Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 241 242 243 244 245 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14803   2018. 10. 02. kedd 22:40
X Törölt felhasználó (3715492)
Es ezt miert ebben a topicban targyaljatok meg mikor van ra specifikus?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1409882)
2018. 10. 02. kedd 20:39
És visszafelé is igaz. Én mint biszex srác nehezen találok párt, akihez csatlakozni lehetne
#14802   2018. 10. 02. kedd 20:39
X Törölt felhasználó (1409882)
És visszafelé is igaz. Én mint biszex srác nehezen találok párt, akihez csatlakozni lehetne
(Ez egy válasz mesi26 üzenetére (2018. 09. 26. szerda 03:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 26. szerda 03:20
Nagyon nehéz jó pasit találni cuckoldra főleg,hogy mi meg bisex pasit keresünk
#14801   2018. 10. 02. kedd 17:54
X Törölt felhasználó (3901512)
Sziasztok! Félreértés,igen! A Mesiék tarifájáról van szó szerintem!
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2018. 10. 02. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 15:37
Sziasztok! Most már nem az első ember ír nekünk,h mik a tarifáink!?!? Mi nem pénzért keressük partnereinket!!!!Nem.tudom,hol a félreértés,de aki tudja,legyenszíves ossza meg velünk.Tehát: NEM PÉNZÉRT KERESÜNK!!!!
#14800   2018. 10. 02. kedd 15:37
bpparos bpparos
Sziasztok! Most már nem az első ember ír nekünk,h mik a tarifáink!?!? Mi nem pénzért keressük partnereinket!!!!Nem.tudom,hol a félreértés,de aki tudja,legyenszíves ossza meg velünk.Tehát: NEM PÉNZÉRT KERESÜNK!!!!
#14799   2018. 10. 02. kedd 15:20
kikilikki kikilikki
Röviden mondva, jó nagy palimadár vagy! Ezt akár be is könyvelheted.
Valószínűleg neki akkor már volt valaki az ismeretségi körötökből, akivel "jóban" volt. Így akarta legalizálni. Te belementél, mivel elvileg nem tudod kivel van mikor távol van. Ő jól érzi magát, a balek otthon várja, mond amit mond, te meg hidd el. Valószínűleg mélyen beleszeretett és nem akarja majd folytatni VELED a kapcsolatot. Nyugodj bele, egy szemrehányás, egy ballépés részedről a legjobb indok lesz, hogy faképnél hagyjon, és ha felemlíted, hogy Ő akarta, majd megkapod azt is, hogy te megengedted. Ahol már hazugságok vannak (kellenek), megette a fene az egészet!
(Ez egy válasz PárVidéki üzenetére (2018. 10. 02. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 13:48
Sziasztok

A Mi történetünk 5 éve kezdődött amikor is 15 év házasság után fel akartuk pörgetni egy kicsit a kapcsolatunkat. Feleségem sex közben egyre többször kezdte mondogatni, hogy nagyon jó lenne egy másik férfi, ami engem is nagyon izgatott de Ő ismerőssel akarta Én pedig ismeretlennel mivel engem zavart volna, ha utána sűrűn találkoztam volna az illetővel a hétköznapi életben. Ezért "megengedtem" neki, hogy találkozzon számára szimpatikus férfival. Két három próbálkozás után megtalálta a számára igazit és többször találkoztak. Hazaérve egy igazán jó sex közben mindig elmesélte a részleteket és ez engem is nagyon izgatott. Bizonyos "szabályokat" megbeszéltünk mígnem egyszer arra jöttem rá, hogy a párom nem vagy nem teljesen úgy mesél el mindent mint ahogy történt. Nem tudom eldönteni a szabályok voltak erősek és Én komplikálom túl a dolgokat vagy nekem van igazam, hogy felháborodtam. Kíváncsi lennék ezekben a dolgokban jártasabb párok véleményére, ahol ez jól működik. (ha vannak ilyenek persze részleteket is írok) Üdv
#14798   2018. 10. 02. kedd 15:08
X Törölt felhasználó (3587182)
Ha nem vagy ott, mindegy milyen szabályokat állítasz, bármi történhet. Egy jó szeretkezés közben, különösen egy új, izgató szituációban sodorja a párodat a vágy és nem tud, vagy nem akar azon hezitálni a pillanatban, hogy ezt lehet emezt meg nem. Most ez így izgató volt számodra, de a következő lépés ezen az úton, ebben a formában a kétely és a féltékenykedés számodra. A palackból a szellemet viszont már kiszabadítottad, visszatuszkolni szinte lehetetlen károk és sebek nélkül. Szerintem is inkább éljétek ezt meg közösen és ne maradj ki a jóból!
(Ez egy válasz PárVidéki üzenetére (2018. 10. 02. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok

A Mi történetünk 5 éve kezdődött amikor is 15 év házasság után fel akartuk pörgetni egy kicsit a kapcsolatunkat. Feleségem sex közben egyre többször kezdte mondogatni, hogy nagyon jó lenne egy másik férfi, ami engem is nagyon izgatott de Ő ismerőssel akarta Én pedig ismeretlennel mivel engem zavart volna, ha utána sűrűn találkoztam volna az illetővel a hétköznapi életben. Ezért "megengedtem" neki, hogy találkozzon számára szimpatikus férfival. Két három próbálkozás után megtalálta a számára igazit és többször találkoztak. Hazaérve egy igazán jó sex közben mindig elmesélte a részleteket és ez engem is nagyon izgatott. Bizonyos "szabályokat" megbeszéltünk mígnem egyszer arra jöttem rá, hogy a párom nem vagy nem teljesen úgy mesél el mindent mint ahogy történt. Nem tudom eldönteni a szabályok voltak erősek és Én komplikálom túl a dolgokat vagy nekem van igazam, hogy felháborodtam. Kíváncsi lennék ezekben a dolgokban jártasabb párok véleményére, ahol ez jól működik. (ha vannak ilyenek persze részleteket is írok) Üdv
#14797   2018. 10. 02. kedd 14:57
Szia! Próbálj résztvevő lenni,ne csak utólagos hallgató!
Sziasztok

#14796   2018. 10. 02. kedd 14:39
X Törölt felhasználó (3715492)
Mielott barmit mondunk jo lenne tudni mik voltak a szabalyok.
Sziasztok

#14795   2018. 10. 02. kedd 13:48
PárVidéki PárVidéki
Sziasztok

#14794   2018. 10. 02. kedd 13:02
kandurmarci kandurmarci
Akkor reménykedhetünk, hogy mi is látjuk a képeket, esetleg videot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (848880)
2018. 10. 02. kedd 06:14
Legközelebb én leszek a fotó,Ez a tervünk,Remélem minél előbb,
#14793   2018. 10. 02. kedd 07:00
Szia! És? Küldött képeket a nejed?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 06:14
#14792   2018. 10. 02. kedd 06:14
X Törölt felhasználó (848880)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2018. 10. 01. hétfő 06:28
Mennyivel jobb lenne, (szerintem) ha Te csinálnád azokat a képeket, akkor legalább azzal nem nekik kéne foglalkozniuk.
#14791   2018. 10. 01. hétfő 11:17
Joker 63 Joker 63
Minekünk sikerült egy harmas izgalmas volt nagyon a felesegemet latni ahogy elvez ahogy bele elvezett egy Idegen pasi.
#14790   2018. 10. 01. hétfő 11:03
Fefe1936 Fefe1936
Nálunk eddig egy alkalommal sikerült összehozni egy ilyet. Nagyon izgató volt látni a feleségem arcát, ahogy élvezi a számára ismeretlen faszt. Egyszerűen csodás volt.Mind a hárman élveztük.
#14789   2018. 10. 01. hétfő 09:55
X Törölt felhasználó (3662142)
??
(Ez egy válasz anonym90 üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 07:02
sziasztok! 28 éves vagyok a feleségem 26. Nagyon szeretjük egymást, de engem nagyon izgat a cuckold. nem tudom ő hogy állna hozzá, már volt ilyenről szó poénosan, de tetszett neki a téma. nagyon szexi és csinos nő. Aki hasonló cipőben jár, vagy 40+ igényes férfi akit érdekelne a feleségem, írjon vagy emailt vagy üzenetet! Üdv
#14788   2018. 10. 01. hétfő 09:45
X Törölt felhasználó (1292612)
Én szívesen lennék masszőre..és...
smile
írtam privátot, várom válaszod
(Ez egy válasz anonym90 üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! 28 éves vagyok a feleségem 26. Nagyon szeretjük egymást, de engem nagyon izgat a cuckold. nem tudom ő hogy állna hozzá, már volt ilyenről szó poénosan, de tetszett neki a téma. nagyon szexi és csinos nő. Aki hasonló cipőben jár, vagy 40+ igényes férfi akit érdekelne a feleségem, írjon vagy emailt vagy üzenetet! Üdv
#14787   2018. 10. 01. hétfő 09:32
X Törölt felhasználó (3662142)
szijja engem erdekelne..! adsz tel.szamot.?
#14786   2018. 10. 01. hétfő 07:02
anonym90 anonym90
#14785   2018. 10. 01. hétfő 06:28
X Törölt felhasználó (104575)
Mennyivel jobb lenne, (szerintem) ha Te csinálnád azokat a képeket, akkor legalább azzal nem nekik kéne foglalkozniuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 30. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 30. vasárnap 20:18
Párommal már nagyon régen keresünk egy pasit,
Most végre összejött, Kettesben vannak és küldi a képeket buck
#14784   2018. 10. 01. hétfő 05:43
X Törölt felhasználó (413213)
Tölthetnél fel belőle párat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 30. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 30. vasárnap 20:18
Párommal már nagyon régen keresünk egy pasit,
Most végre összejött, Kettesben vannak és küldi a képeket buck

... 241 242 243 244 245 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!