Igen. De van akinek vàgya sincs arra, hogy megmutassa magat. Mert egyszeruen nem erdekli, nem szimpatizalni masoknak.. bar ezek az emberek szerintem a parjuknak sem igazan... csak vannak... jo az ugy alapon. Pedig mindig kell valami uj, valami izgalmas. En szeretem kitenni amim van, minel kevesebb, vagy inkabb pont semmi textil, es ez a paromnak nagyon tetszik, mikor latja azt, mas ferfinek is tetszik. A tudat, hogy masokkal szexelek, egyenesen extra lazba hozza
el sem tudom kepzelni, hogy bepunnyadtan legyunk, szemellenzovel masok fele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 13. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 13. szombat 18:26

Törölt felhasználó (104575)

Nem. Ahol féltékenység van, ott nem ilyenbe nem kezdenek bele, de anya még sem kihívó ruhában, sem mondjuk egy strandon sem monokinizhet, mert mi van ha más faszik ezen legeltetnék a szemüket ?
Köszike. Teljes mértékben igazad van!
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2018. 01. 13. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 13. szombat 16:19

Lenne mondanivalóm
A topik címe az,hogy izgat ha dugják a feleségem.Szóval nem az,hogy előttem dugják,vagy nem a két szemem előtt.Van akit az izgat,ha látja amikor a feleségében jár egy idegen farok és van aki nem tudja elképzelni,hogy a párját más kényeztesse amikor ő is ott van.Egy közös nevező van.Izgatja őket,hogy megdugják a feleségüket!Nem kellene címkézni,hogy ha ott a párja az elfogadható,ha nincs akkor az félrekúrás....Ha a párja a hölgynek tud róla,akkor az nem félrebaszás.Szóval hadd döntse már el mindenki,hogy mi az ami izgatja és belefér a kapcsolatukba....Különben egy kis apró észrevétel...Azoknál a pároknál elképzelhetetlen egy partiban az,hogy kettesben hagyja a feleségét egy szóló férfival,ahol nagy a féltékenység....

A topik címe az,hogy izgat ha dugják a feleségem.Szóval nem az,hogy előttem dugják,vagy nem a két szemem előtt.Van akit az izgat,ha látja amikor a feleségében jár egy idegen farok és van aki nem tudja elképzelni,hogy a párját más kényeztesse amikor ő is ott van.Egy közös nevező van.Izgatja őket,hogy megdugják a feleségüket!Nem kellene címkézni,hogy ha ott a párja az elfogadható,ha nincs akkor az félrekúrás....Ha a párja a hölgynek tud róla,akkor az nem félrebaszás.Szóval hadd döntse már el mindenki,hogy mi az ami izgatja és belefér a kapcsolatukba....Különben egy kis apró észrevétel...Azoknál a pároknál elképzelhetetlen egy partiban az,hogy kettesben hagyja a feleségét egy szóló férfival,ahol nagy a féltékenység....
Nem. Ahol féltékenység van, ott nem ilyenbe nem kezdenek bele, de anya még sem kihívó ruhában, sem mondjuk egy strandon sem monokinizhet, mert mi van ha más faszik ezen legeltetnék a szemüket ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 13. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 13. szombat 17:16
Törölt felhasználó (1568852)

Valóban, ahol nagy a féltékenység biztosan belekezdenek ilyesmibe!? Egyébként abban igazad van, hogy mindenkinek más a vágya, az elképzelése. Nálunk nem a féltékenység miatt nem megyünk külön utakra, hanem mert a többes a cél, nem az, hogy mással kettesben!!!!!

Valóban, ahol nagy a féltékenység biztosan belekezdenek ilyesmibe!? Egyébként abban igazad van, hogy mindenkinek más a vágya, az elképzelése. Nálunk nem a féltékenység miatt nem megyünk külön utakra, hanem mert a többes a cél, nem az, hogy mással kettesben!!!!!
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2018. 01. 13. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 13. szombat 16:19

Lenne mondanivalóm

Lenne mondanivalóm
A topik címe az,hogy izgat ha dugják a feleségem.Szóval nem az,hogy előttem dugják,vagy nem a két szemem előtt.Van akit az izgat,ha látja amikor a feleségében jár egy idegen farok és van aki nem tudja elképzelni,hogy a párját más kényeztesse amikor ő is ott van.Egy közös nevező van.Izgatja őket,hogy megdugják a feleségüket!Nem kellene címkézni,hogy ha ott a párja az elfogadható,ha nincs akkor az félrekúrás....Ha a párja a hölgynek tud róla,akkor az nem félrebaszás.Szóval hadd döntse már el mindenki,hogy mi az ami izgatja és belefér a kapcsolatukba....Különben egy kis apró észrevétel...Azoknál a pároknál elképzelhetetlen egy partiban az,hogy kettesben hagyja a feleségét egy szóló férfival,ahol nagy a féltékenység.... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 12. péntek 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 12. péntek 06:01

A topik címe az,hogy izgat ha dugják a feleségem.Szóval nem az,hogy előttem dugják,vagy nem a két szemem előtt.Van akit az izgat,ha látja amikor a feleségében jár egy idegen farok és van aki nem tudja elképzelni,hogy a párját más kényeztesse amikor ő is ott van.Egy közös nevező van.Izgatja őket,hogy megdugják a feleségüket!Nem kellene címkézni,hogy ha ott a párja az elfogadható,ha nincs akkor az félrekúrás....Ha a párja a hölgynek tud róla,akkor az nem félrebaszás.Szóval hadd döntse már el mindenki,hogy mi az ami izgatja és belefér a kapcsolatukba....Különben egy kis apró észrevétel...Azoknál a pároknál elképzelhetetlen egy partiban az,hogy kettesben hagyja a feleségét egy szóló férfival,ahol nagy a féltékenység.... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 12. péntek 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055042)

Most vagy tiltottak mindenkit,vagy nincs senkinek mindanivalója...
Hogy sikerült a délutan?
(Ez egy válasz perverzke üzenetére (2018. 01. 12. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 12. péntek 07:05

Nálunk ma délután megy a párom egy régebbi összejárós pasihoz.Már most szétdurranok.
Egyet értek És hiányolom is
Szivesen kényeztetnék Csopak környékén egy férjes nőt
Izgalmas dolog a harmas, a tobbes... Probaltuk, es nagyon tetszett.
Azért én bízok bennetek, remélem végre a délutánotokròl is fogunk olvasni, beszélni
(Ez egy válasz perverzke üzenetére (2018. 01. 12. péntek 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 12. péntek 07:05

Nálunk ma délután megy a párom egy régebbi összejárós pasihoz.Már most szétdurranok.
Pedig engem is izgatna...
Most vagy tiltottak mindenkit,vagy nincs senkinek mindanivalója...
aki nem ide való hozzászólást ír tiltani kéne
Ez a topik már rég eltért attol amiröl a cime szolna
Szeretne valaki a témáról privátban beszélgetni?
A fórummal kapcsolatban ennél lényegretörőbb nem is lehettél volna.Igen,talán mégiscsak érthető,mi verte ki a biztit nálunk örök kötekedő öreganyánk miatt.Visszaolvasva nem egy fórumozó kedvét vehette el a folytonos kritizálási kényszerével.A baj,hogy nem látod,ki ír.Lehet, hogy csicsolína a valóságban egy unatkozó postáskisasszony...vagy postás.
Á,nem is foglalkozom vele,annyira lényegtelen...ahogy a véleménye is az.Mégha valós is, az életben is sokmindenkinek fordítunk hátat, csak itt nehezebb,mert új téma jön, erre újból beleröfög...ez van. (Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (2018. 01. 10. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 10. szerda 15:36
Á,nem is foglalkozom vele,annyira lényegtelen...ahogy a véleménye is az.Mégha valós is, az életben is sokmindenkinek fordítunk hátat, csak itt nehezebb,mert új téma jön, erre újból beleröfög...ez van. (Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (2018. 01. 10. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Múltkoriban volt egy kis idöm visszaolvasgattam a forum legelejére, tök izgi dolgok voltak leirva kibeszélve.Mostanában (elég régen) csak egymás basszogatása iszonyù nagy pszichològusok meg mindenhez értő emberek elmagyarázzák miért nem igaz amit a másik leir, közbe fingja sincs a dologokròl. EMBEREK EZ EGY SEX OLDAL AHOL A SEXRŐL A VÁGYAKRÒL AZ IZGATÒ DOLGOKRÒL SZÓL MINDEN!!!!!!!!! Nem kellene okoskodni ilyesmiről szerintem vagy nyitni egy pszichológus szemmel a sexről topicot
Azt hgy ezt az admin miért engedni nem tudom de elbassza a fòrumot, nincs igy jővője a dolognak itt szerintrm

Ééés igazad volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 10. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 10. szerda 08:38
Törölt felhasználó (104575)

Befejeztem.
Dehogy fejezted be, visszajössz te még ide. Itt legalább, ha csak a képernyőn is, de látsz pinát, mert a való életben az neked nem jut.
Dehogy fejezted be, visszajössz te még ide. Itt legalább, ha csak a képernyőn is, de látsz pinát, mert a való életben az neked nem jut.
Mivel már napi szinten írunk,megkérdezném ki főzi reggel a kávét?
)Mert egy cukorral kérem
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 10. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 10. szerda 18:57

Törölt felhasználó (2863932)

Szerintem csináljunk telenovellát
)Legalább feldobjuk más napját
)))Remélem a szarkazmust azért érzed!Asszony még nem pakolt össze?Ne szidj senkit ha magad maradsz,én szóltam!