Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 272 273 274 275 276 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14182   2018. 01. 29. hétfő 12:28
kisjanko kisjanko
Szerintem a többes felállást is szereted. Vagy tévedek?
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 12:03
Miért ne szerethetne őszintén? Én pl. Őszintén szeretem a férjem és mégis szeretek KETTESBEN félre dugni. Ha simán félre akarna dugni, akkor meg nem mondta volna meg neked. Örülj, hogy ennyire megbízik benned. Most már csak neked kell megbízni benne. Egy olyan nő, aki szabadon dughat, akár kettesben is, mással az otthon is sokkal jobb lesz veled az ágyban. Az, hogy ki szorul ezen a topicon meg és benevelésre, azt hagyjuk. smile
#14181   2018. 01. 29. hétfő 12:10
MrDom MrDom
Igen! azt látom, hogy több mindenkire ráférne! Igaz te "Forró Feleség"?
Hozzátok alapvetően eddig nem szóltam, de szinte biztos voltam benne, hogy le kell ugatnotok a másik véleményét!
Mint jeleztem más a helyzet ha ezt a páros férfi tagja veti fel! Ha ez a nő részéről merül fel igényként anélkül, hogy ez korábban még csak beszélgetés szintjén is felmerült volna (mármint, hogy kettesben a párja nélkül), akkor azt magyarázhatod ahogy akarod, de az nem más mint félredugás!
Persze biztos én látom rosszul!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 12:03
Miért ne szerethetne őszintén? Én pl. Őszintén szeretem a férjem és mégis szeretek KETTESBEN félre dugni. Ha simán félre akarna dugni, akkor meg nem mondta volna meg neked. Örülj, hogy ennyire megbízik benned. Most már csak neked kell megbízni benne. Egy olyan nő, aki szabadon dughat, akár kettesben is, mással az otthon is sokkal jobb lesz veled az ágyban. Az, hogy ki szorul ezen a topicon meg és benevelésre, azt hagyjuk. smile
#14180   2018. 01. 29. hétfő 12:03
Hotwife Hotwife
#14179   2018. 01. 29. hétfő 11:00
MrDom MrDom
Simán csak félre akar dugni! Ha nem így lenne, akkor magától ez fel sem hozta volna! Nevelésre szorul!
Vagy az is lehet, hogy te élvezed a megaláztatottságot? Mert itt arról van szó!
Persze más a helyzet akkor is, ha te vetetted fel, hogy menjen el vele kettesben!
#14178   2018. 01. 29. hétfő 10:38
MrDom MrDom
Ez komoly? A párod akar egy másik pasival lenni, úgy hogy te nem vagy ott? Ráadásul ez nem a te biztatásodra jött, hanem ő jelezte ezt feléd? Nekem erről így más jut eszembe és nem az hogy őszintén szeret!
De ha téged ez izgat, a te dolgod, illetve a tiétek!
Ha gondolod, meg- és benevelem! smile
#14177   2018. 01. 29. hétfő 09:37
Hotwife Hotwife
Véleményem szerint, feszélyezve lenne, zavarban érezné magát, ha előtted kellene szeretkeznie. nem akarja azt figyelni, hogy mire hogyan reagálsz. Egyszerűen csak magukkal akarna foglalkozni. Aggódik, hogy mit szólsz, ha meglátod, hogy ugyanazt csinálja és ugyanúgy élvezi, mint veled, esetleg még megengedőbb is. Őszintén akar beszélgetni a partnerével és megtenni, megtetetni mindazt, amit élvez. Azt javaslom, hogy engedd el és amikor haza ér imádd és szeretkezz vele egy nagyot. Szerintem sokat jelentene, ha rögtön lemennél és orálisan kényeztetnéd, mert erről azonnal tudná, hogy nem undorodtál meg tőle, elfogadod a kapcsolatát és a partnerét is. A későbbiekben pedig, amikor szeretkeztek, beszéljetek a dologról, hogyan esett neki, mit csináltak, stb. Ne légy féltékeny, sokat beszélgessetek, biztosítsátok egymást a szerelmetekről és segítsd mindenben. A készülődésben, az öltözködésben és biztasd, hogy engedje el magát szex közben. Kísérletezzen, próbáljon meg még jobb szeretővé válni. Meglátod, mennyire fogjátok élvezni és te is sokat fogsz profitálni belőle. wave
#14176   2018. 01. 28. vasárnap 18:04
maszorszabozoltan maszorszabozoltan
Szia smile
Bocsánat,hogy zavarok Zoltán vagyok igazás érdekes az ajánlat esetleg konkrétum ? .
Üdv:Zoltán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 30. szombat 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3251382)
2017. 12. 30. szombat 11:40
hali az én barétnőmet nyaralások alkalmával szokták igy kielégiteni 8 éve vagyunk együtt nyiltan szoktunk erről beszélgetni most nyáron egy 20 éves srác a barátnőm 28 keveredet össze siofoki szálloda srác még aznap este ugy megdugta,hogy kétszer is elélvezet tőle és azata havonta 2 szer is megdugja 70 km vagyunk csak egymástó én szoktam vinni valamikor a srác tudja hogy vagyok neki de ő is csak szexet akar meg a barátnőm is én nem szoktam ott lenni de mindig elmeséli hogy szokot tőle elélvezni meg ijenek nagyon izgató
#14175   2018. 01. 28. vasárnap 14:28
X Törölt felhasználó (3254992)
Úgyszintén ... worship
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2018. 01. 28. vasárnap 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 28. vasárnap 05:37
Nem kértem, de csak megbízható, addig hűséges, nős férfival voltam együtt, akit egyébként ismertem.
#14174   2018. 01. 28. vasárnap 05:37
Hotwife Hotwife
Nem kértem, de csak megbízható, addig hűséges, nős férfival voltam együtt, akit egyébként ismertem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 27. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1510902)
2018. 01. 27. szombat 14:18
Szeretném megkérdezni, hogy Ti kértek valami papírt a 3. féltől, hogy egészséges? Vagy csak simán ennyire bíztok benne hogy óvszer nélkül engeded neki? smile
#14173   2018. 01. 27. szombat 17:49
Timóteus Timóteus
Gratulálok nektek a szomszédból!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 27. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3254992)
2018. 01. 27. szombat 09:40
A szürke mindennapokban egyébként szolid háziasszony és családanya vagyok, akiről senki nem gondolná, hogy van másik oldala is, de jó néha kicsit kitörni ebből a szerepkörből és egy picit "ribancnak" lenni. Mindketten nagyon élvezzük és a mi egyébként is régi és stabil kapcsolatunkat csak még jobbá, őszintébbé és izgalmasabbá tette. Persze ugyanezek a lehetőségek Párom számára ugyan úgy nyitva állnak, de Ő csak nagyon ritkán él ezzel, inkább élvezi az én "rosszaságomat". Mindenkinek sok, hasonlóan kellemes rosszalkodást kívánok! wave
#14172   2018. 01. 27. szombat 14:18
X Törölt felhasználó (1510902)
Szeretném megkérdezni, hogy Ti kértek valami papírt a 3. féltől, hogy egészséges? Vagy csak simán ennyire bíztok benne hogy óvszer nélkül engeded neki? smile
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2018. 01. 27. szombat 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 27. szombat 09:17
Engem az izgat, hogy házas vagyok és nem csak a férjemmel fekszem le. Élvezem azt a különleges érzést, amikor "rossz" vagyok. Érzelmileg imádom a férjem, csodás szexuális életünk van. A randevúim után pedig őrülten kívánjuk egymást. Mindketten beindulunk a tudatra, hogy 20 perccel azelőtt még más volt bennem és élvezett belém.
#14171   2018. 01. 27. szombat 13:46
LightPar LightPar
Mi sem tudnánk ezt úgy elkepzelni, hogy külön éljük meg. Számunkra pont az hozza az izgalmat, hogy ezt együtt közösen éljük át. Valamint attól lesz élvezetes, hogy egymás izgalmi reakcióit latjuk...
Ha végig gondolom, akkor a fórum címe a mi esetünkben nem is a legmegfelelőbb... smile Igazaból nálunk nem az a hangsúly, hogy "megdugják", inkabb az hogy közösen kényeztetjük! smile
Persze nem vagyunk egyformák... Valahol talán az egész élet ettől szép! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 27. szombat 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 01. 27. szombat 12:23
Természetesen, nem vagyunk egyformák, másak a vágyaink, más az ami még belefér. Nekünk a többes izgalma ami bejön. Külön nem tudjuk ezt elképzelni. De megértjük, ha nektek ez az ami bejön, pláne, ha mindketten ki tudjátok élni benne azt a kis "rosszságot" amire néha szükség van. Nálunk is nagyon fel tudja dobni az előtte pár nappal és utána néhány héttel kettesben töltött órákat.
#14170   2018. 01. 27. szombat 13:11
Hotwife Hotwife
Pont, mint nálunk! wave
Mintha csak magunkról olvastam volna, csak nálunk a férj egyáltalán nem él a félrelépés lehetőségével. smile
Nekem nagyon érdekes, hogy a punci tisztára nyalás mekkora élvezet tud lenni a férfiaknak! crazya
Tetszik, amikor a nő ismerősök mesélik, hogy ez és ez megcsalta a férjét, hogy milyen erkölcstelen én pedig helyeselek, (mert a csalás tényleg aljas dolog), és közben arra gondolok, ha tudnátok, hogy én mit élvezek, biztosan elájulnátok! hehe Ránézésre nagyon ártatlan vagyok és mindenki ezt is gondolja rólam. vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 27. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 27. szombat 09:33
Nagyon tetszik amit és ahogyan leírtál, nálunk is nagyon hasonlóan működik ez a helyzet. Én (feleség) ha randizni szeretnék egy másik férfivel, előtte napokig izgatom a páromat mindenféle módon, miközben arról beszélünk, milyen lenne, ha ott lenne most egy harmadik, vagy mit csinálnék, ha most egy másik fiúval lennék. Ezt egészen addig csinálom és nem engedem elélvezni, míg szinte könyörög, hogy menjek el randizni, Ő pedig itthon fog várni, hogy hazaérkezésemkor érezhesse rajtam a másik férfivel történt együttlétem illatát, majd megengedem neki, hogy meg is kóstolja a puncimat, amit nagyon imád tisztára nyalni. Ilyenkor én is elélvezek ettől, majd utána hatalmasat szeretkezünk. Nincs féltékenység, nincs rossz érzés, csak öröm és izgalom mindkettőnk számára, és ez már egy jó ideje jól működik így, amit mindketten nagyon élvezünk. finom
#14169   2018. 01. 27. szombat 12:23
X Törölt felhasználó (1568852)
Természetesen, nem vagyunk egyformák, másak a vágyaink, más az ami még belefér. Nekünk a többes izgalma ami bejön. Külön nem tudjuk ezt elképzelni. De megértjük, ha nektek ez az ami bejön, pláne, ha mindketten ki tudjátok élni benne azt a kis "rosszságot" amire néha szükség van. Nálunk is nagyon fel tudja dobni az előtte pár nappal és utána néhány héttel kettesben töltött órákat.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2018. 01. 27. szombat 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 27. szombat 09:16
Engem az izgat, hogy házas vagyok és nem csak a férjemmel fekszem le. Élvezem azt a különleges érzést, amikor "rossz" vagyok. Érzelmileg imádom a férjem, csodás szexuális életünk van. A randevúim után pedig őrülten kívánjuk egymást. Mindketten beindulunk a tudatra, hogy 20 perccel azelőtt még más volt bennem és élvezett belém.
#14168   2018. 01. 27. szombat 10:09
zack_7 zack_7
A leírtak alapján, Tii aztán tényleg izgalmas páros vagytok! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 27. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 27. szombat 09:40
A szürke mindennapokban egyébként szolid háziasszony és családanya vagyok, akiről senki nem gondolná, hogy van másik oldala is, de jó néha kicsit kitörni ebből a szerepkörből és egy picit "ribancnak" lenni. Mindketten nagyon élvezzük és a mi egyébként is régi és stabil kapcsolatunkat csak még jobbá, őszintébbé és izgalmasabbá tette. Persze ugyanezek a lehetőségek Párom számára ugyan úgy nyitva állnak, de Ő csak nagyon ritkán él ezzel, inkább élvezi az én "rosszaságomat". Mindenkinek sok, hasonlóan kellemes rosszalkodást kívánok! wave
#14167   2018. 01. 27. szombat 09:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 27. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 27. szombat 09:33
Nagyon tetszik amit és ahogyan leírtál, nálunk is nagyon hasonlóan működik ez a helyzet. Én (feleség) ha randizni szeretnék egy másik férfivel, előtte napokig izgatom a páromat mindenféle módon, miközben arról beszélünk, milyen lenne, ha ott lenne most egy harmadik, vagy mit csinálnék, ha most egy másik fiúval lennék. Ezt egészen addig csinálom és nem engedem elélvezni, míg szinte könyörög, hogy menjek el randizni, Ő pedig itthon fog várni, hogy hazaérkezésemkor érezhesse rajtam a másik férfivel történt együttlétem illatát, majd megengedem neki, hogy meg is kóstolja a puncimat, amit nagyon imád tisztára nyalni. Ilyenkor én is elélvezek ettől, majd utána hatalmasat szeretkezünk. Nincs féltékenység, nincs rossz érzés, csak öröm és izgalom mindkettőnk számára, és ez már egy jó ideje jól működik így, amit mindketten nagyon élvezünk. finom
#14166   2018. 01. 27. szombat 09:33
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2018. 01. 26. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 26. péntek 07:48
Nálunk is teljesen mélypontra került a férjem, amikor végre teljesült a vágya, pedig több mint egy évig beszélt arról, hogy mennyire szeretné. Ráadásul nem is látta az aktust, mert egyedül randiztam. Úgy keveredtünk ki belőle, hogy hetekig, naponta többször lefeküdtünk egymással szemben meztelenül, és kézzel izgattam, miközben arról beszéltem, hogy ez nekem tetszik és folytatni akarom. Ebben az izgalmi állapotban neki is el kellett mondania, hogy akarja, sőt kérnie kellett, hogy folytassam. Így fantáziálgattam és fantáziált ő is arról, hogy legközelebb hogyan és mit csináljak a szeretőmmel. Aztán a végén kérnie kellett, hogy csináljam és soha többé ne hagyjam abba, miközben elélvezett. Néhány hét alatt minden kapcsolót sikerült átállítani a fejében. Minden negatív érzést kikapcsoltunk és a pozitívakat be. Azóta már jobban várja a találkáimat, mint én. Segít készülődni, kiválasztani a fehérneműt, bort vásárol és programot csinál magának arra az időre. Csak amikor telefonálok, akkor jön haza és én a hálószobában várom maszatos puncival. Azt mondja, már a szoba illatától teljesen megőrül! Aztán tisztára csókolja a puncimat és visszaszerez magának egy viharos dugással. Más alkalmaktól eltérően, nagyon rövid idő alatt újra megkíván és megismétli. Nincs féltékenység, nincs depresszió, mindketten élvezzük és várjuk a folytatást. Mindenkinek aki problémákkal küzd azt a módszert ajánlom, hogy a régi, birtokló feltételes reflexeket együtt állítsák át megosztásra képes, elfogadó, élvező feltételes reflexekké. Durván mondva ez az "idomításra" hasonlít a legjobban. Amikor a férfi, a természetéből adódó ellenkezése helyett elfogadóvá válik, akkor ezt a szexuális jutalom által termelődő hormonok rögzítik és erősítik meg az agyában. Ez nem egy aljasság a nő részéről, mert erre leginkább egymást szerető, de különlegességekre vágyó pároknál van szükség. A jutalom egy magas szintű vágy és élvezet mindenkinek, ezért érdemes rászánni azt a napi 20 percet, akár többször is! wink
#14165   2018. 01. 27. szombat 09:17
Hotwife Hotwife
(Ez egy válasz almodozo12 üzenetére (2018. 01. 27. szombat 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 27. szombat 00:44
Szia. Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőled, hogy téged legjobban mi izgat most ebben a felállásban? Írtad neked tetszik és folytatni akarod....de külön randizol, a párod nincs ott.
Illetve mit érzel, mennyire kívánod a párod mikor találkozol vele? Szexuálisan is és érzelmileg is..
ha lehet..
#14164   2018. 01. 27. szombat 09:16
Hotwife Hotwife
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 26. péntek 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 01. 26. péntek 20:40
eljen
#14163   2018. 01. 27. szombat 00:44
almodozo12 almodozo12
Szia. Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőled, hogy téged legjobban mi izgat most ebben a felállásban? Írtad neked tetszik és folytatni akarod....de külön randizol, a párod nincs ott.
Illetve mit érzel, mennyire kívánod a párod mikor találkozol vele? Szexuálisan is és érzelmileg is..
ha lehet..
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2018. 01. 26. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 26. péntek 07:48
Nálunk is teljesen mélypontra került a férjem, amikor végre teljesült a vágya, pedig több mint egy évig beszélt arról, hogy mennyire szeretné. Ráadásul nem is látta az aktust, mert egyedül randiztam. Úgy keveredtünk ki belőle, hogy hetekig, naponta többször lefeküdtünk egymással szemben meztelenül, és kézzel izgattam, miközben arról beszéltem, hogy ez nekem tetszik és folytatni akarom. Ebben az izgalmi állapotban neki is el kellett mondania, hogy akarja, sőt kérnie kellett, hogy folytassam. Így fantáziálgattam és fantáziált ő is arról, hogy legközelebb hogyan és mit csináljak a szeretőmmel. Aztán a végén kérnie kellett, hogy csináljam és soha többé ne hagyjam abba, miközben elélvezett. Néhány hét alatt minden kapcsolót sikerült átállítani a fejében. Minden negatív érzést kikapcsoltunk és a pozitívakat be. Azóta már jobban várja a találkáimat, mint én. Segít készülődni, kiválasztani a fehérneműt, bort vásárol és programot csinál magának arra az időre. Csak amikor telefonálok, akkor jön haza és én a hálószobában várom maszatos puncival. Azt mondja, már a szoba illatától teljesen megőrül! Aztán tisztára csókolja a puncimat és visszaszerez magának egy viharos dugással. Más alkalmaktól eltérően, nagyon rövid idő alatt újra megkíván és megismétli. Nincs féltékenység, nincs depresszió, mindketten élvezzük és várjuk a folytatást. Mindenkinek aki problémákkal küzd azt a módszert ajánlom, hogy a régi, birtokló feltételes reflexeket együtt állítsák át megosztásra képes, elfogadó, élvező feltételes reflexekké. Durván mondva ez az "idomításra" hasonlít a legjobban. Amikor a férfi, a természetéből adódó ellenkezése helyett elfogadóvá válik, akkor ezt a szexuális jutalom által termelődő hormonok rögzítik és erősítik meg az agyában. Ez nem egy aljasság a nő részéről, mert erre leginkább egymást szerető, de különlegességekre vágyó pároknál van szükség. A jutalom egy magas szintű vágy és élvezet mindenkinek, ezért érdemes rászánni azt a napi 20 percet, akár többször is! wink

... 272 273 274 275 276 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!