Ha szerinted elég nagy gáz lenne számodra, ha látnád a nejed mással (is) élvezni, akkor bizony ne próbálkozz ilyesmivel, mert utólag (ahogy írod) megbánnád. Egyértelmű, nem neked való az ilyen játszadozás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 11:22
Törölt felhasználó (89461)

csak nehogy megbánd utólag
Szia!
Mi szivesen kényeztetnénk. Eper és Otilius
otilius@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 19:40
Mi szivesen kényeztetnénk. Eper és Otilius
otilius@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (93934)

Engem nagyon izgatna ha egy pár közösen kényeztetne engem.Nő vagyok.
Engem nagyon izgatna ha egy pár közösen kényeztetne engem.Nő vagyok.
Előszür szólok hozzá, lehet, hogy nem fogalmazok elég érthetően, de megosztom veletek a véleményem. 26 éve vagyok együtt a feleségemmel. Igazán szeretem, mégis azt mondom, hogy többször elképzeltem, de még ne történt meg, mert ő nem akar többes szexet, semmilyen formában. Azt gondolom, hogy felizgatna a dolog, és nem hiszem, hogy nem szeretném ugyanúgy, mint előtte. Viszont ez már valószínüleg nem fog bekövetkezni, bár azért a szexet még nem hagyjuk abba.
Kedves Corinna! Azért van ez mert a pasik többsége rendlívül önző és a tulajdonának tekint.Ezért az ilyen pasikat szokták sutyiban megcsalni.Én is egy féltékeny önző disznó voltam.De már kinőttem
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Te figyelj ha igazán szeretnéd akkor óvnád még a gondolatától is hogy más dugja
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 01:32
Törölt felhasználó (80537)

összintén mostanában sokat fantáziálok róla hogy egyszere ketten kényeztetjük a nejem és ez anyira felizgat hogy el sem tudom mondani! Szivesen nézném ahogy más dugja elöttem. Miközben dugná én nyalnám a csiklóját
)))

csak nehogy megbánd utólag
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)

összintén mostanában sokat fantáziálok róla hogy egyszere ketten kényeztetjük a nejem és ez anyira felizgat hogy el sem tudom mondani! Szivesen nézném ahogy más dugja elöttem. Miközben dugná én nyalnám a csiklóját
)))

szerintem meg elég gáz az , ha látod, hogy élvezi a feleséged, mikor más faszi dugja.
a pasim miért nem így gondolja?

)))

En is szekelyfold,pontosabban Csikszereda
Es mi jaratban itt?
(Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 05. 19. szombat 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 05. 19. szombat 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
)))

szeretnel velem osszejonni? 33eves vagyok.
(Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 05. 19. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 05. 19. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Székelyföld
(Ez egy válasz CsParduc üzenetére (2007. 05. 19. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

na, ne offoljunk.

Malac!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

ITT! - sem.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne busuj testver ! OTT ! nem marad senki baszatlan !
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 07:01

En szeretnem ha megdugnak a felesegemet mar valaki, mert velem nincs megelegedve es szeretnem ha egyszer ugy megbasznak hogy jol lakjon. Velem ritkan jon ossze es mikor osszejon akkor televagyok es hamar eldurranok. CSak nem akarom elarulni hogy ki o.
Szekelyudvarhelyi
nem szereti az oral szexet, nem szereti az analt, nem szereti he melbebasszom, csk a klasszikus pozt. de hatha massal szereti, es nallam van a hiba.
ja de viszont szereti ha a punciat nyaljak.
(van lehetőséged módosítani a hsz-t utólag is pár percig, legközelebb egybe írd, amit akarsz:mmeprune)
Szekelyudvarhelyi
nem szereti az oral szexet, nem szereti az analt, nem szereti he melbebasszom, csk a klasszikus pozt. de hatha massal szereti, es nallam van a hiba.
ja de viszont szereti ha a punciat nyaljak.
(van lehetőséged módosítani a hsz-t utólag is pár percig, legközelebb egybe írd, amit akarsz:mmeprune)
Szia Havasvirag!Honnan vagy pontosabban?
Ezt meg kellene beszélni .
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 05. 18. péntek 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 23:25

Az igazsag az hogy azert dugnek mas not mert az enyem nem ad eleg puncit, peddig nyalnam falnam es hatulrol meg minden pozt tudok, de o nem szereti. igy gyul es gyul az "energia". viszont par nappal ezelot masnap is megb..., es mert nem voltam ugy tele sokkal tobbet birtam mint o, es vegre elelvezet. Na vegre az orgazmust o is megizlelte sok ido utan. Latod mit jelent a rendszeres szex? Mindkettonek jo. De azota mar eltelt egy het es mar megint szunet. igen, valoszinu hogy dugnek mas not Erdelyben.
Hátha komolyan igy gondolod irj privi ben.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 05. 18. péntek 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)