Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 294 295 296 297 298 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13755   2017. 10. 15. vasárnap 23:31
jani27 jani27
Gratula smile
#13754   2017. 10. 15. vasárnap 22:08
X Törölt felhasználó (1574052)
Hurrá!-Hurrá! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 15. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2017. 10. 15. vasárnap 20:57
Sziasztok!
A hétvégén egy kicsit javult a statisztika! smile
#13753   2017. 10. 15. vasárnap 20:57
X Törölt felhasználó (1568852)
Sziasztok!
A hétvégén egy kicsit javult a statisztika! smile
#13752   2017. 10. 13. péntek 04:51
Ez így van.
Statisztika: Kb 600 pasival beszélgetés, felé képet sem mer kűldeni. A többiek közül 200 nem tetszik, aki pedig igen nem mer randira jönni. 10 hónap alatt 10 találka, 3 végződött szexel. Egy szuper, egy elég jó, egy felejthető.
Biztosan a párossal sem könnyű. Ez egy ilyen játék. Mi is óvatosak vagyunk!
#13751   2017. 10. 11. szerda 19:43
free001 free001
Nagyon nehéz találni partnert vagy partnereket.Szetintem senki sem gondolja komolyan.Hiába adsz tel számot,pedig ez már valamit jelentene.
#13750   2017. 10. 11. szerda 06:13
X Törölt felhasználó (48100)
raerek......Keszthely kornyeke
#13749   2017. 10. 11. szerda 00:24
ösckös ösckös
Sziasztok!
Nálunk úgy kezdődött,hogy engem a páros férfi tagját nagyon érdekelte a két nő egy pasi illetve két pasi egy nő felállás.Nézegetem videókat nagyon izgatónak találtam pláne az elsőt ,ahhoz hogy mindkét részről korrekt legyen pár keresésében gondolkodtam, lassan beavattam a páromat is.
Persze először nem vagyok normális stb,de aztán kezdte érdekelni.
Szeretném megemlíteni ,hogy nagyon nehéz találni és én rá is untam a sok komolytalan megkeresésre,de a kocka el lett vetve és most a párom keres,persze én partner vagyok benne smile .
Összességében két élményünk volt 1,5 év alatt,az első csak kölcsönös kéneztetés,de párcsere nem történt viszont párosult egy naturista fürdőzéssel,szaunázással amely hatalmas élmény volt,annak ellenére hogy azelőtt még sosem próbáltuk nagyon jól éreztük magunkat.
A második egy sokkal tapasztaltabb párral volt e téren,a hely tökéletesen kiválasztva,figyelmes férfi aki érzékien kényeztette,szerette a páromat,ami nagyon tetszett(utólag ha rágondolok egy picit féltékeny is vagyok smile .Meglepett, hogy mennyire jól érezte magát a nejem,sőt még a hölgy cicijét,testét is megsimogatta ami számomra nagyon izgi volt.Összességében nagyon kellemes élmény volt és pozitívan tértünk haza annak ellenére és magam nagy csalódására,hogy Nekem nem sikerült teljesen ellazulnom,nem lett kőkemény a cerka,ezért kellemetlenül éreztem magamat.
Mielőtt kinevettek smile ,nem vagyok egy Casanova,de azelőtt sosem ,és azután sem kettesben sosem volt ilyen gondom.
Most meg ott tartunk.hogy a páromnak annyira tetszett,hogy folytatná én meg ,,rettegek,hogy mi van ha a következő alkalommal is csütörtököt mondok.
Nem olyan egyszerű ez amilyennek látszik,de megfelelő partnerekkel nagyon szép kellemes perceket,órákat lehet eltölteni.
#13748   2017. 10. 10. kedd 22:18
colamatyi colamatyi
jó lenne de nem jön össze
#13747   2017. 10. 10. kedd 22:03
X Törölt felhasználó (1579582)
Egy ilyen kéne nekem is Miskolcon.... A masszázst szereti a párom , aztán hátha össze jönne, most neki senki se jó .....
#13746   2017. 10. 06. péntek 07:54
puncimokus70 puncimokus70
Nagyon szépen megfogalmaztad! Nekünk is vannak szép élményeink! lookaround
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2017. 10. 05. csütörtök 16:50
Nagyon jó dolog ez. Mindketten szeretjük, szeretnénk. Sajnos rettenetesen kevés rá az időnk, így nagyon nehéz olyan partnert találni, aki alkalmazkodni tud hozzánk, és még szimpatikus is.
Pedig ez a pár alkalom amikor sikerült nagyon nagy élményeket adott mindkettőnknek.
Teljesen feldobódtak tőle a mindennapjaink is. Valahogy minden jobban ment, minden szebb volt.
Sajnos egy idő után elkopik ez az érzés, a vágy marad csak meg.
Addig amíg ismét nem sikerül smile
#13745   2017. 10. 05. csütörtök 16:50
Nagyon jó dolog ez. Mindketten szeretjük, szeretnénk. Sajnos rettenetesen kevés rá az időnk, így nagyon nehéz olyan partnert találni, aki alkalmazkodni tud hozzánk, és még szimpatikus is.
Pedig ez a pár alkalom amikor sikerült nagyon nagy élményeket adott mindkettőnknek.
Teljesen feldobódtak tőle a mindennapjaink is. Valahogy minden jobban ment, minden szebb volt.
Sajnos egy idő után elkopik ez az érzés, a vágy marad csak meg.
Addig amíg ismét nem sikerül smile
#13744   2017. 10. 02. hétfő 17:26
Pinkk424 Pinkk424
#13743   2017. 10. 02. hétfő 15:34
totthek totthek
mi az az egyéb ok? smile
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2017. 10. 02. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 02. hétfő 10:24
Van rola sorozat.. sot mi tobb fel is toltottuk.. de egyeb okokbol toroltettuk is a feltoltest... igy ma mar nem lathato...
#13742   2017. 10. 02. hétfő 12:49
vakany111 vakany111
csak átfutottam, a képeket de reméljük a többiek nevében hgy még láthatò lesz bővebb számban is kép láthatò vagy esetleg videò.
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2017. 10. 02. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 02. hétfő 12:02
Barmi megeshet... smile
#13741   2017. 10. 02. hétfő 12:02
LightPar LightPar
Barmi megeshet... smile
(Ez egy válasz Pinkk424 üzenetére (2017. 10. 02. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 02. hétfő 11:43
És lesz "javított" verzió? smile
#13740   2017. 10. 02. hétfő 11:43
Pinkk424 Pinkk424
És lesz "javított" verzió? smile
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2017. 10. 02. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 02. hétfő 10:24
Van rola sorozat.. sot mi tobb fel is toltottuk.. de egyeb okokbol toroltettuk is a feltoltest... igy ma mar nem lathato...
#13739   2017. 10. 02. hétfő 10:24
LightPar LightPar
(Ez egy válasz Pinkk424 üzenetére (2017. 10. 02. hétfő 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 02. hétfő 06:56
Sziasztok lesz róla sorozat? smile
#13738   2017. 10. 02. hétfő 06:56
Pinkk424 Pinkk424
Sziasztok lesz róla sorozat? smile
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2017. 09. 30. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 30. szombat 08:19
Nos... eddig csak fantaziában éltem meg, hogy milyen érzes is ha a páromat egy plusz fiuval kényeztetjük. Hosszas vívódás es komoly lobbizas után, tegnap sikerült rábírnom a páromat, hogy engedje el a felelmeit. Igaz mindehez kellet egy olyan partner is aki mindezt a megfelelő helyen kezelte, megfelelően türelmes, tapintatos és nem utolso sorban odafigyelő volt. A vágyak mindannyiunkat magukkal ragadtak és az előre megbeszélt tempó helyett mélyvízbe ugrottunk. Nem bánunk semmit, mert összességében jó élményekkel gazdagodtunk és talán a folytatás lehetősége is megnyílt.
Bevallom egyszerre voltam izgatott és félelmeim is voltak... Bár fejben ezerszer lejatszottam egy ilyen helyzetet azért még is csak ismeretlen vizeken eveztunk.
Féltem, hogy a páromat látva más férfivel, ahogy annak farkát szopja, vagy ahogy épp annak farka az én drága párom csodás puncijába merül, a féltékenység előbújik és megmérgez mindent. Igy utolag magamon is meglepődve azt kell mondjam nyoma sem volt ennek.
Jól éreztem magam és ami talán még fontosabb, hogy a párom is élvezte... Alig várom a következő játszadozásunk! smile
Talán pár fotót, egy rövid sorozatban ide is feltöltünk az első együttlétről...
Azt biztosan állítom, hogy ilyen viszonyba csak olyan párok menjenek bele akiknek stabil a kapcsolatuk és sem birtoklási vágy sem érzelmi bizonytalanság nincs a párjukkal szemben! Inkább adni szeretnek mint kapni...
Azok viszont, amennyiben vágyként mindkettőjükben ott él mindez, nagy élményről maradnak le ha nem próbálják ki! smile
#13737   2017. 09. 30. szombat 23:04
X Törölt felhasználó (1370412)
Nagyon izgalmas történet, tetszik, hogy az érzéseidről írtál elsősorban. Valóban jó lenne ugyanakkor pár kép.. Mindenesetre nekem motivációt adtál. smile
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2017. 09. 30. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 30. szombat 08:19
Nos... eddig csak fantaziában éltem meg, hogy milyen érzes is ha a páromat egy plusz fiuval kényeztetjük. Hosszas vívódás es komoly lobbizas után, tegnap sikerült rábírnom a páromat, hogy engedje el a felelmeit. Igaz mindehez kellet egy olyan partner is aki mindezt a megfelelő helyen kezelte, megfelelően türelmes, tapintatos és nem utolso sorban odafigyelő volt. A vágyak mindannyiunkat magukkal ragadtak és az előre megbeszélt tempó helyett mélyvízbe ugrottunk. Nem bánunk semmit, mert összességében jó élményekkel gazdagodtunk és talán a folytatás lehetősége is megnyílt.
Bevallom egyszerre voltam izgatott és félelmeim is voltak... Bár fejben ezerszer lejatszottam egy ilyen helyzetet azért még is csak ismeretlen vizeken eveztunk.
Féltem, hogy a páromat látva más férfivel, ahogy annak farkát szopja, vagy ahogy épp annak farka az én drága párom csodás puncijába merül, a féltékenység előbújik és megmérgez mindent. Igy utolag magamon is meglepődve azt kell mondjam nyoma sem volt ennek.
Jól éreztem magam és ami talán még fontosabb, hogy a párom is élvezte... Alig várom a következő játszadozásunk! smile
Talán pár fotót, egy rövid sorozatban ide is feltöltünk az első együttlétről...
Azt biztosan állítom, hogy ilyen viszonyba csak olyan párok menjenek bele akiknek stabil a kapcsolatuk és sem birtoklási vágy sem érzelmi bizonytalanság nincs a párjukkal szemben! Inkább adni szeretnek mint kapni...
Azok viszont, amennyiben vágyként mindkettőjükben ott él mindez, nagy élményről maradnak le ha nem próbálják ki! smile
#13736   2017. 09. 30. szombat 17:49
X Törölt felhasználó (2214762)
Sziasztok! Kezdo parkent keresunk egy ferfit hat eleg lehangolo,99.9%-ban alpari stilusu levellel kezdenek,foto nelkul es sorolhatnam.Ez a blog sem szol masrol csak a sok okoskodo-almodozo melyenszanto hozzaszolasairol! Pedig gondoltam itt olvashatok kerhetek tanacsot egy kis utba igazitast hogy kezdjunk neki

... 294 295 296 297 298 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!