Irigykedni lehet nem kicsit kötekedni is lehet miert is nincs sex partneretek ezt a kerdest is tegyétek fel magatoknak azért intelligencia sem árt
Bármit megadnál érte? Ehhez képest ti kértek érte pénzt. Most akkor hogy is van?
(Ez egy válasz mesi26 üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 20. csütörtök 21:26

Mi is imadjuk a cuckold sexet. Csak nehez megfelelő partnert találni... saajnaaa..
Bisex ffi vonalon a legszuperebb...
Bármit megadnék a feleségem élvezetéért cserébeeeeehhh
Élményeket ir ide mas is. Mi is
S nem is a fizetősöké...

Bukta,ne szépítsd!
Ez nem is keresős csopi...
Én meg éppen biszexként szállnék be párhoz!De Veszprém vagy Vas megyében lehetetlen ilyen párt találni!
(Ez egy válasz mesi26 üzenetére (2018. 09. 26. szerda 03:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 26. szerda 03:20

Nagyon nehéz jó pasit találni cuckoldra főleg,hogy mi meg bisex pasit keresünk
Igen így gondolom én is. Ha fizetőst akarok nem itt keresek.
(Ez egy válasz 40bebebe üzenetére (2018. 09. 26. szerda 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 26. szerda 09:16

Talán mert pénzért szexeltek ...és itt partnert keresnek nem kurvát
Teljesen igazad van. Nekem is ez a véleményem.
(Ez egy válasz 40bebebe üzenetére (2018. 09. 26. szerda 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 26. szerda 09:16

(Ez egy válasz mesi26 üzenetére (2018. 09. 26. szerda 03:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 26. szerda 03:20

Azt hittem én vagyok perverz,hogy a topicba tartozom,de rájöttem inkább azok a főként pasik akik a hozzászólásokra verik ki!
Engem pedig az izgat mocskosul ha más feleségét kurogathatom.........imádom
Leirhatnád nekünk is a sztorit ! ! ! !
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 18. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 18. kedd 12:50
Törölt felhasználó (3901512)

Szia mindenki! Régesrégen hazafuvaroztam egy kolléganőmet. Ágota hamar kiszúrta a műszefalon a legújabb nyuszis magazint. Kuncogva vette kézbe. Mondtam neki,higy nem szoktam megvenni,csak most van benne egy cikk a háromszereplős szexről,ami érdekelt. Egy pasi- két nővel,ugye?- kérdezte. Mondtam neki,nem pont a fordított felàllás érdekel. Először nézett egy nagyot,aztán mesélni kezdett. Nőtől ilyen nyiltan,erről a témáról.... Szerintem minden férjtársam végighallgatta volna szívesen!
Budapesten helyem van, párokat fogadnék vagy mennék! 34 éves helyes potens pasi

Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 20. csütörtök 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 20. csütörtök 18:27

Törölt felhasználó (1036832)

Izgat a téma! Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére! Igényes, sportos pasi vagyok! Privatba bővebben.

Sziasztok! 3.-án utazunk Magyarországra és ott töltünk néhány napot! Olyan párt keresünk akinek van házibarátja! Eseteleg hellyel rendelkező extra méretű úr is szóba jöhet! Privát üzeneteket várunk

Mi is imadjuk a cuckold sexet. Csak nehez megfelelő partnert találni... saajnaaa..
Izgat a téma! Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére! Igényes, sportos pasi vagyok! Privatba bővebben.

Sziasztok! Hogy mit mesélt Ágota? Ő az élettársa,a legjobb barátnője,meg annak a férje éveken keresztül szexeltek négyesben. Négyen voltak,de elönyben részesítették azokat a variációkat,ahol két férfi foglalkozik egy nővel! Ágota szerint felemelő érzés két felsjzott pasi,akik mindketten az ő öröméért hajtanak.Azt nagyon élvezte mindíg,ha mindkét mellét szopták,közben a punciján matattak! Leszbi része csak annyi volt a négyesüknek,hogy a lányok simogatták egymás mellét,punciját. A legjobban pedig ezt élvezte,így mondta szóról szóra: az egyiknek beleültem a farkába,a másik meg seggbedugott!!