Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 244 245 246 247 248 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14739   2018. 09. 10. hétfő 12:51
speedlink74 speedlink74
Jó régen volt már hármasunk, de mostanában mindig megkérem, hogy úgy szopjon, hogy közben pucsít. Tudja, mit akarok, így kéreti magát, tiltakozik, de ezután megkérem, hogy mozgassa a fenekét, mintha közben dugná valaki. Szó nélkül csinálja, egyre jobban liheg, zihál, egyfolytában mondom neki, hogy milyen jó lenne látni benne egy nagy faszt. Amikor már majdnem elévezek, mögé kerülök, beverem neki, hihetetlen, milyen nedves a puncija. A combja tövéig nedves és ilyenkor hiába vagyok úgy felizgulva, hogy néhány mozdulat után beleélvezek, ennyi idő elég neki, hogy ő is elévezzen. Szerintem a régi hármasok jutnak az eszébe, amikor élesben is így csináltuk. Amint elélvezett, már nem akar beszélni sem arról, hogy megint szervezzünk egy hármas. Csak egy kis áttörés kellene......
#14738   2018. 09. 10. hétfő 12:41
filip3636 filip3636
Vagyunk itt páran akik kiváncsian várják a beszámolod.
A károgok meg pont ezt akaták hogy megfurjanak itt.Ne hagyd magad.Nem kell velük foglalkozni
(Ez egy válasz qivan2 üzenetére (2018. 09. 09. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 09. vasárnap 14:29
igen...hazaert smile jo volt meg minden de inkabb kimaradok a forum eletebol. Azert jottem ide, hogy a furasagaimba tarsakra leljek de sok a megkeseredett troll (Hazimester, Hoeses69) akinek olyan sanyaru es unalmas az eletuk, hogy amiert nekik nem jott ossze azert masnak se lehet. Inkabb regisztraltam egy fizetos oldalra ahol jobban szurik az ilyesfajta nyomorekokat.
#14737   2018. 09. 10. hétfő 07:26
X Törölt felhasználó (3907732)
Akivel korábban leveleztem a feleségemről kérem írjon privit Nem tudok az emailembe belépni. Köszi
#14736   2018. 09. 09. vasárnap 19:01
regiuj regiuj
izgató sztori, volt folytatás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1125172)
2018. 07. 30. hétfő 09:59
Saját történet. A feleségem önbizalom hiányban szenvedett hiába bizinygattam, hogy csinos, szép guszta mellei Vannak, formás kerek popsija van és zamatos puncival rendelkezik. Aztán múlthéten örömmel mondta hogy megdicsérte Egy régi ismerōse, hogy milyen csinos kívánatos. Mondtam neki, hogy írjon rá kérdezze ki, a párom így is tett. Este szex közben mondta hogy vissza írt neki a srác, és mondta hogy készen van teljesen, kérdeztem a párom, hogy mit szól hozzá és remegve mondta hogy izgalmas és élvezi hogy más is szexinek itéli. Kérdeztem van e kedve teljesen felhergelni a srácot, igent felelt mondtam neki, hogy kűldjön neki pikáns képet. Elōször a cicijét majd popsijáról majd az édes telt puncijáról kűldött képet. A srác rögtön vissza kűldött a merev farkáról képet. A párom kérdeztem, hogy mit szól hozzá remegve mondta hogy tetszik neki és kíváncsi rá. Végűl megbeszéltek Egy talit elhívta a srácot izgalmas volt látni ahogy a párom készülōdik ahogy borotválja a punciját símára, ahogy szexi miniruhát húz a feszes melleire kerek popsijára formás combjaira. Egyszer csengettek a párom hevesen szájon csókoltam és mondtam neki, hogy érezze jól magát. Elmentek 90 percig volt távól a párom közben a Farkam majd szét Robbant ahogy vártam rá. Aztán nyílt az ajtó a párom bejött és hevesen csókolni kezdte a számat, éreztem a száján hogy szopta a srácot az arca tiszta sperma íllatú volt a melleit markoltam szét volt sxopva a bimbója a puncija meg csatak nedv volt. Lihegve mondta hogy nyaljam ki és dugjam meg a punciját, közbe mesélte hogy a sráccal elōször beszélgettek közben simizte a combjait majd szájon csókolta markolni kezdte a melleit majd újjazni kezdte a punciját. Közben kibújtak a ruhából és mondta a feleségem hogy kinyalatta a punciját teljesen szopta a cicijeit majd végűl a párom kezelésbe vette a srác farkát és teljesen leszopta. Miközben ezeket mesélte a párom egyre hevessebben dugtam és mondta a párom hogy legközelebb ha lehet a srác is megdugnád a punciját, én bólintottam hogy igen és hatalmasat élveztünk mind ketten. Kíváncsian várjuk a párommal a folytatást. A feleségem köszönte, hogy ilyen élményben lehetet része.
#14735   2018. 09. 09. vasárnap 17:39
Bayernpaar Bayernpaar
Bocsánat, a hozzáaszólásom természetesen qivan2-nek szól nem Leuskának.
#14734   2018. 09. 09. vasárnap 17:37
Bayernpaar Bayernpaar
Írd le légyszíves,hogy mi történt,szerintem sokan kíváncsiak vagyunk rá.
A kretétnekkel meg ne foglalkozz,nekik az okoz örömöt,ha eltántorítanak.
Csak hagyd szó nélkül amit írnak.Tudo...,ne etesd a trollt.
Üdv.
(Ez egy válasz Leuska üzenetére (2018. 09. 09. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 09. vasárnap 13:06
Én a helyében adtam volna telefonos közvetítést.
#14733   2018. 09. 09. vasárnap 16:10
limzsi limzsi
Ne foglalkozz velük!
A fórumnak az a lényege, hogy ezek az élmények megosztásra kerüljenek és nem a bomlasztól legyenek előtérbe!
(Ez egy válasz qivan2 üzenetére (2018. 09. 09. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 09. vasárnap 14:29
igen...hazaert smile jo volt meg minden de inkabb kimaradok a forum eletebol. Azert jottem ide, hogy a furasagaimba tarsakra leljek de sok a megkeseredett troll (Hazimester, Hoeses69) akinek olyan sanyaru es unalmas az eletuk, hogy amiert nekik nem jott ossze azert masnak se lehet. Inkabb regisztraltam egy fizetos oldalra ahol jobban szurik az ilyesfajta nyomorekokat.
#14732   2018. 09. 09. vasárnap 14:32
Farkinca69 Farkinca69
Azèrt elmondom,Hóesèsnek mèg 3 oldala van
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 08. szombat 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3916762)
2018. 09. 08. szombat 01:11
De téged sem kisfiú.
#14731   2018. 09. 09. vasárnap 14:29
qivan2 qivan2
#14730   2018. 09. 09. vasárnap 13:06
Leuska Leuska
Én a helyében adtam volna telefonos közvetítést.
(Ez egy válasz qivan2 üzenetére (2018. 09. 04. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 04. kedd 21:03
korlatlan kimenot kapott....szerintem mar megy a menet mert nem valaszolt az smsemre.
A sztori....hogy evek ota probaljuk osszehozni de neki senki nem jo.
Most jott egy regi ismerose akivel dugott parszor 16 evesen (es jo emlekkent maradt meg). A srac motros turan volt itt es mivel van egy ures lakasunk megengedtuk, hogy ott lakjon. Ma atjott ebedre es eleg jol elbeszelgettunk. Szimpatikus gyerek amugy.
Most este a parom feljott, hogy ugy atmenne de megse. Aztan ugy 15 masodperc gyozkodes utan nyes sikerult meggyozni, hogy csak menjen at. Tusolas, borotva csini ruci es egy rovid szopas utan el is ment...eddig ennyi
Varom, hogy hazaerjen es elmeseljen mindent
#14729   2018. 09. 09. vasárnap 12:09
MiTiKi MiTiKi
Az ember alapjában monogám, de közben nagyon sok mindent elképzel,mit szeretne és mia vágya.Ettől hűséges és kitartó.Azonban ott van az is amit a szakember mond: minden emberi élőlény szereti a változatosságot, a mindennapitól olykor az eltérőt!Mit is tesz vele? Talán felpürgeti és növeli a teljesítőképességét,-adrenalin szintjét, legyen az munkahely, család, s akár a közvetlen intim élete-nemi élete.Akár közben mást,de ragaszkodik ahhoz amit addig elér, és kitart az mellett aki szereti és becsüli.Ennek ellenére benne is felmerülnek ilyen vágyak, s az inetrnet megjelenésével változik számára a világ s kinyílik.Eleinte olvassa. ugxan mi is ez, mit is olvass, s mit is jelent.Majd rájön: az ő képzeletében is megjelentek e dolgok, s eleinte "bűnös"mivoltában",de amikor sokat olvas és egyre több pozitív dolgokat, s akár közvetlen környezetében is tudomást szerez róla: az a dolog-vágy-elképzelés működhet: hát el is gndolkodik rajta.Valamit még évtizedekkel ezelőtt el sem tudtunk képzelni,lehet..s akár részesei lehetünk, az eddigre már az élet is lehet a maga színtaxis voltában.Felüdít és felujít,energiát adhat...s új távlatokat -célokat akár vágyakat is generálhat.S ebbül mit mi hiszünk, s fogadunk el, s tesszük magunkévá az a benne rejlő szereplők ügye.S az, hogy ma mint ítél a környezet akár a társadalom, s hogy ez a az egyénre-egyénekre hogy jön le, az más dolog.Íg van aki ezt örömmel - vággyal s kéjjel éli át és várja a folytatást, van akinek ez épp az ellenkezőjébe csap át s úgy éli meg.Nem vunk egyformák, s ezért Ítélni és Ítéltetni nagyon veszélyes dolog.Mindenkinek szép napot.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2018. 09. 09. vasárnap 03:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 09. vasárnap 03:07
A nőket ugyanúgy izgatja a fantázia hogy milyen lehet egy idegen férfival, mint ahogy a férfiakat, egy idegen nővel. Anno, amikor a feleségem lefeküdt a barátommal, a szex után megkérdezte a barátom a nejemet, hogy előtte gondolt e arra, hogy egy másik férfi kényezteti őt, és a párom egy kicsit szégyenlősen, de elmondta, hogy igen, többször gondolta szex közben, hogy egy idegen pasi farka van benne. Először egy kicsit furcsa volt a szituáció, valahol szégyelltem a barátom előtt, de utána rájöttem, hogy ez egy természetes emberi(női) reakció volt, csupán őszinte volt. Utána nekem is elmondta, hogy amikor szex közben többször mondogattam hogy csináljuk hármasban, és egy idegen pasi dugja, nyalja és szopatja, akkor igenis elképzelte azt, hogy egy idegen pasinak a farkát szopja, de a legizgatóbb az volt számára, amikor hátulról dugtam, mert akkor úgy érezte, hogy egy számára ismeretlen pasi keményen megdugja hátulról, majd mielőtt elmenne, a szájába teszi neki, vagy a mellére veri. Örült neki, hogy mindez valósággá vált, és átélhette ezeket az élményeket. De hangsúlyozom, mindehhez fel kell nőni. Borzalmasan izgató tud lenni, ahogy látjuk, hogy előttünk egy másik pasi szopatja, és keményen megbassza a feleségünket.
#14728   2018. 09. 09. vasárnap 08:36
louies louies
Olyat próbáltatok hogy a feleségetek szeme be van kötve és szex közben csatlakozik egy harmadik a játékhoz??
buck crazya
#14727   2018. 09. 09. vasárnap 08:25
louies louies
Ez király!!
Nem semmi!!
buck
#14726   2018. 09. 09. vasárnap 03:07
Johnny73 Johnny73
A nőket ugyanúgy izgatja a fantázia hogy milyen lehet egy idegen férfival, mint ahogy a férfiakat, egy idegen nővel. Anno, amikor a feleségem lefeküdt a barátommal, a szex után megkérdezte a barátom a nejemet, hogy előtte gondolt e arra, hogy egy másik férfi kényezteti őt, és a párom egy kicsit szégyenlősen, de elmondta, hogy igen, többször gondolta szex közben, hogy egy idegen pasi farka van benne. Először egy kicsit furcsa volt a szituáció, valahol szégyelltem a barátom előtt, de utána rájöttem, hogy ez egy természetes emberi(női) reakció volt, csupán őszinte volt. Utána nekem is elmondta, hogy amikor szex közben többször mondogattam hogy csináljuk hármasban, és egy idegen pasi dugja, nyalja és szopatja, akkor igenis elképzelte azt, hogy egy idegen pasinak a farkát szopja, de a legizgatóbb az volt számára, amikor hátulról dugtam, mert akkor úgy érezte, hogy egy számára ismeretlen pasi keményen megdugja hátulról, majd mielőtt elmenne, a szájába teszi neki, vagy a mellére veri. Örült neki, hogy mindez valósággá vált, és átélhette ezeket az élményeket. De hangsúlyozom, mindehhez fel kell nőni. Borzalmasan izgató tud lenni, ahogy látjuk, hogy előttünk egy másik pasi szopatja, és keményen megbassza a feleségünket.
#14725   2018. 09. 08. szombat 23:54
X Törölt felhasználó (427958)
Nálunk éjjszaka akció lesz !
#14724   2018. 09. 08. szombat 19:45
mókusfiú és mókuslány mókusfiú és mókuslány
Na akkor feleséged nincs a videón meg vered a farkad szerintem te singli vagy
#14723   2018. 09. 08. szombat 15:12
Imola92 Imola92
Engem is érdekelne, hogy mi történt.
Én ha a férjem nem látja (vagy hallja), akkor mindig elmesélem wink
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 09. 04. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 04. kedd 20:37
Meddig kapott kimenőt?
#14722   2018. 09. 08. szombat 11:57
mester47 mester47
Teljesen egyet értek Veletek,....- nagy élmény volt nekünk is,...-hárman 1 párban,....még mindig folytatjuk,...- ha találunk megfelelő partnert,...- de külün is be- be szállunk 1 kedves meghívásra....
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2018. 09. 08. szombat 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 08. szombat 06:27
Gratulálok! Szerintem csodás élményekben lesz részetek. Nálunk is valami hasonló történt és nem bántuk meg. Azóta minden sokkal élvezetesebb, imádjuk ezt az életmódot, de ehhez a férfinak felnőttnek kell lenni és erre nem mindenki alkalmas. wave
#14721   2018. 09. 08. szombat 11:47
louies louies
Van olyan ismerős akinek szívesen megdugnám!!
Az biztos!
Nem is kevés!!
vigyor2
#14720   2018. 09. 08. szombat 07:21
jirzi jirzi
Hazaért már az asszonyka?
(Ez egy válasz qivan2 üzenetére (2018. 09. 04. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 04. kedd 21:03
korlatlan kimenot kapott....szerintem mar megy a menet mert nem valaszolt az smsemre.
A sztori....hogy evek ota probaljuk osszehozni de neki senki nem jo.
Most jott egy regi ismerose akivel dugott parszor 16 evesen (es jo emlekkent maradt meg). A srac motros turan volt itt es mivel van egy ures lakasunk megengedtuk, hogy ott lakjon. Ma atjott ebedre es eleg jol elbeszelgettunk. Szimpatikus gyerek amugy.
Most este a parom feljott, hogy ugy atmenne de megse. Aztan ugy 15 masodperc gyozkodes utan nyes sikerult meggyozni, hogy csak menjen at. Tusolas, borotva csini ruci es egy rovid szopas utan el is ment...eddig ennyi
Varom, hogy hazaerjen es elmeseljen mindent

... 244 245 246 247 248 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19639db
Utolsó üzenet: tegnap 13:41

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!