Talán azért írnak ide,mert épp a te feleségedet akarják megdugni!
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 23:47

Köszi Te kit osztanál meg? A macskádat? Ez nem az a fórum. Nem is tudom a szingli pasik minek írnak ide?
Teljesen egyetértek veled és az előtted hozzászólóval!
Ugyanis, ha tud a pár egyik tagja, hogy a másik tag kivel, miért és ez belefér a szexuális kultúrájukba, akkor az nekik elfogadott. Ha ott van és úgy, akkor az. Miért is kell itt olyanoknak regélni, akik nem érintettek, vagy éppen elutasítják ezt a fajta szexuális együttlétet. Én is azt mondanám azoknak, akiket te is megneveztél már oly sokszor, hogy a címben benne rejlik az igazság: "ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni.".
A hasztalan okoskodókra pedig nem itt van szükség, arra van egy külön topic.
Még ha sokszor nem is egyezik a véleményünk sokakkal, de ettől olyan szép, hiszen unalmas is lenne, ha mindenki egyformát gondolna ugyanarról.
Nagyon jók a hozzászólásaid!
Trolloknak:sicc.
Nektek, nekünk és azoknak akik nem trollkodni járnak ide, pedig sok sikert a megélt és a jövőben megélni kívánt élményekhez, legyen az párunk tudtával, vagy éppen vele. (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 23:47
Ugyanis, ha tud a pár egyik tagja, hogy a másik tag kivel, miért és ez belefér a szexuális kultúrájukba, akkor az nekik elfogadott. Ha ott van és úgy, akkor az. Miért is kell itt olyanoknak regélni, akik nem érintettek, vagy éppen elutasítják ezt a fajta szexuális együttlétet. Én is azt mondanám azoknak, akiket te is megneveztél már oly sokszor, hogy a címben benne rejlik az igazság: "ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni.".
A hasztalan okoskodókra pedig nem itt van szükség, arra van egy külön topic.
Még ha sokszor nem is egyezik a véleményünk sokakkal, de ettől olyan szép, hiszen unalmas is lenne, ha mindenki egyformát gondolna ugyanarról.
Nagyon jók a hozzászólásaid!
Trolloknak:sicc.

Nektek, nekünk és azoknak akik nem trollkodni járnak ide, pedig sok sikert a megélt és a jövőben megélni kívánt élményekhez, legyen az párunk tudtával, vagy éppen vele. (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi Te kit osztanál meg? A macskádat? Ez nem az a fórum. Nem is tudom a szingli pasik minek írnak ide?
(Ez egy válasz MrDom üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Az hogy vele vagy nélküled történik az aktus, csupán variáció egy témára. Kinek mi fér bele és hogyan gondolja. Olvasd el újra a topik címét. Ha tudsz róla és a beleeggyezéseddel történik nem félrekúrás. A félrekúrás egyetlen ismérve, hogy nem tud róla a másik. Ne felejtsétek el, hogy hol irkálunk. Más “normális” szexuális beállítottságú embernek ez maga Szodoma. Régi motorosok véleményére inkább adok, mint új üstökösök ítélkezésére. Nálunk is volt szex a kezdetekben amiről tudtam, de nem voltam jelen. A páromnak még a bőre tapintása is más volt utánna, a belőle áradó energia pedig olyan volt mint a forgószél.
Jah, ha te írod egyből más!
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor én mindkét oldalról írom ugyanezt !
(Ez egy válasz MrDom üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom te a csatlakozó és nem a megisztó oldalról mondod ezt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 19:27

Törölt felhasználó (778755)

Hát igen, nem egymást kellene b..szogatni, hanem egymás feleségét.....
Hát igen, nem egymást kellene b..szogatni, hanem egymás feleségét.....
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 18:39

Ezért van az hogy az emberek különböznek. Van akit izgat van akit nem Kit aláznak meg szerinted ? Ha valaki megcsal valakit az igen gerinctelen dolog Ellenben ha megegyezés szerint megy a dolog az nem lehet probléma, mert ami mindkét félnek jó az JÓ .

Am megjegyzés Soha nem volt így szétcseszve ez a fórum mint most amikor egymást köpköditek Még pöcörő és Geratom párosnak sem ment ez ennyire
Légiós írta:"Valamilyen szinten ez izgat, de én jobban szeretném ha hármasban vagy úgy csinálnál, hogy jelen vagyok..."
Nekem úgy tűnik,annyira nem vágyik rá...
Tanácsot kért, pasiként, gondolom pasiktól.Kapott.Aztán a tanácsadó kapott kioktatást egy nőtől.Aztán beleszóltam,igaz 3x,de egymás után,mindig eszembe jutott valami kiegészítés.Pasiként.Erre kioktatott a "sakáltanya"engem is.Vagy 12 hozzászólásban.3:12
De annak örülök Jirzi, legalább most nem rendezted le egy cinikus megjegyzéssel.Köszönöm!
Nekem úgy tűnik,annyira nem vágyik rá...
Tanácsot kért, pasiként, gondolom pasiktól.Kapott.Aztán a tanácsadó kapott kioktatást egy nőtől.Aztán beleszóltam,igaz 3x,de egymás után,mindig eszembe jutott valami kiegészítés.Pasiként.Erre kioktatott a "sakáltanya"engem is.Vagy 12 hozzászólásban.3:12
De annak örülök Jirzi, legalább most nem rendezted le egy cinikus megjegyzéssel.Köszönöm!
Am megjegyzés Soha nem volt így szétcseszve ez a fórum mint most amikor egymást köpköditek Még pöcörő és Geratom párosnak sem ment ez ennyire
Ezért van az hogy az emberek különböznek. Van akit izgat van akit nem Kit aláznak meg szerinted ? Ha valaki megcsal valakit az igen gerinctelen dolog Ellenben ha megegyezés szerint megy a dolog az nem lehet probléma, mert ami mindkét félnek jó az JÓ .
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 15:08
Törölt felhasználó (3055042)
VIP

Egyébként, témánál maradva:
Izgat, ha megdugják a feleségemet...
Szerintem , bárkit - akit szexuálisan nem tartunk visszataszítónak - szex közben nézni izgalmas dolog.A feleségemet nézni szintén, mivel valószínűleg vanzalom van köztünk.De izgatna, ha látnám a szomszédasszonyt, a boltoskisasszonyt,stb...
Az viszont, hogy valaki nem a jelenlétünkben szexel, alapesetben közömbös, számomra fontos személy esetén inkább megalázó. És hogy ebből hőskölteményt faragjunk - visszatetsző.
SZERINTEM!
Szerintem , bárkit - akit szexuálisan nem tartunk visszataszítónak - szex közben nézni izgalmas dolog.A feleségemet nézni szintén, mivel valószínűleg vanzalom van köztünk.De izgatna, ha látnám a szomszédasszonyt, a boltoskisasszonyt,stb...
Az viszont, hogy valaki nem a jelenlétünkben szexel, alapesetben közömbös, számomra fontos személy esetén inkább megalázó. És hogy ebből hőskölteményt faragjunk - visszatetsző.
SZERINTEM!
Csak remélni merem, hogy az egyetértés jelzését kaptam meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 17:54

Törölt felhasználó (1568852)

Mi biztosan nem élnénk meg egymás nélkül semmi ilyesmit!
Pont attól szép és izgalmas, hogy együtt éljük meg! De mint már korábban mondtuk, az élet attól izgalmas és nem unalmas, hogy nem vagyunk egyformák!
Mindenkinek más az izgató... A hasonló érdeklődésű emberek meg sanszos, hogy egymásra találnak!
Pont attól szép és izgalmas, hogy együtt éljük meg! De mint már korábban mondtuk, az élet attól izgalmas és nem unalmas, hogy nem vagyunk egyformák!
Mindenkinek más az izgató... A hasonló érdeklődésű emberek meg sanszos, hogy egymásra találnak!

Jogi csatározásba akarsz belemenni?
Köszönöm, hogy a BTK ide vágó szakaszát kimásoltad és szántál rá időt hogy be is tedd!
Ha mind a két fél beleegyezik akkor közös szándékuk! És amíg mind a kettőjük számára az általuk meghatározott kereteken belül mozognak a BTK vonatkozó szakaszi nem vágnak ide! Én nem ítéltem el eddig sem! Ha focis barátunknak ez az izgalmas, szíve rajta!
Persze neked van igazad! Hisz az egész helyzet amikor egy nő a párjának felveti, hogy " Drágám dugni szeretnék egy pasival de úgy hogy te nem vagy ott" az arról árulkodik, mennyire szereti, tiszteli és becsüli a párját!
Most már sokadszorra jelzem, hogy, ha ezt a pasi veti fel, akkor más a helyzet, de az olvasottak alapján nem ez történt! Vagy más a helyzet akkor is, ha mindezeket megelőzően beszéltek arról, hogy izgatná ha valakivel dugna úgy hogy tud róla és nincs ott! Viszont eddig erről sem volt szó!
Az esetek zömében a szeretett partnerrel meg akarod osztani az élményeid, akarod hogy a részese legyen, mert szereted!
Persze lehet rosszul látom, de jelen helyzetben nekem úgy tűnik Focista barátunknak inkább a 3-as tetszene...

Ha mind a két fél beleegyezik akkor közös szándékuk! És amíg mind a kettőjük számára az általuk meghatározott kereteken belül mozognak a BTK vonatkozó szakaszi nem vágnak ide! Én nem ítéltem el eddig sem! Ha focis barátunknak ez az izgalmas, szíve rajta!
Persze neked van igazad! Hisz az egész helyzet amikor egy nő a párjának felveti, hogy " Drágám dugni szeretnék egy pasival de úgy hogy te nem vagy ott" az arról árulkodik, mennyire szereti, tiszteli és becsüli a párját!

Most már sokadszorra jelzem, hogy, ha ezt a pasi veti fel, akkor más a helyzet, de az olvasottak alapján nem ez történt! Vagy más a helyzet akkor is, ha mindezeket megelőzően beszéltek arról, hogy izgatná ha valakivel dugna úgy hogy tud róla és nincs ott! Viszont eddig erről sem volt szó!
Az esetek zömében a szeretett partnerrel meg akarod osztani az élményeid, akarod hogy a részese legyen, mert szereted!
Persze lehet rosszul látom, de jelen helyzetben nekem úgy tűnik Focista barátunknak inkább a 3-as tetszene...
Egyébként, témánál maradva:
SZERINTEM!
SZERINTEM!
Pedig tényleg én voltam aki Keresztelő Szent Jánost játszott! Elnézést!
(Ez egy válasz MrDom üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 12:50

Jogi csatározásba akarsz belemenni?
Köszönöm, hogy a BTK ide vágó szakaszát kimásoltad és szántál rá időt hogy be is tedd!

Most azt írja ki, utolsó hozzászóló dako 14.53-kor...de nem látom....közben meglett.
12-50-kor szólt hozzá, azt olvasd, és látni fogod.
12-50-kor szólt hozzá, azt olvasd, és látni fogod.
Jól mondod
Szerencsére az előbbiből több van, mint az utóbbiból
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 14:53

Szerencsére az előbbiből több van, mint az utóbbiból

Köszönjük! Mi is azt kívánunk mindenkinek!
Szeretkezz! Ne háborúzz!
Valahogy így szol... vagy rosszul emlékszem?

Szeretkezz! Ne háborúzz!
Valahogy így szol... vagy rosszul emlékszem?

Visszaolvastam, de nem láttam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 29. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 29. hétfő 14:49

Törölt felhasználó (3055042)
VIP

Nem, én dom hozzászólásából vettem a focistát, picit korábbról.Ha visszaolvasol, meglátod.Kérlek, ne kezdj te is ekézni, vannak elegen. Ha megnézed, a dolgot elég hamar rövidrezártam, nem én tartom fenn a vitát.