Embete válogatja Én már telefonon is hallgattam

Mint már írtam, ott szeretek lenni az eseményeknél.
Egyszer volt csak, hogy épp magam miatt nem tudtam ott lenni, de lemondani nem akartam.
Megtörtént, nem okozott lelki törést, kíváncsi voltam mi törtérnhet, habár nagyjából tudtam.
De később visszanézhettem mindent, a srác, meg a "kameraállvány" segítségével. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 25. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 25. hétfő 15:09
Egyszer volt csak, hogy épp magam miatt nem tudtam ott lenni, de lemondani nem akartam.
Megtörtént, nem okozott lelki törést, kíváncsi voltam mi törtérnhet, habár nagyjából tudtam.
De később visszanézhettem mindent, a srác, meg a "kameraállvány" segítségével. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 25. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1494232)

Senki sem tiltott meg semmit
Csak leírta a saját hozzáállását a dologhoz. Ezer meg egy indíttatása lehet valakinek, hogy megossza a párját. Sokaknak egyértelműen nem fér bele az, ha nem lehetnek ott. Nekem például, hozzád hasonlóan, belefért.

Senki sem tiltott meg semmit
Csak leírta a saját hozzáállását a dologhoz. Ezer meg egy indíttatása lehet valakinek, hogy megossza a párját. Sokaknak egyértelműen nem fér bele az, ha nem lehetnek ott. Nekem például, hozzád hasonlóan, belefért.
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2017. 12. 23. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 23. szombat 20:05

Pontosan így van. Leget, hogy nem értünk egyet. Lehet, hogy nem egyformán csináljuk. De mérhetetlenül haragos lennék, ha bárki bármilyen okból el akarna tiltani téged/ titeket, vagy engem,/bennünket attól ami nekünk úgy jó, ahogy...
Üdv, ismeretlenül.

Nagyon Boldog Karácsonyt és boldog, beteljesedésekben gazdag Ú Évet!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindenkinek.
Mi is kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk mindenkinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 24. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 24. vasárnap 18:04
Törölt felhasználó (104575)

Köszönjük a jókívánságokat, és viszont, Boldog Karácsonyt, és Boldog Új Évet !
Köszönjük a jókívánságokat, és viszont, Boldog Karácsonyt, és Boldog Új Évet !
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Pontosan így van. Leget, hogy nem értünk egyet. Lehet, hogy nem egyformán csináljuk. De mérhetetlenül haragos lennék, ha bárki bármilyen okból el akarna tiltani téged/ titeket, vagy engem,/bennünket attól ami nekünk úgy jó, ahogy...
Üdv, ismeretlenül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 23. szombat 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 23. szombat 09:19

Harag ? Már hogy lenne ? Mindenki azt csinál, amit akar.
Mindenki tegye azt, és úgy, ahogy jólesik. Kettesben, hármasban, titokban vagy nem, magánügy.
Mindenki tegye azt, és úgy, ahogy jólesik. Kettesben, hármasban, titokban vagy nem, magánügy.
reméljük lesz részletes besszámolòtok
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 22. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 22. péntek 11:38

Törölt felhasználó (1622752)

Sziasztok.Ugy nèz ki hogy most végre össze jön a 3-as dolog.Első alkalom lesz ès remèljük hogy jol fog sikerulni minden.De szeretnénk ha némi tanàcsot adnàtok adnátok.
Előre is köszi minndenki.!
Harag ? Már hogy lenne ? Mindenki azt csinál, amit akar.
Mindenki tegye azt, és úgy, ahogy jólesik. Kettesben, hármasban, titokban vagy nem, magánügy. (Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2017. 12. 23. szombat 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 23. szombat 06:07
Mindenki tegye azt, és úgy, ahogy jólesik. Kettesben, hármasban, titokban vagy nem, magánügy. (Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2017. 12. 23. szombat 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmi gond. Nálunk ez így (is) megy, de ettől még nem fogunk haragudni egymásra.

Semmi gond. Nálunk ez így (is) megy, de ettől még nem fogunk haragudni egymásra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 22. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 22. péntek 08:24

Be kell valljam, ilyen felállást nem szeretnék. Elmegy a párom mással kefélni, én meg otthon aludjak ? Akkor inkább történjen mindez nálunk, legalább egy jót mozizok.
Persze ilyekor van a harmadik féltől az immár szokásos megállapítás : zavar apa jelenléte, dugjunk kettesben.
Persze ilyekor van a harmadik féltől az immár szokásos megállapítás : zavar apa jelenléte, dugjunk kettesben.
Én egyetértek veled és nagyon izgató,csak mindez történjen előttem. tudok olyan légkört teremteni,hogy a hármas ne legyen félve csinált valami. Az összekent bugyival pedig nagyon irígy vagyok.Izgató volt az írásod,csak vannak disszonans érzéseim kicsit. Azt meg imádom,hogy kis ribanc,mert én is azt szoktam a drágámnak súgni,hihetetlenül izgalmas. Mi is Csabaiak vagyunk,nem rosszalkodunk egy nagyot egyszer?
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2017. 12. 22. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 22. péntek 06:31

Tegnap este a kedvesem meglátogatta egy régi partnerét. Aludtam már, mire hazaért, de fel ébredtem. Ahogyan elmondta, a "megszokott" módon történt minden, szopta az úr faszát, aki nyalással elélveztette, majd dugta többféleképpen, míg végül kutyapózban jól teleélvezte a punciját. Mire hazaért, a geci jól kifolyt, ezért a gecis bugyit a fejemre húztam, majd fel kellett vennem és úgy nyaltam ki őt. Finom volt, ízes, illatos. Bele is ült a pöcsömbe, persze most sem tudtam elélvezni, de ő nem várt rám. Imádom, hogy ilyen ribanc.
Ja, arra ügyelj, valószínű addig fog tetszeni, míg te elélvezel.Utána nem biztos!Figyelj rá, hogy te legyél a pont az I-n!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 22. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 22. péntek 11:40

Bocsi a helyes iràsèrt
Jók vagytok
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 22. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 22. péntek 08:24

Be kell valljam, ilyen felállást nem szeretnék. Elmegy a párom mással kefélni, én meg otthon aludjak ? Akkor inkább történjen mindez nálunk, legalább egy jót mozizok.
És csak lazán...engedjétek el magatok...semmi görcs!Arra figyeljetek, hogy vigyázzatok magatokra(egészségügyi szempontból), de egyébként ne foglalkozzatok semmi kötöttséggel!Nem tartoztok senkinek elszámolással, csupán egymásnak.Ha nem tetszik valakinek, akkor sincs gond, csak egy próba volt, kár lett volna kihagyni, és úgy megöregedni!
De elárulok egy titkot:szerintünk tetszeni fog!
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 22. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
De elárulok egy titkot:szerintünk tetszeni fog!

Sziasztok.Ugy nèz ki hogy most végre össze jön a 3-as dolog.Első alkalom lesz ès remèljük hogy jol fog sikerulni minden.De szeretnénk ha némi tanàcsot adnàtok adnátok.
Természetesen meg osztom veletek.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 12. 22. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
A tanács Évezzétek
Sok sikert ,majd meséljetek mindenképpen!

Bocsi a helyes iràsèrt