Vannak olyan bizalmat kapott harmadik résztvevőként jelenlévő férfiak,kik az önbizalmuk növelése érdekében akarnak jobban lenni a férjnél/élettársnál,akarva vagy indirekt szóban és/vagy gesztusban megalázni őket,és ez kiegészül a szexuális alapú birtokláson alapuló féltékenység ösztönével a harmadik fél részéről.Ezért meglehetősen fontos,hogy egy a szexuális életét időnként férfival/férfiakkal,hölggyel/hölgyekkel,vagy akár párral színesíteni akaró pár mindkét tagja jártas legyen a lélektanban oly mértékben,hogy csípőből kiszűrje a számára a habitusa miatt nem szimpatikus egyént.Ahogy atos 21 nevű fórumtársunk jól megfogalmazta,a befogadott személy egy "segédeszköz" ,vagyis kiegészítő,ámbár személyiséggel rendelkezik,ergo emiatt alapvető a kölcsönös tisztelet!A kettes szex lehetőségét egyfajta kitüntetésként kell(ene) felfognia mindenkinek,amivel a harmadik résztvevőt jutalmazzák az adott pár mindkét tagjának a beleegyezésével az eddigi teljesítményének az elismerése gyanánt!De ezt kizárólag a pár kezdeményezheti,mert ahogy írtad nem etikus szétrombolni egy kapcsolatot hiába édesebb a "más kertjében termett gyümölcs",mint a "hazai"(már ha van hazai)!Természetesen maradhat mindenki a hármas vagy a többes szex mellett gabalyodás és/vagy cuckold módban,mert hát ahány ház,annyi szokás!
#13590   2017. 08. 30. szerda 13:29
Caracas79 Caracas79
Inkább mindkettőtöknek.Például nyelvre-szájba élvezés látványa nem biztos,hogy jól esne neked,míg a párodnak igen.Ezért jobb ha van összhang.Van alapja a segédeszköz és egyenjogúság kettős tudatának,hiszen a beszállók a személyükből fakadó szexuális kultúrájukkal és természetesen a dákójukkal hozzájárulnak,hogy színesedjen a szexuális élménye az adott párnak.Az emancipáció akkor valóban nem érvényesül,mikor te épp csupán megfigyelője vagy az eseményeknek,de ez csak akkor jöhet létre,ha a párod mellett te is hozzájárulsz ehhez,mert másképp nincs joga az adott férfinak szexelni a nejeddel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 30. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 13:19
Egyenjogúság ?
Hát, az alatt az idő alatt míg nálunk voltak, nem egyenlő jogai voltak velem a srácoknak, hanem több.
Habár a legtöbbször, az első alkalomnál, mindig előkerült a bátortalan kérdés részükről, hogy akkor mit szabad, meddig mehetnek el.
#13589   2017. 08. 30. szerda 13:19
Egyenjogúság ?
#13588   2017. 08. 30. szerda 13:13
Caracas79 Caracas79
Szerény véleményem szerint a "félreértés" inkább mérhetetlen egoizmus és csak kisebb mértékben funkcionális analfabétizmus.Vannak olyan bizalmat kapott harmadik résztvevőként jelenlévő férfiak,kik az önbizalmuk növelése érdekében akarnak jobban lenni a férjnél/élettársnál,akarva vagy indirekt szóban és/vagy gesztusban megalázni őket,és ez kiegészül a szexuális alapú birtokláson alapuló féltékenység ösztönével a harmadik fél részéről.Ezért meglehetősen fontos,hogy egy a szexuális életét időnként férfival/férfiakkal,hölggyel/hölgyekkel,vagy akár párral színesíteni akaró pár mindkét tagja jártas legyen a lélektanban oly mértékben,hogy csípőből kiszűrje a számára a habitusa miatt nem szimpatikus egyént.Ahogy atos 21 nevű fórumtársunk jól megfogalmazta,a befogadott személy egy "segédeszköz" ,vagyis kiegészítő,ámbár személyiséggel rendelkezik,ergo emiatt alapvető a kölcsönös tisztelet!A kettes szex lehetőségét egyfajta kitüntetésként kell(ene) felfognia mindenkinek,amivel a harmadik résztvevőt jutalmazzák az adott pár mindkét tagjának a beleegyezésével az eddigi teljesítményének az elismerése gyanánt!De ezt kizárólag a pár kezdeményezheti,mert ahogy írtad nem etikus szétrombolni egy kapcsolatot hiába édesebb a "más kertjében termett gyümölcs",mint a "hazai"(már ha van hazai)!Természetesen maradhat mindenki a hármas vagy a többes szex mellett gabalyodás és/vagy cuckold módban,mert hát ahány ház,annyi szokás!
(Ez egy válasz maturefriend üzenetére (2017. 08. 30. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 12:34
Egyetértek.Még annyit hozzáfűznék,hogy véleményem szerint a probléma a félreértelmezés miatt adódik,az esetek többségében.Gondolok itt arra,hogy a bevont személyek (tisztelet a kivételnek),jobbak akarnak lenni a pár férfitagjánál.Ez alapból rossz hozzáállás.Hiszen nem azért keres egy pár harmadikat ,mert nem tudnak egymásfelé teljesíteni,hanem mert amire vágynak annak fizikai korlátai vannak.Hiába szeretne a hölgy 2 farkat ha apának csak egy van.Nem értem ha egy férfi kettesben szeretne lenni egy nővel,akkor miert nem keres egy állandó kapcsolatot.Miért egy pár nőtagjára hajt.Mi a bánat olyan izgi abba ,hogy belekavarok egy pár életébe akik bizalmat adnak nekem és beengednek az intimszférájukba.
#13587   2017. 08. 30. szerda 13:08
"Segédezköz", hát igen, de azért nyílván nem szabad megalázóan viselkedni vele.Mivel egy "élő segédezköz" akinek ugyanúgy van emberi méltósága.Kölcsönös tisztelet és föleg a határok tiszteletben tartása.Sajnos ezek ritkán jönnek össze.Persze ez saját tapasztalat. Attól még másnál lehet másképp.
(Ez egy válasz atos 21 üzenetére (2017. 08. 30. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 12:41
Így van a 3-nak el kell fogadni a szabályokat hogy ő csak egy segédeszköz,és megtisztelő hogy megosztotta vele egy pár az örömét.De akkor se írnak rám.
#13586   2017. 08. 30. szerda 13:06
Az élő, 3 d műsorról ugyan lemaradtam, de mivel ők felvették, később megnézhettem az egészet.
Érdekes, mikor legközelebb jött ugyanez a srác, és rákérdeztem, hogy na, milyen volt kettesben, csak annyit válaszolt, hogy furcsa.
(Ez egy válasz maturefriend üzenetére (2017. 08. 30. szerda 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 12:58
Értem,nem konkrétan a te esetedre értettem amit idéztél.Mint inkább az én említett esetemre.Nyílván az adott helyzetben jónak bizonyuló döntést hoztál.Becsülendő hogy nem várattad őket és megadtad a bizalmat.Az meg nem baj ha nem vagyunk egyformák.
#13585   2017. 08. 30. szerda 12:58
Értem,nem konkrétan a te esetedre értettem amit idéztél.Mint inkább az én említett esetemre.Nyílván az adott helyzetben jónak bizonyuló döntést hoztál.Becsülendő hogy nem várattad őket és megadtad a bizalmat.Az meg nem baj ha nem vagyunk egyformák.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 30. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 12:37
.Abba viszont én tuti nem mentem volna bele,hogy én ne legyek ott.

Egyszer volt ilyen, és az én "hibámból" történt. Jeleztem a srácnak. Ő azt mondta, jön jövő héten, igazán nem akar visszaélni a helyzettel. Miután vagy 4 szer volt már ez előtt nálunk, nem is tudom miféle helyzettel tudott volna visszaélni.
Aztán lehet hogy magában örült, mikor mondtam, csinálhatják nélkülem is.
#13584   2017. 08. 30. szerda 12:41
atos 21 atos 21
Így van a 3-nak el kell fogadni a szabályokat hogy ő csak egy segédeszköz,és megtisztelő hogy megosztotta vele egy pár az örömét.De akkor se írnak rám.

... 301 302 303 304 305 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!