Eh ez én is csatlakoznék én is hasonló képen érzek
És te szivesen dugnál más nöt ? Itt erdélyben !
a társkeresést priviben intézzétek, vagy a megfelelő kategóriában:mmeprune (Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 07:01
a társkeresést priviben intézzétek, vagy a megfelelő kategóriában:mmeprune (Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)

En szeretnem ha megdugnak a felesegemet mar valaki, mert velem nincs megelegedve es szeretnem ha egyszer ugy megbasznak hogy jol lakjon. Velem ritkan jon ossze es mikor osszejon akkor televagyok es hamar eldurranok. CSak nem akarom elarulni hogy ki o.
Szekelyudvarhelyi
nem szereti az oral szexet, nem szereti az analt, nem szereti he melbebasszom, csk a klasszikus pozt. de hatha massal szereti, es nallam van a hiba.
ja de viszont szereti ha a punciat nyaljak.
(van lehetőséged módosítani a hsz-t utólag is pár percig, legközelebb egybe írd, amit akarsz:mmeprune)
Szekelyudvarhelyi
nem szereti az oral szexet, nem szereti az analt, nem szereti he melbebasszom, csk a klasszikus pozt. de hatha massal szereti, es nallam van a hiba.
(van lehetőséged módosítani a hsz-t utólag is pár percig, legközelebb egybe írd, amit akarsz:mmeprune)
na azt nem is említettem...ha egyszerre ketten...
Volt már ilyenbe részetek? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 16:58
Volt már ilyenbe részetek? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (25589)

én is szeretném, de inkább gangesen. egyszerre 2en. és ugynézki belemegy
én is szeretném, de inkább gangesen. egyszerre 2en. és ugynézki belemegy
Régebben gondolkodtam róla, hogy ráveszem...de halogatom még egy kicsit
képet is raktunk fel róla...(a 3225 sorozat) csak hogy büszkélkedjek vele
)

Nekem nagyon jó a feleségemmel (neki is velem), szeretem is, ennek ellenére megnézném, ahogy valaki eljutattja az orgazmusig...sőt...
Most hogy olvastam jopár hozászolást edig ugy gondoltam végig tudnám nézni de mostmár nem is akkarnám!
imádok nyalni, ha neked is jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 10:25
Törölt felhasználó (33740)

Egyszer kipróbálnám, milyen élőben a vibri nem az igazi, de mindig hatásos
Volt ilyen kapcsolatom nagyon szinkronban voltunk,
de sajna külföldre mentek dolgozni. Jó volna ismét egy ilyen kapcsolat
de sajna külföldre mentek dolgozni. Jó volna ismét egy ilyen kapcsolat
En szeretnem ha megdugnak a felesegemet mar valaki, mert velem nincs megelegedve es szeretnem ha egyszer ugy megbasznak hogy jol lakjon. Velem ritkan jon ossze es mikor osszejon akkor televagyok es hamar eldurranok. CSak nem akarom elarulni hogy ki o.
Szekelyudvarhelyi
Szekelyudvarhelyi
én nem tudnám elképzelni, hogy más kezelgesse...
Maga a gondolat izgat,hogy azt látom ahogy nagyokat élvez a feleségem miközben más dugja,de ha odakerülne a sor,lehet megbánnám az egészet.
Az enyémet sem engedném hogy más megdugja!
Nem tuom elképzelni. Szerintem a pali nem menne ki élve a szobából.

a barna hajú te voltál??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

Mint barátná, vagy élettárs persze, hogy izgat.
csak el kell jutni a gondolatnak a megvalósításhoz. Hely, idő és partner kérdése.
csak el kell jutni a gondolatnak a megvalósításhoz. Hely, idő és partner kérdése.
takarítottam a topicban
mindenki figyeljen az admin hsz-ére..ez nem társkereső és hírdető téma...véleményeket írjatok csak (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 16:08
mindenki figyeljen az admin hsz-ére..ez nem társkereső és hírdető téma...véleményeket írjatok csak (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Mielött még átcsapna a topic párkeresö chat-be van kölön erre szakosodott topic ott lehet keresgélni ill.hirdetni!
már mi is majdnem eljutottunk a szexig más párral csak rossz volt a hely és az idő...