Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 681 682 683 684 685 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13641   2017. 09. 11. hétfő 19:44
somkesz somkesz
Szerintem. A párcserés szex az már egy szint. Aki el jut odáig, az már túllép a kicsinyes féltékenykedésen. Ez pedig értelem kérdése. Meg az is biztos, hogy elég bonyolult dolog, sok minden, többek között, az Intilligencia és értelem is kell hozzá, hogy működjön is. Én azt tapasztaltam, hogy inkább az iskolázottabb réteg aki belemegy ilyenbe, Az viszont biztos, hogy ezek között nem mindennapi használatra van a " nagy kupakos fasz" kifejezés.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 16:21
Helló! Akkor most ki kell ábrándítsam a kételkedőket, az utóbbi élménybeszámolóval kapcsolatban! Lehet, hogy inkább prózai, mint költői hangvételű, de megtörtént eseten alapszik! Tény, hogy sokan vannak itt, akik csupán álmodják az életet, de mégha kevesebben is, azért vannak, akik élik az álmaikat! nyes A látszat néha csal......
#13642   2017. 09. 11. hétfő 19:48
X Törölt felhasználó (1574052)
eljen
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 11. hétfő 19:44
Szerintem. A párcserés szex az már egy szint. Aki el jut odáig, az már túllép a kicsinyes féltékenykedésen. Ez pedig értelem kérdése. Meg az is biztos, hogy elég bonyolult dolog, sok minden, többek között, az Intilligencia és értelem is kell hozzá, hogy működjön is. Én azt tapasztaltam, hogy inkább az iskolázottabb réteg aki belemegy ilyenbe, Az viszont biztos, hogy ezek között nem mindennapi használatra van a " nagy kupakos fasz" kifejezés.
#13643   2017. 09. 11. hétfő 19:59
somkesz somkesz
Ha valaki felad egy hirdetést, hogy hasoló párt keres, nyomatékosítva a "párt" mint kifejezést, negyedórán belül jelenkezik 20 egyedül álló férfi aki vagy nem tud olvasni, vagy úgy gondolja, ő akkora főnyeremény, hogy egészen biztosan, csak őrá várnak akik amúgy kölcsönösen szeretnék megoldani a dolgot.
Valószínű ezek közül kerülnek ki, azok az álmodozók, akik a valóságot itt pótolják fantáziával.
#13644   2017. 09. 11. hétfő 19:59
X Törölt felhasználó (1555462)
Natának igaza van nem eset az eső kamu az egész képet kér tetmészetesen nem küld a tel számnál eltunik..... ennek az oldalnak nem erröl kellene szólnia!!eltünnnnnik........e...... üdv a nem kamus embereknek és tisztelett a pároknak!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 09. 11. hétfő 19:40
Hát persze.....ha te mondod vigyor2 Főleg a hey, az ijyen és ehhez hasonlók mutatnak rá a komolyságra is többek között. Álmodozzatok csak smile Aki megélte, az rögtön tudja, hogy mi a valóság és a képzelet között a különbség....Az , hogy tegnap nem esett az eső itthon, vagyis Nyíregyházán, az már ne is foglalkoztasson vigyor2 Arról nem is beszélve, hogy aki 22:00-kor talizik, az pici eséllyel ül le szex után ide, merthogy minek is..... smile )))
#13645   2017. 09. 11. hétfő 20:06
somkesz somkesz
Mint tudjuk, ne is tagadjuk, mindenki vét néha helyesírási hibákat. Főleg ha gyorsan írunk, hagyunk ki betűket, vagy vétünk néhány szabály ellen. Azonban, ha valaki egy mondatban négy helyesírási hibát ejt, és képtelen használni a "ly a j-t. összecseréli azokat. Ott azért már sejteni lehet, hogy nem diplomás az illető.
#13646   2017. 09. 11. hétfő 20:07
X Törölt felhasználó (1574052)
Köszike mindenkinek. További sok sikert mindenkinek!
#13647   2017. 09. 11. hétfő 20:45
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Húúú Emberek! Nézd/nézzétek! Én nem társalkodó partnereket járok ide keresni, így ezt meghagyom az arra hivatottaknak! Szuverén joga itt mindenkinek azt hinni, amit ő szeretne!!! Ettől viszont a tények még tények maradnak, és nekem sem lesz kevesebb élményem! Ám, lehet itt lovagolni részletkérdéséken és próbálni megmagyarázni a saját igazunkat! Van, aki ezt élvezi!
A pontosság kedvéért megjegyezném, hogy Nyíregyházától kb. 15-20 km-re találkoztunk (most kérek elnézést, hogy méterre nem tudom megmondani, pedig biztos izgi lenne) és valóban volt kisebb eső, de tudjátok az a fránya időjárás márcsak ilyen, hogy még városon belül is képes megtréfálni az embert! Továbbá nem vall túl bölcs és intelligens emberre, ismeretlenül ekézni valakit! Pont nem ez a dolog profilja! Én ezt nem is értem, de ahogy látom, van aki ezen éli ki magát! De, ha Ti ettől megnyugodtok, akkor kamu az egész, én pedig egy iskolázatlan bunkó vagyok, Ti pedig az etalon! smile Folytassátok még egymás között, ha ráértek! További sok sikert ehhez! smile Üdv.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 11. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 09. 11. hétfő 19:40
Hát persze.....ha te mondod vigyor2 Főleg a hey, az ijyen és ehhez hasonlók mutatnak rá a komolyságra is többek között. Álmodozzatok csak smile Aki megélte, az rögtön tudja, hogy mi a valóság és a képzelet között a különbség....Az , hogy tegnap nem esett az eső itthon, vagyis Nyíregyházán, az már ne is foglalkoztasson vigyor2 Arról nem is beszélve, hogy aki 22:00-kor talizik, az pici eséllyel ül le szex után ide, merthogy minek is..... smile )))
#13648   2017. 09. 12. kedd 11:40
X Törölt felhasználó (932889)
Ha a te feleséged akarom megdugni, akkor szombat délelőtt vagy hétköznap délelőtt megbeszéljük és megcsináljuk. Ha jobb a sok kamus farokmutogató, akkor őket kell hívni. Tudom, itt nem divat az őszinte beszéd, de én nem hazudozok össze meg vissza mindenfélét.
(Ez egy válasz mókusfiú és mókuslány üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 10. vasárnap 20:39
De ha az én feleségem akarod megdugni,nehogy már én alkazmadkodjak a kanihoz meg el is vigyem a szukát
#13649   2017. 09. 12. kedd 11:44
X Törölt felhasználó (932889)
Azt gondolnám, hogy a pároknak az jön be amit megbeszélünk. Az, hogy megyek anyu mellé feküdni vagy miért voltam nálatok az az én gondom. Amíg a mókázás jó és élvezetes a többi nem számít úgy gondolom. Sok itt a mű májer, meg a gyűjtögető, ha ők szebb dolgot írnak és az jobban tetszik hát tessék. Lehet nem találok párt úgy, hogy kiírom nem vagyok független. Viszont, ha találok párt úgy, hogy nem közlöm velük, de folyamatosan magyarázkodni kell, hogy miért csak ekkor csak akkor jó, akkor meg elmegy a kedvük vagy kamus vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 10. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2017. 09. 10. vasárnap 20:47
No igen. Ez a délelőtt ráérek, elmegyek hozzátok dugni, este meg anya mellé fekve viszed neki a vacsit ágyba, mintha mi sem történt volna, ez meg a pároknak nemigen jön be.
#13650   2017. 09. 12. kedd 12:48
Hotwife Hotwife
Szerintem nem az a gond, hogy nem vagy független, és csak délelőtt érsz rá, hanem az ilyen társkereséseid riasztják a párokat. "Valamelyik hölgy ráér egy gyors franciára? Fel óra múlva érek Győrbe. Nálad vagy autóban esetleg természetben." vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 12. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (932889)
2017. 09. 12. kedd 11:44
Azt gondolnám, hogy a pároknak az jön be amit megbeszélünk. Az, hogy megyek anyu mellé feküdni vagy miért voltam nálatok az az én gondom. Amíg a mókázás jó és élvezetes a többi nem számít úgy gondolom. Sok itt a mű májer, meg a gyűjtögető, ha ők szebb dolgot írnak és az jobban tetszik hát tessék. Lehet nem találok párt úgy, hogy kiírom nem vagyok független. Viszont, ha találok párt úgy, hogy nem közlöm velük, de folyamatosan magyarázkodni kell, hogy miért csak ekkor csak akkor jó, akkor meg elmegy a kedvük vagy kamus vagyok.
#13651   2017. 09. 12. kedd 20:29
mókusfiú és mókuslány mókusfiú és mókuslány
Igen Igen
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 09. 12. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 12. kedd 12:48
Szerintem nem az a gond, hogy nem vagy független, és csak délelőtt érsz rá, hanem az ilyen társkereséseid riasztják a párokat. "Valamelyik hölgy ráér egy gyors franciára? Fel óra múlva érek Győrbe. Nálad vagy autóban esetleg természetben." vigyor5
#13652   2017. 09. 13. szerda 20:36
somkesz somkesz
Nyilván mindenki ilyenre gerjed. "Gyere gyorsan futtában, be a lompost, engedd a hasamra, töröld belém aztán húzás."
Bizonyára sok nőt lehet így szerezni, bár ezek elme állapotába, kicsit kételkednék....
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 09. 12. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 12. kedd 12:48
#13653   2017. 09. 13. szerda 23:22
Hotwife Hotwife
Én csak a magunk álláspontját írnám le. Mi nem szeretnénk olyan harmadikat, akinek egyébként teljesen mindegy, hogy ki, mikor és hogyan elégíti ki. Ez mentálisan és higiéniailag sem megfelelő.
Ha van olyan nő, vagy pár, akinek ez a hozzáállás megfelel, annak lelke rajta, de egy egymást szerető, kulturált párnál ez szerintem nem jön be.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2017. 09. 13. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 13. szerda 20:36
Nyilván mindenki ilyenre gerjed. "Gyere gyorsan futtában, be a lompost, engedd a hasamra, töröld belém aztán húzás."
Bizonyára sok nőt lehet így szerezni, bár ezek elme állapotába, kicsit kételkednék....
#13654   2017. 09. 14. csütörtök 19:52
Caracas79 Caracas79
Szia!Beszálló férfiként írom,hogy tökéletesen tudok azonosulni a nézeteddel,hiszen mint empatikus és relatíve értelmes emberként képes vagyok az engem befogadó pár fejével gondolkodni.Legalább három,de ha több szereplős a cuckold szex,akkor evidens,hogy több ember között kell hogy legyen egy nagyon tartós bizalmi állapot,ami mindenkitől tökéletes értelmi és emocionális fejlettségi szint várható el,mert másképp nem életképes a kapcsolat!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 09. 13. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 13. szerda 23:22
Én csak a magunk álláspontját írnám le. Mi nem szeretnénk olyan harmadikat, akinek egyébként teljesen mindegy, hogy ki, mikor és hogyan elégíti ki. Ez mentálisan és higiéniailag sem megfelelő.
Ha van olyan nő, vagy pár, akinek ez a hozzáállás megfelel, annak lelke rajta, de egy egymást szerető, kulturált párnál ez szerintem nem jön be.
#13655   2017. 09. 14. csütörtök 23:25
HBarnus HBarnus
Őszintén megmondva a sok köc....-töl igen nehéz boldogulni. ők azt hiszik egy pár azért nyit mert mondjuk a férfi nem tudja kielégíteni a lányt. Nem igazán tudják h ez nem arról szol h most ne keljen fizetnie a sex-ért egy prostinál. A rengeteg KAMU Gép--ről ne is beszéljünk akik még értetlenek is...
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 09. 13. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 13. szerda 23:22
#13656   2017. 09. 15. péntek 07:39
X Törölt felhasználó (2946982)
Engem is izgat a dolog pedig féltékeny típus vagyok. Mielőtt össze költöztünk a feleségemmel többször rá beszéltem, hogy dugjon mással és vegye fel. Sajnos csak hangfelvételt tudott csinálni de az is nagyon izgató. Szoktam úgy masztizni, hogy azokat hallgatom egyszer előttem kB fél órával dugott mással és mikor oda értem rögtön kinyaltam. Még éreztem a gumi szagát isteni érzés volt. Azóta viszont nem is beszélünk róla. Azt mondja nem büszke rá. Egyébként lehet ha élőben látnám lehet féltékeny lennék. Csak nem tudom akkor miért izgat.
#13657   2017. 09. 15. péntek 07:59
colamatyi colamatyi
Azt tapasztaltam nagyon sokan csak ábrándoznak a gép előtt de találkozni nem mernek,vagy nincs asszony vagy nem tud róla.Még a telefonálásig sem jutnak el vagy csak rejtett számmal nem értem az ilyet akkor miért hirdet.
#13658   2017. 09. 15. péntek 09:20
somkesz somkesz
Sokan vannak úgy, hogy megpróbálják össze mosni, a gruppent, a négyeset és a hármast.
Pedig nagyon nagy különbségek vannak.
Mert ugye, bár a politikával példálózni nem valami üdvös ilyen helyeken, de valahogy akárhogy is van, nekem úgy tűnik a hármas nem túlságosan demokratikus.
A gruppent ne is említsük, mert az más, nem alkalmas bennsőségesebb szeretkezésre. De a négyesben, ott mindenki ad is, kap is. A férj, ugyan azt mint a feleség. Mást. Itt senki nem tehet szemre hányást a másiknak. Ebből még tartós bennsőségesebb kapcsolat is lehet. Esetleg meg lehet bízni a másik párban, és meg lehet adni a módját, lehet gumi nélkül, meg akármit csinálni.
De, a hármas az valahogy nem ilyen.
Először is felmerül a kérdés, miért engedjünk be az ágyunkba egy olyan harmadikat aki vagy nem tudott megnősülni, vagy annyira féltékeny a párjára, hogy azt aztán nem, de ő mást igen. Ez így akárhogy is nézzük igen csak egoista személyiségre vall. Ezért van az, hogy a párcserés hirdetésekre, háromszor annyi egyedül álló férfi jelentkezik, mint pár, bár már legtöbben oda írják, hogy csak párokkal szeretnének ismerkedni. De, még is bepróbálkoznak.
A másik, hogy egy ilyen hármasban, oké, hogy megdugják a feleségemet, de a látványon kívül én mást nem igen kapok, ha csak nem azt az érzést, hogy lám, a feleségemet más is kívánja.
#13659   2017. 09. 15. péntek 15:03
ravenna ravenna VIP Admin
Szerintem ezt ennyire nem lehet megfogalmazni. Ráadásul a hozzászólásod vége igazán az amire reagálnék. A többes az számodra annyi amit ebből te kapsz?
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2017. 09. 15. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 15. péntek 09:20
Sokan vannak úgy, hogy megpróbálják össze mosni, a gruppent, a négyeset és a hármast.
Mert ugye, bár a politikával példálózni nem valami üdvös ilyen helyeken, de valahogy akárhogy is van, nekem úgy tűnik a hármas nem túlságosan demokratikus.
A gruppent ne is említsük, mert az más, nem alkalmas bennsőségesebb szeretkezésre. De a négyesben, ott mindenki ad is, kap is. A férj, ugyan azt mint a feleség. Mást. Itt senki nem tehet szemre hányást a másiknak. Ebből még tartós bennsőségesebb kapcsolat is lehet. Esetleg meg lehet bízni a másik párban, és meg lehet adni a módját, lehet gumi nélkül, meg akármit csinálni.
Először is felmerül a kérdés, miért engedjünk be az ágyunkba egy olyan harmadikat aki vagy nem tudott megnősülni, vagy annyira féltékeny a párjára, hogy azt aztán nem, de ő mást igen. Ez így akárhogy is nézzük igen csak egoista személyiségre vall. Ezért van az, hogy a párcserés hirdetésekre, háromszor annyi egyedül álló férfi jelentkezik, mint pár, bár már legtöbben oda írják, hogy csak párokkal szeretnének ismerkedni. De, még is bepróbálkoznak.
A másik, hogy egy ilyen hármasban, oké, hogy megdugják a feleségemet, de a látványon kívül én mást nem igen kapok, ha csak nem azt az érzést, hogy lám, a feleségemet más is kívánja.
#13660   2017. 09. 15. péntek 15:42
zenita zenita
Milyen az a szemre hányás? Valami új huncutság? Vagy szemrehányást szerettél volna írni,csak még töröd a magyart?
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2017. 09. 15. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 15. péntek 09:20

... 681 682 683 684 685 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: tegnap 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!