Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 289 290 291 292 293 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13843   2017. 12. 16. szombat 21:18
Nyúlmedve Nyúlmedve
Az értő olvasás mint olyan, nem az erősséged, azt már sejthetjük. eplus2

Nem azt írta, hogy szőrös kis pinájába, hanem azt, hogy szoros kis pinájába.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 16. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1426902)
2017. 12. 16. szombat 21:11
Izgalmas beszámoló. De ha ma 13 óra 21. Perckor készülődés során kopaszra borotváltátok a puncit akkor hogy akart beleélvezni este a szőrös puncijába? nyes nyes kegyetlen dolog ez a fantázia...
#13842   2017. 12. 16. szombat 21:11
X Törölt felhasználó (1426902)
Izgalmas beszámoló. De ha ma 13 óra 21. Perckor készülődés során kopaszra borotváltátok a puncit akkor hogy akart beleélvezni este a szőrös puncijába? nyes nyes kegyetlen dolog ez a fantázia...
(Ez egy válasz pasi-békés üzenetére (2017. 12. 16. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 16. szombat 18:48
Na most értünk haza! uhh,de jól sikerült,annak ellenére,hogy elég sokat beszélgettünk előtte,de hát volt témánk bőven. a kedvesem közös vetkőztetése után átengedtem a terepet Nekik,hogy egy jó,izgató puncinyalás után lovagló pózban fogadja be barátunk vaskos fütyijét a kedves. Szenvedélyes ringatodzás után a drágám élvezet hangos sikolyokkal kísérve.pózt váltottak,hogy a barátunk is élvezzen a szoros kis pinájába egy nagyot,de nem sikerült neki,ezért jó negyedóra játék után ismét pózt váltottak. most hagyományos misszionárius pózban csinálták.így végre a barátunk is elment nagy sóhajtozás közepette. Most én jövök!Izgató volt bedugni a kis megdugott pinájába! Nem is kellett sokat dugnom,hangosan élveztünk együtt barátunk előtt. Nem rohantunk el,még sokáig beszélgettünk utazásról,kocsikról stb. Végre jól sikerült megint!
#13841   2017. 12. 16. szombat 20:33
koma72 koma72
eljen
(Ez egy válasz pasi-békés üzenetére (2017. 12. 16. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 16. szombat 18:48
Na most értünk haza! uhh,de jól sikerült,annak ellenére,hogy elég sokat beszélgettünk előtte,de hát volt témánk bőven. a kedvesem közös vetkőztetése után átengedtem a terepet Nekik,hogy egy jó,izgató puncinyalás után lovagló pózban fogadja be barátunk vaskos fütyijét a kedves. Szenvedélyes ringatodzás után a drágám élvezet hangos sikolyokkal kísérve.pózt váltottak,hogy a barátunk is élvezzen a szoros kis pinájába egy nagyot,de nem sikerült neki,ezért jó negyedóra játék után ismét pózt váltottak. most hagyományos misszionárius pózban csinálták.így végre a barátunk is elment nagy sóhajtozás közepette. Most én jövök!Izgató volt bedugni a kis megdugott pinájába! Nem is kellett sokat dugnom,hangosan élveztünk együtt barátunk előtt. Nem rohantunk el,még sokáig beszélgettünk utazásról,kocsikról stb. Végre jól sikerült megint!
#13840   2017. 12. 16. szombat 18:48
pasi-békés pasi-békés
#13839   2017. 12. 16. szombat 13:21
pasi-békés pasi-békés
Közben készülődünk az idősebb barátunkhoz.Punciborotválás megvolt,most teljesen kopasz. Ha jól sikerül.élménybeszámoló este,ha végeztünk...
#13838   2017. 12. 15. péntek 11:29
kisjanko kisjanko
Megnézném az asszonyt, ahogy többen egyszerre rommá kefélik, majd beszállnék én is. Régi szép idők...
#13837   2017. 12. 12. kedd 10:46
X Törölt felhasználó (1330552)
Szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 12. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2348442)
2017. 12. 12. kedd 10:36
Sziasztok! Niki vagyok! Férjem nagyon élvezi ha néha elmegyünk (szórakozni smile ..... Az tény hogy 25 éves házasságunk alatt soha nem izgultam úgy fel mint (akkor smile ! Minden más,más az érintés,más a technica,egyszóval nagyon izgi. Férjem néha passzivan vessz részt benne,de azt mondja ezt az élvezetett nem lehet elmondani,ezt át kell élni! Igaza van!
#13836   2017. 12. 12. kedd 10:36
X Törölt felhasználó (2348442)
Sziasztok! Niki vagyok! Férjem nagyon élvezi ha néha elmegyünk (szórakozni smile ..... Az tény hogy 25 éves házasságunk alatt soha nem izgultam úgy fel mint (akkor smile ! Minden más,más az érintés,más a technica,egyszóval nagyon izgi. Férjem néha passzivan vessz részt benne,de azt mondja ezt az élvezetett nem lehet elmondani,ezt át kell élni! Igaza van!
#13835   2017. 12. 12. kedd 06:03
inkognitopasi inkognitopasi
Még sosem volt szerencsém hozzá, hogy valaki jól elkapja a páromat. Mindig tesz valami megjegyzést, ha tudja, hogy férfival- vagy férfiakkal találkozunk, hogy pl. "épp most szőrtelenítettem le magam", amire én azonnal finoman reagálok, hogy szívesen szervezek neki egy kedves, normális srácot, de akkor meg már azonnal ellenkezik.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy már csak a megfelelő helyzetnek kell lennie, és meg fog történni az első hármasunk! wink
#13834   2017. 12. 10. vasárnap 20:13
X Törölt felhasználó (745032)
Szia! Én dugnám!!
#13833   2017. 12. 10. vasárnap 19:26
X Törölt felhasználó (1574052)
Még az a szerencse, hogy tudsz olvasni, ami a címben is benne van, hogy (Nem társkereső!)
vigyor2
#13832   2017. 12. 09. szombat 22:45
X Törölt felhasználó (2859982)
Én szívesen lekezelném! smile
#13831   2017. 12. 09. szombat 13:13
attila- attila-
....engem nagyon izgat ha más dugja!
#13830   2017. 12. 05. kedd 04:29
X Törölt felhasználó (1568852)
eljen nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 04. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 12. 04. hétfő 14:29
Szia.
Az, hogy szereti több helyen egyszerre élvezni az érintésed, közel sem egyenlő azzal, hogy azt szeretné, hogy mást is szeretne közben. Talán erre a legjobb megoldás az lenne, ha leülnétek az ágy szélére és nem szex közben beszélnétek meg őszintén, nyíltan a szexuális vágyaitokat és hogy mi az ami belefér neki, vagy neked. Szex közben a felfokozott élvezet hatására mond olyat az ember, ami után csak mosolyog....Rávenni? Sehogyan! Vagy szeretné egy nő, vagy nem.
#13829   2017. 12. 04. hétfő 14:29
X Törölt felhasználó (1574052)
Szia.
Az, hogy szereti több helyen egyszerre élvezni az érintésed, közel sem egyenlő azzal, hogy azt szeretné, hogy mást is szeretne közben. Talán erre a legjobb megoldás az lenne, ha leülnétek az ágy szélére és nem szex közben beszélnétek meg őszintén, nyíltan a szexuális vágyaitokat és hogy mi az ami belefér neki, vagy neked. Szex közben a felfokozott élvezet hatására mond olyat az ember, ami után csak mosolyog....Rávenni? Sehogyan! Vagy szeretné egy nő, vagy nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 03. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3202992)
2017. 12. 03. vasárnap 20:09
Sziasztok. A véleményetekre lennék kiváncsi. Régóta fantáziálok arról, h más dugja a feleségem miközben én nézem, esetleg hármasban nyomjuk . Imádnám nézni ahogy más farkába ülne bele, kapná be, más élvezne bele.... afeleségemnek még nem mondtam mert szex terén kicsit visszafogott. Viszont mikor a fenekét dugom közben a punciját ujjazom vagy pont forditva, mindig megkérdezem, h szeretné e ha két farkam lenne és egyszerre mind a 2 helyen dugnám. Erre mindig azt válaszolja h imádná. Régebben kérdeztem erről a többes felállásról azt mondta őt nem érdekli . Szerintetek benne lenne vagy ha tudnám rávenni?
#13828   2017. 12. 04. hétfő 14:12
X Törölt felhasználó (2225972)
Én is hasonló helyzetbe vagyok.A vàlasz nem vagy egy mosoly de meg vagyok győződve hogy dugjàk.
#13827   2017. 12. 03. vasárnap 20:59
X Törölt felhasználó (1568852)
Ne félj neki elmondani a vágyadat! Őszinte legyél vele, kérdd olvasson utána itt vagy más fórumon, beszélgessetek róla. De NE erőltesd rá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 03. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3202992)
2017. 12. 03. vasárnap 20:09
Sziasztok. A véleményetekre lennék kiváncsi. Régóta fantáziálok arról, h más dugja a feleségem miközben én nézem, esetleg hármasban nyomjuk . Imádnám nézni ahogy más farkába ülne bele, kapná be, más élvezne bele.... afeleségemnek még nem mondtam mert szex terén kicsit visszafogott. Viszont mikor a fenekét dugom közben a punciját ujjazom vagy pont forditva, mindig megkérdezem, h szeretné e ha két farkam lenne és egyszerre mind a 2 helyen dugnám. Erre mindig azt válaszolja h imádná. Régebben kérdeztem erről a többes felállásról azt mondta őt nem érdekli . Szerintetek benne lenne vagy ha tudnám rávenni?
#13826   2017. 12. 03. vasárnap 20:09
X Törölt felhasználó (3202992)
#13825   2017. 12. 03. vasárnap 15:20
X Törölt felhasználó (925470)
Köszönöm a válaszokat!
Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire gyakori.
Egyébként meg igen, érthetetlen.
Lenne lehetősége bármire, akkor miért kell a csavar?
#13824   2017. 12. 03. vasárnap 11:58
colamatyi colamatyi
Nekünk is volt házibarát régen de már nem akarja pedig engem nagyon izgatna ha valaki dugná az asszonyt.

... 289 290 291 292 293 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!